Veckans Finska Ord



Keittolautanen

=

Sopptallrik



Som jag har längtat...

ÅH äntligen så ha snön börjat komma.....och det börjar bli kallare ute, så jävla skönt att varje morgon få ställa sig o skrapa bilsrutor och sen sätta sig på ett kallt säte o köra till jobbet. Fan vad skönt att kylan kommer, så man äntligen få ta fram långkallingarna, tjocka jackan, mössa, vantar och kängor.....fan vad skönt!! Som jag har längtat!!!!

Svar på några kommentarer från mitt förra inlägg.....
Mätz: Tack! Sen kom jag ju på att jag glömde en sak när det gäller det där med livet....skita tur att du påminde mig!!

Putte: Kärringhockey?? Jag kallar det för plastbandy!!! Och läsken hinner man med ändå på helgerna!!!!

Nej nu ska jag ta och käka lite mat........

Veckans Finska kommer i eftermiddag!!

/Fuskpolo

Mitt liv....

Vardagar: Sova, jobba, innebandy, sova och lite mat därimellan oxå........

Helger: Sova, innebandy, läsk, bakis.......och nån matbit ibland oxå....


Låter det spännande??

/69 Try it, you like it!!

Tidsbrist..

Fan hade egentligen tänkt att skriva en hel massa nu på lunchen...men tydligen så rinner tiden ifrån mig?? Fan man skulle nog behöva ha längre lunchrast känner.......
Igår så var det som vanligt plastbandy träning.....var en riktigt rolig träning, får framför allt tack Walle och Virus för att dom visade prov på akrobatiska övningar.....men tror att vi får ringa Norabostäder så dom kommer o slipar ner linjerna i hallenför dom verkar vara väldigt höga......ha ha ha eller så var det nån kollektiv form av barnförlamning!!

Ikväll vankas det det nog daminnebandy.....tror jag får se vad som hinns med!

/Korv & Mos

I´m back....

Jaha då har den värsta ångesten efter helgen släppt.....så jävla skönt, skrev nått om att tanken aldrig mer slog mig i söndags.....hmmmm kan erkänna att jag redan börjar fundera på helgens äventyr!?!?! Blir vl iafl en frukost på Da Capo hoppas jag......Blobb var sugen iafl, fick mess om det iadag!! Sen tror jag det vankas lagfest på lördag, om jag inte missminner mig så är det Kjell som står för festligheterna!! Hmmm kan nog bli så att det blir onyktert igen! HA HA fan vilken karaktär man har eller inte.....

Idag så har jag vart hurtig.....cykla till jobbet, det händer inte allt för ofta men imorse vakna jag pigg och utvilad och i god tid för engång skull.....så då fick det bli en cykletur!! Ärligt??? Det var faktiskt riktigt skönt att cykla.....undrar om jag cyklar imorgon?? Hmmm nja har en känsla av att den risken ej är allt för stor!!!

Nej nu ska jag få imig nå att att käka sen träning.....får se hur det går?? Min hälsenor ömmar sen lördagsmatchen!

/Mums

TACK!

Tusen tack till alla Er som igår skickade/ringde grattishälsningar.......jag hade en riktigt bra fördelsedag!! Låg på soffan som ett kolli och mådde skit! HAr aldrig i hela mitt liv mått så jävla piss......så nu har tanken aldrig mer slagit till igen! Men ni som var med i lördags ska ha tack......hade ju hur skoj som helst!!! Och busschauffören på nattbuss 302......tusen tack för ditt enorma tålamod......hade jag själv kört bussen hade jag brytit ihop!!

Men men snart så är det helg igen ha ha.....party????

/Misshandlad??

GRATTIS

HIPP HIPP HURRA!!! Idag fyller jag år.......Grattis till mig!!




Åh helvete......nattbuss 302 igår förmodligen den roligaste resan någonsin, vilka vrål, vilka allsånger!! Har aldrig haft så kul på en buss hem....Tack Röbin, Tack Kleva!! Det ska fira disco i Köping!!!

/30+

Där satt den!!

FAN SÅ SKÖNT!!! Äntligen en vinst.....vann mot Askersund igår med 7-5!! Matchen började inte bra hamnade i underläge med 1-3 efter första men efter en liten utskällning av coach så gick vi upp o visade vart skåpet skall stå.

