All in

JA herrajävlar vilken helg detta har varit!!! Såååååååååå grymt skoj! Man har hunnit med en hel del! Konster på pilates boll, öl, måleriverksamhet, öl, sol ja hur bra har det inte varit!!

Sista maj idag och det innebär ju att mustchkampen är över så nedan hör kommer en bild på mig efter 4 veckors fint odlande......men på denna bild är jag nyrakad!! Näs-Bengt, du har vart en god medtävlare, så nu får du raka dig om du vill själv tänker jag nog ha kvar min ett tag till börjar fan trivas i den!!!



Nu så ska jag ta och fixa lite mat.......mumma!!

/Heilutan

Lördag+sol=bira?

Fy fääääääääääääääääään nu är det rart ute!!! Sol och värme och en o annan trevlig dam att kolla på oxå! Me like så mycket så att det gör ont!!

Gårdagen?? Hade en finare balkongmiddag hemma hos Virus, kött, potatiskroketter och bärna.......och detta sköljdes ner med ett finare rött vin!! Snacka om att livet var så rättvist då! Under middagen så kom vi fram till att det ska bli mer sånna middagar......är alltid skoj att laga mat i goda vänners lag!!!

Dagen?? Har inte slitet ihjäl på direkt.......har mest bara glassa runt och njutit! En tur till Bertil´s belv det aifl för att fylla på öllagret lite. Nu så ska jag inmundiga en finare lunch......sen vid 16-hugget ska jag köra det polska aset ut till Hammarby där han ska förlusta sig!! Sen så blir det bira för mig oxå!

/Jens Spendrup

Veckans Finska Ord



Uimahyppy

=

Simhopp



Fredag+sol=bira??

ÄTLIGEN HELG!! Fan så skönt o vädret är ju hur underbart som helst!! Så jag har inte tid att sitta här vid datorn, för nu ska jag och Mr TT ute och olja in varandra......eller nej utemblerna iafl!!

/Alcro

Det kom ett e-mail..

Hei!
Tiistaina 21. huhtikuuta julkaisimme uuden maksutoiminnon paf.comissa.
Kuten tiedät, olemme Pafilla tarkkoja turvallisuuden suhteen, mutta tällä kertaa turvatoimet olivat ylimitoitetut.
Huomasit tämän mikäli 21-23. huhtikuuta teit talletuksen, sillä järjestelmä vaati vastausta turvakysymykseen.
Pahoittelemme tapahtunutta ja tästä johtuen olemme hyvitykseksi siirtäneet tilillesi 10 euroa pelirahaa.
Järjestelmän toiminnallisuus on 23. huhtikuuta tehdyn päivityksen jälkeen ollut vakaa, joten vastaa turvakysymykseen kun haluat muuttaa maksutapaa.

Hyvää kesää toivottaen,
Paf Asiakaspalvelu


Fan vad gött!! Kan ju inte bli bättre än så här.....easy money!!!

/Black Jack

Si så där.....

Fan hade ju tippat 3-2 till Barca igår......men ja visst 2-0 får duga oxå! Så skönt att dom vann!! Man U dom var bra i ca 10 minuter!! Alltid lika skönt när Man U får stryk........varför? Hmmm ja för att dom är just Man U och sen har dom den fotbollsspelar som jag hatar mest av allt i hela världen Christian Ronaldo eller var det Christina Ronaldo????

Torsdag mumma mumma.....snart så vankas det helg igen?? Vad göra?? Ja på fredag ska det nog oljas in lite utemöbler om vädret tillåter sen har man inga större planer, precis som vanligt men funderar på att göra ett studibesök på det nyöppnade bolaget ute vid Marieberg......finns även en fundering på att inhandla en ny DVD-spelare oxå!! Men den som lever får se!?!?!

HA HA kom på en sak.......Ola Salo, det blir ju Ola Salo baklänges oxå! JIPPI för palindrom!!!

Döda djur på min tallrik smakar bra!!!

/Naturrutan

Finaldags....

Idag är det onsdag....igen, skönt som tusan för nu kan man börja se framemot helg! Dagen då?? Ja finns väl inte så mycket att säga......är nog bara att invänta kvällen och CL-finalen. Man U vs Barca. Ja två riktiga skitlag, som inte vunnit nå alls i år, he he!! Vilka vinner? Kommer bli en stentuff fight men tror nog att Braca kommer dra det längsta stråt, 3-2 till Barca efter 90 minuter???

