Dammråtta vs Seawall 0-100

Finns inte så mycket att säga......blev en promenad seger detta! Utskåpning!
Men vart tufft i starten då det kom in två störningsmoment, grannen och hennes kompis!
Men lyckades finta bortdom och sen gick det som en  dans!!

/Ajax

Städrock

Då är det dags att kasta på sig städrocken och hucklet för nu jävlar ska det städas här hemma!! Fy fan så tråkigt!!
Men men måste ju hade fint till helgen tänkte jag........och dessutom så får jag övernattningsgäster här över vaborg oxå så då lär man ju ha det lite snyggt här hemma!!

Men innan städning så ska det bli en tur till Bertil´s lär införskaffa sig någon typ av dryck tills imorgon!!

/46 dagar kvar

DÅLIG

AAAAAAAAAAAAAA YES!! Idag har jag inte gjort ett jävla smack när jag kom hem från jobbet!!! Blev en stund på balkongen tillsammas med grannen mittemot och hennes kompis......nu så ligger man som en slapptask på soffan!

Skönt som fan då vet jag iafl vad jag ska göra imorgon, diska, städa mm mm

/Död

Beslutsångest!!

Vad göra efter jobbet idag? Hmmmm har några alternativ som måste övervägas och sånt hatar jag!! Är beslutsimpotent så det sjunger om det......

1. Lokalidrott
2. Städning
3. Biltvätt
4. Soffläge

Undrar vad det kommer bli??? Känner jag mig själv rätt så ligger alternativ 4 JÄVLIGT bra till!!!

HA HA.....idag har det kommit en avi från posten!! Mina två nya tishor har kommit!!

/47 dagar kvar

Hängbjörk

Hmmmm inte för att tala illa om folk eller folk som jobbar, men idag när jag slog en kik genom fönstret på jobbet belv jag lite fundersam!?!?! Det är ju vår......gatorna sopas, vilket är skitbra! Normalt så används det ju maskiner till detta ändamål........men måste verkligen traktorerna ha folk som övervakar dom? Räcker det inte med den som kör???
Idag när traktorn sopade en massa grus så stod det inte bara en person/arbetare och övervaka det hela, nej nej utan 3 personer?? Hmmmm undrar bara om det är sånt mina skattepengar går till?? Kommunala arbetare som hänger på på en sopkvast och ser hur den stora maskinen gör rent o snyggt på gatorna......Nja nått som inte är bra med det i mitt tycke iafl!! Måste ju finnas andra saker att göra än att bara hänga och glo på en traktor??

Ja ja...tyvärr så höll sig dessa människor på lite avstånd så jag kunde ej få nå fotobevis på det hela!! Men ja alltid kul att se att dom iafl inte sliter ut sig i onödan!!!

Nej nu så ska jag ta och kasta på mig lite kläder sen blir det en promenad med med Blobb, TT och Huokko.

/BKT

Efterlysning.....igen!!!

Skrev detta förra veckan nångång.....men jag tjatar vidare!!!

Har en liten efterlysning.........så finns det någon vänlig själ där ute i vårvärmen som skulle kunna hjälp mig?
Är på jakt efter kavaj eller träningsoverallsjacka eller nå annat i jackform från 80-talet!!! Det underbara 80-talet då modevärlden stod på topp. Så om ni har nå hemma, eller kännner någon som har någon riktigt het outfit a´la 80-tal hör av er omedelsbums!! Vore grymt grymt TACKSAM för detta..........

Jag har iafl lyckats fått tag på ett par riktigt fina klassiska skor a´la 80......den berömda chinaskon!!

/48 dagar kvar

recept.nu

Detta måste vara min nya favvosajt!! Kolla vad dom rekomenderar!!!
























Tackar Tackar!!


/Pangbulle


Motion...

Då har man vart man vart lite duktig så här på söndagsförmiddagen.......en promenix på 5 km med Blobb och TT, tusen tack TT att du ringde och väckte mig!!!

Vaknade iofs tidigare.....då det var någon vänlig själ som ringde vid 07:20 imorse......så skönt att vakna upp med en skrikande mobil bredvid sig! Men men det var bara att ta ett par stadiga andetag och somna om.

Dagens bestyr?? Hmmm har faktiskt inte allt för mycket inplanerat......ska nog ta tag i det där med lite städning skulle jag tro men det får nog bli lite senare framåt eftermiddagen skulle jag tro.............
Nu så börjar det suga rejält i kaffetarmen så det får nog bli en tripp till päronen för att inmundiga lite kaffe!

Ha ett bra underliv!!

/49 dagar kvar


Lördag.....

Lördag! Vem hade larmet ställt på 08:00 idag?? Jo jag......fan så skönt det är att gå upp tidigt när man är ledig!!!!
Så varför gå upp så tidigt?? Snäll som jag är så har jag idag hjälpt min STOREbror att flytta det sista från lägenheten till det nyinköpta huset. Det har konkats grejor i timmar idag........sånu e man bra mör i kropp o knopp!

Nu så väntar en varm o skön dusch sen soffläge några timmar.......och snäll som jag är så har jag även lovat att åka till Örebro o hämta Herr Kebab med tant ikväll!!

Fan vad det skulle smaka med en kall öl nu!

/50 dagar kvar

Veckans Finska Ord



Huonekaluliike

=

Möbelaffär



Vad fan gör jag???