Nu så är det bara att ladda om för dagens u-match.....Laxå borta där jag räknar med vinst! 

Snart dags för en tur till Da Capo med pöjkera!

Och en gammal klassiker...så här på morgonkvisten!!
 

/Tvåsiffrigt

Veckans Finska Ord



Mäkihyppytuomari

=

Backhoppningsdomare



Idag säger jag GRATTIS!


Japp idag säger jag GRATTIS till farsan som fyller år idag.....hur mycket?? Är inte helt säker men det får jag säkerligen reda på av morsan. Sen är det där med att fixa nån present?? Hmmm alltid lika svårt, men i år får det bli en låda tysk fulöl till farsgubben, vet ju att han gillar öl.....ja vem fan gör inte det???

Sen så säger jag GRATTIS till kusin Patrik från Finland......som blir gammal tror jag?? Han är iafl nått år yngre än mig, prsent til honom?? Nja blir nog ingen.....utan han får vänta till jul då ska grabben få en Fäbodjäntan tisha av mig!

Jaha äntligemn helg!! Fan vad gött......nu så skulle man behöva ha en rejäl storstädning här hemma men fan har ingen lust eller ork alls....så jag skjuter nog på det tills imorgon. Händer idag då?? Nja snart så blir det en tur till päronen för att säga grattis till far och hoppas på att det kommer bjudas på nå gott, varför inte lite mat och sen en bli tårta??? Ikväll så är det plastbandy, hemmamatch mot Askersund skulle ju sitta riktigt fint med en vinst ikväll, så om ni inte har nå för er så kika ner i idrottshsuet kl 19:30 för att kolla på lite plastbandy....

Snart är det hallonvin oxå......undrar om det blir nån finare kostymfest?? Skulle vara nice, undrar bara vad man ska spöka ut sig till iår?? Hora? Dvärgkanin? Lastbil? Piprensare??

Detta var iafl förra årets outfit!!



Nej nu ska inte göra nått alls på en stund......och som vanligt kommer Veckans Finska Ord under eftermiddagen!

Och nu är det bara 2 dagar kvar....

/666 Seawall

Idébrist vs Seawall 150-0

Fy fan nu står det still i skallen.......ja det gör det ju ofta eller alltid tänker nu då?? Men jag tycker om er ändå!!

Kan berätta lite om gårdagen.......kom hem från jobbet, käkade, messade, kolla på tv. Fan vilken intressant Onsdag eller?? Idag då?? Blir som vanligt på en torsdag......plastbandy hela kvällen, får väl se om man orkar köra ett dubbelpass ikväll eller om man ska hem o pilla på pelvis istället????

Och nu är det bara 3 dagar kvar......

Tänk om man ändå kunde vara så här glad!!


Femton minuter en kvart....

Den gamla klassiska frasen har man hört x antal gånger....när man ringt till Berra Burra för att beställa lite krubb! Och Idag så ringde jag en lokal pizzeria för att beställa dagens lunch - Kebabsallad, och japp Hor Lang tidd tarr dett?? Femton minuter en kvart! Man tackar så mycket!!

Gissa om jag e seg i benen idag...fan känns som om de är fyllda med betong.....hmm tog visst mer att träna dubbelpass igår än vad jag trott.....fan ska jag hålla på så här kommer jag ju bli en toppatlet??? I helvete heller för det lilla man lyckats träna upp i veckorna det tar man död på ganska snabbt en helg pga den utomordentliga livstilen man har, öl och dåligt mat, men fan så gott är det! 

Idag då?? Ja blir lugnt som tusan.....får nog bli en tripp till päronen efter jobbet och basta sig lite!

Och nu är det bara 4 dagar kvar....

/Calzone 


www.vindtunnel.se

Detta skrev jag den 16/10
"Då var det dags igen......SM i hanterk!! Just nu står det 2 nissar uppe på vinden och ska slutaföra projekt toafläkt! HA HA inte dåligt alls dom har ju haft ett bra tag på sig nu!!! SÅ nu får man se om dom får tyst på fanskapet, eller om det fortfarnade ska låta som en gammal kärnreaktor??? Men dom är ju duktiga iafl, dom har trots allt fina nya arbetskläder på sig och massor med verktyg med sig!"