Dasslock, Rakhyvel och Gummiskrapa!!!

/BK Älgen

Prosit!

Fick tyvärr lämna W.O redan innan match idag, Jag älskar verkligen den här årstiden!
Allergi the grej of the Day!

/Clarityn


Just i dag.....

ska jag göra comeback som "fotbollsspelare" ja visserligen korpen men det är ändå tävlingsverksamhet som bedrivs! SÅ det ska bli jävlig spännade och se vad jag har för lagkamrater......känner igen enda person, och det var han som värva med mig! Men ja det kommer ng bli jäääävligt skoj att mota lite bollar igen! Så nu är det bara att pysa upp på vinden och ta fram fotbollsväsken igen som legat där nått år!

Risken för att det kan bli ett blogginlägg från sjukhussängen imorgon är stor är jag rädd för! Man är ju inte direkt topptränad för detta ändamål.....och korpen kan ju ibland vara lite halvfult spel i ibladn har jag hört!!

Så alla vänner håll nu tummarna för mig ikväll att allt ska går bra!!

Gaffel, Snorkel och Gungställning!!!

/USÖ

090525 The T-Day

Då har dagen kommit.....ni har nog hört talas om D-dagen men denna dag T-Dagen slår det mesta skulle jag tro!
T-Dagen? Japp......dagen så jag får en ny granne! Så nu kommer den här innergården aldrig bli sig lik igen är jag rädd för! Nej skämt o sido......vi är väl vuxna mäniskor?? Ibland eller mer ytterst sällan kanske det heter!!!

TT! VÄLKOMMEN HIT!!!


Fjärrvärme, Senap och Plommonstop!!!

/Da Capo

Johannesburg???

Då sitter man ute på balkongen och njuter av det sköna vädret med härlig kopp kaffe.....fan ibland känns det så rättvist att  vara Seawall!! Slickar väl lite av såren från igår.......är ju grymt jävla trött!!

Gårdagen?? Hmmmm hade lite samkväm hemma hos Valdet och det var ju hur skoj som helt! Börja med med lite fotboll och bira........övergick sen till en vansinnigt svår fotbollfrågesport med mer öl! Tillslut så blev vi vuxna nog och tog fram TP och spela det?? Vem vann?? Ja det vete fan men ingen fick full pott iafl! En sak är jävligt säker och det är att Virus inte vann!!!! Han var så att säga SKITDÅLIG! Karln kunde inte ens nämna en enda stad i Sydafrika!! Vad har dagens ungdom egentligen lärt sig i skolan!?!?!?

Framåt nattkröken hamna vi hos tidigare nämnde Virus......där stereon gick tokvarm!!! Mycket sång, dans allmänt härj! Jävlar vad skoj vi hade........grannarna på andra sidan gatan uppskatta det inte lika mycket har jag hört!! Var en o annan som vakna där när vi lira musik,,,,,,HA HA HA rätt åt dom!!

Dags att återgå till det goda kaffet...... 

Tegelpanna, Fönsterbläck och Kedjeskydd!!!

/Clark Kent


Sol....

Fy fäääään vad skönt med lite sol!! Nu känns livet lite bättre efter att ha suttit ute en stund med en god kaffe och kolla på lite folk! Lite skillnad från gårdagskvällen då man höll på att frysa arslet av sig på Träningen IP......och fotboll där? Div1?? Nej de var ingen bra match alls!!!!

Dagens bestyr?? Nja inga större planer alls......ska väl försöka fixa lite mat iafl? Undrar vad man ska röra ihop för nå? Är sugen på korvstroganoff, ja får se vad det blir?? Kl 16:00 så vankas det iafl fotboll på TV, Hammarby vs Per Gessle BK vore ju skönt med en 3 poängare idag. Framåt kvällen så kan det nog bli några kalla bira tror jag då man fått en finare inbjudan till samkväm! Sånt gillar jag!!

Dags att ta sig en rejäl fundera på maten.....

Grytlapp, Stolpskott och Jitterbugg!!!

/Igor

Veckans Finska Ord



Pyöränrengas
 
=

Cykeldäck



Ledig? Hell NO!!