Vad fan gör jag??? Sitter inne framför datorn när det är sånt jävla kalasväder ute.....hmmm nå fel måste det ju vara på mig! Men Men ska snart bli en stund i solen.....götta sig lite med kopp kaffe tror jag!!

ÄNTLIGEN helg fan så skönt ser framemot nykter helg nummer 7 nu......helt sjukt att man var nykter så jävla länge? Undrar om det någonsin inträffat förut i mitt vuxna liv?? Tror nog svaret på denna fråga blir, Nej knappast!!

Nej dags att plocka fram shortsen och dom rosa flippfloppsen.....nu ska njutas!!

/51 dagar kvar

Trillat dit??

Ja har man trillat dit igen?? Det är ju frågan!!!?? Har precis kommit hem efter ha vart o lekt lite plastbandy, jävlar vad skoj det var. Hmmmm har en känsla av at det kommer bli svårt att lägga klubban på hyllan! Ja Ja vi får se vad som händer om jag får nå bra kontraktsförslag från någon klubb, Pixbo, Warberg, Balrog det är bara ni hr av er!!

Nej nu så får det bli en snabbdusch......sen vankas det fotboll igen!! Love e Ly!!!

Imorgon är det fredag......FY FAN VAD SKÖNT!!

/Jihde

Barnprogram


Jisses.....redan torsdag, mumma mumma me lika kraftigt......med andra ord snart helg!!!

Har en liten efterlysning.........så finns det någon vänlig själ där ute i vårvärmen som skulle kunna hjälp mig?
Är på jakt efter kavaj eller träningsoverallsjacka eller nå annat i jackform från 80-talet!!! Det underbara 80-talet då modevärlden stod på topp.
Så om ni har nå hemma, eller kännner någon som har någon riktigt het outfit a´la 80-tal hör av er omedelsbums!!




Vad kan det vara som inte stämmer????
Penatgon.......fan vilket bra progam det var! Varför görs det inte sånna humorprogram nu för??

/52 dagar kvar

Någon?

Har en liten fundering.........telefonkatalogen???? Är det verkligen någon som använder den idag? Inte fan kollar jag i telekatalogen om jag ska numret till Bengt Eriksson, då använder man ju hellre hitta.se eller någon liknande sajt.
Men telefonkatalogen?? Hur många finns det? Lokal Delen, Din Del, Den stora tjocka med gula sidor.....ja det finns säkert fler?? Men till vilken nytta finns det fler? I den stora tjocka katalogen finns ju fan allt med, då borde ju rimligtvis dom andra vara helt överflödig? Eller hur??

Ja jag förstår mig inte på detta..........anledningen till denna fundering är ju att det idag dök upp en modell av katalog i brevlådan. 

Ang kryssning som jag skrev om härom dagen? För min del så kan jag åka vilken dag som helst i veckan? Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag eller söndag, spelar inte någon som helst roll så länge det finns tillgång till läsk
Men vecka 29 siktar vi in oss på eller?

/Per Silver


4-4

4-4 är tydligen ett jävla gångbart resultat när Liverpool spelar! CL 4-4 mot Kjellski, PL 4-4 mot Arsenal! HELT SJUKT!

Gårdagens match mot Arsenal var faktiskt en riktigt bra tillställning, ja den kommer ju inte upp i samma klass som CL matchen mot Kjellski direkt men alltid skoj att se en massa mål!! Det som är det jobbiga med detta resultat är ju att Liverpool nog lyckades spela fram ryssfan i Arsenal 3 gånger........hmmm spelar man fram motståndarna då förtjänar man fan inte att vinna heller! Ligaguldet??? Kommer bli tajt som satan får väl hoppas på att Man U inte tar några pinnar till helgen.......så de inte rycker allt för mycket!

Dags att pysa tebax till jobbet o stripa av en ambulans! SKITskoj.........

/53 dagar kvar

Gött....Gött

Fy bubblan så skönt det var!! En timmes promenad med grymt trevligt sällskap, TACK Jenny, TT och Frida, detta lär vi göra om!

Så nu känner man sig stolt efter att ha vart ute och rört på sig.....så nu kan man verkligen unna sig en kväll på soffan med lite fotboll!! Nu så ska jag kasta mig in i ducschen sen sleva i mig nå ätbart!!

You´ll never walk alone!!!!

/Liberg


Låt hjärtat va med...

HA HA mitt hjärta är bättre än min hjärna!! Som jag skrev igår : hjärtat säger vinst till Bajen men hjärnan säger tyvärr nå helt annat, SÅ JÄVLA SKÖNT att det blev blev vinst igår kom verkligen välhneövligt. 3-1 eller ja kanske det borde ha blivit 4-1 med tanke på en boll som va inne men domaren ville interiktigt tycka det men skitsamma!

Ikväll så vankas det mer fotboll!! Djurgården-Umeå IK i damallsvenska........den får man ju inte missa för allt i världen!! Hmmm nja skulle inte tro att det jag kolla på den. Nu snackar jag om riktigt fotboll, Liverpool-Arsenal det känns som om det kan bli en hur bra match som helst, Liverpool har vart riktigt bra på slutet......och Arsenal gjorde ju en strålande insats i CL senastt! Men hoppas så klart på att Liverpool kör över Arsenal!!!

Nej nu ska jag gå och klubba Gustavsbergar´n sen dra mig tillbaka till jobbet igen!!

Förrsten.......vad tror vi om en kryssning vecka 29? Mitten av juli.....för att fira in semestern???

/54 dagar kvar

Supermåndag!!

