Ordningen återställd

Ordningen återställd.....mår som vanlig på en söndag dvs tobakis men bli väl så när man kommer hem vid en 05:00 på morgonen. Varför komma hem så tidigt?? Kan bara säga att jag hade jävlig skoj iafl.

NU orkar jag int eskriva mer ska lägga mig på soffan äta Gorbys och dricka Cola och skratta åt alla jävla skitgrejor på tv:n!


Förresten får skriva fula ord här??? KUK; FITTA, HORA fan jag hatar allt och alla nu känner jag...

//Rövskägg!!

Parkeringsvakt

Då är man hemkommen efter ha jobbat lite som parkeringsvakt.....ja sen tog jag o Blobb en sväng över stan o kollade läget bland allt jävla skit som säljs under marken........och avsltade det hela med en finare pizza.

Men hur fan är folk funtade i huvudet??? hur orkar folket knalla runt på hela jävla stan i timma efert timma och köpa onödiga prylar?? Fan ta det lugnt istället och njut av par finare groggar.....för det ska ja göra nu! GT så det står härliga til, ska klippa i mig några stadiga nu sen ska jag hem till TT för vidare färd mot Waldet Dunjacka.....där kommer det bli en gammal hal tillställning med massor med folk.

Näää nu ska groggas.....

Mor är rar och far åt helvete!!


Väedelöst Vetande



I USA är det enligt lag förbjudet att knuffa
 en älg ur ett flygplan i Alaska.

 

Veckans Finska Ord



Ruukkukasvi

=

Krukväxt

 

Golvad o Klar

Nu ÄNTLIGEN så är golvet klart.......nästan iafl! Bara lite lister som ska nitas fast sen så är det klart men har fått lov av Herr Ernst att jag får flytta in lite möbler iafl!!



Men tro inte att dom är klara här hemma nej nej....då ska dom tydligen sätta in nån fläktjävel i badrummet oxå ja har saknat en så¨n sen jag flyttade in här så äntligen blir det fixat oxå.

Nej nu ska jag rusa till Bolaget och köpa lite Caprice och Gösser!

/Tre

Det ska firas med Disco i Köping

Fredag = Discodag ......Vilken jävla slagdänga!!! Man bli ju på partyhumör direkt!!!!




Jag tror fan inte detta är sant? Under och mirkakel har skett förr....Jesus gjorde vatten til vin.....Håkan Mild slutade äntligen spela fotboll.....och min träningsvärk???
Ja du den är nästan obefintlig, lite småöm i magen och i benen men fan trodde jag skulle känna mig som Gun-Britt 80
år med bruten lårbenshals!!!

VIsst fan det en gud???? ha ha ha ha

/Grogg

DET NYA BUDGET KONTORET.......

PGA BUDGETNEDSKÄRNINGAR ÄR DETTA ER NYA ARBETSPLATS  FR.O.M 1/9-08 ! 








KONTORSPOLICY

Klädsel :  Kom till jobbet klädd efter din lön!  

1) kommer du klädd i Pradaskor eller bär en Gucci-väska, antar vi att du har en god ekonomi och att du därför inte behöver någon löneökning.
2) är du klädd i 'trasor', måste du lära dig handskas med pengar bättre så att du kan köpa bättre kläder, därför blir det ingen löneökning.
3) är du klädd helt rätt så är du precis där du ska vara, och behöver därför ingen löneökning.    

Sjukfrånvaro 
 Vi kommer inte längre att acceptera läkarintyg. Orkar du gå till doktorn orkar du gå på jobbet.


Ledighet: 
 Varje anställd kommer att få 104 fridagar per år, vi kallar dem lördag och söndag.  

Toalettbesök :
Alldeles för mycket tid tillbringas på toaletten. Nu införs därför en strikt treminuters regel för dessa besök.  

Efter tre minuter ljuder ett larm, toalettpapperet dras tillbaka, dörren öppnas och toalettbesökaren fotograferas.  

Vid en andra upprepning av förfarandet så sätts bilden upp på kontorets anslagstavla under 'återfallsförbrytare'. 
 

Lunch : 
*  Magra personer får 30 minuters lunchrast eftersom de behöver äta mer för att se friska ut. 
*  Normalviktiga personer får 15 minuters lunch för att inta en balanserad måltid så de kan bibehålla sin medelmåttiga figur. 
*  Överviktiga personer får 5 minuters lunchrast, då det är all tid som behövs för att dricka en mugg Nutrilett. 


