Boxer vs Sewall

Ho ho idag har jag inlett ett litet krig mot boxer.....vilka jävla klåpare!!! Hmm för någon månad sedan bytte jag bank och allt gick ju hur bra som helst...autogiro och allt annat slank oxå med.......men inte till boxer. Jag ringde dom och dom fixade till allt i sina fina system och sa att nu dras pengarna automatiskt.....men ICKE!! Månad 1 påminnelse på att jag ej betala fakturan!!! ARGA jag ringde dit och sa att nu är det nå som e galet......men ockej jag gick med på att betala fakturan och skulle nästkommande månad få avdrag för påminnelseavgifter när dom skulle dra pengar från mitt konto!! ÄÖven i den vevan skicka dom ut ett medgivande som jag skrev på att pengarna skall dras från mitt nya konto och allt var frid och fröjd!! MEN Nu några månader senare......samma visa igen!!!! Så nu ska dom skicka ut ett nytt medgivande som jag ska skriva på för att pengarna ska dras från mitt konto.....och givetvis har jag ju fått en påminnelse till......dom e ju för goa! Så har jag skrivit ett fint mail där jag totalt idiotförklarat dom och att jag nu ska kompenseras på något sätt för allt strul dom orsakt.....om inte så säger jag TACK O HEJ till boxer!! Det är skönt att det inte vart så mycket strul o krågel med saker och ting för mig den sista tiden??? Undrar vad som händer härnäst?? Får väl ett flygplan i huvdet eller nå!?!?

Nej nu ska jag stilla mina närver med att fixa till en finare hook på min nya innebandyklubba sen iväg o träna!!

/Lycklig 

Färjan...


Idag har det var en helvetsmåndag.....mått hur jävla piss som helst, min mage har haft ett kraftigt jävla uppror, undrar om det beror på helgens kost och konsumtion?? Risken är väl överhängande!! Men Men det var det värt för jag hade iafl jäääävligt roligt!

Idag börjar någon rolig serie på 5:an, färjan den lär jag absolut inte missa eftersom man själv var ombord när dom var där o spela in....man kan ju alltid hoppas på att man INTE är med!!! Men ja vet inte om "min kryssning" visas isag eller om dom har klippihop från en massa olika resor?? Den som lever får se?? Men tydligen har det var en enorm debatt om att någon visade härligheten i en resaturang?? Hmmm inte mycket gnälla om tycker, lite naket hör ju en kryssning till, liksom att åka kundvagn på dansgolvet och att folk hamnar i fyllecellen.....vilket jag inte gjort, än, kanske man ska tillägga...............
  


Nej nu ska jag slå imig lite mat och sen bara softa för jag är trött......så tröööööööt!!

/Mysplågare

SegSöndag

Nu är man nyss hemkommen från seriepremiären med U-laget.....torsk med 6-9 mot askersund!!

Dagen då??? Hmmm den har bestått av vila och åter vila....blev lite för mycket av det goda i lördags och framförallt blev det jävligt sent! Men får tacka Cederblobb för trevligt sällskap......he he

Nu ska jag äta onyttigt och kolla på TV!!

Puss och kram!

Lokal Idrott

Gårdagen??? Som sagt åkte till Linde och kolla på innebandy.....Linde vann med 8-7, fan vi var ettgäng som tippa resultat den matchen, jag hade tippat 9-7 till linde.....ja med ca 30 sek kvar plockar motståndarna ut målisen men det där jävla linde lyckades inte göra nå mål....fan inga pengar til mig. Efter detta hamnade vi (jag, TT, Bengt, Virus, Blobb) hos mig där vi drack lite öl, Solbacka och nått sött grönt tjafs......

Idag då?? JA har letat mobiltelfon här hemma i lägeheten i ca en timma, den var spårlöst försvunnen men efter att rota genom hela lyan från golv till tak hitta jag den......i soffan under kuddarna inkilad i ett hörn, hmmm hur fan den hamna där vet jag inte??? Blev nog en aningens onykter igår. Sen kom Blobb o TT upp hit och vi gick til Da Capo och drack lite kaffe och käkade en godare smörgås.......och vad händer där??? Åh herregud, farbror vithårig, ca 100 år minst, skulle ta sig upp för en trapp.....eller ja två trappsteg och plötsligt hördes ett mystiskt ljd från gubbjävlen, han tog i så jävla mycket mycket för att orka upp för trappen så han slog på en finare brakare,......kan nog tro att det blev mycket fina bromsspår i dom kallingaran.....

Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg o kolla på lite korpinnebandy, kan bli en upplevelse!!

/Återfunnen


Veckans Finska Ord


Juomavesi

=

Dricksvatten




ÖL ÖL ÖL

HA HA.....Fredag!! Fan vad GÖTT, nu så har man äntligen slutat jobba så nu ska det softas och drickas en öl eller fler. Nyss hemkommen från Bertils där jag gjorde ett finare inköp på diverse öl, massa olika oktoberfestivalöl, en massa god ale sen ligger några vanliga hala burkar på kylning sen tidigare.....

Så nu ska jag ta det lugnt ett tag sen hoppa in i duschen sen vidare till Virus för o svinga några bägare innan vi ska åka till Linde o kolla på deras premiärmatch mot Åsbro........och TT är snäll som kör ikväll!!

På återseende!

Lite kuriosa.......detta är mitt första blogg inlägg sittande på toaletten!!

/Carls Berg 

Nytt Vapen

Jo då så att....då har man äntligen införskaffat sig ett nytt vapen....en riktigt fin liten leksak!! Får väl se om den här klubban lyckas göra några mål?? Men ja d kanske iten beror på klubba?? Vad e det för vapen då?? En Zone Envy White Crome Steelflex, jo då fint ska det vara!och lite väl dyrt kanske??!! Men men fick aldrig chansen att prova den idag eftersom jag fortfarande e lite förkyld så hoppade jag över dagens träning......men nästa vecka då blir det andra bullar!!