När man vakna imorse så kändes väldigt överskattat att åka och jobba när ca 95% av alla man känner är lediga idag! Visst var kanske inte skitskoj på jobbet......men när man väl var där så flöt allt på riktigt bra och när man sen kolla ut genom fönstret och såg det enormt braiga vädret så gjorde ingen större skillnad om man var på jobbet eller hemma och dega i soffan med datorn i knät!!

Men nu så......är det det äntligen helg gött mos!! Så då är det bara fundera ut vad som händer denna helg? Har som sagt inte allt för stora planer ska nog bara ta det jävligt chill!! Ev så kan det bli fotboll i afton men om vädret ska vara så här så blir det noh att hålla sig inomhus!?!?! JA JA det finns inget dålig väder bara dåliga kläder.....men det ger jag blanka fan i!

Havreflarn, Nätstrumpa och Bingopenna!!!

/Syd Västman 

Disco i Köping

Det tog sin runda stund....men nu har äntligen ett videoklipp på århundradets roligaste bussresa lagts upp!!

Hur många gånger stanna busschauffören för att vi skulle kliva av???



/302:an

Klubbad lake?

Fy fan hur trött har man varit??? Vaknade 11:15?? Gick och la mig innan 00:00 så nu har man iafl fått sig några timmars sömn......men känner mig just nu bara trött i sliten och kaffesugen!!

Ledig torsdag? Vad har denna dag att erbjuda? Har själv inga större planer det enda som står på agendan idag är käk hos mor o far, det ryktas om färsk potatis och sill!! FY fan så gott!! Sen får man som jag får tillbaka min bil idag eller om det får bli cykel om man ska transportera sig någonstan?? Ja ja den som lever får se!!

Dags att mecka ordning en kaffeskvätt!

Metrev, Blomlåda och Diskborste!!!

/Tobbe 

Ironi???

HA HA HA
Idag fick jag en rakapparat!! Undrar varför??




Jaha.....

Missa min lilla lunchblogg idag.......eftersom The Boss idag bjöd på lunch! Var och prova det nya stället här i stan, Resaturang Bacchus, mycket bra mat kan jag bara säga!!!

Övrigt då?? Hmmm var alldels nyss och lämna iväg sportbilen som ska få sig lite nya hjullager!! Fint serru men ja plånboken gråter floder efter detta, men snart har jag nya lager och då ska jag köra fort som fan! Ska kolla om Herr Virus har några knep att lära ut......för han kan köra fort!!!

Kära Kusin......får tacka för din kommentar ang EU-valet!!! Men ja vet ej vad jag ska säga är alldels för dålig insatt i denna fråga.....och jag fattar inte riktigt vad dom kan göra för mig som sitter nere i Bryssel på sina feta arslen och tjänar multum av pengar!?! Dom har väl en månadslön på ca 80.000 om jag inte hört helt galet. Sen så ska jag väl vara rak och ärlig, kommer iafl inte att rösta på någon med rödanknytning! Har inte gjort det förr och kommer inte göra det nu heller!

Som en rund liten avsluting på detta ordbajseri.....så skulle jag bara vilja säga några enkla men ärliga ord!
SKITSNACK OCH SJUKA ANKLAGELSER HATAR JAG!!

Batong, Tändstift och Microfiber!!

/Drogba

Lite lagom....

Ja man har sett mycket sjuka klipp på tuben......men detta slår det mesta!



Skulle nog tro att farbror lastgammal kanske titta lite för djupt i den berömda vodkaflasken men fan så roligt är det, t.om poliserna tokgravar ju!!!

Frågan är hur söt man själv är vissa helger?? Risken för att göra samma sak är nog väldig stor.....

/25 ‰

Stekare vs Arbetare

Dagens funderingar.......

Volvo Ocean Race?? Vad är det egentligen? Hur fan kan man ha ett tvprogram om det? Från 23:10 till 23:40 så sitter dom i en studio och snackar om vad då? JA det går ju härliga vågor här ute på det böljande blå? Har du provat den där knopen i spinnackern? Nja jag är faktiskt imponerad av att det finns ett sånt program, men finns det verkligen folk som kollar på det? Uppenbarligen jag iafl.....men det var första o sista gången. Men det känns kanske som om jag inte riktigt tillhör den socialklass att leka med sånna båtar? Man får fan vara nöjd om man får en ståplats i Nybroviken, en opptimistjolle i Usken eller stulen kanot i Hagbyån!!