Är det inte hur underbart som helst att det äntligen är måndag.......vakna upp pigg o rask och möta en ny spännande vecka? Jo fan lite så känner jag! Vinden har vänt! Känner att saker o ting börjar ordna upp sig nu! Fan så gött!!!

Några planer för denna vecka då?? Inte en enda och det trivs jag med.......ska fan bara slappa njuta av att det är sol och att våren är på ett grymt intågande!!

Men ikväll då? Jo då! Fotboll, derbydags, Hammarby vs DIF!! Kommer bli riktigt spännade, hjärtat säger vinst till Bajen men hjärnan säger tyvärr nå helt annat, med tanke på hur HIF har inlett denna säsong! Men Men man får se vad som händer ikväll...............jag kommer iafl sitta klistrad framför TV:n med min grönvita halsduk!!!

Upp o nicka sockerdricka!!

/55 dagar kvar

Ett skämt!?!?!

Satt och kolla på BP-AIK idag.........stockholmsderby som det sägs??!!?? Matchen var väl helt ok! Men hur fan kan en allsvensk fotbollsmatch spelas på en sån jävla skitplan som Grimsta bjöd på idag??? Det är ju för fan ett hån mot spelarna. Jag tror nog att den afrikanska savannen skulle är bättre!!

/Gruvvallen

Hej vad det går.....

Tiden ja....den går så jävla fort att man inte ens hinner reagera, vips, pang och poff så var det reda söndag! Fan vad helgerna går fort? Kan inte någon fixa så de blir en tredagars helg??

Dagens bestyr?? Idag så blir det säkerligen inte många knop gjorde, har funderingar på att tvätta sportbilen men om jag inte missminner på så finns det nån som säger att man ska vila på den sjunde dagen. Så ja lite myspys i solen kanske kommer att vara på sin plats! Hmmm undrar om man kanske t.om skulle ta o prova en grillning? JA JA den som lever får se.

Om person A gillar person C som känner person B och dessutom hört från person D att person C vill vara med person E. Ska då person A säga till person B att person C inte ska vara med person E och att person D inte ska bry sig?

/56 dagar kvar

Stor & Stark

Fy satan.....denna dag har fan gått i 120!!! Fan det börjar ju redan närma sig kväller....götte!!

Dagen då?? Ja idag har man vart duktig duktig...........vart inne i örebro och hjälpt STOREbror med att konka en massa tunga saker från gamla lyan till det nya huset!! Hur fan kan IKEA-möbler vara så jävla tunga när det ligger i pakten???

IKEA??? Måste vara helvetet på jorden??? Det finns nog fan inget ställe som e så jobbigt, som det är så mycket folk på som bara knuffas och tjatar......BLÄ för IKEA säger jag!! Not my kind of cup of the´!! Men trots att jag ogillar detta ställe så enormt mycket så lyckades jag trots allt fynda lite.................en nytt duschdraperi, och jävlar i min lilla låda vad grönt det är, är så grönt så man mår illa.........var faktikst tvungen att köpa ett par orange handukar som skär sig riktigt bra mot det gröna.

Dags att avsluta detta ordbajseri.......nu väntar fastfood och fotboll i goda vänners lag!!

/57 dagar kvar

Värdelöst Vetande



I Florida är det olagligt för kvinnor att hoppa bungyjump
naken på en söndag innan middag



Veckans Finska Ord



Katkaisupihdit

=

Avbitartång



Förbannade jävla Norrman

Detta från svt text-tv......

" Kräver försäkringbolag på 11 miljoner 
                                        
Den tidigare hockeyspelaren Espen Knutsen stämmer sitt försäkringsbolag SEB Trygg Liv på närmare 11 miljonerkronor. Norrmannen tvingades sluta med hockeyn efter skador och anser sig ha rätt till försäkringspengar.   
                                        
Det var när 37-årige Knutsen spelade i Djurgården 2004 som han utsattes för flera hårda tacklingar som ledde till allavarliga skador på huvud och nacke.
                                        
2006 konstaterade läkare att han inte skulle kunna återgå till elitspel.
SEB Trygg Liv hänvisar till att det pågår en utredning om ärendet. "



FÖR FAN!!! Vad trodde du själv?? Nej men hockey. där åker vi omkring i mjuka skydd o rosa plyschdräkt , doftar babyolja o kramas! Ge dig nu!! Har man gett sig in i leken får man leken tåla oxå........ett par tacklingar hit o dit! Undra om Tomas Holmström kommer at driva en likande grej när han slutar?? Det är ju fan ett under att hans kropp pallar, det du Espen!Lite mer havregrynsgröt i barndomen så hade du inte behövt gnälla! Du blev tydligen inte så stark av sälkött och lax?

Jag tror nog att han har tjänat ganska så bra under sina år som hockeyspelare....så det går nog igen nöd på den mannen! Men ett skadestånd på 11 miljoner? Det kanske är lite i det saftigaste laget eller?? Om han nu hade vart en smart norrman (Hmmm finns det sånna??) Då hade du istället satsa på pingis eller biljard där får man inte så mycket tacklingar! Nej du Espen.......hoppas SEB kommer att ge dig en livsförbrukning med Wellaschampoo et är iafl nått du har nytta av!

Om SEB tänker till lite i denna affär så skicka ut en anställd med ett gevär och skjuta han....en kula är billig, kostar inga 11 miljoner inte! Men nu ska man inte vara så drastisk och elak.......men det är ju iafl en lösning på problemt!

