Kryssningsbild....

Och som vanligt när man är ute på Östersjön så springer man på en "kändis"......

Den här gången hade Sandra Dahlberg oturen att hamna på samma bild som mig!!!



Finns fler bilder från denna kryssning....men ja inget av värde att publicera......

/Kändiskåt

Skapliga avslutningen...

Är inte på humör för att skriva en massa om kryssningen.....eller lägga upp npgra bilder!!

Men ni får nöja er med den lilla notis från e-kuriren.se

"Publicerad 28 mars 2010 Uppdaterad 07:42

Eskilstuna

Kvart i sex på söndagkvällen fick två män stiga av bussen och följa med polisen till stationen för att nyktra till.

De två männen befanns sig på en buss som var på väg hem till Eskilstuna med ett stort gäng Ålandsresenärer. Men vid Årbyrondellen gick det inte längre, männen var stökiga och störde sina medpassagerare och polis tillkallades."

/Viva Lindersberg


Tut Tut -Håll i hatten

Lööööööööööööördag!! Helg!!! Mumma! Fest!! Läsk!!! ´

Omm någon timme så sätter jag mig i bussen med en skara människor av olka sort och beger mig upp till
Stockholm för vidare färd med MS Klamydia!!! Jävlar att det kommer bli sjögång på Östersjön fast den säkerligen är täckt med is.........

Sä vänner, nära och kära......vi ses efter helgen, hoppas jag iafl!!!

Nu kaffetåren sen blir packaning av väska......och kanske nå stärkande!?!?!




Vem vet kanske springer på en kädis denna kryssning oxå???

/Kapten Jansson

Telia - Klåpare

Jo då......min kära lilla digitalbox haverera ju förra veckan......kastade mig på tele och ringde o felanmälde boxen, och den vänliga själen som jag prata med lovade att de skulle skicka en nyss omgående.......

Så nu har jag väntat över en vecka på att det ska dyka upp någon, men har det dykt upp nån avi?? Svar nej!

Fick ett samtal från min kära granne idag......han tyckte tydligen att jag störde när jag Ernsta lite här hemma, fråga då om han hade någon digitalbox över, och givetvis sa han ju nej.....men fick då reda på att han fått en avi från Telia....eller firman som jobbar för Telia.......och med stor sannolikhet så är det min digitalbox som kommit till grannen istället!?!?!?! Märkligt att dom lyckas skicka den till honom, dom fick mitt namn, mitt lägenhetsnummer, mitt identifikationskod.....ja inte lätt för dom när man är övertydlig!!  Starkt jobba T/Felia!! SÅ jag fick avin av grannen och knalla upp till nya posten dvs ICA för att plocka ut paketet......fick jag ut det??? NEJ!!! För jag var ju tvungen att ha med hans leg....för det var adresserat till honom!! Så ja......imorgon så ska min köra granne lösa ut sitt paket som egentligen är mitt!!!! 

Ibland så älskar man ju bara Telia!!! 

Jag har en väldig förmåga att hamna i problem när det gäller nå med TV och tekniska prylar, minns min lilla batalj med BOXER.....vet hur det har gått med mina datorer och mobiler!!!

Dags att softa sig en stund på soffan innan man ska plana ut i sängen!!!

/Analogt

Arbetsförmedlingen....

Hmmm ja arbetsförmedlingen, visst jag har inget med om att göra eftersom jag själv har fast anställning.
Men tanken slog mig härom dagen???? Varför annonserar aldrig AF efter personal för? Deras personal måste väl oxå sluta nån gång?? Gå i pension?? Men ja tydligen inte......är det den berömad svågerpolitiken som gäller där??? Nej men jag känner en kille/tjej som skulle passa alldeles utmärkt på den här positionen, Min systers bror är nog väldigt lämpad för detta jobb?? Är det så det låter när det är dags för nyrekrytering där??? Hmmm jag bara undrar.??

Vad krävs det för utbildning då?? Inte har jag hört talas om att man kan utbilda sig till arbetsförmedlare, eller att man kommer in på gymnasiet och säger -Hallå jag ska bli arbetsförmedlare!!

Nej detta tycker jag är väldig märkligt.....någon klok själ i som vet hur det egentligen fungerar???

Nje nu så ska jag ta mig en kopp kaffe och bara njuta över att det är heeeeelg!!

/AMS 

Veckans Finska Ord



Katuvalaistus

=

Gatubelysning



Helg då....

