Sorg...

Fan detta skär verkligen i hjärtat!! Var tvungen att tacka nej till att åka på en kryssning!!  Hur fan är detta möjligt, hade det vart för några veckor sen så hade mitt svar vart annorlunda!! Men får väl tänka på hälsa oxå förhoppningsvis så blir det fler trippar snart!! Då jäääävlar ska jag med!! Men Kebaben får iafl tacka för att du ringde och erbjöd mig en plats!!

Nåväl............får stanne hem i påsk istället och äta en massa ägg o dricka must, hmmm det kommer nog bli bra det oxå!

Nej dags att inte göra nått ocg bara slösurfa!!

/Plaskus

Kyckling.....

Kyckling.....ja det börjar ju dra ihop sig mot påsk ju! Men dettta är ju inte anledningen till att jag skriver kyckling! Just nu så är det ju ett jävla liv om dessa glasbitar i kycklingen.......hmmmm sitter just nu o mumsar i mig en massa god kyckling och inte fan hittar jag några glasbitar. Tror nog inte detta problem är så stort är som vanligt nå som media har målat upp. Jag tror nog att problemt ligger hos uppfödarna, dom får ju för fan sluta att mata sin kycklingar med glas, låta bli att sitta ute i kycklingfarmen och supa, man vet hur det blir efter x antal bira då flyger ju flaskorna högt o lågt! Nej så min idé är se till att det blir alkoholförbud hos kyckling uppfödarna!!

Nej dags att sleva i sig resten av maten.......sen iväg och slita igen! JAAAA Dr. Åsa jag sliter!!!!

/PET-Flaska

Poesi....




Pengar ska rulla....

Pengar in...........men fan lika fort ut!! Då har man betala sin räkningar för denna månad så nu är det bara kolla hur mycket man har kvar att leva för!! Räkna efter hur många nudelpaket man har råd med!!

Nej för att trösta mig lite nu så får jag till att lyssna på en världens bästa låtar!!!



Och jävlar vilken bra konsert detta var då!!
Ullevi 2005 vilket jävla tryck!!


/Swedbank

Köttfärs!

Jaha äntligen måndag.....eller vad säger ni? Såååå skönt att ha ytterligare en spännande arbetsvecka framför sig, fan vakna imorse och kände mig nästan lite pigg, hur e detta möjligt?? Kanske kan bero på att man tagit det väldigt lugnt i helgen?? Hoppas så......för det lär iafl bli fler lunga helger hos El Casa Seawall!!

Måndag ja?? Vad kommer hände en dag som denna då?? Har inga planer alls......kan ju alltid hoppas på att det är nån typ av skojig sport på TV som man kan slökolla på.......eller så blir man sittandes här framför datorn?? Den som lever få se?? Förhoppningsvis så är man ju vid liv i eftermiddag oxå men man kan aldrig vara säker, kan ju få ett flyplan i huvdet, bli påkörd av en permobil, stångad av ett formbröd hmmm världen är full av otäcka saker!!

Nope nu e det dags att dra sig mot jobbet igen och slita lite för brödafödan!!

/Hjälmtvång


Ytterligare en Söndag!

Först o främst så vill jag bara ha ett svar på är världen nöjd med sin insats med Earth Hour-jippot?? Känns som om jag aldrig kommer få svar på detta!! Men jag är iafl nöjd! Manifesterade för fullt hemma hos TT med mycket belysning och TV-tittande!!

Hmmm helgen i övrigt då?? Ja finns nog fan inte mycket att säga.....lugna gatan! Rätt gött faktskt!! Fredag vart det lite film och igår lördag fotboll så jag har absolut inget att klaga över!!

Dagen hittills?? Möte för hela slanten! 09:30 befann man sig upp på alliansen och skulle ha en utvärderingsdag med innebandyn............ett ganska bra möte!! Men mot slutet så började man känna av tröttheten och är nog inte riktigt säker på vad som avhandlades den sista timmen! Nu så är man äntligen hemma och nu så komme det inte bli allt för mycket gjort, soffa, dator och TV står på schemat!! 

Så nu är det bara att ladda om och möta en ny spännande arbetsvecka!!

Tjo fadderittan..............ledsyn!

/"Nykterist" 

Får väl duga....