Slutligen: 
Tack för att du är lojal mot ditt företag.

Vårt motto är att alltid ha en positiv anda inom företaget och därför vill vi självklart att ni skickar alla frågor, kommentarer, bryderier,

klagomål, irritationer, anklagelser eller övriga aggressioner någon annanstans.  


Framsteg

Jaha det går framåt, sakta men säkert....ja och då menar jag verkligen sakta hade ju räkna med att herr Ernstkopia hade jobbat på lite bättre, men men det var väl alldeles för många kafferaster är jag rädd för.

Men så här ser det ut efter en dag iafl.....


Så jag hoppas ju på att dom kommer jobba på som bara fan imorgon så jag kanske får flytta in möblerna igen men ja risken känns ju faktiskt minimal.

Imorgon är det fredag!!! Fredag, Noramarken dag 1, LÄSK.....ho ho det ska vi fira med disco i köping!!! 

HA HA hoppas att hantverkarna är här när jag slutar jobba imorgon då ska jag sätta mig på en stol och kolla på när dom sliter och knäppa upp en kall god öl och bara njuuuuuuuuta!

Nej nu ska jag käka lite sen iväg och träna plastbandy....

/Ölsugen

Hemma ser det ut...

Var hemma en snabbis......för kolla hur arbetet artar...ser lovande ut!! Blir bilder ikväll!

Befinner mig inte hemma just nu så det blir bara ett kort inlägg! Ska ut o käka lunch idag.
Ses ikväll!!!

Imorgon kommer dom...

ÄNTLIGEN.....imorgon kommer Ernstkopiorna hit och börjar byta golv, dom skulle kommit idag egentligen men tydligen så  låg inte jag högst upp på fixalistan....men nu lever man i ett stort kaos bara, får knappt plast här hemma, köket är numera en lagerlokal för möbler...


Så här såg det innan det blev tomt.....


Så här ser det ut nu.....stilrent???


Kök/lagerlokal/vardagsrum/ja allt


Men men har jag en jävla tur så är dom klara tills på fredag så då kan man få tillbaka möblerna igen på sin plats annars så dår man väl bo i byggkaoset under helgen...den som lever får se?? Men ja får jag i mig några bira til helgen så kommer jag nog inte bry mig så mycket......kanske får hitta nån annanstans att bo på under helgen???

/Trångbodd

Värdelöst Vetande



I vissa delstater i usa är det olagligt
att fånga fisk med lasso.


***************************************************
Och hur fan fångar man en fisk med lasso????



Vart är dom??

Hade räknat med att hela lägenheten skulle vara en stor byggarbetsplast närjag kom hem för att käka, men ICKE!! Här har det inte dykt upp några Ernstkopior ännu......dom dyker väl upp under eftermiddagen kan jag tro....och hoppas jag.
Men fan hur ska jag klara mig utan vardagsrum i några dagar??? Ingen TV, ingen skön soffa att ligga i?? Hmm får väl åka hem till någon för o kolla på tv....päronen kanske?? Då kan man ju alltid få lite gratis mat! Göööööööööttt!!!

Appråpå mat jag, på menyn idag: Pyttipanna, Stekta ägg, Rödbetor, det enda som saknades här var en gammel Danska och en stor stark!! Muskelmat som Räven sa!

Nej nu ska jag ta och kila iväg till jobbet! 

10 4
Over and Out

 

Ernst på riktigt....

Imorgon är det onsdag...då skall det dyka upp hantverkare här hemma....då ska det brytas upp golv i vardagsrummet och fixas och donas sen vips så kommer det ligga ett nytt fint golv här......så det blir Ernsta på hög nivå här.

Varför bryta upp golvet???? Ja hade först ett önskemål om att dom skulle komma hit och slipa mitt trägolv men nej nej det var alldelses för sliet för att slipa och jag har dessutom ett grymt "knarr i golvet" som oxå måste åtgärdas, så jag tackar och tar emot...hoppas bara att dom jobbar på snabbt och att det blir klart till helgen. Ska även försöka tigga till mig en ommålning i sovrummet oxå.....ja iafl att dom står för materialet så kan ju jag själv bestämma kulör och måla om själv.....men men den som lever får se vad som händer!?!? Kommer jag ihåg så ska jag försöka ta några bilder på hur jobbet artar sig.....före under och efter.....