Nej nu vankas det TV sen sängen...imorgon är det fredag!! Jiiiiiha!! Fredag = Läsk!!

/Fillifjonka

Blobb på Whskey & Ölmässa

 Hmmm vad skoj...Cederblobb ringde och sa att han var på Whiskey & Ölmässa.....nej då inte ett dugg avis blev man när man stod på jobbet och tryckte tröjor.....FY FAN!! Jag vill oxå.....

Sen så dök det upp en fin bild oxå...Taliskermontern förmodligen dom som gör den godaste Whiskeyn som finns och mindre sugen på att vara där blev man ju inte då kan jag ju säga!!!! Ja det slår ju inte den SVENSKA WHISKEYN!!


Foto by Cederblobb

Nej nu ska jag dona lite sen iväg till plastbandyn, sen träffa storebror som kommer til storstaden för att låna min bil!

/Sugen

Länge blir det....

Hörde på radio idag att Per jävla Gessle satt nått rekord i USA, hans/Roxettes låt Listen to your heart har nu spelats 4 miljoner (4.000.000) gånger på amerikansk radio.....ja hur dom nu lyckats hålla reda på det är ju ett rekord oxå, men om man nu skulle spela upp låten på repeat/non-stop skulle det tydligen ta 36 år har något geni räknat ut!?!?! 36 jävla år, 


Så här låter den.....är ju inte veckans färsking direkt!!


/Joy Ride

Poesidags....



Natten stor och stum

och där står en man så dum

Han lever på sina besvär

och har sjuka begär

Alla små barnen i staden

får ej tappa tagen

När han får tag på dig

så ger han sig ej

För än du stilla ligger

och om ett nytt liv tigger.......
________________________

Inte illa pinkat va???
Nope nu vankas det snart fotboll på TV:n!


Trevlig Kväll!!! 


Idag börjar det...

Japp idag börjar det på riktigt, innebandyserien, div3 örebro.....eller ja inte för vårat lag men upp i norra delen av länet närmare bestämt Kopparberg så drar serien igång idag, dit Askersund kommer på besök, fan så GÖTT äntligen drar skiten igång! Hmmm premiärmatchen i norr då?? Hur kommer den att gå?? Ja du om jag bara visste det, det kan säkerligen bli en tokful match med massor med utvisningar, mål kommer det att bli en hel del oxå, har en känsla av att det blir iafl minst 12 mål denna match.....och vilka som gör dom skiter jag blanka fan i.

För vår del så skulle ju serien börjat på fredag men Hallsberg lyckades inte få ihop nå lag å dom drog sig ur serien, så nu är det bara att ladda inför nästa helg då vi ska möta P-boda!!!

Lill-lördag idag...ha ha kanske skulle ta sig en läsk?? Är ju derby på TV:n Råttor och Apor möts ju på Råsunda....kan nog bli en riktigt bra fight tror jag.....men vilka vinner?? Ja som sagt Pest eller Kolera?????

På menyn idag: Bruna Bönor & Stekt Fläsk......muskelmat och bra för magen!!!

Tjipp!!

Finland/USA???

Hmmm då har det hänt igen....i finland,  ett riktigt geni har lekt med pistol och lyckats skjuta ett gäng och tydligen brinner skolfan oxå Vart fan är allt på väg??? HMmm sånt brukar ju hända i USA men nu kryper det allt närmare Sverige, bara vänta och se snart så komer det säkerligen hända här oxå, tyvärr!!!

Jag fattar inte hur man e funtad i skallen närman göra sånna är vansinnesdåd??  Men personer som utförde dessa hemskheter tog sitt förnuft tillfånga och sköt sig själv.....synd bara att inte polisen fick göra det, ditt jävla klappmongo!!

Tisdag idag! Hmmm plastbandy träning var ju tanken men den här jävla förkylningen vill inte släppa så nu jävlar ska jag vila och se til att bli frisk på riktigt!!! Sen så är det fotboll på TV idag, synd att man missar matchen, Ellos mot Bajen vore ju grymt skönt om Bajen kunde vinna mot postorderjätten.....men men dom e svårslagna på konsgräset.

Nej nu ska jag ta och åka till posten och post paket......får äntligen skicka iväg min mobil på repartion, den är lite hängig, man kan typ använda deni ca 5 minuter sen så blir hela jäval displayen vit, skitskoj, skitskoj!!

Puss och Kram 


Det var det...

Måndagen börjar lida mott sitt slut....så skönt då kan man snart börja koncentrera sig på kommande helg!?! Hmm undrar vad som kommer att ske då?? Förslag?? Öppnas det några lägen???? Man får alltid hoppas!!!

Dagen som gått då?? Ja finns väl inte så jävla mycket att säga förutom att den bestått av jobb och mer jobb och inte är det slut på det för att man kommer inte....nu ska jag vara snäll mot mina innebandykamrater och fixa ordning på lte vattenflaskor....sätta fast klistra på lite nummer och några sponsorsmärken.....så det bli kvällsnöjet idag, man får väl kasta ett getöga på TV:n ibland oxå!

Men först ska jag till o fixa lite mat......får nog bli pasta med modell lättlagad pastasås idag!!


HA D!


Rock on!!

Måndag.....seg måndag....behövs en grymt bar låt för att liva upp stämmningen!!!
Håll till godo och bara njuuuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!



Riktigt synd att man missar dessa när de kommer till Örebro!!

Lunch?? Tack familjen Dafgård.....igen!