Hmmmm hade ju en stor förhoppning om att det äntligen skulle bli klart och att det skulle bli tyst och så?? Men ICKE, nu så har det lyckats bygga Örebro Läns  ja kanske Sveriges enda vindtunnel och den ska dom naturligtvis placera  i mitt badrum. Ja nu så har det ju blivit lite höstigt ute.....dvs det blåser ju en del, och från mitt badrum går ett rör upp på vinden och från vinden går det upp ett rör på taket......När det blåser ute går alltså vinden ner i röret........och sedan ner i mitt badrum! Jäkligt skoj, tyckte att fläkten lät mycket när den var igång men ja ljudet som är nu är värre!!! Vakna X antal gånger inatt av att resonanslådan/badrummet lät som satan! Fan om jag bara kunde/orka spela in ljudet som uppstår skulle jag göra det! Men det lilla positiva med detta att jag fått en vindtunnel är att både det Polska och Finska backhopparlandslagen vill komma hit på träningsläget och prova sin nya dräkter!!

Så här fint är det på vinden......dom har ju iafl täckt för med lite plast, ser ut som proffs har jobbat!




/Matti Nykänen

Rattmuff

Hmmm sitter och finderar på om jag ska köpa mig en rattmuff till vintern?? En sak är jävligt säker att dom ser förjävliga ut men verkar så himla goa krama om med näven när man kör.......så ja vi får se om det blir nå inköp!

Gårdagen?? Var o kolla på plastbandy med en salig blanding av folk, Kebaben, Marre, Blobb, Virus, Bengt och senare dök M Organ Linder upp och snacka lite skit och som vanligt hade han en rolig Järv-historia att förtälja!! Och sen i mitten av andra försvann Virus......hmmm var väl "filmkväll" igen. Men ändå damlaget mötte örebro döva, det var kanske inte världens bästa och roligaste match men huvudsaken var ju att tjejerna vann och fick göra en massa mål en del kassar var riktigt läckara!!

JA sen måste jag ju bara säga att det är så jävla skönt att Hammarby äntligen kunde vinna igen.....och saken är ju inte sämre att det var Dyyyyrgåååårn som fick däng!! Mumma 3-0!!!

Ikväll?? Ja Plastbandy??? Konstigt?? Nja känns ´som om det är d enda jag sysslar med just nu!

Och nu är det bara 5 dagar var.......

/Skålberg

Glädjerus....

HAHA jag sitter här vid köksbordet med ett leende på mina läppar trots att det är måndag......fan är i ett glädjerus sen gårdagen då vi totalt körde över SMÅ IF......och saken blir ju inte sämre av att jag fick göra mål!!!

Idag då?? Ja ska kolla på innebandy......fan det är mycket innebandy nu för min del men damerna har hemmamatch så då måste man ju ner o kolla läget och kanske vila ögonen på nån lite söt dam???

Och nu är det bara 6 dagar kvar.....

/Plums

Äntligen!!!!!!!

Det tog sin lilla tid men nu har jag äntligen spräck nollan!! HA HA JAG HAR GJORT MÅL!!!!
Förra säsongen lira vi 18 seriematcher, gjorde 167 mål framåt......jag gjorde inget!?!?!? Men nu så ÄNTLIGEN kom målet. Dagens match då?? Vinst med 22-3 tror jag......kul att även Coach fick hänga några baljor!!!

Här är den.....bollen jag slog in i mål!! Tack Coach för att jag fick den he he!!


Nej nu ska man försöka sova lite.....jäkligt lätt när man e uppe i varv!!

/Tjack


Innebandysöndag

Hmmm idag är det innebandy på schemat hela dagen.......är just hemkommmen från hallen för en liten matpaus, har suttit där nere sen imorse o kollat på pojklags-dm......riktigt skoj är det!!

Sen framåt kvällen så har vi u-lagsmatch.....då SMÅ IF kommer på besök så nu hoppas vi på ytterligare en vinst!

Nu orkar jag inte skriva mer....

/Plastboll

Standard

Lördagstandard....frukost på Da Capo, idag var det jag, Blobb och Virus som mumsade i oss lite smaskens.....sen så promenixa vi ner till idrottshuset och kolla på innebandy, DM för flickor.....inte tokigt, fanns ju ett gäng söta damer där  fan man skulle vara några år yngre tror jag!!