SÅ nu hoppas jag på att dessa Ernstkopior gör ett bra jobb här hemma.

Nej nu så är det det dags att slappa på soffan......e trött och sliten efter hårt platsbandypass.

Sov gött.....ses imöra!

Börjar bli en vana

detta med att så fort man kommer hem på lunchen ska man slå igång på datorn logga in och sätta sig och skriva en massa strunt på bloggen.....kanske ska sluta upp med lunchbloggningen och koncentrera mig på att skriva nå vettigt när jag slutar jobba.....men som sagt detta har ju blivit en vana nu. Hmmm får se vad som händer skulle jag inte sitta här och blogga så kunde jag ju ligga raklång på soffan och smälta maten.

Hmmm gårdagen?? Ja är fortfarande upprörd över händelserna på Råttsunda, det har hänt förr och ja tyvärr så kommer det ju att hända igen.

Dagens lunch: Tonfisksås och ris.

Ha en fortsatt trevlig dag alla!!

/Seawall

Derbyskandal....igen

Shit, fan, helvete.....straffen var ingen straff enligt mitt tycke iafl.......var ju en ärlig närkamp, båda spelarna rev ju och slet i varandra men men dömt är dömt och matchen spelade bara i 87 minuter vilket är nått nytt!?!?!

SKANDAL!!! Blir fan riktigt irreterad!! Ytterligare en gång så blir skandaler på läktaren vid ett derby......hmmm ja det är så man skäms över att vara supporter till Hammarby just nu, interna slagsmål på södra läktaren?? Va fan!?! Håller ni inte på Bajen eller?? För fan stå upp för erat lag istället och sjung och supporta dom istället för att kasta in en massa jävla skit på plan och förstöra en stor fotbollsfest som dom flesta derbyn brukar vara.......

JA hmm just nu saknar jag ord.....det är förjävligt att förstöra fotbollen på detta sätt, kommer detta fortsätta så är väl risken jävligt stor att alla stcokholmsderbyn framöver kommer att spelas inför tomma läktare. Jävligt kul för alla dom som vill kolla på fotboll.....rktiga supportrar, barnfamiljer ja alla som tycker om att se en bra och tuff fotbollsmatch.....

MEN hur är det möjligt att Sulan gör en balja då?? Dom oddsen finns inte ens.....den som lira en hundring på det kan ju kvittera ut en och annan slant skulle jag tro. Det är Sulans första mål i tävlingssammanhang i Hammabytröjan. 

Som Sulan sa efter match till Canal+, stäng av dessa supportrar som förstör denna fotbollsfest på livstid, kan inte mer än hålla med dig i detta!!

Fotbollsmördare!?!

Bilden från aftonbladet.se

Derbydags...

Inte länge kvar nu, derby, AIK vs Bajen......ska bli en spännade fight, hoppas ju på att Bajen vinner! Sitter här hemma på soffan och laddar för fullt men en av världen bästa filmer Tenacius D.....hur grym film som helst med en massa skön musik...Favoriten är slutscensen när som rockar loss mot djävulen som spelas av David Grohl som är Foo Fighters frontman.......



Näää nu är det dags för fotboll......Forza Bajen!

Värdelöst Vetande



Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar,
till exempel genom att ta i dörrhandtag.





Måndag....måndag

Det är nå visst med måndagar.....dom är fan inge roliga alls, man har haft en skön helg slappat och bara njutit av ledigheten men pang så är det måndag och man ska till jobbet och slita igen, laga mat bla bla bla tänk om man kunde få slappa hela tiden, men men det kryper ju allt närmre helg igen och till helgen är det ju Noramarken denna traditionella helg med massor med folk, trängsel, barnaskrik, godis, karuseller och fylla.....det sist nämda kanske jag kommer att stå för är jag rädd för......vi får se??

Fast denna måndag är ju lite roligare än andra.....det är ju löning!! Mumma Mumma!!!

På menyn idag: Grillat och potstissallad, tack för maten mor & far.....gratis är gott som räven sa!

/Lat

 

Surt sa Räven!