Sportsöndag

Söndag idag.......den har man mestadels tillbringat på soffan och kollat på en massa gosig sport, fan tycker söndagar och sport är hur bra som helt ju!! Det vart fotboll, Tv-puckar och en massa annat.....nu så är det bara ladda inför nästa match...

Gårdagskväll?? Var ju hur ttevlig som helst, TUSEN TACK Baron för en väl upstyrd och trevlig kväll, ser framemot fler tillställningar på logen. Men höjdpunkten på kvällen var iafl när vi försökte tejpa fast Lill-Tobbe på en stol.....ha ha ha skratta så jag höll på att dö.

Nej nu ska jag käka lite kvällsmat och fortsätta slapa på soffan.

Då var det LÖRDAG igen...


Då var det lördag igen...guuuud så nice, lite ledigt, lite plastbandy, liten festens man ska absolut inte klaga en sekund! Vaknade exakt 06:30 imorse och var hur pigg som helst....varför kan man adrig sova länge när man får?? Så jävla märkligt!! Så den här morgonen har man tillbringat mycket tid här vid datorn och vid TV.n....ja äntligen en ny TV!!! Men fan inte visste jag att det var så mycket bra barnprogram tidigt på morgonen....hat kollat på en riktig gammal klassiker nyss, Kalles Klätterträd, är ju sjukt bra ju ha ha ha får se vad som kommer visa härnäst?? Men innan det blir det blir mer TV så ska jag ta och packa ordning grjor till dagens matcher, lite nya matchkläder till U-laget och sen lär jag ju packa ordning på min kappsäck oxå.

Hmmm kvällen då?? Blir ute till skogs hos lagets egna Brukspatron och Godsägare, Baron K Ek som har Bergslagens största herrgård ute i Västgöthytteskogarna....så där kommer det inmundigas kulinariska läckerheter och dricka fina årgångsviner, undra om Baron har bjudit in Karl-Jan Granqvist som skulle tilllaga maten?? Om jag inte missminner mig så tror jag at det var mammuttstek på menyn idag, ja vår Baron är en sällsynt man han är nog den enda i världen som har en mammuttpark på sina ägor. Sen ska vi inte tala om allt annat, tjänstefolk, helikopter masor mer lyxbilar. Dresscode ikväll: Tweedkavaj och scarfs.

Nej nu ska jag plocka ordning på grejor, sen lite TV, sen till Bolaget och shoppa lite.

MIN NYA TV!! MMMMM ME HAPPY!!


Sug o Svälj......Trevlig Helg!

Veckans Finska Ord



Noidannuoli

=

Ryggskott

 

GRATTIS!!!


Nora bästa glasskrängare, ett yrväder på fotbolls- och innebandyplan fyller 18 år idag!! Får säga ETT STORT GRATTIS Evylyn......välkommen in i vuxen livet!!!! 



Jaha idag är det fredag, attans så skönt med lite helg o ledighet igen! Planer för dagen?? Hmmm först o frömst ska man väl jobba klart sen så står det lite städning på schemat......sen så ska jag lämna iväg sportvolvon på service, lite kamremsbyte och annat tjafs, framåt kvällen blir det nog en tur till päronen och basta lite!! Hmmm undra sa en flundar om an kanske t.om skulle gå förbi den lokala TV-handlaren och slå till på en ny TV?? Nja den som lever får se!

Nehe...dags att uträtta lite ärenden sen vidare till jobbet!

Ses i eftermiddag!!

Anonym!

DU har skrivit ca 10 kommentarer här på min blogg.........varav dom 2 första använde du ditt namn......
Men det kanske är någon i din familj som skrivit kommentarer från samma dator??

Så ja......jag vet vem du är......och hmmm varför jag inte snackat med dig?? Hmmm finns mer saker här i livet än att bara sitta vid en dator och snacka med vänner och bekanta....så det kan ju vara en av anledningarna???? Jag sitter inte vid datorn jämt och är inte alltid sugen på att sitta o prata med folk.....så ja så är det! 

Vi hörs säkret av till helgen eller nå sånt!?!?!

Puss o Kram


Kommer jag dö??

Läste detta nyss

"Giftigt ämne i testade t-tröjor    
Åtta av 20 t-tröjor som Naturskydds-  
föreningen, SNF, låtit undersöka inne-
 håller den kemiska substansen DEHP,   
dietylhexylftalat. Två av 20 innehöll 
mycket höga halter av ämnet."

Hmmm detta känns ju oroande.....jag som i princip håller på textilier (t-shirts) dagarna i ända.....hmmm undra vad som kommer att hända?? Kommer näsan ramla bort? Kommer jag få simhud mellan tårna? Kommer mitt huvud att explodera?? JA frågorna är många?? Får nog skicka ett mess till 118100 och fråga om domedagen är kommer??
Men Men jag bryr mig inte, tror nog inte det är så jävla farligt, man kan ju dö av det mesta ändå?? Vem vet om jag går utanför lägenheten nu så kanske jag får ett flyplan i huvudet?? Eller blir påkörd av en bil?? Så om det är lite gifter i t-shirts är väl inget att oroa sig över. Finns värre saker att oroa sig för, vad ska man dricka till helgen? Kommer USA överleva bankkrisen.....vilket det sista jag inte ens orkar lägga ner någon energi i att tänka på ens.

Ikväll börjar elitserien på riktigt...var ju lite smygpremiär i måndags...ska bli skoj att få kolla på lite hockey igen, så ja vilka kommer stå som mästare framåt våren då?? Hmmm svårt att säga men jag lägger en slant på Linköping, bär emot men men så är det.....det viktiga är att Brynäs inte kommer vinna allt för många matcher iår.