Dagens Frukostmacka


Gårdagen??? Hmmm ja skulle ju bli nyktert hade jag ju lovat mig själv men men när Blobb dök upp här med en kasse med bira så var det kört.......några öl och några whiskey slank ner under kvällen.

Blobbs nya skötebarn


Hmmm hitta några bilder från förra helgen i mobilen.....så ja kastar upp dom oxå!! 

   Virus har lite otur med att få oss i bild tror jag.....


Nej nu ska jag ta o käka lite sen bär det nog av mot Kumla för att kolla på plastbandy!!

/Geswinthen 

Nora Hockey - Hyttan

Hmmmm nyss hemkommen från hockeyn i isladan.......gissa om man känner sig som en jävla eskimå frusen till förbannelse. Hockeyn då??? Ja det är formodligen en av dom sämsta idrottsupplevelser jag vart med om!!!! Tempo? Obefintligt! Tacklingar? Obefintligt! Hockey? Obefintligt! Det är ju inte för inte att man lämna ladan när det gått 3 minuter av tredje och Hyttan gjorde 1-3.

Tacka vet jag pensionärs bridge!!


Hockey? Innebandy? Varpa? Boccia??


/Golf

Veckans Finska Ord



Vadelmamehu
 
=

Hallonsaft



Lokal Idrott

ÄNTLIGEN Fredag....guuuu så gött!! Bara nån timme till på jobbet sen blir det ledigt en hel helg.....en nykter och lugn helg! Idag då?? Hmmmm fick ett mess från Blobb och han sa att det var hockey upp i isladan ikväll, kanske man skulle åka upp o kolla på, bara plocka fram långkallingar, vinterjacka, mössa o halsduk om man ska dit......för där inne är det svinkallt!! Fan på vintern får man t.om gå ut och värma sig. Undrar villka Nora Hockey möter??? Skitsamma underhållning kan det nog bli ändå!!

Övriga planer för helgen då?? Imorgon så bär det säkerligen av mot Kumla för att kolla på plastbandy....men men har inte bestämt mig till 100% ännu....kvällen är öppen, men jag har en hint om vad som kan hända??? Men det tänker jag inte avslöja här.......kan nog hända att man kanske åker till Örebro!  

Hmmm var ju ett tag sen jag skrev om vad som står på menyn så här i lunchtider....
På menyn: Apelsinjuice och en banan

/Crosschecking

SIFO-undersökning

Idag blev jag uppringd av SIFO, dom skulle göra en undersökning ang mina radiovanor, och snäll som jag alltid är så ställde man upp......kan ju även bero på att det var en kvinnlig röst på andra sidan!

Den mycket trevliga och lättsammma tjejen från SIFO ställde en rad med frågor ang vad jag lyssnar på och hur ofta osv osv vi hade det riktigt trevligt i telefon.......mitt under samtalet börjar hon asgarva??? Hmmm jag ställde då frågan vad hon skrattar åt?? Och tydligen hade hon en kvinnlig kollega som stod brevid henne och sjöng o dansade.....ja vilken låt sjöng hon?? Tommy tycker om mig!?!?!? En riktigt fin låt tycker jag!! Samtalet löpte på och hon skulle ställa några kompliteringsfrågor....och började med att fråga hur många som bor i mitt hushåll?? Ja en person svara jag då! Nästa fråga: Vem sköter inköpen i hushållet?? Hmmmm ja vem kan det vara svara jag....och hon började då garva igen och då passade jag på att fråga om hon inte ville flytta in hos mig och sköta mina inköp eller om hade nån trevlig kollega som kunde tänka sig detta......men jag fick tyvärr inget rakt svar!! Men "summa sumarum" så är detta den roligaste SIFO-undersökning jag vart med om.....och hon frågade om jag kunde tänka mig att ställa upp på fler undersökningar, och jag svarade ju givetvis JA.......men då på ett villkor att det är du som ringer mig! Hon småskaratta och lovade att det är hon som skulle ringa nästa gång!!! FAN jag skulle nog ha frågat efter hennes nummer........ja skitsamma!!!

Nu ska jag slappa en stund en lite mat och vidare till plastbandyn!