/58 dagar kvar
 

Vänner, Vänner

Hmmmm då sitter man här igen efter en hård arbetsdag........tufft att vara arbetare i dagen samhälle HA HA!!

Vänner?? Ja tror nog fan att jag har dom bästa som finns, bästa, sjukaste, jobbigaste, stördaste, törstigaste vänner, så jag har haft en del funderingar den sista tiden. Tänkte om man skulle förknippa mina tre närmste vänner med en låt? Ja du inte lätt alls............då alla 3 har helt olika smak i musikväg, personligheter osv.......men ja jag ska iafl ge mig på ett försök! Har som sagt har ju lärt känna dessa 3 pers ganska så bra nu det sista halvåret då det nästan ibland känns som vi alla är tillsammans och bott i nått jävla kollektiv! Så vi får se om det blir ett bra resultat???

TT
Inte lätt inte.......Första tanken var Girls, Girls, Girls med Mötley Crüe men hittade denna låt i tombolan!


 
Blobb
Hmmm beslutsångest.....finns hur mycket som helst att välja på. Men detta är en klockren beskriving!

 

Virus
Går inte att misslyckas med denna kille, den låt beskriver Houkko som en fläskläpp!



/Tommy tycker om mig

Göteborg vs Stockholm








/59 dagar kvar

Ful, fulare, Reiziger

Då var man precis hemkommen från TT då.....var där o kolla på CL! Porto-Man U ja kanske inte världens roligaste och mest underhållande match då man fortfarande har gårdagens kamp mellan Kjellski och Liverpool på näthinnen!!
Som vanligt när vi seriösa män kollar på fotboll så dyker allt som ofta ett ämne upp, vem är världens fulaste fotbollsspelare?? Ja utan tvivel så går första priset till holländaren Michael Reiziger. Den person är nått utöver det ovanlig skulla jag nog kunna påstå!
 
GRATTIS!!


Matchen då?? Ja Man U vann........

För fler läckra fotbollskillar genom åren så skulle jag rekomendera denna sida!!!


 
/Jim Leighton

Kartoffeln Essen



Mmmmm så gott! 10 dagarskur, 2 tabletter, 3ggr dagligen!!!
Denna kur botar ju fanimej Ebola,
får hoppas att bihåleinflamtionen oxå försvinner!!



Ja ja blir iafl några nyktra helger till!

/60 dagar kvar

Mitt i fittan!

Växer ingenting......bara runt omkring!

Nå väl nu har vi vart roliga/snuskiga för idag tror jag!!

Tisdag........härligt inte vilken tisdag som helst utan idag så firar vi Tiburtiusdagen! Som man längtat, man har gått vaknat av och an i ett år nu bara för att denna dag ska komma!! ÄNTLIGEN!! Det ska vi fira med disco i köping!!!
Enligt gammal folktro vaknade björnen och gick ut just på Tiburtiusdagen.......inte fan har jag sett någon Björn, detta med gammal folktro är nog överreklamerat! TT jag vänder dig till dig nu! Har Björn vaknat?????

Övriga händelser? Hmmmm finns fasiken inte mycket att tillägga skulle jag tro......nu så är det bara att blicka framåt mot kvällens prövningar, satan att det kommer bli jobbigt och tufft, Liverpool-Kjellski, Pool har ett jobbigt underläge att ta igen men fan under har skett förr.......jesus gjort vatten till vin, Ledin legat etta på svensktoppen! JA så helt jävla omöjligt är det inte!!

Dags att ta tag i saken...............och göra lite nytta!!

/You´ll never walk alone

Som en fläskläpp!

Ja trodde inte att jag skulle säga detta......men fan kände mig utvilad och pigg när klockan vråla imorse, och jobbet rinner på som bara den!! Helt sjukt vanligtvis efter en ledighet har man ju ångets över att börja jobba igen men icke!! Kanske även kan bero på att det är kortvecka oxå?? Vem vet? inte du? inte jag? Men skönt är det iafl!!

Ni som är som gillar lite annorlundare typ av bloggar som kanske inte är dom mest rumsrena så har jag ett tips till er, kolla in DENNA LÄNK, skitroligt minst sagt!!!

Nej nu så kallar plikten igen......

So long........gummiboll!

/Gustavsberg

Premiär!

Fan trots dom ruggigt tråkiga graderna på termometern imorse så blev det ju varmt o gött ute! Så efter en lunch med Huokko, TT, Blobb och Jenny Underbar på Café Centrum så blev det premiär på uteplatsen idag! Var ju riktigt gött att sitta ute i goda vänners lag snacka en massa skit och dricka kaffe! Förhoppningsvis så hoppar vi kaffet nästa gång och tar några kalla bira istället!!

Nu så blir det att diska lite sen invänta kvällens fotboll!

/Termos

Lurad

Måndagmorgon.....gissa om man blivit lurad på det go fina vädret, inte bra alls hade ju sett framemot en sköln solig dag till men icke! Termometer visade ca 6 grader ute burr säger man då!

Men nu så ska jag ute på lite bestyr......fixa och done med en del saker, ska till Knä-Bengt nu och hämta mina flyttkartonger  sen så måste jag kanske häva mig in till Örebro för att lämna av dom hos bror.....får se vad som händer.

Detta är iafl planerna för dom närmsta timmarna....vad som händer sen har jag inte en aning om menska nog bara ta det lugnty o njuta över denna sista lediga dag!