Nej nu ska jag åka o tanka sportvolvon sen iväg till innebandyträningen och kolla när de tränar, är fortfarande förkyld så jag vilar idag oxå......tror på konceptet att vila sig i form!!!!

På återseende!


Undrar....

Undrar om man e lika pigg o rask  som Golge Jacobsson när man e 77 år???

 

Real DIF

Varför gjordes inga sånna här reportage när jag lira i Real DIF för??
Kolla artiklen på na.se........



Det var bättre förr.......

Svar på kommentar:
Anonym: Varför skriver du inte vem du är?? Jag vet nu vem du är!!!  IP-nummer is the shit!!!

Seriös Idrott.....

Nå väl innebandy har ju länge klassats som en fritidsgårdshobby men på dom senaste åren har det väl trots allt blivit en folksport??? Hmmm fan vad jag älskar seriösa idrottsmän och föreningar.......Kvarnen ett divsion 6 gäng som i helgen gästade örebro för att lira lite innebandy......men ja tydligen fanns det andra saker om var roligare! Läs artikeln från nwt.se:

"Karlskoga vågade inte fortsätta - motståndarna fulla

INNEBANDY

Karlskogas innebandyspelare hamnade utan egen förskyllan i en riktig skandal under helgen.
- Våra motståndare i Kvarnen stank sprit så därför valde vi att i en periodpaus lämna walk over med tanke på skaderisken, säger Karlskogatränaren Niclas Andersson.

Och det handlade inte om bakfulla motståndare som Karlskogaspelarna ställdes mot under cupen i Örebro:
- Nej, vi vet att de druckit under matchdagen, berättar Niclas Andersson som är en av tränarna för Karlskogalaget.

"Kändes farligt"
- Våra spelare vägrade att fortsätta eftersom det kändes farligt, det hade redan innan vi valde att avbryta varit några incidenter som kunde ha slutat allvarligt, tillägger han.
Ingen i Karlskoga IB har varit med om något liknande - att ett lag kommit med berusade spelare till en försäsongsturnering.
- Nej, det är helt osannolikt, känns det som, säger Niclas Andersson.

Markering mot cupledningen
Karlskoga hade också ett annat skäl till att avbryta helgens match mot Kvarnen:
- Vi ville göra en markering mot cupledningen att vi inte tycker att det är okej att ta dit vilka lag som helst. Jag menar; Kvarnen spelar normalt sett på lägsta nivå (division 6) och tar inte innebandyn det minsta seriöst, tydligen.
Innan skandalmatchen i cupen mot Kvarnen hade Karlskoga förlorat mot Enviken som precis som östvärmlänningarna har division 3-status.

Segrar i träningsmatcher
Under helgen har det också spelats två träningsmatcher - mot division 3-kollegor. Mot gamla storlaget Nerike blev det seger med 9 - 3, mot Skara slutade det med en 6 - 2-vinst."

Vem vart det som sa att alkohol o idrott inte hörde ihop......ha ha ha


Och denna udda människa från Degerfors från Hundra Höjdare vilken kille.....han kan fotboll!!!! 


Hepp!


Tungt....mycket tungt

Jo då så att...det går inte med blixtens fart idag, känner mig inte alls helt fräsch, näsan rinner som en vattenkran, halsen rosslig som satan, huvudet är ömt.......och svetten bara sprutar, inte helt kul att jobba då men va fan man kan ju inte stanna hemma för en förkylning, det enda tråkiga med detta är att man inte kan träna plastbandy!!! GRINA!!!!!

Idag ska jag kanske slå till med att köpa en ny TV.....börjar bli ganska lack på den jag har, hann iafl kolla på en period mellan hiv71 och Frölunda igår innan fanskapet dog, det positiva med det är att man iafl för engång skulle kommer i säng i tid om kvällarna! Fan man kanske skulle skita i o köpa en TV?? Hmmm nja skulle nog inte överleva i längden!

Lunch idag: Spagetti o Köttfärsås, gött som tuuuusan!

Ha ett bart underliv!!

Tjingeling......

Vad har jag gjort för ont???

Fan det måste ju finnas en någon som tycker jag har gjort nå ont i mitt liv.....fan har precis nyligen repat mig från en förkylning, vad hönder nu??? JO DÅ förkyld igen, snoret rinner, halsen värken och kroppen e helt jävla matt, fan orkar inte med det här längre tänk om man kunde få vara frisk längre än 3-4 veckor snart!! Så nu har man vart på Apoteket och shoppat upp sig på lite fina artiklar, Ipren, nässpray och en massa olika halstabletter.....

Så nu blir det att inte soffläge, kolla på TV, ja max 2 timmar sen dör den ju. Kan nog bli tidigt i säng idag!

Krya på mig!

AJ AJ AJ

Det bultar och det bankar.....i mitt huvud!!! Hmm kan ju kanske bero på att man drack lite för mycket gin igår?? Men ack så skoj det var......

Efter en heldag med plastbady så styrde jag min kosa hemåt och tog mig en dusch och drack en finare GT, sen så hamnade jag hos Virus, där även TT, Blobb och Mark var! Efter ett par bira och mycket tjat så tog vi den klassiska 302:an mot storstaden Örebro hem till Martin, lagets egen Bindefeldt. Där fortsatte festen och ja man han ju bli ganska så onykter innan vi lämnade stället och hamnade på Satin, kanske inte Örebros bästa uteställe, men ja i baren kunde dom iafl blanda grogg!!!! Så ja kvällen/natten var helt ok....skulle kanske ha hoppat över kebablådan från Grillcorner...för magen mår ju inte helt hundra idag.......har besökt toaletten allt för många gånger idag!!