Jaha då är man hemkommen efter en tripp till Norrköpning och säsongens första innebandymatch......väl på plats och efter uppvärmningen fck man reda på hur laget skulle formeras, och ja vad ska man säga, jag fick spela högerforward?? Hmmm kom som en liten chock eftersom man under hela sin karriär spelat back hela tiden ja förutom nått enstaka inhopp på udda platser.....men men det gick väl att spela forward oxå, tyvärr inga mål bara.
Hur gick matchen då?? Ja kan ju säga att vi hade iafl tur vädret.....blev förlust, bara bryta ihop och komma igen.

Nu så ska jag lägga mig på soffan och ta hand om min sargade kropp...har en ljumske som inte mår riktigt hundra men ja förhoppningsvis så släpper det väl till på tisdag då det är träning.

Tjinge Ling!!



 

Premiär!!!

Då är dagen kommen.....säsongspremiär för plastbandyn ska bli jäkligt skoj att komma igång och börja lira lite träningsmatcher...........är inte länge kvar ni till serien drar igång. Så idag bär det va mot Norrköping för en batalj mot KFUM där nere, ska bli intressant att se vad dom går för har inte en aning om dom är bra eller dåliga eller vilken divsion dom lirar i. Men skoj kommer det bli!! Så ja ni är ju hjärtligt välkomna att komma o kolla på matchen, matchstart kl 14:15 sporthallen F-13, vid gamla flygfotiljen.

Nääää nu måste jag packa väskan sen få i mig lite frukost sen vidare mot Centrum Cafét för att köpa med mig en sallad  så man får i sig lite lunch innan match,

Ses väl ikväll..........................om jag öööööööööööööööööörk!

/Taggad

En hjälte & en idiot

Bingo!!! Jo då så att, visst är jag nykter ytterligare en lördag!! FAN VAD JAG ÄR DUKTIG!!!! Men men nästa helg då blir det säkerligen ändring på det......e så att säga ganska så sugen på att svinga några bägare!

Dagen hjälte!! Steven Gerrard hänger in 2-1 i 94:e minuter mot Boro hemma på Anfield Road!!!!!


Dagens pajas/idiot/klappmongo........hmmm sämre förlorare får man leta efter.....ja i hela jävla världen!

Hoppas att du aldrig någonsin får hålla på med någon idrott.....ett finare läger i Sibirien kanske skulle vara nå??

Ett två tre....nu ska jag käka lite!!

Dagens bilder!

Trodde att polisen kunde trafikreglerna........men inte här i Nora tydligen!!!



Hitta en skön bild på nätet,vad är oddsen att dessa bilar hamnar brevid varandra!?!




Oj då!

HA HA fredaga igår.....och jag var hemma och bara softa och kolla på TV......somnade på soffan när klockan var ca 22:30, har svaga minnen av att jag kollade på sporten som började kl 22.......oj då!

Men men tänka iafl vara duktig idag så man ställde kl 05:55 för att gå upp och kolla på OS-finalen i fotboll, och då samtidigt mums i sig lite god frukost som man hade inhandlat igår......men ja vaknade visst kl 09:15......oj då!

Hämder idag då?? JA du......har inte allt för stora planer, men blir lite OS iafl, sen en tur till päronen och tigga lite gratis helgmat......sen till kvällen vet jag inte är ju bjuden på nån tillställningen men har inte betsämy mig om jag ska dit eller inte, ska jag dit blir det nykter (JA NYKTERT) eftersom det är match imorgon.

Så nu laddar vi ordentligt, för kl 13:00 är det final i den finska paradgrenen spjutkastning, undrar om det bli nån medalj....sa Räven.

/Man ska inte kasta spjut i rad hus 


Veckans Finska Ord


Ruohonleikkuri

=

Gräsklippare




Skitväder

Fredag, lunch tänk om man kunde sitta ute och njuta av maten istället?? Men nejnej här ska det regna eller jag regna fan det står ju som spön i backen ju.....inte ens om man hoppade ner i en sjö skulle man ju bli lika blöt.....
Varför finns det regn??? Ja jovisst klart det behövs med tanke på torka och sånt....men det kunde väl bara kunna regna så här lite lagom.

En vecka kvar till Noramarken e det ju oxå......ska bli trevligt med lite galej...hoppas på en finare tillställning någonstan!

På men menyn idag: Tonfisk sallad från ICA......slinker ner som Räven sa!

Håll utkik här under eftermiddagen...då presenteras Veckans Finska Ord!

