Dal-sland.....Here We Come

Jiiiiiiha då är vi på plats i Borlänge!!! Hotellet duger....kan ju bero på att det finns mycket öl här!!! Haket som grabbarna ska lira på ikväll är helt ok! Vi var där o kolla läget nyss! Nackdel??? 12 vakter, metalldetektor!! Hmmm går det tufft till i Borlänge???

Vi han med lite snökonst på vägen upp!!!  



Veckans Finska Ord



Umpisuolenleikkaus

=

Blindtarmsoperation



Kan man inte ska man inte...........

..........köra bil!!! Fick alldeles nyss se prov på hur man ej ska backa med en bil!!

Mr Mohammed i sin silverfärgade V70 skulle till att backa ut från parkeringen vid bolaget......ja dom som känner till den här stora vältrafikerade staden vet ju att man även skulle kunna backa ut med en mindre lastbil utan att köra på nått! Men Mr Mohammed......lyckas med konststycket att backa sin bil rakt ut..............givetvis så tog det ju stopp eftersom det stod en annan bil parkerad där!! Så nu är det någon lycklig ägare till en röd 740 som har en finare bula på sin bakdörr!

V70 föraren.........det finns nått som kallas för backspegel!!!!

/Krister Glenning

Imorgon....

Då bär det av mot Borlänge....jävlar vilken tripp det kommer bli! Har en känsla av att alkoholnivån kommer att bli ganska hög!! Vilka ska åka dit då?? Jag, TT, Kebeben och Alle. Vad göra där?? Kolla på Knockout när dom lirar på nått hak! Kommer bli så jääääääääääääävla skoj!!!

Ett sött litet gäng!!


Matvrak!?!?!?



+



=
SANT

JA du den där mannen på bild?? Känner absolut inte nån som kan käka så mycket!! Var var inne i Örebro nu på kvällskvisten o skulle kolla på plastbandy......så vi tog vägen förbi MCD för att mumsa i oss lite käk!! Virus the Matvrak, vad äter han????????????????????????
EN McFeast Meny + Cheese Burgare + 4 Påsar Hot Wings detta sköljer han ned med en Cola! Kan inte säga mer än att jag blir riktigt imponerad hur en karl kan få i sig så mycket käk!!

/Ronald

Värdelöst Vetande



År 1992 var det fler människor som rökte marijuana
än människor som röstade på George Bush.



Bajsa inte i skogen!!!

Hmmmm läste denna artikel/intervju på aftonbladet.se JA DEN HÄR!!

Herr Robison-Kent är arg o upprörd över att bärplockare BAJSAR och skräpar ner i skogen?? Hmmmm ja skräpa ner, fine jag förstår är väl inte så bra med en massa papper o burkar o annat jox i skogen?? Men vad fan i hela helvetet gör det om man skiter i skogen??? Krama om ett träd o släpp en klutt är väl inga fel på det? Jo tydligen för jägarnas hundar rullar sig tydligen i skiten??? Hmmm ja och säger jag?? Sånt här har jag jävligt svårt att förstå mig på om jag ska vara ärlig!

Men visst detta kan ju skapa nya arbetstillfällen, skicka ut lit arbetslösa människor som kan leta reda på skien och sedan kasta det där det hör hemma?? Eller varför inte bygga ett par tusen bajamajor o ställa ut i skogen?? Det är mysigt o fridfullt..........blir nog verkligen en stor naturkänsla av att det en fin blå bajamaja mitt ute i skogen??

Detta är märkligt..........om nu hunden skulle rulla sig i björnskit??? Hur skulle så jägarna ställa sig till detta?? Jo för tusan nu måste alla björna sluta bajsa eller besöka en bajamaja i fortsättningen!!!

Sjukt är det................

/Pactosan

1-5.......1-5

1-5??? Ja va då?? Det måste vara nå visst med detta resultat efter helgens matcher???

A-laget låg under med 1-5...............målvaktsbyte och matchen väder och vi går vinnande ur leken!!
Vinst till slut med 9-5 mot Åsbro!

U-laget låg under med 1-5...............målvaktsbyte och matchen väder och vi går vinnande ur leken!!
Vinst till slut med 8-7 mot Lillån!

Hmmmm märkligt märkligt men så är det!! Såååååååååå jävla skönt med dubbla vinster i helgen så nu är det bara att götta sig i detta och ta nya tag och rida på denna framgångsvåg och vinna mer framöver!!

Men nu så är det snart dags att kasta sig i bingen och imorgon vakna med ett stort leende på läpparna och möta ytterligare en underbar arbetsvecka!!