/Tråkmåns 


Underbart!

Men dra åt helvet så underbart detta väder är......man blir ju lycklig i hela kroppen! Får verkligen hoppas att detta håller i sig nu! Dagen då? Jo då, tog mig en kraftig sovmorgon idag kom nog fan inte upp från sängen förän klockanvar 11:30 men jäääävlar så skönt det var! Efter lite bestyr här på hemmafronten begav jag mig ut till päronen där jag stod för matlagningen idag! Är jag inte duktig och en snäll son!! Efter man smält maten en stung i vårsolen så blev det en tripp till Kebaben o Marre......var ju tvungen att åka dit då jag lejt Kebaben till att langa alkohol åt ( lite godis oxå) Så nu har ma ett gäng dubbelboggie i kylen.......jävlar att det suger i öltarmen nu!!

Måste ju även passa på at skryta lite över mig själv!! 4 NYKTRA VECKOR!! Måste nog vara något sorts rekord......kan inte minnas när man hade en sån lång vit period senast!!

Nu då?? Inga större eller avancerade planer alls.....möjligtvis en tur till ICA för att köpa nå gött och lite lokavatten sen blir det nog en tur till Virus för att kolla läget!

Snipp snapp slut.......

/Abstinens 

Lady GaG


Pokerface???


Glad Påsk??

"Påskafton är i den kristna traditionen en "tom" dag. Kristus ligger i graven, och lärjungarna sitter inlåsta i rädsla för dem som avrättat honom." Från Wikipedia  

Hmmm fan är det inte jävligt sjukt att man firar påsk?? Firar va då?? Jo att nån jävel dog då!! Hmmm ja det är ju jävligt mysko tycker jag! Jag brukar ju vilja fira saker o ting när nå roligt inträffar.........typ födelsedagar eller när nåp annat skoj inträffar!!!

Och solen skiner idag oxå....det så jävla gött, kan ju meddela att Herr Seawall bli väldig ölsugen när vädret är så här, men med den karaktär jag har så ska vi låta bli ölen och istället dricka lokavatten!! Smakar fan inte kattskit det heller!
Dagen då?? Vad händer? Inga planer alls......man ska ska klä ut till påskkärring och gå ut o tigga lite godis?? Nja vi får la se vad som händer?? Men nu så ska jag klå på mig sen åka hem till päronen och äta gratis frulle! Gratis är gott!!

Glad Påsk, Heja Jesus, Grattis Fader Abraham osv osv......

/Judas

Veckans Finska Ord



Pääsiäisvarvut

=

Påskris






Audi Power

Jävlar i min lilla låda......snacka om att det är klipp i denna gamla Audi!!



/762 hp on the wheels

SOL!!

VI HAR VÅR I LUFTEN - FLICKOR VART HAR NI ER??

Fy tusan så skönt att det är sol ute.......me like hårt som fan! Så nu blir det till att kasta i sig lite frulle sen iväg o kasta på sommardäcken!! Fy satan så nice! Man kanske skulle lyxa till med att tvätta bilen oxå?? Hmmm nja den som lever få se men har en känsla av att det inte kommer att inträffa!!!

/Glenning

Något dyrt...

Shit var på ICA o handla lite.....blev sugen på ölkorv, men gissa om jag blev ställd när jag skulle betala??

Tyckte att det blev lite dyrt för 2 st ölkorvar!!



/Carl-Jan

Fan i helvete!!

Fan i helvete..............hade ju glömt bort hur jävla bra den här låten är! Det är ju en jävla tur att Rockklassiker finns så man blir påmind om gamla dunderhits!! Kom nästan i självgungning på jobbet!!



Nu så blir det en liten tur till päronen......nu jävlar ska det bastas o svettas på hög nivå......förhoppningsvis så kanske man kommer känna sig lite piggare efteråt!!

/Nostalgi

Spacecake

Desserttips till påsklunchen??

Kolla HÄR!!

Enjoy!


Lyssnade på morgonrock på rockklassiker imorse......fan så bra det är! Förutom att Herr Kör(d)berg kanske kan bli lite för mycket emallanåt! Men Herr Nilsson (nej inte apan) är nog just nu en av de roligaste radiopratarna för tillfället!! Han har humor.....ja jävligt låg humor skulle jag nog kalla den men fan vad skoj det är! Dom hade precis beta av I want it all med Queen........då ovan nämda man sa: Ja visst fick Freddie Mercury allt han ville ha........inklusive HIV!! HA HA detta är vad jag kallar humor!!

Pris för årets uttalande går till Italiens premiärminster Silvio Berlusconi:
"Självklart är boendet en aningen provisoriskt, men de bör se det som en campinghelg, säger premiärministern"
Om situationen i det jordbävningsdrabbade området  i Italien......

/Klavertramp

Pest och Kolera

Hmmmm ja vad fan ska man välja pest eller kolera? Eller kanske t.om ebola?? Man har det fan inte lätt här i livet!
Pest och Kolera? FBK och HiV.....kan ju säga att inte nått av dessa två lag är några av mina favoriter.........................
..................så valet blir då ebola! Grattis Alingsås ni gick vidare till semifinal!!

Imorgon är det torsdag......ärtsoppa o PANGkaka, men det är ju fan inte vilken torsdag som helst, är skärtorsdag, den finska nationaldagen, säääääääärtoooooorsda, nu ska kniven slipas!!

Nej nu så vankas det lite liggning.........fy fan så skönt, I LOVE IT!! Ska bli skönt att sova lite!