Söndag idag.....då vankas det fotboll e ju derbydags, Real DIF mot J-boa i div 7 kan förmodligen bli en riktigt rolig match med många fula kapningar och glåpord till domaren, ME LIKE!! Sen så fortsätter det med Bajen-Kalmar på TV får ju hoppas att mitt kära Grön Vitt tvålar dit Kalmar så det står härliga till......

Nej nu är det soffläge, ipren och vatten som gäller!!


Heldag

Heldag?? Ja va då heldag?? Ja det är ju lördag hela dagen.....men diag blir d en heldag med plastbandy, först ska vi träna lite sen ska vi iväg och kolla på iväg och kolla på lite material, skor klubbor o sånt få i oss lite käk sedan bär det av mot idrottshustet igen för en internmatch.......ocg där har vi blivit lovade att dricka valfri sportdryck, FAN vad jag älskar seriös idrott!!!! Och framåt kvällen så bär det av mot Öret för att inmundiga lite läsk och sedan blir det väl utgång på nått halt ställe.

Men nu ska jag ta och packa min kappsäck, få i mig nå mataktigt, sen iväg och svetta lite!


Baj Baj!

Vilken resa!!

De var ju ett tag sen vi var iväg och jag ser verkligen framemot nästa Danmarksresa!!


Vilket startfält:
Gry, Mogge, Holms, Seawall, Waldet, TT, BB14,
Cederblogg och sist men inte minst Tito.

Lyssa på låten! En klassiker, gick på repeat i ca 4-5 timmar

Veckans Finska Ord



Työkaluvaja

=

Redskapsbod


Rekordslakt

Fy fan nu har det skett en rekordslakt utan dess lika....nu snackar jag inte millimetrar, sekunder eller hundradelar, nu snackar vi timmar!!! Min kära TV......lever ju sitt egna lilla liv har jag ju märkt, normalt ja för min TV så bruka den funka ca 2-2,5 timme numera men idag på lunchen när jag skulle kolla på lite text-tv så slogs det ett rekord utan dessa like,en rekordslakt: Den nya tiden för TV:n ligger på ca 10 minuter, en putsning med ca 2 timmar, det du Phelps skulle vara nå för dig!!

Lunchtider ja, fredagsmenyn: Gorbys!

Var inte så upplagd att laga mat igår efter ett monsterpass med innebandyn, först träning med ordinarie A-trupp sedan så körde jag även med U-truppen igår.....är ju lite seg i benen idag! Så det blev ett finare träningspass mellan 19:00 och 21:45.

Och som vanligt på fredagar så kommer Veckans Finska Ord att presenteras under eftermiddagen!

Ärtsoppa!

Jodå så att.....torsdag, ärtsoppa idag som det ska vara en torsdag, blev ju ingen lunchuppdatering idag eftersom jag var hos tandläkarén och gjorde mig fin i munnen.....ja det betyder ju inte att jag kommer att sluta svära för i helvet!!

Och utan mat blev man oxå.....eftersom jag inte fick käka nå på en timme efter besöket och vips så var klockan redan 17 och det var dags att sluta jobba.....bara hoppa in i sportvolvon och bege sig ner till Fröken Frisörska som nu har gjort mig så jävla snygg.....och TT det är en av hemligheterna varför alla damer hänger som klasar på mig ha ha ha ha.

Postat av:

Klurat nått på vem jag kan vara?
hoppas du får en bra helg då ..

2008-09-10 @ 23:19:03
?: Hmmm nja du kan ju egentligen vara vem som helst? Bengt, Berit eller någon annan? Men min helg kommer säkerligen bli kanon i dubbel bemärkelse

Postat av: Mia
Och när ska du hinna träffa mig då???? 2008-09-11 @ 14:16:46
Mia: Ska nog se till att planera in en träff med dig, det vill jag absolut inte missa.......har ju inte bestämt ang fredagens äventyr än!
 
Postat av: TT

Tömmy, damerna hänger som klasar runt dig. Vad är hemligheten?

2008-09-11 @ 16:00:30
URL: http://tonysegen.blogg.se/
TT: Ja du ser ju svaret där uppe....sen har jag ju tillång till nått stort oxå!!! Då menar jag inte bara magen!

Nej nu ska jag få imig nå att käka sen iväg o träna plastbandy.....men innan d så måste jag försöka meka ihop en klubba, den förra hade jag ju lite otur med i tisdags.....

Seeeeeeeeee Ya!

Dalkarlsberg???

Då har man sett det svenska fotbollslandslaget igen, jävlar vilken klang och jubel tillställning det var eller nja skoja bara, första halvlek var nog bland det sämsta jag sett, har t.om sett bättre matcher med Dalkarlsberg ja på den nivån får man iafl se en regelvidrig kapning eller tio men ja Ungern?? Ska inte Sverige slå dom med mer än 2-1?? Hmm enligt mitt tycke så ska dom fan det. Var inte många som var bra på planen, Daniel Andersson?? Är det inte dags för dig att lägga skorna på hyllan och börja med pensionärsbridge istället?? Jag tycker ju du är SKITdålig och han då mega-superduper-bäst-som satan ala Super Mac Zlatan vad fick du uträttat idag?? Inte mycket ja ett gult kort men ska man ta ett gult kort kan man ju iafl försöka skada motspelaren. Ja men men det blev vinst till slut med 2-1....som egentligen skulle vart 2-0 för det var ju mist 380 meter offside när Mr Ungern gör mål......

Imorgon är det ytterligare en spännande dag....jobb, tandläkarbesök (jippi, billigt  o roligt) och sen en tur till Fröken frisörska som ska försöka få ordning på burret på skallen.....