EU-val ryktas det ju om?? VAd ska man rösta på? Vem ska man rösta på?? Fick hem lite info från ett RÖTT parti, kollade genom lite snabbt på valsedlarna?? Topp 5 namnen vart bor dom?? Solna, Öckerö, Haninge, Norrköpin och Mörbylånga, ja det känns verkligen som personliga politker........vad fan ska dom kunna göra för mig? Hur ska dom kunna fixa så att det blir bättre på i min del av stan??  Detta val det är nog fanimej bara ruffel o båg........spelar väl fan ingen roll vad jag röstar på??? Nej pest, pina och senapsgas är det enda rätta!

Bultsax, Örngott och Kaffesump!!!

/Tungur Knivur
 


HA HA HA

Hmmmm kring lunch så kände jag mig faktikst ganska pigg!! Snacka om ett kraftigt falsklarm....skenet bedrar så att säga. Nu så har man gått in i väggen på riktigt, schack matt platt.....som en fisk!!

Nej nu blir det soffläge och spottifajj!!
 
/Tjött

Lunchdags...

Måndag.......ovanligt pigg är jag faktiskt! Men det är ju riktigt skönt, kan ju bero på att man haft en väldigt lugn helg!!

Sitter o spanar lite på TV nu när jag e hemma på lunch, vad visas?? Hem till gården!!! Har inte detta program funnits i ca 100 år snart?? Helt sjukt......det enda program som möjligtvis hållit på längre är väl Kvinnofängelset, ja den serien var ju en riktig kioskvältare, undrar om det finns några fina DVD-boxar man kan köpa kanske??

Nu ska jag hugga kniven i det döda djuret på min tallrik.....sen dra mig vidare till jobbet!

Stolsben, Sydväst och Tamburin!

/90210

Då var det dags igen....

Som jag tidigare skrivit ska ju jag o Mr Näs-Bengt deltaga i mustaschkampen......så här kommer veckans bilder upp återbara att se om Mr Näs-Bengt lagt upp några bilder.....



Här ser ni hur min medtävlare ser ut!!!


Fick en kommentar på mitt fredagsinlägg
Eva om Ståpäls!!:
Påminner lite om Nora Statt när Knockout lirar!!
Det enda som fattas är en halvnaken brandman och en för full halvfinne!!!

För full halvfinne vart det nog ingen där men en klappkanon helfinne var det iafl där, tror jag??
Halvnaken brandman?? Det minns jag inte heller....men tydligen ska det ju finnas filmbevis från denna kväll och jag väntar med spänning på att få ta del av denna dkoumentär.

Kokplatta, Stålull och pansarglas!

/Scheike

Några läckra fotbollsmål....











/Rökare i krysset

Blow the Horn

Igår vr det en fredag som kanske inte riktigt är någon annan lik??? 4 st "vuxna" personer har lite samkväm med tilltugg och god dryck och tittar på Fäbodjäntan!! Slå det om ni kan!!! Det kallar jag fredagsnöje på extremt hög nivå! Jag har ju tidigare sett denna klassiker med de 3 andra hade ej sett den.....så när det ändå kom finbesök från Norrland oxå så var det ju bara att slå till med en filmkväll!! Riktigt skoj och trevligt hade vi aifl..........eller????

Framåt nattkröken så blev jag lite pömsig i ögat och det blev övernattning på Hotell Balders inga fel alls, så nu är man precis hemkommen efter att ha slevat i sig en mästerlig frulle, bacon, ägg, köttbullar, nygräddade baugetter, juice och kaffe, smakade absolut inte kattskit!

Nej lördag idag?? Vad göra? Har fått stränga order om att jag tydligen ska sitta klistrad vid TV:n och kolla på Robinson och sen på schlagerjoxet..........och då skicka rapporter till damerna som är ute på det böljande blå och slukar mat och dryck. Nja sorry men tror nog inte att jag åtar mig detta uppdrag.

Dags att göra lite nytta......

Falukorv, Träsko och Gummihandske!

/Pastor Johansson


Ståpäls!!

Får sällan ståpäls av låtar........men denna låt är det nått speciellt med!!

 

Allsång?