/Regnhatt

Världens Bästa Karlsson


Är det inte för roligt......jag skratta så jag höll på och dö när jag såg den!!!


Snart helg igen....

Fan vad gött....snart så är det helg igen, undra vad man ska hitta på?? Någon som har några förslag??

Precis hemkommen från plastbandyträningen, fan vad skoj det var! Så enormt skönt att äntligen få börja träna igen efte att ha dragit med en envis förkylning, men ja är väl kanske inte 100% frisk än men men kör på ändå! Så ja nu är det bara hålla tummarna att man kanske får lira söndagens träningsmatch mot KFUM Norrköping, Har ni inget för er på söndag vid vid 14:15 så är ni välkomna att komma och kolla. Tror vi skulle spela vid F-13, gamla flygfotiljen.

Nej nu ska jag ta och få i mig nå att äta, får nog bli jordgubbsfil med müsli......sen blir det lite TV.

Sussa gott!

Torsdag....

Jaha torsdag...snart helg fy fan vad gött!! Torsdag = plastbandyträning, ska ner o röra lite på dököttet idag, men ska ta det lite lugnt då förkylning inte släppt helt o hållet.....men e rikritig sugen på att börja träna nu!!

Ja just d dagens lunch......kan förklaras genom denna lilla melodi!



Puss o Kram!!

Reflektion!

Då har man jobbat en halva denna vecka oxå.....fan nu börjar man ju komma in i det på riktigt!

Usain Bolt, 19,30, 200 m?? Ja du man saknar ju ord vilken jävla dåre hur fan är det möjligt att springa så jävla fort ska bli riktigt skoj o se vad han mer kan prestera i framtiden............OS ja har nyss kollat lite på TV och sett en mycket märklig sport, taekwondo?? Hmmm fan dom studsar omkring på mattan med en stor Christian Svärd hjälm på huvudet måttrar slag o sparkar och skriker som om dom håller på att dö. Vad går det ut på? Mörda motståndaren? Skrika så den blir döv?? JA jag fattar inte...en märklig sport i mina ögon!

Satt ju o fundera förut om bloggen var en dryck, vilken skulle den vara? Har kommit på det nu!!!!
Ett stort glas Caprice (Kir) med massor med is......inte dumt alls, eller vad säger ni??

Ang mitt inlägg tidigare idag......att polisen hitta lite cannabis i Kopparberg.....kolla bilden, tror nog dom försökte fixa till ett redigt rökparty eller så kanske dom skulle tillverka världens största joint??? Och tevligt att IKEA är med och sponsrar oxå!

 

Nu ska jag ta och laga lite mat och diska lite!

/Gräs

Förvånad?

Läste på na.se för någon minut sen att Örebropolisen har gjort omfattande beslag av cannabis och avslöjat stora odlingar av cannabis. Fyra personer har gripits misstänkta för grovt narkotikabrott......i Kopparberg, vem fan blir förvånad inte jag iafl......det är nog inte dom enda droger som far i kring i dom krokarna.

Onsdag idag, Lill-Lördag fin fint......säger som Cederblobb en öl skulle sitta fint, men får väl iafl vänta tills man slutar jobba......och kommer hem o slappar på soffan.

Idag får vi tacka familjen Dafgård för lunchen, lättlagat som Räven sa!

Skål ta mej fan!

/S


Fyra....

Hoppsmurfen från värmlandsskogarna blev fyra....det var ju inte bra......så vem ska fixa en friidrottsmedlj nu??
Finns väl inte allt för många att hoppas på?? Carro? Wissman? Eller ska den där spjutkastaren chocka världen? Den som lever får se.....

Nå väl det viktigaste är ju inte att vinna.....utan att komma först ha ha ha.

Eller så funkar ju den gamla klyschan från den gamla tiden när man lira boll i Real Dalkarls:
Kan man inte vinna, kan man alltid skada!

Nu ska jag snart krypa till kojs och sova!

Lev väl alla små varelser!

Värdelöst Vetande


Det krävs att man sniffar ca 20 000 liter
 "Kefir - Den ryska filen"
för att man ska bli hög.

 

Elakt sa Räven

Postat av: TT

Hey hey, dax för Mr Seawall att söka hjälp.