Men men helgen närmar sig med stormande steg, kan kanske bli Öret på fredag, Fired Up lirar på O´Learys och på lördag vankas det lagfest med plastbandyn........mumma mumma kan nog bli några öl eller två???

Nu ska snart sovas....Gooooooooooood Natt!!!

Värdelöst Vetande


I USA är det enligt lag förbjudet
att ta med sig ett lejon på bio i Baltimore.



Real Life

Då känns det som om man e tillbaka i det normala igen....inga hantverkare längre sååå skönt, men ja fläkten funkar nu som den ska men ljudet gör mig galen när jag slår igång på fläkten men enligt Herr Hyresvärd så ska dom återgärda det så snart som möjligt.....vilket kan innebära ca 2,5 år, var iafl så länge jag fick vänta innan som installera fläkten.

Har fundra på vad jag skulle behöva just nu....dvs vad som behöver inhandlas:
innebandyklubba, TV, vitrinskåp........ja sen ska ju sportvolvon på service snart känns som om dettta kommer bli några billiga månader framöver, pengar vem fan behöver dom???

Lite svar på några kommentarer........kul att någon orkar läsa allt skit som skrivs här ;o)

Postat av: JimmY SthlM

Hörrö!! tänk på hjärtat!! inte bra o bli arg i våran ålder=P

2008-09-10 @ 00:26:33
Jum-Jum: Hjärtat e starkt, ålder ska vi inte prata om, humöret är det sämre med.....ha ha

Postat av:

varför pratar du inte med mig längre?
har jag gjort nått som är fel?

2008-09-10 @ 02:47:27
?: Vem du nu är så har du säkert inte gjort nå fel, men vet inte riktigt vem jag ska prata med?

Postat av: Sofia

Inte konstigt att klubban gick av om du använder sånt dåligt märke =P

2008-09-10 @ 07:38:07
Sofia: Inge fel på Zone....mycket bra klubbor bara att dom inte tål rejäla smällar mot en sarg

Som vanligt sitter jag ju här och det är lunch så på menyn idag: Lars-Agne

10 4

Skitklubba....

Då är man precis hemkommen från dags innebandyträning.....gick ju sisådär idag (bildbevis finns) inte för att mycket gick bra denna träning men sista bytet när vi lira tvåmål så kom det en lång boll som jag skulle rensa bort framför mål, misslyckades med nedtagningen......misslyckades med bortrensningen MEN LYCKADES att sparka in bollen i get mål, jippi!!!! Tappade då lite humör tar två snabba kliv bakom mål......slår klubban över sargkanten och knäcker den!! OCH jäääääävlar vad skönt det kändes, så nu är det bara att införskaffa sig ett nytt vapen till på torsdag eller så får man ta fram nått gammalt lik som ligger i garderoben.


Min fd innebandy klubba, den höll i 1 år iafl!


Nej nu ska jag försöka få i mig nått att äta innan jag kastar in hatten för kvällen!

Tjinge Ling!!

Hagelbössa någon??




Satan i gatan...tror att dom intsllerat en kärnreaktor på toaletten......det låter så jag håller på att bli galen, har hört ett jobbigt jävla ljud hela kvällen igår guuuuud så lätt det var att somna, men nu har jag ring herr Hyresvärd så nu får vi se vad som händer???

Som någon uppmärksammad läsare kommenterat så har det försvunnit en del bilder här på seawall´s place, kan meddela om att jag är medveten om det....för det är jag själv som lyckats klanta till det och raderat lite shit happens men om jag orkar och har tid så ska jag försöka att återställa ordningen!!

Mer missöden i mitt liv?? Ja har en ju en viss känsla av att det snart kommer bli ett nytt TV köp.....för min kära gamla pjäs sjunger just på sista versen, skulle till o kolla på sporten igår TJI FICK JAG!!! TV-jäveln bara tvär dog, bilden försvann och ja fick inte igång den nå mer den kvällen....har provkört nu på lunchen nu hoppade den minsann igång den fan men ja bilden är inte var den en gång varit! Så jag det får nog bli ett besök till den lokala TV-handlaren när jag sluta jobba idag.

Luchdags igen, på menyn idag: Stekt Potatis, egen tillverkad käöttfärsbiff och sås!

/Visst är livet rättvist!!!

Prisa Gud och sjung Halleluja!!

Prisa Gud.....vad har hänt??? Över alla under!!!
 
Det är ju inte sant dom är äntligen klara med installationen av fläkten i taoaletten, tog ju bara 6 arbetsdagar inte illa pinkat en gammal Ernstkopia!! Så nu snurrar fläkteriet där inne och som den snurrar, den snurrar nonstop.....går absolut inte att stänga av den, tror att dom hade lite otur när dom koppla elen, och som den snurrar.....det låter ju inte lite heller, fint att dom fixa nytt tak, men ja det blev till en stor resonanslåda istället, så med lite tur kommer jag få ett fint vansinnes utbrott på fläkten innan den här kvällen är slut!! Mer då?? Jo då taket är ju fint, vitt och så där men ja lite otur när dom skulle skära till gipset är ju lite snett o vint på sina ställen så det är lite fina glapp här och var, men jag är inte bitter, utan skitlycklig att det är klart, så imorgon får ga ringa till hyresvärden och säga åt som att komma och fixa det där lilla dom har haft otur med....taket och elen så ja ska bli skont att dom kommer att komma hit igen min älskade Ernstkopior!!

HA HA nu är den ÄNTLIGEN på plats!!!


Så nu ska jag ta till och börja städa lite inne på toaletten eftersom hantverkare verka ha ett litet probelem att att plocka upp och fixa efter sig.....nja inte så farligt, lite spackel på golvet, 3 ton slipdamm, några skruvar, diverse kabelrester som ligger här och var....fan städning är ju skoj som Räven sa!!

