REKLAM!!!!

Som vanligt när pöjkera i Knockout ska rocka loss så slår jag in en blänkare här!!!


Knockout Live @ Nora Statt

Lördag 27/2

Kl 22:00

Be There!!!



Grus & Gnejs!!!

Ja fy fan.....snökaos, eller vad folk nu kallar det för?? Fan har det inte vart så här mycket snö förr om åren  när en annan var liten??? Ja fan jag tror det?? Har lixom lite svårt att förstå att fan att halva landet ska bli panik o lamslaget??? Hur sjukt är det inte?? Vi bor ju för tusan på denna norra delan av klotet då lär man väl räkna med snö o kallt??

Tågtrafiken verkar ju inte gpå på räls direkt, eller jo den ska väl göra det men snön ställer tydligen in var o varannat tåg här i kring?? Fråga??? Varför??
Malmbanan uppe i norrland......har inte haft en enda försening på 100 år hörde jag?? Hur kommert det sig att tågen i norrland kan rulla men inte dom ner i söder?? Fan där uppe är dte väl jämt kallt o en massa snö??
Kanske dags för bestämandefolket att ta sig en koll på hur det funkar upp i norr.

Tisdag idag redan ja......tiden rullar på, imorgon är det onsdag o veckan vänder det är alltid lika jävla gött.

Helgen kanske man ska skriva nå om?? vad hände?? Jo jag fick träningsvärk!! varför?? Jo jag hjälpte kärlekn i mitt liv att flytta.......fan att man inte är van att bära möbler!! Men Men trots snökaos så lyckdes vi iafl flytta hela nohaget från plats A till plats B!!!

Nej nu så vankas det lite OS och lite föda......blir nog lite grillad kyckling!!!

/Snowroller  

Veckans Finska Ord



Umpisuolentulehdus

=

Blindtarmsinflamation



Det rullar på......

Helt sjukt detta ju.....fan fredag redan imorgon, dagarna verkligen bara rusar iväg! Hade iafl räkna med att kunna kasta upp nå inlägg här under veckan men icke, kan ju bero på övertid och en massa annat, typ OS??

Ja detta OS......skandaler, vurpor, nattetid o fan vet allt!! Kan inte OS bara ta slut så man får sova på nätterna, iafl aldrig lägga skiten utanför europa???? Ja ja......man ska väl inte klaga, gnälla på att man är trött får man ju skylla sig själv ju, finns ju botemedel, sömn, uppåttjack ja är iafl nå!!

Hmmm detta med den här snön som tydliegn envisas med att falla ner.....nu räcker det va?? Ja okej en vecka till det är ju trots allt sportlov.....men sen, sol. värme och språng mot våren!! JA TACK!! Och en sak till ang detta med snö, snöröjning?? Hur många personer krävs det för att köra ett lastbilsflak med snö att dumpa någonstsns? Jo då i Nora Kommun går det åt tre personer??? Helt sjukt ju.....jag betalar alltså skatt för att det ska åka TRE personer i en o samma lastbil?!??!?!?!??!? Hmmmm säger jag bara!

Nej nu ska jag ta till o ladda diskmaskinen, packa ordning lite kläder för helgen, sen ja blir det nog OS!

Chip Chop och en skål med ris!!

Måndag igen.....

Pang, Poff och fan vet allt så är det helt plötsligt måndag igen........det är ju mäkta märkligt vad en helg går fort!!

Helgen??? Jo då den har vart toppenbra, precis som alltid, undrar när jag hade en dålig helg sist???
Lördagen så var det ju 40-årspartaj!! Rikitgt Rikitgt roligt var det, får tacka min bror för en grymt trevlig tillställning. Efter att har vart där och käka en massa gott och druckit ännu mera gott så testa vi lokaltrafiken i örebro......och hamnade på Ritz, Örebros nya heta o trendiga inneställe! Visst kanonfint där, grymt miljö, mycket folk men nja är tveksam om jag kommer gå dit fler gånger! Känner att det inte är min typ av ställe, den där jävla umpa-bumpa-disco-techno-musiken som malde konstant fick mig att bli galen! Hade det var mer variernade musik så hade det vart fan så mycket bättre där!

Söndagen började med en fina åktur med Gustavsbergar´n......men efter det så var man i fas igen! Söndag avslutdes uppe i Hällförs där jag kolla på plastbandy, kan nog säga att det var förmodligen den sämsta match jag sett i hela mitt liv.........

Nu då?? En tur till den lokala matvaruhandlaren sen lite krubb och TV-soffa, oddset på att somna innan kl 20 idag ligger nog 1.10 skulle jag tro.