/Hemofili

Dymmelonsdagen

Fan vad härligt som jag längtat.....Dymmelosndagen måste nog fan vara en av årets bästa dagar!!

Så hur fan ska jag fira detta då?? JA finns ju många alternativ? Supa sig pissfull? Äta kåldolmar? Sjunga franska nidvisor? Tälja barkbåtar?? Springa Bälgsjön runt i foppatofflor? Hmmmm ja valen är många och oändliga??? Men jag tror nog att mitt sätt att fira Dymmelonsdagen blir nog på soffan med en påse godis och kolla på sport!! 

Sport ja!! Vad fan välja där? Hockey, Handboll eller fotboll?? Snacka om i-landsproblem......men det är ju inte för inte någon geniTal människa uppfann fjärrkan......ha ha då kan man ju zappa runt bland alla olika program!!!

Nej nu så ska jag bajsa lite så ses vi aulan sen!!

/Sinus Maxillaris

Pinnfågel!



Ungefär så här pigg och rapp känner jag mig för tillfället!! Fan det är ju mer action i en pinnfågel än vad det är i mig förtillfället!!

Ja ja............skönt att våren iafl är på kraftigt intågande..........eller nja jo visst värme och sol är det ju inga fel på, men nu så ska ju saker o ting börja växa och då kommer fenoment pollen! Vilket humör var den fan på när han kom på att pollen skulle skapas?? Fömodligen jävligt bakis, skitförbannad för han fått stryk av frugan.....efter som han ville kliva på dagen efter!! Men jag är int bitter!! Histamin heter den här kursen......önskar ni deltaga så träffas vi vid Vikers Naturskola, påskdagen kl 15:30, medtag fikakorg samt oömmä kläder!

Fan och imorgon är det onsdag......sen torsdag....och sen lite långledigt!! Ska bli riktigt skönt att slappa några dagar extra och ladda upp batterierna!!

Nej nu så ska jag leka kockduellen med mig själv här hemma, kommer rösta på blått för då vinner jag!

/Fasan

Ärtsoppa??

Frågan är ju om det verkligen ska se ut som ärtsoppa när man snyter sig?? Typ samma färg och samma konsisten! Mumma! Det är ju nästan så att man bir lite hungrig ju!!

Anja Lundby-Wedin?? Ja vad säger man?? Hmmm ingen idé att säga nå alls......det är ju så synd om henne nu när hon blivit lurad! Snacka om aprilskämt!!!



/Fucket

Jitterbugg!

Fy fan vad jag inte orkar med detta nu!! Vart kommer allt snor ifrån?? Jag måste var den person i världen som producera mest av alla!! BLÄ heter kursen! Önskar ni deltaga så träffas vi på onsdag kl 18:30 vid Smedgår´n!!
 
Ja just de! Jag fixa ju till en fin tävling fär några dagar sen......igen vann! Men tur det vem fan vill vinna en valfri promenad i grön yllekofta??

Det svaret med med fantasi stå med Mr Näs-Bengt för:
Postat av: Näs-Bengt

Jag tror det är resultatet av två till tre runk bakom en plint på Karlsängskolan sammlat i en påse!!

2009-04-02 @ 13:38:36

Men det rätta svaret på gissa bilden är:



Skyddshandske med vitt innehåll.....dvs färg jag torkat upp!

Nej nu så ska jag återgå till mina sysslor, äta ipren, snorta nässpray, snyta mig och ta en om annan stödvila!

/Bihåla

Är det sant?

Fy fan måndag igen......måndag början på en ny vecka....dock kort vecka, me like! Alltså ny vecka nya möjlighter, nya sjukdomar! FÖR I HELVETE! Någon där uppe.....eller nja säkerligen där nere kan fan inte tycka om mig. När man väl börjar repa sig från det ena så visst fan ska nå annat helvete komma istället! Förkylning heter nog kursen! Näsan rinner, halsen ja känns som om jag svalt ett vedträ, huvudet.....ja ömmar det oxå men märkligt att man kan ha ont i protes! Så efter jobbet får det bli en tur till Apoteket och shoppa loss......ipren, nässpray och nå annan dunderkur! Nej nu orkar jag fan inte med detta längre........hmmm kan förkylningen bero på att man inte druckit läsk på länge? 

Ja ja nåväl......får väl ha ett snack med Dr Åsa och se efter vad hon rekomenderar!!

Nej dags att sleva i sig det döda djuret på tallriken!

/Örgryte imunförsvar  


Inte illa....

Söndag igen kanske inte så jävla skoj! Men vart fan har solen tagit vägen??? Och sen så var det där med sovmorgon igen....hmmmm fick iafl sova till 08:45 idag iannan farsgubben ringde och fråga om jag ska skulle med till Örebro idag och o hjälpa till hemma hos bror. Men jag tackade vänligt nej......lär kanske ta tag i detta med att fixa ordning lite här hemma oxå!



Detta såg jag i innebandyns gästbok igår kväll! HA  HA HA Fan ni verkar inte ha allt för höga tankar om mig va? Ja jag kan ju faktikst vara vaken tidigt en lördags morgon.....det händer inte men igår så hände det! Kan ju även bero på att man inte vart ute och slarvat som sista helgerna???

Nen nu så vankas det snart frukost? Frågan är, fixa sjäv eller Da Capo?