Ja 0-0 borta mot Portugal det får väl duga!! Men Men hade ju inte skadat om dom kanske skulle kunnat hängt nån balja på de få chanser Sverige hade!!!

Men min största önskan just nu............låt Anders Svensson ALDRIG med spela i landslaget, var formodligen en av dom sämsta insatser jag någonsin sett en landslagsspelare presterat!! Nej för fan hem och ä köttbullar med dig!!



Nu är det dags för pension Anders Svensson!!


/Liston

Varför bryr jag mig för??

Hmmm ja undrar varför jag bryr mig så jävla mycket inför detta Earth Hour jippo? Personligen så tänker jag ju bojkotta detta stenhårt som jag redan tidigare skrivit om!! Men fan har kollat runt lite på nätet ang detta fenomen?? För fan det går ju hysteri i detta?? Fan har en känla av att det är någon sorts sektbildning på gång?? Det finns hur många sidor som helst där folk har samlat namnlistor för att stötta detta.....företag går ut o maifesterar, undrar om E.on, Fortum och andra elbolag egentligen är så nöjda över detta? Ju mer energi som vi förbrukar......ju mer pengar lär ju dom tjäna!!! Eller?? Dom som verkligen lär gnugga händerna åt detta är väl alla företag som tillverkar ljus i alla dess former!

Såg en omröstning på Expressen.se:
Tror du att Earth Hour kan påverka klimatfrågan i världen?
Ja, Verkligen eller Nej, detta är bara ett jippo.

Hmmmm känns som om Expressens läsare iafl är överens om vad detta är, 74% hade svarat Nej, detta är bara ett jippo!

Själv så ska snart ta o ladda upp inför kvällen, fotboll, chips och läsk! Ja alkoholfritt!!!

/Thomas Alva Edison

Earth Hour

"Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden." från wwf.se

Hmmm ojojoj detta kallar jag manifestation på hög nivå!! Så kom igen nu systarar o böder nu släcker vi våra lampor för klimatet!!! JA jippi jippi kan vi nte göra det!! Snälla Mamma får jag släcka den stora lampan i fönstret!! 
KANSKE skulle tänkt på detta tidigare innan det föll 400 meter snö från himlen??? FY FAN!! BÖGSNÖ!!
JAg ska då fan inte manifestera nått ikväll!!! Jag ska tända varenda lampa jag har i lägeheten, micra popcorn på löpande band, sätta igång med ett storkok kalops eller någon anna typ av gryta som tar lång tid, baka vetebröd så ugnen får stå och gå hela kvällen, och som en liten grand finale.....så ska jag börja dammsuga  och proppa diskmaskinen full och köra den max effekt!! Ska nog fanimej åka hem till farsgubben o låna en bygglampa för att få lite extra fint ljus här hemma!

 

Detta var den här bilden man såg när man vakna imorse och titta ut genom fönstret.....snöhelvetet vräkte ner!! Inte fan ska det se ut så här i slutet av mars?? SKa det göra det?? Är det så?? Är det så??

Nej nu så ska jag ut o leta på bilen som är begravd under snön.......åka o tanka och spy ut avgaser!!!

/Kolkraft 

Veckans Finska Ord



Lohenkalastus
 
=

Laxfiske



Grrrrrrrr

SATANSHELVETESJÄVLAFANSKUKRÖVHORVÄDER

Nu får det ge sig med detta jävla snöande!

Bitter som en sur jävla pensionär ska jag vara resten av dagen!

Kyss border!

/Växthuseffekt upp my ass

Dagens vinnare.....

är reportern på Radio Örebro!!!

Reportern på Radio Örebro bra intervjuade ett gäng synskadade ungdomar som besökte Örebro.......fråga lite om ditten o datten men när frågan om vad dom hade sett av Örebro kom......då blev jag lite fundersam!?!? Hmmmm en synskadad ser väl inte så mycket?? Så detta kallar jag för journalistik på hög nivå! Grattis Radio Örebro!!!

Nej nu ska jag kasta i mig lite mat!!

/Ljudbok

Kom igen Skärblacka!






Detta är mitt nya favoritlag!!!

Språkpolis....