Veckans Finska Ord



Vuorikiipeily

=

Bergsklättring



Det är nå skumt med ölen!

Hmmmm fan vad man drömmer sjuka saker nuförtiden?? Funderar allvarligt på om det är nå fel i den lilla hjärna jag ändå har?? Igår var det polisbrutaltiet på hög nivå!! Och inatt?? Vet fan ens om jag ska gå in på det???
Men är det inte jävligt märkligt med drömmar........det dyker upp folk i dom till höger och till vänster och folk som man fanimej inte sett på 10 år?? Sen så kan man vara bästa kompis med någon som man avskyr mer än Usama och Mona Sahlin tillsammans........ja jag fattar inte nått!!

Näsis.......hur går det med muschen??? Ser framemot söndagens bilder!!!

Dags att äta upp maten......

Roddbåt, Gäddsnipa och Muffinsform!

/Fultjack? 

Polisbrutalitet

Fan blev stoppad av polisen igår.........för att jag cyklade för fort på fel sida vägen!!!!! Märkligt sa jag då jag själv inte upplevde hastigheten som våldsam. Då blev polisfan arg och slog till min cykel med batongen så att lampan gick sönder, arg som ett bi sa jag till polisen att jag fan ska stämma dig för skadegörelse! Gör så sa den fan och gav med en kyss med batongen..............


Sen vaknade jag!

Hmmmm ja du om man kunde tyda drömmar?? Vad betyder då detta? Lottovinst? Gruppsex? Hål i tänderna? Jag har inte en aning.......kan ju hoppas på att det är nått positivt iafl!!

Gipsvagga, Knätofs och Stekspade!

/Dirty Dennis

Repris?

Fan det var ju tydligen schlagerjox på TV:n igår.......aj aj aj det missa jag sicken otur? Någon som spela in kalaset?
Vem vann?? Hmmmm nja inte för att jag bryr mig så enormt mycket.......är nog bara skiten skulle jag nog kunna säga!

Jiiiiiha onsdag idag!  Nu vänder veckan fan så trevligt!! Men ja denna onsdags blir nog fan inte så rolig det ligger ca 2,5 ton tvätt som behöver åtgärdas?? Någon frivillig? Jag betalar inte en krona.....men någon kan väl ställa upp för en vilsen själ som mig??? SNÄLLA!!!!

Snedsteg, Tandborste och Äppelskal!!

/Via Direkt

Gjort bort mig???

Har jag nu gjort bort mig rejält?? Det är den stora frågan?? Verkar som om jag tydligen nu har tackat ja att spela korpfotboll inne i Örebro!! Har t.om hämta mig ett par nya fotbollspjuck!! Comeback heter kursen!!!!! Vilka jag ska spela med har jag inte den blekaste aning om men det visar sig säkerligen........
Verkar som om det redan är match imorgon.....men tyvärr så kan jag inte ställa upp då jag är upptagen med andra bestyr.....men nu är det bara att leta reda på handskarna och mota en boll eller två??

Fråga? Får man vara onykter när man spela korpfotboll??

/Ravelli


Flyga Paj!

Hmmm fan har en känsla av att det kommer bli utgifter här framöver......måsta fixa till bilen, ett eller flera hjullager håller på att ge sig inte bra!!! Fan låter som en skördetröska tycker jag själv......men fråga farsguben om han hörde nå??? Nja fick jag till svar!! Mycket uttömmande svar!! Kanske dags för honom att skaffa sig en hörapparat!?!?!?

Dagen då?? En massa jobb är det iafl lågkonjunktur tjatar folk och media om?? Inte fan har jag märkt nå ab det inte, har jobb och deadlines både högt och lågt!! Men det är ju skitbra.....dagarna bara springer iväg och snart så är det ju fan redan juni och av bara farten så e det semester!! FAN så skönt!

Fick förövrigt ett jävligt oväntat besök på jobbet idag.....Mr rekarochklart.se dök upp där som självaste gubben i lådan, alltid skoj nrä det kommer trevlig personer o hälsar på!! Tydligen så ska jag hjälpa herrn med lite fina tryck!!

Nej nu så måste jag kila iväg till ICA för att lösa ut lite paket och köpa upp mig på nå ätbart!!!

/Mekonomen

Fiskeäventyr...