/Sankte Per

ÅRETS WATERBOY 2009

Mina damer och herrar, Ladies egentligen, nu har juryn haft stora och svåra överläggningar men tillslut så enades dom om em de skulle utse till Årets Waterboy 2009.

AND THE WINNER IS



GRATTIS VIRUS!!!


/Loka Toni


Årets Waterboy part 4

Åh herregud.......så fort de nya oddsen dök upp igår så rasade det in information från några eller någon i Sälengänget, som även kan förknippas med Köping-gänget!! Har nu fått lite fakta på vilka som dricker si och vilka som dricker så och vilka som dricker vad och vilka som inte dricker alls......bla bla bla druckit bara en mellan öl idag, bla bla bla druckit kaffe, bla bla bla druckit kask, den och den ligger och sover, den borstar tänderna med toaborsten.............den sista informationen dök upp vid kl 04:00.

Så detta bir den sista oddsuppdateringen............... 

Nya odds på dessa herrar:

TT - 25,00 (tidigare 33,65)
Grannen - 1,10 (tidigare 1,25)
Blobb - 1500.00
Katten - 500,05 (tidigare 1400.00)
Lytta - 78,35 (tidigare 1,25)
Walldet - 7,95 (tidigare 15,00)
Knut - 79,25 (tidigare 1,02)
Virus - 1,20 (tidigare 12,20)
 
Spelat är öppet till kl 20:50 på lördag kväll. Vinnare av det prestigefyllda priset Årets Waterboy kommer att tillkännages här ca 21:30 på lördag kväll.

Så nu är det bara att vänta med stor spänning på att se vem som waterboyjuryn utser som 2009 års vinnare!


Denna öl var det tydligen ingen som tyckte om enligt rykten


/Lättköpt

Sovmorgon up my ass!

Satan så skönt var nog det sista jag tänkte innan jag somna igår, imorgon så får man sovmorgon........men blev det det så? Svar negativt, vaknar upp kastar man ett getöga på mobilen JIPPI 06:45 rise and shine!! Dags att gå upp nu och möte en härlig dag!! Så nu sitter man här, vaken och lit småsur för att man inte aifl kunde få sova minst till 09:00. Ja ja man får äl hoppas på bättre lycka imorgon! Men vad fan gör man när man vakna så hääääär tidigt då? Nja jag slår eld på TV:n och kolla lite tänkte jag, ack vad jag ångrar mig!!! Barnprogarm! Men hur jävla såliga barnprogram är det inte då? Nu på TV4 tex Lazy Town, Isländsk barnprogramserie från 2005 men fyyyyyyyyyyy fan det är j så jävla dåligt så att man hellre kolla på gräs som växer!! Jag lider verkligen med dagens unga som måste se sånt här dynga! Detta får ju faktskt Vilse i Pannkakan att framstå som en hollywoodproduktion!!

Jaha nej nu så får man väl ta och kasta i sig lite frulle så man blir stark till dagens äventyr........blir en tur in till Örebro och jag ska väl försöka leka lite målarmästare eller vad för arbetsuppgifter STOREbror tilldelar mig??

Kvällen då??? Hmmmm nja inga större planer.......det enda som är 100% säkert är att det blir lugnt, städat och nyktert! Man får titta på Fäbodjäntan muffla i sig lite chips och ha det allmänt skoj!!!

/Narkolepsi 


Årets Waterboy part 3

Ny information anlände alldeles nyss från Sälen......mycket intressant!! Ryktas om att nån eller några nu på eftermiddagen tagit sig en stödvila, eller är det möjligtvis en taktikkvila för att lura de andra i resesällskapet in i falsk säkerhet?? Och sen framåt kvällskvisten bara öka???? Så nu blir det lite ändringar på oddsen igen!!

Nya odds på dessa herrar:

TT - 33,65 (tidigare 28,25)
Grannen - 1,25 (tidigare 3,25)
Blobb - 1500.00
Katten - 1400.00
Lytta - 1,25 (tidigare 29,95)
Walldet - 15,00
Knut - 1,02 (tidigare 0,98)
Virus - 12,20

Spelat är öppet till kl 20:50 på lördag kväll. Vinnare av det prestigefyllda priset Årets Waterboy kommer att tillkännages här ca 21:30 på lördag kväll.

/Unibet

Veckans Finska Ord



Kivennäisvesi

=

Mineralvatten



Årets Waterboy part 2

Så har det blivit lite ändringar på oddsen till titeln Årets Waterboy. Har vid lunchtid idag fredag mottagit lite insider information..........Dom nya oddsen grundar sig på gårdagskvällens händelser.

Nya odds på dessa herrar:

TT - 28,25
Grannen - 3,25 (tidigare 17,35)
Blobb - 1500.00 (tidigare 999,99)
Katten - 1400.00 (tidigare 998.99)
Lytta - 29,95
Walldet - 15,00 (tidigare 37,05)
Knut - 0,98 (tidigare 1,00)
Virus - 12,20 (tidigare 125,00)

Spelat är öppet till kl 20:50 på lördag kväll. Vinnare av det prestigefyllda priset Årets Waterboy kommer att tillkännages här ca 21:30 på lördag kväll.

/bet365

Allsvenskan 2009

Fy fan äntligen vår!! Fotbollssäsongen närmar sig ju med stormsteg.....premiär vilken dag som helst fy tusan så gött!
Hur kommer årets allsvenska sluta då? Vilket lag kommer få höja bucklan i skyn i september-oktober??