/6 P

Veckans Finska Ord



Väistämisvelvollisuus

=

Väjningsplikt



Jävlar - Nostalgi!!!

Dra mig baklänges........satta och flöjta runt lite på YouTube för att fördriva tiden lite! Gissa om jag sprang på två st dunderklipp, nostalgi så det stär härliga till!! Fy fan vad jag e lyrisk............längtar tillbaka till min barndom på en gång! Varför görs det inte så roliga o bra barnprogram nuförtiden????

Vad snackar jag om?? Världens mest roliga Barnprogram!! Jalle, Julle och Hjulius!!! Snablans Grobianer vad bra det är!!

 

So What!!

So fucking what!

Well, Ive been to hastings and Ive been to brighton
Ive been to eastbourne too
So what, so what
And Ive been here, Ive been there
Ive been every fucking where
So what, so what
So what, so what, you boring little cunt

Well, who cares, who cares what you do
Yeah, who cares, who cares about you, you, you, you, you

Well, Ive fucked the queen, Ive fucked bach
Ive even sucked an old mans cock
So what, so what
And Ive fucked a sheep, Ive fucked a goat
I rammed my cock right down its throat
So what, so what
So what, so what, you boring little fuck

Well, who cares, who cares what you do
And, who cares, who cares about you, you, you, you, you

And Ive drunk that, Ive drunk this
Ive spewed up on a pint of piss
So what, so what
Ive had scank, Ive had speed
Ive jacked up until I bleed
So what, so what
So what, so what, you boring little cunt

Well, who cares, who cares what you do
Yeah, who cares, who cares about you, you, you, you, you, you

A-hahaha!

Yeah!

Ive had crabs, Ive had lice
Ive had the clap and that aint nice
So what, so what
Ive fucked this, Ive fucked that
Ive even fucked a school girls twat
So what, so what
So what, so what, you boring little fuck

Well, who cares, who cares what you do
And, who cares, who cares about you, you, you, you, you, you

So fucking what!
Yeah


Musik.....

Hmmmm ja musik detta lilla enkla ämne!! Finns väl egentligen inte allt för mycket att skriva om det så jag skiter helt enkelt att skriva en massa.

Det bästa just nu är iafl att RIX FM har försvunnit ut ur etern.......GUUUUUUUUUD så skönt! OCH ÄNTLIGEN så har det kommit in en radiokanal som verkligen vet vad musik är, Rockklassiker! Är så gött att ha riktig musik på om dagarna när man jobber.........tiden rinner liksom bara iväg.

Rockklassiker ja! Många lyssnar säkerligen på denna kanal nu............och dom ska snart lista de 109 bästa låtarna och givetvis så är det ju vi som lyssnar som får rösta fram listan. Och ja det är ju inte så svårt??? Hmmm man ska in på deras hemsida och skriva in 3 låter man ska rösta på................lätt som en plätt! Nja kanske inte!! Det finns ju 100 tals låtar som e bra, så vilka ska man välja???

Mina tre låtar..............ja som nog är faimej mina 3 favvolåter!
1. Kickstart My Heart - Mötley Crue
2. Enter Sandman - Metallica
3. The Trooper - Iron Maiden

Hmmmm så den 31 januari och 1 februari lär man lyssna på Rockklassiker och se vart dessa tre låtar hamnar på deras och lyssnarnas lista!!!

Så ja....................vilka 3 låtar skulle ni ha med på denna lista????

/Udo

Intressetomten vs Seawall 100-0

Ja jävlar i mina lilla mörkbrunalåda.......att jag har dåligt med grejar att skriva om! Har inte haft sån här idébrist sen Hjälmaren brann!!!

Hmmmmm nu så börjar jag bli ganska så jävla less på detta januarimörker......bort med den här förbannade jävla snön och skicka hit sol o värme!!!!! Fan skulle inte detta land vara så mycket underbarare om det var typ 20-25 grader varmt och damerna gick lättklädda och en stor stark kosta si så där en 15 spänn, jag skulle iafl upskatta det jäääävligt mycket!
Men Men nu ä det inte så.....nu är det snö och regn om vart annat....minus grader då och plus gader nu! Hmmm man bor nog på helt fel ställe!

Nu ska jag vara bitter hela kvällen och tröstäta lite poscorn o kolla på nått riktigt dåliga jävla program på tv:n

Kyss Bordet!

/Hulk

Innebandy???

Jaha idag har man vart med om att spela innebandy.............ja inget ovanligt kanske?? Men ja vet ej om jag kan kalla det för innebandy??? Mer en parodi av innebandy, mötte idag Laxå, resultat vinst 20-0!!!