/S

Söndag en sån dag!

Ja visst är det söndag! Vilken dag!?!? Hmm då ska man ju inte göra nått alls, ligga hemma på soffan, äta onyttigt och kolla på sport. Men så har det inte vart idag! Kebaben ringde och väckte mig 08:20 och sa att det snart var dagst att bege sig mot Köpning. Vi lira träningsmatch där idag mot Köping IBF, resultat vinst med 3-2 riktigt skönt faktiskt efter att vi fått oss en läxa förra matchen! Som vanligt när det är dags för match så får jag lira forward, helt jävla sjukt när det vankas träning så lirar jag alltid back....och har alltid gjort det! Men men det kanske blir min framtida position???

Dagen i övrigt då?? Nja har inte hänt allt för mycket var en sväng hemma hos päronen och fick mig lite söndagsmiddag, mumma mumma så nu ska det bara slöas på soffan och kollas på TV!!

Det ska vi fira med disco i köping!! Varför var ni inte på läktaren idag???
 

Undrar om nästa vecka kommer bli lika positiv som förra veckan?? Hoppas så! HA HA Hoppas hantverkarna håller på minst en vecka till!!!

/Jag

Vuxna Män har....

SÅ jävla skoj tillsammans....fan vilken lyckad dag detta har vart trots skitvädret....det har tamejfan regnat konstant sen vi kom upp i guldsmedshytteskogarna....men men finns inget dåligt väder bara dåliga kläder,,,,,

Dagen?? Efter en kopp kaffe hemma hos TT:s bror Björn bagav vi oss (Ett gäng sk vuxna män) norröver mot hyttan för att inta deras jaktmark med en massa bus o skoj, fyrhjuling, haglebössa och pistol......men  ja en mellanlandning i linde o pizza blev det!!


Efter att ha rest militärtälten som resterande gänget skulle sova i så packade vi vapen, lerduvor fyrhjulingar och begav oss iväg. Framme riggades det för lerduvor vapen togs fram....efter allt var klart var det bara att leta på en lämplig bössa o skjuta hejvilt!! Fan så skoj det var!! Men träffa dom jävla lerduvorna var inte lätt men huvudsaken var att det var skoj! Lite mellan varven tog man sig en tur och hade kraftig offroadkörning med fyrhjulingarna!! FAN vill köra en sån,,,,ja sen vill jag köpa en pistol oxå, en 9mm semiautomatisk mojäng, hur jävla skoj som helst att skjuta! Har även provar på att skjuta Magnum....vilken jävla smäll!!

Efter vi pojkar lekt klart så vankades det grill o öl och god musik....var hur tevlig som helst! Efter detta bagav vi oss mot tältet o drack lite till och klippte några öl till....ja alla utom TT som var chaufför! Tack Tonndjy!!

Tomhylsor/patron


Ha ha och blåmärke fick man efter haglesmällan!!


Imorgon åker jag till Köping o lirar plastbandy!

Tjiiiiiiippp

Håll Er inomhus!!!

Jiiiihaaaa lördag idag, det borde man ju egentligen firas med disco i köping men men det får räcka med att man får fira det med leka ute skogarna kring Guldsmedshyttan. Ja och vad ska jag göra där då?? Ska umgån med TT, hans bröder och en rad andra sjuka människor! Uppläget för dagen är att det kommer bli fyrhjulskörning, skjuta lite lerduvor och bara ha allmänt skoj, ja kanske kommer slinka ner nån bira oxå?? Men det blir nog lugnt ska ju till lira plastbady imorgon, Kalkbruket borta.......och Ni som bor kring Hyttan håll er inomhus, ja förutom Ni lättklädda, snygga och unga flickor, ni får givetvis föölja med till jakt stugan!!

Måste faktiskt ge mig själv beröm oxå!! Var hemma en freda igen utan att smaka på den svenska Whiskeyn!!

Nej nu ska jag göra en insats förvärldsfreden......dvs käka frukost, plocka fram lämpliga kläder för dagens/kvällen aktiviteter.....sen ska jag nog fan dra åt helvete en stund!!

Välkammad Utter!

 

Veckans Finska Ord



Homokäsityöläinen

=

Böghantverkare






 

KRIG!

Nu ska jag starta ett krig mot hyresvärden.....för idag har det inte hänt ett jävla skit här hemma!!!!!!!!!!! Dom har alltså vart här sen i måndags att fixat o donat med lite fläkteri, gips. spackel o målning.....men vart finns fläkten??? Jo då den jäveln ligger i en kartong på golvet......kolla på bilden!!



HA HA nu fattar jag............det är ju en golvfläkt!!!! Jävla kappidioter!!!!

Nu ska jag käka upp maten och ladda inför ett finare telefonsamtal!!

Ses i eftermiddag!!

Jag orkar inte mer

NEEEEEEEEEEEJ NU FÅR DET FAN VARA NOG!!! Hur jävla lång tid tar det hatt sätta in en fläkt? Och fixa till ett tak? FY fan helvetes jävla klappmongiloider till hanverkare!!! Måset kolla upp på facebook om det finns en grup att bli med för oss som hatar hantverkare!!

Det har tagit hela dagen att måla detta tak idag?? Ca 9 kvadart kanske!?


Så ja blir det inte klart imorgon ska jag fanimej supa mig skitfull och bara sitta o hata!
Men ja att dom blir klara är väl lika troligt som om att Göran Persson blir smal, Tomas Ledin får en grammis och att Jesus bli muslim.....

Nu ska jag gå o handla lite frukost till imorrgon!

/www.hatahantverkare.nu

Vad trodde du egentligen?