Finns egentligen 3000 saker jag skulle kunna skriva om denna helg, men fan vet inte riktgt om jag e sugen på att skriva en massa saker.

Men Men har iafl lärt mig ett och annat under denna helg

1. Blanda inte Gin, Vodka, Whisky, Jäger + Red Bull......det smakar absolut inte gott!
2. Bada inte i havet under maj månad! Svinkallt! Såg t.om en isbjörn
3. Försök inte spring över stubbar o stockar i mörkret, man snubblar o får ont
4. Förtöj inte båten i farledsmärken, dom kan börja sjunka.....båten alltså!
5. Börja aldrig en lördag med 4 stadiga kaffewhiskydrinkar, man bli "sjösjuk" 


Men summasumarum.......denna helg har vart hur jävla skoj som helst. Var länge, länge sedan jag skratta så enormt mycket fick hör så sjuka historier........ser redan framemot nästa tripp till hösten! Kanske skulle prova fiska då???

Fraktbåt


"Fiskare"


Här bodde vi


Havsutsikt


Havsutsikt


Så stora fiskar skulle det fångas


Top of the line årsmodell-09



Näsis....nu är jag med i matchen!

Som jag tidigare skrivit ska ju jag o Mr Näs-Bengt deltaga i mustaschkampen......han var iafl duktigt o la upp några bilder igår, själv så mådde jag lite sämre efter helgens fiskeäventyr.......men men här är iafl två bilder!!

 

Här ser ni hur min medtävlare ser ut!!!

Ska väl försöka skrapa ihop några rader om helgens äventyr.....men det får bli lite senare!

/Rakapparat

Veckans Fisnka Ord



Peltivaurio

=

Plåtskada



Check

  • Läsk
  • Kamera
  • Sovsäck
  • Regnställ
  • Ett glatt humör

Se så där då......då kör vi!! Läget är under kontroll, luftfuktigheten stabil, solen lyser med sin frånvaro, men men bara bita ihop vinden har vänt det är min tur nu!!

Så lite frulle på detta.......sen iväg och tanka sportbilen, hämta upp Cederbärs, sen möra upp resten av skaran sen br det av mot Lårviken eller Bråviken var det ju!

/Rappala


Smygkoll....

Fan vad skoj.......fick precis en smygkoll på Näsis musche!! HAL HAL HAL!! Är det enda jag kan säga!!! Tror nog att han kommer attt fixa fram en grymt hal musche när detta över!!

Hmmmm nu är man i bästa packartagen.....fan vad det ska vara svårt att få med sig rätt saker nrä man ska iväg? Vad blir det för väder? Varmt? Kallt? Blött? Fan det kanske t.om kan bli snö?? Ja Ja blir det allt för jävligt så får man väl sitta inne i stugan och läppja en gammal whisky eller nå sånt!!

Nääääääääääää dags att bli packad!!

/Samsonite

Respons!?!

Postat av: Noratösen I guess...

Jag är på att odla mustasch!

2009-05-06 @ 20:17:50

Postat av: Näsis

Taget!
Hur lägger vi upp det?
Ska vi lägga upp ett kort varje fredag på oss så får våra besäkare bedömma?

2009-05-07 @ 07:20:14

Noratösen:
Härligt......fan jag har alltid undrat hur du skulle se ut i en moppemusche!?!? Har en känsla av att det kommer se väldigt erotiskt ut!! Du lägga upp bilder på hur det utvecklar sig!!

Näsis:
MUMMA!!! Hur vi lägger upp det?? JA du en bra fråga?? Men lägga upp en bild varje fredag är väl ingen dum idé?? Men då måste det vara renrakat.......ja inte överläppen med resterande delar av ansiktet......övriga kroppsdelar får du ansvara för själv och dom bilderna behöver du inte lägga upp på din blogg!!

SÅ är det någon mer kär läsare som vill vara med att leka?? Slå en kommentar så ska vi se till att i slutet av månaden ha en träff och ha ett rakparty eller nå annat skoj??

Jaha......torsdag idag!! För min del så är det fredag så jävla gött för imorgon är det ledigt då ska det iväg o fiskas lite skoj som satan kommer det att bli, ja om nu vädret kanske skulle kunna bli lite bättre?? Så imorgon 09:00 bär det av, ett gäng på ca 10 herrar i ålder mellan 25 och 70...... 