Nej nu så ska jag njuta av segerns sötama ha ha ha!


Vuxana män??

Jaha idag blev man uppringd vid 11 tiden....det var Nora bästa kaminmontör som ringde han undrade om jag kunde ställa upp o leka domherre när hans svänggäng skulle möta några målarkluddar från Örebro i innebandy, och visst klart man ställer eftersom man är en snäll pojke!

Första perioden gick väl lugnt o städat till.......ja en del yxhugg o andra småslag fick man ju blåsa av för. Men sen så kommer andra igång!!! Börjar typ som första men efter typ halva matchen så...........börjar folket bli lite trötta, och när man blir trött så brukar ju humöret oxå sjunka även i denna match......oj oj oj vilka fina slag det delades ut, många fina tacklingar och ja en o annan utskällning som domare fick man ju höra oxå!! Hmmmm dessa män eller vad dom nu ska kallas var faimej grinigare än ett gäng småflickor som blivit lurade på sina Håkan Hellströms biljetter..........men det var bara att käfta emot lite så blev dom tysta. Höjdpunkten var i sista  minuten av match där det var ytterst nära handgemäng.....någon i nora upplevde att en örebroare hade gjort närmande mot honom med innebandyklubban, klubbbladet hade tydligen råkat snudda vid han käraste organ o detta gillade han tydligen inte, så ja en del tjafs belv det även efter slutsignalen!

Dagens vinnare??? Måste bli målarkluddarn från Örebro ja i afli deras coach/supporter/fyllgubbe som satt på avbytarbänken drack billig öl och förudmjukade Noraspelare.........hoppas att han är nöjd med sitt liv och framförallt sina insats idag på bänken!

Dagen publik?? Hmmm var väl närmast sörjande som var där men en o annan MILF från örebro var där och spred sin gläjde på läktaren!!

/Collina

Veckans Finska Ord



Liikunnanopetteja

=


Idrottslärare



Hmmmmm

Ja det var ju ett tag sen man lunchblogga lite......så ja varför inte göra slag i saken o skriva ett par ointressanta rader, känns som om inledning är lagom ointressant!!!!

Nu är man igång igen......bra fart på jobbet och den tidigare sjukdomen är på väg bort! Är faktiskt riktigt skönt att orka vara upp mer än 2 timmar!!!

Dagen då?? Hmmm ja först så lär jag käka upp maten sen bär det av till jobbet igen för att slita några timmar till framåt kvällen så blir det en tripp ut till päronen o dricka lite kaffe skulle jag tro. Sen är det platsbandyträning ikväll oxå, men jag står över idag......kanske inte det bästa att klippa igång med träning direkt efter man vart sängliggandes???

Ja just de på menyn dag: Spagetti o köttfärssås!!! Mumsfilibabba!!

/Kneg

Lycka till.....

Hillary Clinton lovar att göra allt för att åstadkomma en israelisk-palestinsk fred. På tisdagen fick hon redogöra för sina planer för senatens utrikesutskott, som ska godkänna henne som USA:s utrikesminister.......

Läste detta på nätet, jag bara önska henne lycka till!!!

Hmmmm kan inte direkt påstå att jag är insatt över vad som händer där ner, men krigas o bombas för fulla muggar det gör det iafl......går ju liksominte att unvika för det är det enda som nyhterna tar upp just nu, ja lite ekonimikris oxå!!

Men vad skönt att Fröken Clinton tar på sig ansvaret för att fixa till det där! Har inte fler människor försökt förr om åren? Ja jag tror så? Hur bra har det gått?? Ja bilder som kablas ut världen över visar ju att det inte gått så bra! Men jag säger verkligen lycka till till dig Hillary, hoppas du fixar detta! Så slipper en massa oskyldiga människaor stryka med där nere!

/Bill

Värdelöst Vetande



Ett annat uttryck för hicka är
 "hyperneuroakustiska diafragmakontraktioner".
 


Gulbagge.....

Hmmmm hamna framför TV:n igår......eftersom utbudet på tvprogram inte är det bsäat i det här landet så kollda jag på guldbaggegalan?!?!? Alltså!?!? Ursäkta men jag måste ha riktigt dålig koll på svensk film, ja då menar jag riktigt dålig koll, det var ju var o varannan film som vann priser som jag inte ens hade koll på att dom fanns!?!?!?! Maria Larssons Eviga ögonblick, hört tals om den?? NEJ! De ofrivilliga, hört talas om den?? NEJ! Låt den rätte komma in?? Hört tals om den?? NEJ! Summa sumarum så var det ng fanimej bara ARN jag hade hört talas om i film väg. Skådespelare som fick pris ja dom har man ju sett o hört overallt dom är väl med i så gott som alla filmer tycker jag, hmmmm kan ju bero på att sverige inte heller är överbefolkat och att alla skådisar!!!????