10 4
Over and Out

Veckans Finska Ord



Sydämentahdistin

=

Hjärtstimulator



Jag gratulerar......

.......min kära STOREBROR som idag kliver in ett nytt kapitel i sitt liv!!

Stort GRATTIS på 40-årsdagen!!!!!!


Jävla Pinnfåglar!!!

Jo då......nu tror jag att jag vet hur en uppstoppad berguv känner sig! Inte fan är dom allt för pigga iafl!! Förkylning nr 769 sen september kryper sig på......åh vad roligt! Undrar hur det känns att inte vara förkyld? Kommer fanimej inte ihåg det??? Ja Ja förhoppningsvis så kommer jag få nå botemedel imorgon!!

Hörde på radion idag, att en man från Borlänge stod in för rätten för 100:e gången för rattfylla??? ALLTSÅ åkt fast 100 gånger för rattfylla?? Det måste nog vara något sorts rekord?? Men ja i Borlänge vet dom iafl hur man festat det har man ju fått bevisat för sig.....och den här mannen han VET verkligen hur man fester!!

Så Grattis!!!! Varför inte klämma in gång 101 snart när du ädå är i farten!!

Pust Stön och Stånk......nu ska jag försöka äta nå!! Blåbärssoppa???

/Åka Taxi?

Duktiga jag.....

Lördag......sitter här vid datorn och njuter av en härligt kopp pulverkaffe he he.....men fan det smakar inte så jävla dåligt alls!! 

Har det jävligt bra nu......är hemma hon hon med stort A och njuter av en skön helg, just nu så leker jag lite barnpassare då hon är iväg och jobbar en sväng! Fan är man inte duktig!!! Har ju fan även hunit plocka in all disk i maskinen, gjort rent diskbänken, klyftat apelsiner tilll ungarna......vad kommer härnäst??? Ja vem vet????

Snart så är det dags att ta o klä på sig lite civiliserade kläder kanske.......

Trevligt helg!!!! 

/PP

Veckans Finska Ord



Pistorasia

=

Eluttag



Känns ju bra detta......


12/3
27/3
16/7
24/7
7/8
8/8


Onsdag, Snö och Snö

Har en liten känsla av att det kommit ner en skvätt snö idag?? Någon som håller med?? Hmmm har vart ute o skotta på jobbet x antal gånger idag för att man skulle kunna ta sig ut o in.......men DU Kung Bore nu får det iafl räcka med det snöandet, jag börjar ju längta lite till våren, solen och värmen.

ja det är ju inte det enda som jag längtar till.......finns ju massor med saker som kommer att hända under detta år, några saker är väldigt planerade och trevliga......sen kommer det forhoppningsvis dyka upp en massa saker som man inte haft en aning om...... 

Idag så kom dom.......biljetterna till Sonisphere 2010, fy fadderittan i min lilla låda att jag vill att det ska bli augusti nu, så man får rocka helvetes som satans fan!! Iron Maiden, Mötley Crüe, Iggy.....ja en massa härlig musik kommer det att bli......



Onsdag har det ju oxå blivit.......gött mos! Nu vänder veckan, snart helg och man får träffa hon med stort A, satan i gatan att jag längtar efter henne!

Nu blir det slösurfning en stund......sen är det bara att invänta Efterlyst med Aro o G.W!!

Ha ett bart underliv!!

/T

Tjo fadderittan......

LEDSYN!!!

Åhhh äntligen måndag igen.....skönt att veta vad man ska göra ett par dagar igen innan ytterliagre en underbar helg står för dörren!

Hmmm har ju gått en helg igen ja....och precis som vanlig så orkar man inte skriva ett jävla dugg här, eller orkar o orkar?? Kan väl säga att man gör fan så mycket andra roligare saker än att blogga!!! Vad har man då hitta på för nå?? Ja egentligen inget särskilt, haft det lugnt, skönt och gött! Fredag, restaurangbesök och muffla lite grekiska spett.....matkoma, soffa, mys och en massa TV-gluttande. Lördag?? Roadtrip!!! Linde-Örebro-Nora, hamnade ute på Marieberg......kolla och var moralsikst stöd åt sällskapetsom shoppade loss! Själv fick jag mig en tröja som är varm, skön och jävligt snygg! Väl hemma igen så vankades det mat, potatisgratäng, fläskfilé och sås, mumma mumma! Lördagen avslutades hemma hos Herr & Fru Blobb med Robinson och ett par omgångar bowling! Fan att man inte är bra på det........men ja golf till Wii ska jag nog inte ens nämna.......

Nej nu så ska jag ta och diska lite....sen blir soffläga!!

Seeeeee Ya!!!

RSS 2.0