2008-08-19 @ 09:00:49
URL:
http://tonysegen.blogg.se/

Svar: Hmmm vart kan jag finna hjälpen? Får man goda och roliga piller då?

Postat av: Mia

Men Tommy, vad är det för fel på dig?

2008-08-19 @ 10:58:14

Svar: Är inga fel på mig.....är fullt frisk, ja förutom en envis förkylning.

Men va fan håll med om att ni oxå tänker på sjuka och udda saker ibland, så det är väl fullt normalt att tänka och fundera som jag gör eller?? Tycker faktiskt att Ni är lite elaka mot mig, Nätmobbing fy bubblan för det. Får väl se vilka funderingar som dyker upp ikväll.

Som vanligt måste jag avslöja vad som står på menyn idag: Soppa - som mamma tillagat, mumsfillibabba!

Idag håller vi tummerna för hoppsmurfen Stefan Holm från Värmland!

Låt maten tysta mun.....eller hålla fingrarna borta från tangentbordet!

/Sten Frisk

Blogg???

Måndagkväll.....sitter här vid datorn och ja har faktiskt allmänt tråkigt skulle egentligen behöva städa lite men känner fan inte för det, får nog bli TV istället!!

Sitter här o funderar lite kring detta med blogg eller bloggande? 
Om bloggen var en drink/grogg, vilken skulle det vara? Hemkört o cola? Cosmopolitan? Kan någon hjälpa mig i denna fråga, ja då menar jag inte bara min blogg utan bloggar i största drag..........
Men om bloggen skulle vara ett djur? Vilket djur skulle den vara då?? Gnu? Giraff? Gädda? Fan detta är itne lätt!
Om man skulle sätta en färg på ordet blogg, vilken färg skulle de då bli?? Neonsvart, Brun, Blå??

Hmmm känns som om detta är jäkligt viktigt att reda ut, kanske är massor med människor ute i vida världen som undrar över sånna här saker........om inte annat så gör ju jag det!! Jag kommer nog ligga sömnlös flera nätter och grubbla på detta, så om någon vänlig själ ute i detta avlånga, mörka och regniga land har några svar så snälla ge mig dom...

Dags att kolla på TV, Den Olympiska Studion med André Pops......den lilla spjuvern.

/Röda Rummet 

Välkommen!


VÄLKOMMEN TILL BLOGGENS UNDERBARA VÄRLD Mr TT!!!


Här finner ni min sjuka väns blogg 

Trevligt Trevligt som Räven sa....kan bli skoj att få börja läsa ytterligare en blogg!

Skepp o Hoj Landkrabbor!!



Bingo!

Traffar man en människa och har inget att tala om så talar man ju oftat om vädret, eller är det bara en klyscha?
Har man inget att skriva om som jag just nu.....idétorka så det sjunger om det......så kan jag ju alltid skriva om vädret.
Vädret?? Regn och Regn och bara tråk! Fan vart tog sommaren vägen? Nåväl skitsamma jag jobbar  så då kan det fanimej gott regna som Räven hade sagt.

Ja just de, det är ju lunch, på menyn idag: Grillad Köttbit, potatis och "bärna"

Nu ska jag återgå till maten och kolla på lite OS-fotboll iannan det är dags att åka tbax till jobbet.

10 4
Over and Out

 


Värdelöst Vetande


Saippuakuppinippukauppias är världens längsta palindrom
 och betyder tvålskålsknippeförsäljare på finska
.






ÖL? Förbjudet?


OS?? Verkar som om svensk media bara vill leta efter skandaler och syndare.....nu då?? Några simmare, dom har tävlat klart, klart som fan dom vill njuta lite av ledigheten nu efter att ha avsluat sitt tävlande. Hur jävla farligt kan det var att sitta på en läktare och dricka en öl?? Det är ju vuxna människor!?! Fan dom sitter ju inte precis och drar några fina linor med kokain eller skjuter i sig fulheroin. Fan låt dom hållas....inte fan stör det någon? Hade jag vart i Kina hade jag bjudit grabbarna på en runda med kall härlig ÖL!! Nej sluta hacka på OS-deltagarna och låt dom njuta av OS som dom vill, ja ja dom hade sverigekläder på sig....men spela stor cykel?? Fan om jag åker till råsunda och kollar på fotbollslandskamp och dricker bira i en landslagströja...ska ja då oxå bli utsläng från arenan?? Nej skärpning!!