/SIFO 

Dags igen

Då var det dags igen......SM i hanterk!! Just nu står det 2 nissar uppe på vinden och ska slutaföra projekt toafläkt! HA HA inte dåligt alls dom har ju haft ett bra tag på sig nu!!! SÅ nu får man se om dom får tyst på fanskapet, eller om det fortfarnade ska låta som en gammal kärnreaktor??? Men dom är ju duktiga iafl, dm har trots allt fina nya arbetskläder på sig och massor med verktyg med sig!

Torsdag idag.....hmmm snart helg, har bestämt mig för att ta det lugnt denna helg??? Gissa hur det kommer att sluta, min min enorma karaktär så hamnar man väl ute på krogen som vanligt. Ska fan slå av mobilen och ite öppna döreen på hela helgen!!!

Nej nu vankas det lite krubb.....sen tbax till jobbet!!

Ikväll är det plastbandyträning, kommer bli skoj saom satan!!!

/Hammare o Spik


20:45 blev det....

Hmmm inte nog med att matchen igår skulle börja 20:30 visst visst.....den ena domaren som förmodligen var hemma och utövade sexuella och vulgära lekar med sin fru/man behagar att komma sent så matchen började ytterligare en kvart sent!! Lagom upphetsande att kolla på klockan när slutsignalen gick...då var klockan nästan 23:00, fan då brukar man ju nästan ligga o sova!! Så vid en 23:45 igår var man hemma....lätt som tusan att soman var det ju oxå.....NOT!!! Men men tillslut så däcka man och vakande upp pigg o rask imorse eller inte. Hur gick matchen då?? Vinst med 8-6!!

Appråpå innebandy ha ha tydligen har man börjat lira innebandy i kurdistan oxå!! Fan måste åka dit på studiebesök och se hur duktiga dom är........kanska i klass med Laxå???

En sak som jag blir redigt imponerad av är den 13 åriga killen Jesper Klaesson som lirar fotboll i Brommapojkarna han har lyckats med att göra helt otroliga 140 mål på elva matcher........alltså 140 JÄVLA MÅL PÅ ELVA MATCHER!! Det är ju för fan helt otroligt ju!!!!

Idag blir inte många barn gjorde....hem från jobbet sen blir det soffläge hela kvällen!!!!


/Nattmatch

20:30 Tisdag???

Hur jävlar fan in i helvete kan man lägga en innebandymatch en tisdag kl 20:30??? Jo då så att Örebro Döva har lyckats med det,........jävlar vilken rolig tisdagkväll......och man kommer ju vara riktigt pigg på onsdag oxå!!! Fan man kommer ju inte vara hemma för framåt midnatt ju!! Säger bara HELVETE!!! Innebandy ska spelas på normala tider!!

Nu ska jag vara bitter hela kvällen!!

FAN!!!!

Vänner....

Hmmm igår var det en sån där söndag igen.....ja ni vet när allt inte känns riktigt bra och man är väldigt trött och väldigt törstig!!! Men ja jag o mina vänner vi har ju ioafl riktigt jävla skoj när vi är ute o härjar. Kanskeinte så konstigt att man är seg en hel söndag när man e hemma vid en 03:30 på morgonen......märkligt att man alltid ska bli så jävla onykter när man hamnar på nere på klubben.

Min kära vänner, ni som var med o förgyllde min helg, Blobb, Virus, och TT vad sägs om att försöka hitta på att göra nått utna att den där berömda alkoholen ska vara med??? Skulle vara skönt att vakna nån söndag o må bra!! 
Men ja jag får kanske söka efter nya vänner?? AA är ju en trevlig grupp har jag hört.....ha ha ha

Måndag idag.....skitskoj eller inte.....idag blir det inte mycket gjort efter jobbet, ryktas om att jag ska på nå möte men hur när var och varför har jag inte en aning om just nu,

Nej nu ska jag ta och käka lite!

/Nya vänner sökes  

Flashback

Så här kan det se ut en helt vanlig söndag när man är i Stockholm........

Fina damer i Stockholm

St Göran o Draken ska bestigas
 
Batman - Vilken Looser
 

Här ligger man på Dramatens trapp  

Jag o Blobb spelar Hamlet
 

Snart vankas det Köppebä......see Ya!!