Så här tror Seawall att det kommer sluta:

1. Elfsborg

2. Göteborg

3. Kalmar

4. Helsingborg

5. Örebro SK

6. Halmstad
7. Djurgården

8. Malmö

9. AIK
10. Hammarby

11. Örgryte

12. Trelleborg

13. GAIS
14. Häcken

15. Gefle

16. Brommapojkarna

Hmmm ja det tar ju emot lite att tippa mitt Hammarby så långt ner i tabellen....men ja det är nog bara att inse fakta att det finns nog inte spelarmaterial för att vara med att slåss om dom ädla placeringarna!! Men Men vad tror ni om årets upplaga av allsvenska?? Kommentera gärna och lägg gärna in er sluttabell!!

/Saida


SMS 21:56 Torsdag

" Men fy fan vilket fylleslag. Helt jävla sjukt. På 8 man har vi nu druckit 46 öl,
9 flaskor KIR och 1 liter vodka. Jag umgås med alkoholister! "


OCH en sån tilställning missar man........he he Nåväl går ju fler tåg, blir väl en resa nästa år oxå!
Grabbar lycka till med skidåkningen imorgon!

****************************************************************************


Jaha helgen närmar sig med stormsteg?? Fan det är ju fredag redan imorgon, men fy tusan så skönt
hoppas verkligen på att detta enormt sköna vårväder håller i sig!!

Undra vad man ska hitta på till helgen då?? Nja har väl inga större utsvävingar planerade lugnt o nyktert kommer det iafl att bli, det stora på agendan är väl att man ska  hjälpa bror med lite rust i Örebro på lördag......japp Seawall ska hjälp atill med lite rust.....inag avancerade grejor, typ lite målning!!

Kvällstid då? Ja du hemmakväll på soffan med lite snarr och en och annan dålig film kanske man skulle slå till med eller så kanske man skulle tigga en inbjudan till Villa Baldersgatan? Har ju ryktats om att det kommer fin besök från Norrland till helgen?? Hmmmm lär jag kanske ta sig en tur dit och kolla läget.....om man får??

Hade ju förövrigt grymt trevliga planer för helgen men dom gick tyvärr i stöpet......går förhoppningsvis fler tåg?
Den som lever får ju se!

/Objuden


Årets Waterboy????

Jaha då är en skara sjuka/tragiska/roliga och udda människor på väg upp till sälen för att åka skidor, eller??
Skidorna är nog inte det viktigaste i detta sammanhang har jag en känsla av.

Så nu är spekulationerna i full igång, vem kommer bli Årets Waterboy?
Oddsen är satta efter mycket hårt insider jobb och ett och annat hemligt samtal från en rad insatta personer i just denna fråga och en hel del tips från allmänheten......vägen är ju lång till Sälen!!!


Odds på dessa herrar:
TT - 28,25
Grannen - 17,35
Blobb - 999,99
Katten - 998.99
Lytta - 29,95
Walldet - 37,05
Knut - 1,00
Virus - 125,00

Fick även ett par fina bilder skickade till mig idag från resesällskapet....

Kl 10:55 på väg upp till sälen


Förmodar att detta är Systembolaget i Vansbro,
Been there, Done That!



/Kung Keno


Ricky was a young boy

Fan vad skoj....jag är ju helt jävla lyrsisk!! Min hjälte, Knockouts frontman, Bergslagens svar på Sebastian Bach, Stribergs snyggaste man, Peter Gräsberg, Mr När-Bengt har övergett dagboken på Knockouts hemsida och kör numera sin egen blogg!!
Så ni som är sugna på att läsa lite sjuka och roliga saker, hur ett familjeliv sköts eller inte sköts......studsa då över till Peters blogg.

Peter....från botten av mitt hjärta! Välkommen in i bloggträsket!

/Kollega


TÄVLING!!!

Hmmm har ju sett på lite andra bloggar att det då och då är lite tävlingar och inte fan ska jag vara sämre!

Denna tävling går ut på att gissa bilden. Givetvis så kan man ju vinna priser, ingen tävling utan pris.
1:a pris i denna tävling är valfri promenad i grön yllekofta.

Vad är detta?



LYCKA TILL!!!

/Kvitt eller Dubbelt

Lycka...

Fick ett brav idag.....och det var ju inte en räkning för en gång skull........avsändare? Sveriges Radio!

Så här inleder dom brevet:
"Svensktoppen är ett musikprogram som sänds varje söndag  11:03-12:00 i Sveriges Radio P4. Du har nu blivit utvald att ingå i den jury som röstar fram de mest populära låtarna. Under fyra veckor ahr du en unik möjlighet att påverka listans utformning genom att vara med i omröstningen."

JIPPI!! Fy fan äntligen som jag har väntat på detta unika tillfälle! Känner ju verkligen att Svensktoppen är ett program för mig!! Här ska jävlar i mig röstas både hgt o lågt!!! Fan man ska alltså rösta på sina 3 favoritlåtar och palcera dom på 1:a, 2:a resp 3:e plats!! Fy fan detta kommer inte alls bli lätt jag meddela! Med tanke på de låtar som är med så finns det ju sägerligen inte någon som faller i min smak!! Ja Ja får väl bara säga Snälla, Snälla, Snälla!!

Frågan är ju varför just jag blivit utvald?? Hmmm tror dom inte att jag har nå liv?? Tydligen inte!!!

/Östen med Resten

Lika som bär!

Blåbär

Lingon

Seawall




Günther



/Anrell

RSS 2.0