Postat av: TT & GJ

"Tack på förhand" brukar man ju säga. Vilket alltså innebär att det även finns en bakhand. Tack på förhud kanske man ska börja säga istället? Och sen så har vi ju det här med framstjärt och bakstjärt...! Hmmm, mycket att fundera på nu.
/Jenny

Man kan ju också undra över saker som hamnat på högkant, när dom faller tillbaka. Hamnar dom då på lågkant?
När man ibland vill att något ska gå fort kan man ju säga ögonaböj. Hur FAN går det till, och vad har det med hastighet att göra. Ögonarakt är det att slå av på tempot?
Mycket som barn så stod man på händer. Då var man såkallat Upp och Ned. Betyder det då att man i vardagen går runt Ner och Upp?
/TT

2009-03-25 @ 13:48:02

Hmmm får ju först o främst tacka för denna kommentar!! Ja nu får man nått att sätta tänderna i?? HA HA hmmm sätta tänderna i vad?? Ett äpple, en planka, eller i ett gammalt härsket konkelbär?? Skulle personligen inte göra det sista iafl! Vet inte riktigt om jag orkar gå in på allt som Ni mina kära vänner har skrivit men en hel del funderingar kring detta blir det ju!

Men GJ...framstjärt?? Det heter väl fitta? Eller?? Och bakstjärt? Hmmm ja för min del så är det nog bara stjär och den sitter ju där bak?? Röv eller bajlåda kan man ju oxå säga! Hur man än vrider sig så har man alltid stjärten bakåt! HA HA fan skulle vilja se någon som hade den framåt!!!   

TT.....ögonaböj?? HAHA kommer av någon märklig anledning att tänka på en viss person....som vi engång i tiden spelade plastbandy ihop med! Då snackar vi ögonaböj! Men ja hur det egentligen går till vet jag fan inte.....men enligt rykten så ska det tydligen gå med en rasande fart. Enligt Wiktionary så kan man även använda ordet Bums....och ögonaböj är oxå ett adverb! Så nu har ni lärt er ett och annat idag! hi hi!!

Så ja innan jag kommer gå in en psykos eller hamnat i nått apatiskt tillstånd så tror jag nog att jag slutar att skriva för idag............

/Fredrik Lindström

 

Hmmmm

Då har denna dag oxå passert! Skönt onsdag imorgon och veckan vänder....och man kan blicka framåt mot en skön och lugn helg!! Helgen ja?? Händer det nå skoj?? Om jag inte minns helt galet så är det plastbandy inne i Örebro, Nerike kvalar ju till Div 2 och tar emot nå svänggäng från Gotland.......blev väl storvinst i första matchen om jag inte fått allt om bakfoten???

Bakfoten?? Vad fan är det för jävla uttryck?? Vart fan är framfoten? Är det där tårna sitter eller?? Då måste alltså bakfoten vara hälen?? Stora frågor......inga svar?? Hmmm ett av dagens i-landsprobelm kanske??

Ett annat problem? LO.....Anja vad fan du nu heter i efternamn och det skiter jag ju egentligen fullständing fan i.....har lyckats se till att nått klappmongo fått sig en finare pension!?! Hmmm kanske skulle vara bra om ni kanske såg till att sänka avgifter till fack och a-kassa istället.........nå väl LO ja ja vad säger man Sossepack kanske??

Nej nu ska jag ta och kasta in hatten och krypa ner i sängen!

/Toblerone

Jo då!


Lägg av nu!!!

Nej nu får det fanimej vara nog!! SLUTA SNÖA!!! Orkar inte med detta längre! Vill ha SOL SOL SOL!!! Blir det inte vår snart så kommer jag fan kliva in i en kraftig depresion!!!

Så där ja.......då har man avreagerat sig lite på detta jävla kukväder! Så nu har jag inte så mycket mer på hjärtat för idag! Snart så vankas det hockey på TV!! Kom igen Team Boro och Rolf Ridderwall!!

/Pekka

New Wheels on the Block


Hur roligt är inte detta!!!!!!!




/Permobil

Snart Måndag!!

Fan vad skönt eller hur?? Måndag o en hel spännande arbetsvecka framför sig?? Eller inte??

Söndag idag?? Vad göra?? Hmmmm slappa stenhårt skulle vara ett gött alternativ....så vi får la se vad som händer?? Det enda stora som är inplanerat för dagen är att det vankas lite plastbandy....ja att kolla på inte fan ska jag spela nu äör det slut på skiten. Men det är klubben lovande ungdomar som ska spela så man får åka ner o kolla lite o supporta dom en sväng......och dricka lite kaffe oxå!!