Bergslagens Rövhål

Idag är det lördag he he mumma, idag ska vi dricka öl mumma, vilka vi??? Jag och Blobb som vanligt!!!

 

Dagen då?? Nja har just nu vart på Da Capo och käkat en vanlig lördagsfrulle men Blobb, TT, Linda och Fia var riktigt trevligt, fick idag lära mig att Sydafrikas huvudstad hetta Malaysia inte illa var dag lär man sig nå nytt ha ha.

Nu sitter man här o väntar på att Blobban ska dyka upp så vi får svinga i oss några finare öl, idg blir det nostalgidricka, Norrlandsguld mycket som grabb darck jag det. Sen bär det av mot Kopparberg, Bergslagens Rövhål för att kolla på lite plastbandy div3-möte mellan just Kpg och Kumla, det bästa e att Virus kör så då kan man dricka nån öl! Efter detta så bär det av hem till Waldet för att kolla på fotboll, Sverige-Portugal och med tanka på skadeläget så kommer det bli en riktigt tuff match.........vart kvällen kommer sluta?? Ja du inte ens Gud vet det!!

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag!

Puss o Kram!!

/Nora - Bergslagens Pärla

Veckans Finska Ord



Haarukkanosturi

=

Gaffeltruck



Man of the day



Här är han mannen hela dagen...och skratta sig lyclig hela vägen till banken kan han göra nu oxå när han fått Nobels Fredspris....är väl en o annan mille som trillar in på kontot. Martti Ahtisaari, kan du inte skänka mig en liten slant iafl??

Nu så ska jag ta och käka lite mat och smått börja ladda lite inför hemmapremiären ikväll, då vi möter Ekängen.

10 4
Roger Roger

/Alfred Nobel 

Avocation

Fick ett mess för ett tag sen från en gammal kompis, den långa finnen Jimmy han har tydligen plockat fram basen igen och börjat lira lite musik......med vilka är jag inte helt säker på!?! Men ja fan det låter ju riktigt bra om pojkarana när dom lirar iafl, musiken då?? Ja ska man säga en blandning av gammal klassisk hårdrock ala Helloween/Gamma Ray/Hammerfall go melodiös hårdrock.....så det ska bli spännande o se hur det kommer att gå för dom.

Dom kommer iafl ha nått litet gig i Nora på Hundgår´n den 29 November så då lär man ju dit o lyssna på dom och dricka sig några öl oxå antar jag.

Nyfikna på att lyssna på dom??? Kika in på deras sida LÄNK HÄR!!

Jaha då har jag gjort lite reklam för som oxå.....bara hoppas jag får en signerad skiva i framtiden ha ha!!

Nej nu ska jag ta och studsa upp till ICA och handla lite....sen bär det av mot plastbandyträning!!

/Mums

Torsdag

Hmmm Torsdag idag.....snart helg, Trevligt!!!! Vad händer? Öppnas det några lägen?? Vi få se, vi får se.
HAde ju en plan att man skulle hamna på O´learys på lördag o kolla på fotbollen och käka lite och svinga några bägare men tyvärr så var det fullbokat.......får väl se vart man hamnar istället???


Nej nu så e det slut på lunchen, dags att jobba lite igen!

Tjipp!

myspace.com/fartgodband

HAHA äntligen har jag blivit av med min gamla TV.....den har nu stått i hallen i ca 3 veckor och samlat damm, men tillslut fick jag fingrarna ur och lyckades ringa den lokala TV-handlaren så nu har han vart här och hämtat den gamla kolossen.

Onsdag idag?? Hmmm vad  ska man säga om denna dag då?? Nja har väl inte hänt så jävla mycket förutom att man jobbat en massa. Skulle verkligen behöva diska lite men fan jag har ingen ork/lust alls så det skjuter jag på framtiden.

Fan och seg i benen är man idag.....blev ett litet träningspass igår på ca 2,5 timme...men fan så skoj det var! Så nu är det bara ladda inför morgondagens träning....sen är det match på fredag!!