Fredag, Fredag, Fredag......gudars så skönt det ska bli med lite helg!! Ska bara njuta och ta det lugnt!!!
Hmmm få väl tyvärr göra mina bästasta vänner besvikna eftersom jag inte kommer att dyka upp på Björnins ikväll där Knockout står på scen ikväll........jag ska istället tillbringa min fredagkväll med min kära A.
Fan vad gött det ska bli......och fan vad gött det är att vara kär!!

Nej klockan sprnger iväg nu ser jag........dags att göra lite nytta!!!

/En vecka kvar till X

Nostalgi så det räcker.....

Ja herregud......rota genom lite gamla saker här hemma!! Hitta en gammal skiva med gamla bilder, ha ha helt sjukt vad roliga saker det fanns på den!!! Men dessa tre som visas här det är nostalgi, gamla fina, anrika Gruvvallen......där har det sparkats ner en o annan spelare, en o annan domare har fått sig en utskällning, ett o annat rött kort har visats där. Appråpå skälla på domare så kommer jag aldrig att glömma den domaren som låste in sig i omklädningsrummet efter en match eftersom han var för rädd för att gå ut, en annan gång så fick en domare en finare utskällnng så han börja gråta!! Jo på Gruvvallen där har det gått hett till!!!







/Kängas

Rackarns tur vi hade.....

Hmmmm i fredags så var det ingen vanlig fredag, utan en sån där fredag som man gått o längtat efter!! Varför frågar sig säkerligen någon?? Jo det var dags att lägga sig under nålen igen och få sig en ny fin kroppsutsmyckning. Visst vi hade bokat tid för ca 2 månader sen.....kruxet vara bara att studion skulle till o flytta, ja tvärs över stan i örebro! Men inget hade vi hört från dom så 15 minuter innan avtalad tid ringer vi tattoostudion.....där svarar en skum röst med brytning att dom flytta. Jaha tänkte man då vart på väster har dom tagit vägen??? Ringer fröken som skulle hört av sig.......då får man reda på att dom flytta, men vart??? Jo till Fagersta????? Inte till andra sidan stan!! Kul Kul....då har man gått o längtat fler månader efter detta och så skiter sig allt bara för att dom inte hört av sig!! Men skam den som ger sig!! Efter 700 hundra svordomar o suckar så ringer min Älskling till Eastwoood Tattoo i Ludvika o kollar om dom har någon återbudstid på lördagen.....och så snälla som dom var där så öppnade dom en timme tidigare för våran skull.....så det bara bara att kliva upp tidigt på lördagsmorgonen och åka mot Ludvika!! Men fan att det var värt det!! Är lycklig, glad och nöjd över min nya tattoo!!!!

Efter detta blev det en lite shoppingvända.......jag hitta ett spel för barn som handlar om kropppen.! Men ja ibland så fantiserar jag kanske lite för mycket, för sjukt........



Satsen......hmmmm ja ja alla tolkar vi ju saker olika!!

Nej nu så får det räcka för idag......har vikitgare saker att stå i!!!!

/M


Det var just det här.....

Jag tror nog fan att det var just det här man behövde höra......tusen TACK till dig mogna, ärliga person som står för vad du säger. 

Postat av:

Patetiskt, självömkande, skönt att det är över.

2010-03-13 @ 13:47:01


Så nu ska jag fortsätta blogga, vara patetisk, självömkande........det är så jävla skönt när man får en spark i rövva........så ja vad för patetiska saker ska man skriva om??? Brallis, Racka ner på ungdomar, tidelag, sossar, eller varför inte skriva en massa skit som jag tidigare gjort??? För tydligen har denna lilla patetiska blogg ändå väckt något intresse hos en kär läsare.

Men som sagt......just i denna skrivade stund så kommer jag inte på nå att skriva om, ska nog ta vila på saken och förhoppnigsvis komma med nå klokt eller mindre klokt ikväll eller imorgon....eller nån annan dag,

Men ja......måste iafl få säga TACK ytterligare en gång till dig Anonyma-vågar-stå-för-vad-jag skriver-läsare.

Nej nu ska jag äta lite sen ut en sväng i solen tror jag......

/Here´s Seawall

TIME OUT!!!

I brist på motivation, lust, ork och idéer så tar jag time out från bloggandet, visserligen så har man ju inte skrivit så mycket den sista tiden heller!!! Och ja känns som om det kvitter för har en känlsa av att den här sidan inte är den mest läst eller besökta!!!

Så ja på återseende................förhoppningsvis!?!?!?!?!?

/Seawall


RSS 2.0