Sen då?? Ja ska förhoppningsvis få tigga till mig lite gratismat hos päronen aldrig fel med en söndagsstek! Sen så blir det nog ett kraftigt soffläge med sport på tv:n......bara sport massor utav sport!!

Så nu ska jag ta och mecka ordning en liten kaffetår sen pysa iväg!!

/Talang

Wroooom

sa det så är det fan redan lördagkväll snart!!

Gårdagen försvann i en rasande fart.......direkt efter jobbet så var det bara att kasta sig in i duschen och vidare mot Örebro.........Storebrors gemål fyllde år det var upplagt för lite tårta!! Härligt!! Efter tårta  kaffe och annat gott så vat det dags för hemfärd! Väl hemma så blev det soffläge.......och ja tror nog knappt att klockan hann bli 22 innan jag somna! Men jääääääävlar vad skönt det var att vakna upp imorse o känna sig hyfsat utvilad!

Dagen som vart hittills............så har det vart innebandy på schemat!! Har agerat lite jury samt prsiutdelare vid Printollson Cup som gått av stapeln idag!! Så nu är jag hemma på lite mellanlandning för att få i mig lite krubb sen ner igen o dela ut den stora pokalen till det segrande laget!!

/Valium


Bara för att.....


 

Min bil är inte lik din bil det är en likbil,
min bil är inte lik din bil det är en lik bil.


Får tacka Robert Broberg för dessa underbara textrader!!

/Fonus


 


Batman vs Glenn

Hmmmm stod på jobbet idag och packade upp lite grejor som kommit.......och kollade till på en av kartongerna!?!?!?! Vad fan står det egentligen på kartongen?????



GOTHEM BURG??? Hmmm var fan ligger den staden?? Eller så har kinserna eller indierna eller vad det nu är för land som dessa tröjor är ihop knypplade haft lite otur med märkningen.......men hade det stått Gotham då hade jag ju fattat!! Hade ju vart prylar till Batman!! En tajt dräkt eller nå i den stilen.....men det hade inte vart nå för mig är inte riktigt den där lack & läder killen!!

Men ja det var nog typ det roligaste som hände idag......ja fick visserligen oväntat besök på eftermiddagen av Kebeben och Marre.....alltid skoj när man får oväntat besök.........otur bara att det inte var kaffedags för då hade Gevaliapaketet åkt fram med en farlig fart!!!!!

Övrigt då?? Ska väl gnälla lite på magen kanske??? Jo visst serru....den gör ju fortfarande ont men känner att det nu börjar gå åt rätt håll iafl!! Skönt sa Räven!! Så då kanske man kan fira till helgen med pizza eller nå annat onyttigt! Läsk?

Snart helg igen....onsdag betyder ju att veckan vänder!!!

/Hockstolm

Dyspepsi!

Hmmmm falsklarm var det ingen blindtarm som havererat iafl! Men satan i gatan att magen fortfarande värker! Tog mig en tur till VC idag och där fick jag min dom!! Eller ja iafl den första......inväntar lite fler svar eftersom dom tappa mig på ca15 liter blod iadg!
Domen då? Dyspepsi.....eller som man folk kanske säger magkatarr!! Jippi Jippi!!

Info:
Magkatarr, dyspepsi, är ett samlingsnamn för olika besvär från övre delen av magen, maggropen. Magkatarr kan utlösas av till exempel olämplig mat, stress och alkohol. Försök därför att förändra din livsstil om du har tecken på magkatarr.

Hmmm stress, alkohol och olämplig mat?? Nja det är absolut inget jag känner till.....tycker ju själv jag är värsta renlevnadsmannen.......iafl på vardagarna! Men Men en Losectripp på detta så ska man nog snart vara med i matchen igen hoppas jag!! Undrar om man kanske skulle klämma en kebebpizza med extra stark sås till kvällen?? Jag tror jag hoppar över det......får nog bli lite filmjölk eller nå annat nyttigt!!

Nej nu så vankas det lite plastbandy på TV!!

/Netdoctor

Schack Matt Platt!