Påläggskalven Björn Gustavsson var med oxå.....så klart han ska vara med där det händer nå skoj! Men ja inte fan var det en av dom bästa o skojigaste saker han presterat........ upp på nivå!

Hur är det med mig då?? Jo då nu så känns det som om att det ÄNTLIGEN börjar gå åt rätt håll, så håller jag mig bara feberfri underdagen så kanske man t.om kan jobba imorgon.....men men vi får se vad som händer!?! Men nu ska jag ta o dricka mig en finare kopp kaffe och kolla på nått dåligt tvprogram!

/Ang Lee 

Sjuk.....

Hmmmm ja man mår ju inte direkt toppen! Feber, Huvudvärk, hosta, snorig, ont i kroppen o lederna......ja man är ju inte den som är ute o bestiger kilemanjaro just i dagarna. Nu består livet av sömn, drycker i olika slag o smaker, alvedon bara en en smak men bar e dom, olika sorters hostdämpande.......

Nu så ska jag få i mig lite te sen sjunka ner på soffan och kolla på dåliga eftermiddagsprogram.

/Mört och pigg som en kry

Veckans Finska Ord



Sammakko

=

Groda



Vardag....

Gissa om det var skoj att vakna imorse?? Var ju hur underbart som helst.....jag vakna med ett stort leende på mina läppar!!! I HELVETE HELLER!!!

Hmmm skulle vart grymt, grymt skönt att ha ledigt ett tag till! Tror nog fan aldrig att min säng vart så skön som den var när klockan ringde!! Men Men var bara klä på sig o dra till jobbet! Så nu är första dagen avklarad och ytterligare en dag närmre semestern!

 


Det gör ont....

i hela kroppen idag!! Hmmm det är tufft att lira plastbandy!!! Igår så spelade vi DM gruppspel hemma i Nora och ja resultaten gjorde fan inte bort sig, 2 vinster och en oavgjord! Vinst mot Silvergruvan med 6-4 och SMÅ med 14-0 och oavgjort mot Askersund 3-3. Så imorgon väntar kvartsfinalspel.........mot Div3 kollegan Ekängen, kommer nog bli en riktigt spännande match och hoppas verkligen att vi kan vinna!!!! Så är ni sugna på att glo på lite plastbandy imöra så bege er till Mellringehallen i Örebro, matchstart 10:30.

Vad han man med mer igår då?? JA en välförtjänad kebebsallad och lite  godis  på kvällen gkorde absolut inte bort sig, kollade även på 2 filmer hemma hos Virus med Bobo o Blobb! Efter detta så somna man som en klubbad säl hemma i sängen!

Dagen då?? Ja har absolut inga större planer.....har precis kommit in från den bistra sibirienkylan efter att ha spättat bort is från bilen och kört ut den till päronen för lite upptining.......
Kan kanske bli bio framåt kvällen kanske????

Nej nu vankas det lite kaffe!!

/Ben-Erik


Årskrönika.....

Hmmmm nu när man landat och vaknat til liv efter jul- och nyårsfirande så tänkte jag försöka sammanställa en liten årskrönika över 2008.......

Januari
Sälen
  

Februari
Vart vart jag då? Kommer fan inte ihåg att det hände någe roligt?!?!?!!

Mars
Kryssingen......
  

April
Årets första grillskiva
  

Maj
Hände nog mycket spännade, men fastnade för detta, sol, vatten och båtar
  

Juni
Midsommar så klart!!
  

Juli
Istället för augustibuller......hände masor men detta var en höjdare!
   

Augusti
NoraMarken
  

September
Toafläkt......blir bara deprimerad av att bli påmind av detta elände!!!

Oktober
Path of No Return
 

November
Fan hände mycket där.....lagfest, kebaben 25 år får beslutsångest över vilka bilder jag ska lägga upp så då får det fanimej inte bli någon istället......nyfikan på bilder?? Bara kolla in November 2008.....finns nog en del gott o blandat!

December
Lagfest x 2.......God Jul och gott nytt år! Hmmm känns som om jag alldeles nyligen la upp bilder för december månad så jag skiter i att lägga upp fler.......och sen orkar jag inte mer.......

/Latmask

Veckans Finska Ord



Katkarapuvoileipä

=

Räksmörgås



Lite bilder från nyår...












RSS 2.0