Ja just d var ju på konsert i lördags, det var ju hur bra som helst tyckte jag, när jag satt vid ett bord och inmundigade en öl så kom det fram en tjomme till mig och gav mig en skiva......gruppen hette fartgod, nu så har jag äntligen lyssna på dom och jävlar i min lilla struplåda vad det rockar!! Ska bli intressant och se vad som händer med dom i framtiden. Kollade in deras sajt på myspace.com och tydligen kommer dom från Ludvika....så man kanske får styra sn kosa däråt nån helg ifall dom har nå gig där! Är nu nyfikna på hur dom låter så kika in på deras sajt. LÄNK HÄR!!!

Nej nu ska jag lägga mig och självdö ett tag!

/Kalops

Hur ska dom??

Coop Konsum......?? Hmm jag fattar inte?? På sista sidan i erat reklamutskick för denna vecka finns en annons med ett telenummer??? Annonsservice för synskadade?? Vad är vitsen?? Hur fan ska dom lyckas se telenumret för att nå annonsservice för synskadade.....hmmm dom e ju synskadade va?? Då har man oftast problem med at läsa och se vad som står i en tidning????

JA det är väl inte världens bästa kvalitet på denna bild, men dom synskadade ser ju iafl inte den!


Hmmm ja det gick ju inte så bra för mitt kära Hammarby inte...har väl inte gått så riktigt bra alls på slutet men ja nåväl vi kommer igen och tar förhoppningsvis 3 pinnar nästa match!

Idag har man vart duktigt, sprungit runt på den stora staden och satt upp lappar för vår hemmapremiär som går av stapeln på fredag!! Då gästar Örebronissarna Ekängen oss.....så ja har ni inget för er en fredagkväll så kommer till idrottshuset i Nora o kolla på plastbandy.

Men nu ska jag ta och äta nått se iväg o träna lite!

/Papp Lapp

Kan han inte sluta???

Lagom till julhandeln ger Per Gessle ut ett nytt engelskspråkigt album. Arbetet har skett helt i det tysta.

- Vi har varit lite hemliga hela vägen, det är jätteroligt att det fortfarande går att vara det, säger Per Gessle.

FAN.....trodde att det räckte nu, jag är så less på din musik!! Du har nu vart artist i snart 750 år kan du inte bara krypa under en en sten och ta med din gitarr och aldrig mer skriva musik!!!??? Hmm ungrfär så mycket tycker jag om Gesslemannen!

Gårdagens palstbandymatch tänker jag inte skriva nå om för det gick käpprätt åt helvete!

Måndag idag, alltid lika skoj med måndagar.....som vanligtf vaknad man pigg och utvilad efter en lugn helg, i helvte heller, var toktrött imorse ville bara ligga kvar i sängen och sova! Men men vara bara att pallra iväf till jobbet som vanligt. Men efter en stadig frukost på jobbet, en kopp kaffe och en snus så vaknade man till liv igen och ja sen var man inne i den vanliga lunken igen.

Nu då?? Sitter förtillfället ute hos päronen är där på en lite visit för och dricka lite kaffe och basta lite, gött!!! Sen bär det va hemåt för att lägga sig på soffan och kolla på fotboll, Hammarby möter IFK Glenn, skulle ju sitta riktigt fint med 3 pinnar idag!

Men nu så vankas det bastubad....synd bara att man har bilen med sig annars hade det nog glidit ner en kall bastuöl!

/2-1

Bilder...

Här kommer lite bilder från gårdagens konsert med Path of No Return.....var riktigt bra tycker jag! Efter att dom hade rockat klart klev The Haunted upp scen......och det var ruggit bra drag, och vilka volymer!!!



   



Efter detta så begav vi oss, Jag och Blobb vidare till Pitchers och svängde i oss en rom & cola, dit även Pia och Jenny senare dök upp, mycket trevligt att träffa dom igen!! Sen blev det fyllekebeb och förmodligen den starkaste jävla kebabsås jag ätit i hela mitt liv! Sen blev det en finare färd med nattbuss 302....men mycket underligt folk och en del tjat om allt och inget!!

Nu ska det käkas lite mat sen blir det plastbandy, u-lagsmatch derby mot Köppebä!

/3

Konsert

då har man vart i väg på konsert.....riktigt bra var det!! Var väl mest det jag vile sägs.


Bilder kommer imorgon..................om jag orkar, för nu r jag onykter o trött-.

Kyss bordet!!