Hmmm jo då så att......mår?? Ja allt annat är bra förtillfället! Ligger mest på soffan med grymma magsmärtor, svettningar och liten tendens till feber! Hmmmm gör liksom så där onte på höger sida av magen där blindtarmen sitter......får en känsla av att det kanske inte ska göra ont där?? Men ja som sagt!! Jag får avvakta o se hur denna kväll slutar om inte värken släpper så kanske det får bli ett samtal till sjukan o rådfråga vad man ska göra?? Känner ju inte att jag har tid eller lust för någon större sjukdom just nu.........men förhoppningsvis så är det bara ett falsk larm!!!

Appråpå blindtarmen?? Vad fan gör den för nytta egentligen??? Det enda den är bra på är att bli inflamerad!!

Nej dags att återgå till viloläge igen........

/Samarin

Äntligen!

Fan vad skönt äntligen så är det slut på den här helgen.........ska bli skönt att vakna upp imorgon och ha en hel arbetsvecka framför sig!! Speciellt nu när man denna helg inte gjort nå annart än tagit det lugnt!!

JA okej då!! Har väl kanske druckit nån öl.......men ja inget märkvärdigt alls! Eller hur mina kära vänner!

Nu ska jag återgå till sportkollandet på TV!!

/Karaktär

Fans Satan....

Det är ju helt sjukt att man ska må som en påse med gamla oslipade skridskor!! För jag känner verkligen att ölsuget är stort!! Inte fan blev det ju bättre av att Herr Blobb kom hit efter en tur hos Bertil´s med en låda Gösser och en flaska Caprice vips så blev man toksugen på att bli klappmongofull. Men Men får väl ta till o sova några timmar så kanske man kan bli pigg och orka med att dricka en öl......HA HA HA 

Nåväl.....vad är en bal på slottet??? Alldeles Alldels underbar!!

/Beroende 

Veckans Finska Ord



Tietokone

=

Dator



Vetemjöl + Matolja

Kommentarer Postat av: Rooo

Inte ska väl du äta julbord. Kanske skulle ta och prova någon diet istället.

2009-03-12 @ 15:49:10

Vill bara säga stort TACK till dig som kommenaterar mitt inlägg!!! Men prova en diet? På vilka grunder då?? Hmmm så d tycker jag är en liten tjocksmock alltså! Det värmer i ett litet fettohjärta!! Tar det som en komplimang faktiskt!! Hoppas att du vill göra mig sällskap när jag nu kommer testa en diet!! Eller att du kommer att hälsa på mig när jag hamnat på sjukhus när jag gått o blivit anorektiker.
MEN det är ju faktist inte maten som lockade i klippet från mitt förra inlägg....det är den fina goda läsken!!



Hörde denna låt idag på Rock Klassiker....jag har aldrig vart en person som lyssnat på så mycket texter, men den första strofen i denna låt som gjode mig väldigt fundersam?? Ground control to major tom, Ground control to major tom, Take your protein pills and put your helmet on ??? Hmmmm Take your protein pills and out ypur helmet on?? JA du poesi på hög nivå?? Ja och då menar jag HÖG!!! Skulle absolut vilja testa det han prova när han skrev denna textrad!!

Förövrigt så vill jag göra lite reklam igen för Knockout.....kolla in deras HEMSIDA, och läs dagboken!! Fan så jävla underhållande läsning!! Keep up the good work Näs-Bengt!!

/Lindsay Lohan

Inte bara glögg!!

Idébrist vs Seawall 1-0

Det är nästan så man längtar till julbordet!!!

Underbart!!!




4-0

HATA HATA

En skön o talande rubrik skulle jag kunna säga! Hata?? Jo detta jävla väder!!! Är trött på snö nu vill ha sol, värme, lätklädda damer på våra gator och massor med kall öl! Sånt gillar jag!!!
Hata nr2??? Min jävla satanshelvetesdator som just nu har bestämt sig för att leva ett eget liv!! Men massor med hårda och fula ord och lite pill så fick jag tillslut på det lilla livet!!