Bilden är från Aftonbladet.se

Nu så är det dags att kolla på sporten och käka lite kvällsmat.....undrar vad man ska äta??

Ses imorgon!

Raketost

Aaaaaa Söndag så skönt, vakna upp och må bra, me like!! Häder idag då? Hade ju tänkt att gå ut o springa 2 mil sen hem o göra 200 sit ups och armahävningar.......i helvete heller, På den sjunde dagen vilade man som Räven sa.
Så det kommer bara bli en massa TV och sen kommer det nog bli en massa TV.......

Michael Phelps..........8 guld. 8 olympiska rekord, 7 världsrekord,  vad säger man?? Världsklass, vad ska du hitta på nu då? Simma kan ju inte lixom vara så roligt längre när man har slagit allt och alla?? Om jag fick välja så skulle du satsa på att bli den första som lyckas klättra till månen??

Fan har blivit lite inspirerad av Fröken Lizelus ang musiken......men jag ska nog inte vara så seriös och lägga upp en massa kategorier.......har kommit fram till att jag har ju haft alldeles för lite "hårdrock" här på bloggen så nu ska det bli ändringar på det.........så luta er tillbaka och njuta av följde musikstycke:



Tjipp & Hajk på er alla monsterdiggare!

/Mr S

Rovaniemi

Visst det är ju lördagkväll.....och jag sitter hemma vid datorn och leker lite......ja kollar ju lite på TV oxå. Men hemma en lördagkväll?? Fan trodde för nån helg sen att det inte ens var möjligt, men under har ju skett förr och Jesus gjorde vatten till vin......fan vilken kille som Räven sa!
Sitter alltså hemma och kollar på en rad sjuka klipp på YouTube.....fan vad det finns konstiga människor ute i världen, hmm ja okej då jag är ju inte så jävla normal jag heller!

Ja Rovaniemi.......där har man ju tillbringat många somrar och vintrar men fan jag har aldrig vart på språkresa där, men nu när man sett denna reklamsnutt så ska jag boka in mig till nästa år!!!



Nu ska jag återgå till min godispåse och kolla på dåliga TVprogram!

Tjipp!

Lördag - Nyktert???

Lördag, demonernas dag, ondskans dag, läsken dag.....då ska man hålla sig nykter hela dagen kommer kännas konstigt med tanke på hur denna sommar urartat sig.....och det har ju öppnats lägen för läsk.
Nyss hemkommen från IBK:s årsmöte, mycket trevligt fick ju gratis frukost, sånt gillat jag. Lyckades bli invald i valberedning oxå, känner att jag kommer ta mitt ansvar och jobba hårt för min sak.

Äntligen drar Premier League igen, ska bli riktigt nice med lite sköna fotbollsmatcher på TV:n, lördagar, fotboll, tips, skräpmat och bira trevligt som Räven sa! Hur kommer ligan att sluta då?? Ja hjärtart säger ju Liverpool, men tyvärr så tror jag inte att dom räcker ända fram. Gissningsvis kommer toppen se ut så här:
1. Chelsea
2. Man Utd
3. Liverpool
4. Tottenham
5. Arsenal

Läste NA för en liten stund sen HA HA HA HA......ibland läser man det man vill, var bara tvungen att scanna in denna rubrik.......



Nej nu lite kaffe sen invänta tipslördag.....Hoppas Sundsvall tvålar upp Råttorna från Solna!

/Jantas Swarandi


Undrens Tid......

Ja är detta sant eller har jag hamnat i en dröm??? Hmm fredag kväll, sitter hemma, kollar på TV??? När hände det senast?? Ja du, har det någonsin hänt?? Nja har nog inte vart hemma nykter dom sista 10-12 helgerna iafl....
Men att man e nykter kan ju bero på att man käkar penicillin......men ärligt?? Det är faktiskt ganska så skönt...

Kvällen då?? Jag o Cederblobb har vart och kollat på lokal idrott, Div 6 fotboll, ungefär lika upphetsande som att se målarfärg torka, hemma laget torskade, släppte in 1-2 målet i matchminut 89......illa illa som Räven sa.
Sen så tog vi oss en tur längs Å-promenaden och kollade på alla lyckliga människor som fiskad kräftor och drack en hel del massa smaskens......avis?? Skulle man ju lätt kunna säga!!