Lördag = ÖL = Konsert



Jaha då sitter man med en kall bira i handen igen.....mumma! Mittemot sitter Blobb och njuter minst lika myckt nja kanske lite mer t.om. Men nu så vankas det snabbmat sen mer bira och tung musik!! Sen blir det 302:an mot oder-a-brew....för att kolla på The Haunted och sen kvällen höjdare, Path of No Return!

/Bus Olle

Premiärdags...

ÄNTLIGEN idag så smäller det......div3 premiär! Grymt skoj!! Ska bli riktigt spännande och se vart vi står denna säsong, vårat lag är nog det enda lag i någon sport som lyckats med bedriften att kliva upp  två divisioner på en gång. Förra året lira vi div5 och sopa hem serien utan problem, inte en enda förlust och en målskillnad som var grym. Men tackvare att dett annat lag drog sig ur serien fick vi en friplats i 3:an, man tackar o tar emot.

Men nu ska det käkas frulle och packa väska sen bär det av mot Hallsberg!

Nja det är inte utan att det känns lite pirrigt i magen faktiskt......ha ha!

HA en bra dag alla monsterdiggare!

/Slagskott

Hemmakväll.....

Hemmakväll!?!? Japp det stämmer, har haft det lugnt och skönt här hemma en fredag!! Fan tror nästa att detta är lite nyttigt för kroppen att ha det lite stillsamt ibland utan alkohol. Sen att man tar det lugnt kan ju även bero på att man har plastbandymatch imorgon, seriepremiär kommer bli grymt skoj!! Vad har man tillbringat kvällen med då?? Ja efter att ha vart duktig och städat här hemma så har det bara softats.....käka lite mat, sen legat på soffan o kolla på tv muffla lite chips och druckit cola, SATAN vad gott det var!!

Och imorgon är dte lördag...he he kan nog bli en bira eller två är jag rädd för, det vankas ju även lite konsert!!

Men det finns inget som går uppemot denna slagdänga!! Den har spelats på så gott som alla fester och kommer säkerligen att spelas om och om och om igen.....och minns jag inte fel så har några av mina vänner sagt att dom ska spela denna låt när jag gifter mig..........................om jag gifter mig!! Så håll tillgodo, slappna av och bara njut!!



Nej snart är det sovdags så man e pigg o utvilad tills imorgon!!

/Philmon

Veckans Finska Ord


Lastenkutsut

=

Barnkalas


Värdelöst Vetande


Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar,
har du producerat tillräckligt med ljudenergi
för att värma upp en kopp kaffe.

.

Vad sker???

Fan vad händer....saker o ting börjar äntligen bli lite normala igen?? Inte en massa elände och trasiga saker?? Fan fick äntligen tillbaka min mobil idag....som vart på lite reparation ett tag nu!! Så äntligen har man en riktig fungerande mobil igen!!

Idag blev det bestämt!! På lördag drar jag, Blobb och TT in till öret och kollar på Path of No Return, ja Blobbans lillebror lirar där kommer bli riktigt bra tror jag!!! Ett riktigt röj!! Hmmm ja nån bira kommer det slinka ner oxå.....ryktas om att det finns en ölservering!! Mmmmm Beeeeeer!!


Path of No Return - Later that Night

Nej nu ska jag iväg o vara lite hjälptränare för innebandykidsen, sen spelarmöte, sen träning!

/Snart Fredag

Isaksson!?!?


Kom igen Isaksson.....ha ha!! Liverpool fan vad ni är bra!!



Sitter just i dagarna och planerar på en resa till Liverpool tillsammas med bror för att åka o kolla på dom!!
Får se vad som händer.....

Nej nu ska jag sova lite!!

Goooooooood Natt!! 

Boxer vs Seawall 0-1

HA HA där fick dom jävlarna!!! Jag vann!! Efter ett finare mail och helt plötsligt har dom lyckats fått igång på autogirot och jappamen kompensation fick jag oxå efter lite hot av att säga upp mitt abonemang, 3 månader gratis + att samtliga påminnelseavgifter stryks!! HA HA and the winner is Mr Seawall!!!!!

Så nu får vi se vad som kommer att strula till sig här näst??? Jag skulle ju bli mäkta förvånad om inget alls hände!! 




So long suckers och alla mysplågare!!

RSS 2.0