Nu när jag är inne på avdelning hata så kan jag ju fortsätta med ytterligare en sak som jag funderat på ett tag. 
Varför envisas cyklister med att cykla på trafikerade vägar för?? FATTAR INTE!! Det finns ju för fan hur bra cykelvägar som helst som dessutom är belysta!! Vad finner ni för glädje med att cykla där vi kör bil?? Är ni trötta på livet eller söker lite extra spänning i tillvaron?? Prova istället slå in två spikar i ett vägguttag och sen pissa på dom! Lovar att det blir mer spänning???? Nej jag ska snart börja köra bil på cyklevägarna......då slipper jag iafl Er cykelfacister!!! Ytterligare en grej! Fan nu känner jag mig som en riktig jävla gnällig pensionär!! Men ni cyklistjävlar!!! Använd för i helvete lyse på cykeln!!! Ni syns så fan mycket bättre då!! Men just nu är det tur att reflexvästen har blivit värsta modeplagget......hade de inte vart så så hade man säkerliga lyckats kört över både en, två och tre cyklister......hmmm synd att man inte gjort det bara!! 

Så där ja!! Då har man spytt galla över alla som är duktiga miljömedvetna hurtbullar!! Fan så nöjd jag är!!

Nej nu så ska jag ta och återgå till pyssel och plock i hemmet!!

/Lance Armstrong

Inte tokigt alls....

att man även överlevde denna dag! Man var absolut inte skitlycklig o tokpigg när mobil skramla till imorse! Inte fan blev det bättre av att hela bilen var snötäckte heller! Jävligt skoj att stå o borsta snö på morgonen! Hmmmm får man bygga en carport på torget?? Ska nog maila bygnadsnämden o se efter vad som säger?!?!?

Annars så har dagen trots trötthet löpt på bra.....har ju funnits en del jobb så tden går ju lite fortare än att vara helt sysslolös! Fick även ett samtal från Herr Kusin idag som undrar hur läget låg till inför sommaren? Sägs ju Metallica ska lira lite nere i Hultsfred i mitten av Juli........så ja man får väl kolla upp om man får tag på några plåtar dit! Men det där med att planera ända fram till Juli......uuuuuuuuhhhhh så svårt! Jag som har problem med att planera nästkommande dag!! Jobbigt som tusan som Räven skulle sagt!!  

Nu då?? Ja inte fan blir det allt för avancerade övningar.....är trött!! Får nog bli en ytterliagre en kväll på soffan!!

/Koala

Ajsing Bajsing

Hmmmm jävlar vilken vansinnes söndag detta vart hittills.......har hänt så många sjuka sakar!!!! Kan ju kanke bero att man inte vart den absolut piggaste idag!! Gårdagen slutad med lite för mycket läsk!! Men Men nu så börjar man iafl piggna till lite......

Nu vankas det soffläge med lite godis!

/mUmS

McDrive

Kan man utnyttja McDriven så ska man......oavsett vilket fordon man anväder! Detta är helt otroligt!!!!
 




Läsk kanske?

Lördag Lördag vilken underbar dag! Så skönt att vara ledig......grymtskönt att få ligga kvar i sängen och bara slappa!!
Jaha vad händer idag då?? Inga större planer alls för dagens äventyr har ryktats om lite inatg av alkholhaltiga drycer men om det bara är rykten vet jag inte inte ännu?? Har iafl ett gäng bira på kylning! Kanske skulle ta sig en tripp till Bertil´s och köpa lite Caprice???? Ja ja den som lver får ju se! Men några stänkare skulle ju inte sitta helt fel!!!

Gårdagen?? Efter lite mat och sen lite godisshopping så hamnade jag hemma hos Blobb, där Jenny Örebro redan var, efter en stund anslöt lite mer folk, TT, Jenny Underbar och sista kom Virus.....som förövrigt messa mig att jag skulle koma o hämta honom hos hans päron??? Virus BETEEEEEEEE DIG! Den är en promenad på max 500 meter. Kvällen där då?? Jo då lite gitarr hjälte spelade......kan ju bara säga att jag är tokdålig men blev riktigt impad Jenny Underbar hon kunde detta med att rocka loss! Sen så blv det lite film.......och vilken film sen då!!!  Green Street Hooligans! En klassiker! Denna film kan man se hur många gånger som helst......och det har man ju oxå gjort!! Nu är ju bara frågan om 2:an är lika bra!?!?!?
 
Nej nu så kanske man skulle ta ta ta ta ta en tablett!!! Eller varför inte en kopp kaffe?? 
   