Du.....vad hade du räknat med? Bli utsläppt, på fri fot?? Att folk rulla ut röda mattan åt dig? Hmm nja där du sitter sitter du ganska så bra!!!!



Hmmm skjuter man sju personer, så ska man inte räknat med annat!!!

Nu börjar det.....

FANIMEJ bli lite jobbigt detta.....hur jävla lång tid ska det ta?? Dom säger att det går fort i hockey, men att sätta in en fläkt är tydligen ett jobb som verkar ta ett par månader. Hade en blind, en lam och neurosedynskadad vart här och fixat detta så hade det fan gått hundra gånger fortare. Nej händer det inte mer idag så ska jag ta o ringa till Herr hyresvärd och gnälla lite som en envis sur jävla pensionär!!!!

Detta var synen när jag kom hem på lunch idag....inte mycket ändring sen tidigare


Idag är det onsdag oxå och ja JIPPI Idol börjar tydligen igen det enda som är bar med detta program är när dom förnedrar alla som tror sig kunna sjunga, hoppas få höra många riktigt fina utalanden om hur värdelösa alla är.

På menyn idag: Soppa.

Nej nu ska jag sätta mig och irretera mig på hur jävla sakta det går i badrummet för MongoErnst.

Gener???

Kommer man hem från jobbet och hoppas på att KlappmongoErnst hade fixat klat här hemma?? Men Men tji fick jag, ett knytnävsslag rätt upp i ansiktet......idag har fan inte hänt mycket......ja jo dom har rivit ner hela mitt fina paneltak och spotlights och ersatt det med ett jättefint gipstak,,,,fan vad lycklig jag blir!!!! Hoppas ju innerligen att dom återställer det så det ser ut som förut...annars så kommer lilla jag blir riktigt arg!!!

Nått positivt då?? Hmmm nja ja jo har ÄNTLIGEN fått mitt hemmabiosystem....har väntat på ett nytt då det förra inte ville funka för fem öre så nu ikväll ska jag väl till o installera lite och hålla tummarna på att detta funkar...skulle ju vara kul o få kolla på lite film igen...då jag har 2 st nyinköpta filmer som ligger här o väntar.....men först måste jag bara bestämma mig hur fan jag ska möblera i vardagsrummet.....antingen kör vi som det var förut eller så gör jag en rokad här hemma.

Mer då?? JA hörde en intressant sak på radion idag?? Att män som är otrogna  det kan vara genitiskt?? Hmm jag fattar inte riktigt hur detta är möjligt, men tydligen har nån forskare kommit fram till denna slutsats?? Det är ju ett tecken på att kvinnor som är otrogna bara helt jävla dumma i huvudet med andra ord?? Och männen kan skylla på generna!!

Nu ska jag ta och fundera över livet och möblering...sen iväg o träna lite plastbandy!

Tjipp!


Märka ord...gör det!!

Postat av: TT

No.1 Kommer du hem till mig idag och tittar på fotboll så tar vi en öl, sprit kan vi dricka vid annat tillfälle.

No.2 Varför i hela helvetet ska du bajsa i taket?

2008-09-01 @ 13:09:39
URL:
http://tonysegen.blogg.se/

Postat av: Mia

Har väl ungefär samma fundering som TT, När fan började du bajsa i taket! Jaja, du har ju inte alltid varit som alla andra men....???

2008-09-01 @ 18:52:31

Ja ja...så klart som fan att jag inte bajsar i taket??? Hur fan skulle jag lyckas med det?? Och hur fan skulle det se ut egentligen?? det jag menade med det hela var ju att hela jävla toaletten var full med grejor som dom där jävla Ernstkopiorna hade ställt där inne...så det fan ju inte en suck att kunna ta sig in där.....så därför undrade jag vart fan jag egentligen skulle bajsa!!!!!

Och här ser taket ut i toan nu??? Hmm visste inte om att dom var på gång att bygga ut en våning ovanför men man börjar ju faimej fundera på vad dom gör?? En liten fläkt ska installeras i toan?? Taket har 3 stora jävla hål?? Känns som om dom ska montera in en stor jävla kärnreaktor där? Någon som har erfarenhet av Paxfläktinstallation?? Behöver man verkligen bryta upp hela taket och dra loss varenda strömkabel?? JA fattar fan inget??? Men då är väl allt som vanlig tror jag....ha ha



Nej nu är jag nyss hemkommen från TT efter att ha vartdär o kolla på fotboll och druckit lokavatten!!!! DIF-ÖSK, 0-0, en riktigt jäkla tråkig match tycker jag.....enda som var skoj o se var ÖSK-målisen som gjorde ett par riktigt ruggiga räddningar, Men nu så får det bli soffläge ett tag sen vidare mot sängen och sova och förhoppningsvis vakna upp imorgon och känna sig piggare än vad man gjorde i morse,

Goooooood NATT!!

FY FAN!!

Satan i helvete vilken tung måndag detta är......mår sämre än 17 gamla gäddor!! Hmm nu har man den där känslan i kroppen att man ALDRIG MER ska dricka sprit. Så alla ni som ska försöka locka med mig på spritfest här framöver snälla gör inte det...ska ska börja dricka vatten och äta groddar nu.

Sen så är det ju så jävla skoj o komma hem på lunchen idag.....några jävla klappmongon till hantverkara har för fan sågat upp hela jävla taket på toa för att montera in en fläkt! Hoppas ju innerligen att domär klara tills jag kommer hem från jobbet.....var fan ska jag annars bajsa??? Hmmm näää skärpning på ER!! Jobba på nu och fika inte bort hela dagen! 

Och på menyn idag......microkäk, vatten och alvedon!

/Döende

RSS 2.0