Nu ska ja sleva i mig lite mat!!

/Günther

Yes.....då är man på banan igen!

Fan så skönt!! Nu har pentan fått sig en omgång av doktorn!! Jisses vilken kvick krabat detta belv nu!! Så nu är man X pengar fattigare men va fan...............jag har ju en dator som fungerar!!!!!

Skulle fan kunna sitta här och skriva hur mycket som helst men fan jag känner att lust och inspiration är som bortblåst, så ja kommer väl som vanligt inte bli allt för många kloka ord!

Saker jag just nu funderar över:
1. EU-valet
Öhh jag är ganska så dåligt insatt i detta......vad är det man ska rösta på.....för eller emot?? Ja Ja det lär man väl säkerligen bli informerad om då det kommer rasa in 23 ton reklam om att man ska rösta på ditten eller datten!!
Piratpartiet?? Det är iafl nått jag hört mycker om på sista tiden.....kan man rösta på dom? Vad står dom för? Lägre alkoholskatt?? Då får dom min röst!

2. Mustaschkampen
Hmmmmm detta är ju kanon!! Detta supportar jag stenhårt!! Cancerfondens kampanj mot prostatacancer! Har t.om just i detta tillfälle faktiskt skänkt lite dollars till detta! Odla egen musche?? Ja man kanske skulle ta till att odla lite fjun o se hur man ser ut i slutet av månaden?? Någon vänlig själ som hakar på???

Nej nu så ska jag ta till och vittja lite e-post!!!

/Pentium

Tur att det finns....

...........datorer på andra håll man kan leka med!! Sitter förtillfället ute hos päronen ock leker med deras penta!
Idag var man o lämna in sitt skrälle till datordoktorn, får väl se vad dom hittar för fel?!? Nått galet är det iafl! Ja Ja skiter det sig får man väl göra ett bankrån för att få lite flis så man har råd att köpa sig en ny, men ja undrar vad man då ska satsa på? Hmmm nej nu ska jag jag inte måla fan på väggen.......är säkerligen inget jätteallvarligt fel!!

Så ja med lite otur så kommer det inte bli så mycket uppdateringra under vackan......och till helgen är ja inte hemma utan befinner mig då på en ö i bråviken......där ska det fiskas och säkerligen drickas någon öl??

Hmmmm fan vad man är beroende av sin dator har kommit på! I-landsproblem???

/HCP

Bilder....

OKEJ DÅ!!! Jag orkade lägga upp några bilder men för den nyfikna så finns det mer bilder på Facebook!










HAVERI

Kuken ballen Eyravallen!! Min dator har havererat......inge skoj alls! Skulle köra igång maskineriet igår morse men möttes av blåskärm.....som senare övergick till svart! Jippi! Så imorgon blir det en tur till den lokala datorhandlaren för att se om han ev kan fixa igång på min penta!

Gårdagen?? Jo då Sewall Mr Top Model 2009!!!! För tusan man har nu gjort karriär som modell oxå, ja då bara hårmodell men attans så skoj det var att få sina minuter i rampljuset!!! Hoppas publiken uppskatta det lika mycket som jag gjorde!
Kan komma upp lite bilder senare om jag orkar!

Nej nu så ska jag vara bitter på att min dator är paj!

/HP R.I.P

Veckans Finska Ord



Karamellitötterö
 
=

Karamellstrut



Sossedagen

Upp till kamp gott folk!! Nu jävlar ska här ut o demonstreras!! NEJ för fan skulle inte tro det!!!! Sossegrejor kallar jag det!

ÅH herrejävlar vilken tillställning igår!! Jag blev t.om lite onykter man satan vad gott det var med bira efter 7 veckors frånvaro. Gårdagen??? Var ju grillpremiär hemma hos MR Kebab ocg det var ju hur trevlig som helst, kanonväder, kanonfolk, kanonfylla på vissa tror jag oxå!! Men Men framåt småtimmaran så blav det lite kylslaget och festen fortsatten inomhus men dans, skrika, Karl-Åke och en massa jävla härj.........

Egentligen så intalar jag mig själv att må bra men har en känsla av att detta nog bara är ett falsklarm, kan nog säkerligen bli jävligt bakis tror jag!! Hej o Hå ratta porslinstaxi!!

 








RSS 2.0