/KGB

Veckans Finska Ord



Mansikkakiisseli

=

Jordgubbskräm



En ärlig stöld...

Kan bara säga så här......detta inlägg är en äkta ärlig stöld från den alldeles underbara Jenny.

*******************************************************************************************


Hörde en skojig låt i Önskeskivan med Bosse Jardler på P4 idag på förmiddagen. :)




/Kleptoman

Nu är det nära....

Snart helg!! Hemma på lite lunch just nu, eller lunch??? Hmmm 2 bananer och lite juice, alltid nått sa Räven!

Så nu har man bara 1,5 timme kvar att jobba denna vecka!!! Sen får man se vad som händer framåt kvällen? Men efetr jobbet så ska jag nog ta mig en liten tripp till päronen för att tigga lite mat och kanske nån kopp kaffe?? Den som lever får se! Men nej alla små störda eller icka störda som läser detta nu ska jag ta och dra till jobbet igen för slita lite!

10 4 Over and Out!

/Vego

Är det verkligen sant??

Att folk är så jävla kassa på att köra bil??? Hmmm kollade nyss på Sveriges värsta bilförare......har ju tidigare missat det eftersom jag vid just denna tidpunkt tränat plastbandy! Men är det verkligen sant??? Hur fan kan folk vara så komplett odugliga på att köra bil?? Jag fattar inte nått........och den personen som "gav" dom körkort var dom verkligen utbildade för detta, hmmm nja jag är ju jävligt skeptisk till detta!!! JAg själv kanske inte är någon Ari Vatanen som vet hur bil ska rattas men alltså så där jävla kass kan man ju inte bara vara. Skulle jag nu verkligen vara så dålig på att köra bil inte fan skulle jag då ställa upp i TV o skämma ut mig? Då är det ju lika bra att klippa sönder körkortet och skicka det till Farbror Blå eller nå i den stilen??

Men ja en reflektion till över dagens program?? Tvätta bilen i en biltvätt?? Går det att misslyckas?? Svaret på denna fråga är JA DET GÖR JU TYDLIEGN DET!!!! Helt jävla otroligt!!!

Hmmm nej nu ska jag ta mig en ipren och lägga mig på soffan och sova lite tror jag!

/Häkkinen

Trääääääääligt!!

Ja jävlar i min lilla låda......torsdag idag, trött som en uppstoppad fasan, och har skoj som en lobotomerad grizzlybjörn.
Nej detta känns inte bra alls, en jävla tur att det är fredag imorgon och att det kommer en välbehövlig helg så man kan vila upp sig lite.........eller????

Just nu så sprudlar inte tankeverksamheten upp i hjärnkontoret direkt, så jag får kasta in ett litet klipp istället för att sitta o ordbajsa!! JA det gör jag väl på dom andra inläggen oxå men bara så att detta inte går till någon överdrift!

Detta är Rock n Roll på HÖG nivå!!


Hurriganes vilket jävla band!! Remu Aaltonen på sång o trummor, Cisse Häkkinen på bas och Albert Järvinen på gitarr!

/Pangbulle

Äckel-TV!!

How Dirty can i get?
"Amerikansk dokumentär från 2007. Vad är det värsta som kan hända en person som slutar ta hand om sin personliga hygien?. Trebarnsmamman Nicky Taylor är bekymrad över de kemikalier som forskare hittat i hygienartiklar och rengöringsprodukter, samt deras potentiellt skadliga effekter. Som ett vetenskapligt experiment ska Nicky nu varken tvätta sig själv, sitt hem eller sina kläder under en hel månad för att ta reda på vad som händer. Mikrobiologiska tester görs både innan och efter experimentet för att visa hur mycket bakteriena växer, och vilka kroppsdelar de gillar bäst. Nicky blir snabbt varse de sociala effekterna, inte mist när det gäller hennes stinkande andedräkt. "  Från dagenstv.com

Vilken sjuk jävla dokumentär fy fan vad vidrigt!! Hur fan kan folk utsätta sig för nå dylikt?? Jag fattar absolut noll!?!?! Alltså låt bli att tvätta sig på 6 veckor?? Går det verkligen att ens försöka förstå hur jävla illa man kommer att lukta då? Tänk bra vad man gör på en normal vecka?? Alla toabesök, träningar, jobb mm mm.  JA du undrar hur länge själv man skulla klara av?? Jävligt svårt att sia om?? En vecka? Två veckor?? Nja jag är jävligt tveksam.......men om man kanske skulle få riktig bra betalt så kanske man skulle ställa upp på sånt här experiment?? Eller??? Detta är nog en av de sjukaste grejor jag sett på länge!! Men ganska så intressant iafl!!

Nej nu så är det dags att studsa ner i sängen och få sin skönhetssömn?? HA HA

/Aqua Vera

R.I.P

Hmmm läste nyss att en mycket bra finsk skådis och regissör kastat in hatten! Åke Lindman RIP!!!! Hmm varför tycker jag då detta?? Denna man har regisserat 2 ypperligt bra krigsfilmer, Framom Främsta Linje och Tali-Ihantala 1944. Ni som kanske inte vet vem denna peson var så spelade han även Kapten Torsten Jansson i Rederiet plus att han även medverkat i en rad svenska produktioner.......

Ja Ja nog om detta! Onsdag idag gött......nu vänder veckan igen och man kan börja blicka framåt mot helgen!!  Hmmm helgen ja?? Vad händer?? Känns som om lite vila skulle sitta fint då förra helgens sviter fortfarande sitter kvar i kroppen, TACK TT för en ömande rygg o armbåge!!

Fan tidigare idag så hade jag ju värsta idén om vad jag skulle skriva här...... men detta är som bortblåst, får väl skylla på att man inte har nå bra minne, eller jo det är bra men fan så kort bara!!!

Dags att invänta Efterlyst!!!

/Reidar

Dota....

TT & Blobb
Den här är till Er
;op


Lugn Tisdag...

Fy fan så gott det är att vara hemma en tisdagskväll!! Var ett tag sen man var det! Riktigt gött att plastbandyn nu är över!
Så nu ska jag bara ligga hemma på soffan o ha det gött!!!!

Tisdag ja! Nyss  hemkommen från Marieberg efter en lite tripp dit med TT och Blobb......var väl mest med som sällskap till TT som skulle inte shoppa nå spel o en handkontroll till sitt PS3. Det enda jag shoppa loss var ett ÖSK-mål på McD, smakade riktigt gött! Folket på McD dom vet hur mat ska tillredas!!! 

Men nu så e dat snart dags för mig attställa mig vid spisen o tillrda nå smaskens till morgondagens lunch! Pasta lär dte bli iafl......kassler och sen veva ihop nån jävla sås till detta oxå!! Eller så hoppar jag över det och tar det lugnt istället, finns ju snabbdosor på ICA som man kan kasta in i micron imorgon!

/Per Moberg  

Återhämtad?

JA fy fan måndag idag.......man har ju kanske inte vart den piggaste människan idag! Kan ju säga att helgen inte direkt blev någon vilohelg!!! Som alla vet så var det ju Knockaout på Nora Statt i lördag! ÅH JÄVLAR i min lilla låda vilket drag det var?? Helt sjukt att se så mycket folk ute i Nora......och då var det inte ens Noramarken eller Noradagarna!! 

Hmmm ja finns nog inte så jävla myckt att skriva om denna tillställnig!! Tyvärr så glömde jag ju kamernan men kolla gäran runt på mina vänners bloggar så kommer det säkerligen finnas en o annan bild från helgen! 
Lyckades iafl ta några bilder med mobilen på försläckren hos Virus.....och JA MARRE JAG HAR LÅNAT NÅGRA BILDER FRÅN DIN BILDDAGBOK!!!

TT, Mia o Walle


Jag o Mark


Virus med en snygg min!


TT goes wild!!!


Caprice! Mumma!


Så här skoj var det i Lördags!


Så här skoj var det i söndags!


Söndag ja.....som vanlig så hamnar vi på Babylon och käkar den obligatoriska bakfyllepizzan! Smakade mumma! Sen efter detta så hamna vi hos Virus där jag gick i däck på hans soffa! Kl 17:10 vrålar TT till....Sjövall för fan vi ska iväg o spela innebandy nu!! Jippi!! Omotiverad till ca 1000% på att spela! Men Men nu har jag gjort min sista innebandy match för Nora IBK! 

/Trötter
  

RSS 2.0