Nej nu ska jag zappa på TV:n och hitta dåliga program o kolla på.

 Hur gott skulle inte en sån här sitta nu??

/Nykteristen

Veckans Finska Ord



Kovakuoriainen

=

Skalbagge

 


Nytt på Menyn


På menyn idag: Smörgåstårta

Får säga tusen miljoner TACK till Grannen där nere som bjuder.

 


1:a veckan

Är äntligen avklarad...fan så skönt men jag är lite förvånad att det gått såpass lätt att jobba ändå? Kan ju bero på att det finns en hel del jobb att göra oxå. Det enda som är problemt är att man har grymt svårt att somna på kvällarna/nätterna.

Jaha fredag?? Vad händer då då?? Hmm skulle ju vara riktigt got och klippa ett par kall bira men eftersom man nu vart sjuk ett tag nu så får det bli en lugn helg med OS.......skönt sa Räven!

Nää nu ska jag ta och käka lite.......på menyn idag: Nyponsoppa och ett äpple.

Nån gång under eftermiddagen så kommer Veckans Finska Ord att presenteras.

Svar...

Virus: Brottning är ingen sport....det är sen gammalt och det finns papper på det....

TT: Ja man undrar verkligen.......då blir det iafl ordentliga fighter, hoppas IOK tar med det i nästa OS

Cederblobb: Ja du armbågarna ska man vara rädd om så man inte hamnar på sjukhus HA HA

Nåväl....nu återstår det bara att se om han Herr Ara får behålla sin medalj.....jag hoppas på att dom lämnar den till UFF så kan dom sälja den till någon stackars gammal gräsätarkommunist....

Snart dags att åka ner till träning och kolla en en massa talanger som lirar innebandy.....det kommer att vimla av dom ner i idrottshuset ikväll.

Men den stora frågan är har Kekke fått fram mer fix-schampo får vår gamla Kapten??

Nu skiter jag i detta för nu!

Kyss Bordet!

/88

GE DIG!!!

Ara Abrahamian.....väx upp nu för fan!! Är man inte bättre så är man inte, blir så lack på ditt beteende, fan var nöjd att du vunnit brons!!! Ta emot en medalj, lämna priscermonin, kasta medaljen på mattan???? Det måste vara jobbigt att bli så bitter på en domare. Själv så vet jag inget om brottning så jag kan inte säga bu eller bä ang domsluten.. För fan ville du inte ha nån medalj så kunde du väl lika gärna skitit i och brottats i bronsmatchen......
Ara Abrahamian.....i mina ögon är du en stor jävla pajas!!!!

Ja det är mycket OS på bloggen nu, men ja det är nog det enda intressanta som händer för tillfället.

BAKSLAG.....fan har blitt mer förkyld, öronen värker, huvudet värker, trodde penicillin skulle bota allt, lepra, röda hund, kolera......men inte så det blir till att ta det lugnt ett tag till tyvärr.

På menyn idag: Spagetti och köttfärssås, en klassiker sa Räven.

Äta bör annars dör man, äter gör man ändå dör man!

TJIPP!!!

/Brottardräkt

Phelps

Michael Phelps vilken jävla kille, hur fan är det möjligt?? 11 jävla OS guld i sin karriär hittils, världsrekord på världsrekord fixar karln oxå......ja jag är så grymt imponerad så det finns fan inte. Så får vi se om han lyckas ta 8 guld detta OS gör han inte det är han en jävla sopa HA HA HA HA


Jaha ska man spekulera lite i hur damernas kvartsfinaler kommer att sluta då?? Hmm men vågar mig inte på några resultat!
Brasilien - Norge........Lär Brasilien vinna ganska så övertygand                                       
USA - Kanada.........USA vinner pga att den vackra  killen Pia Sundhage coachar                                        
Kina - Japan........Hmmm kan bara säga mycket RIS men Kina får det bli
Sverige - Tyskland.......Svårtippat men ja blir nog Tyskland som drar det längsta stråt....

Så nu får vi se om mina tips går in......gör dom det blir jag fanimj chockad!

Nej nu så ska jag gå och tillreda en finare matanrättning så jag har nått gott att käka till lunch imorgon sen blir det Canal+ och fotboll.

/Saida

Onsdag

Tiga är guld.....och cykla är tydligen silver numera, vad hette han Gustav Larsson?? Silver i OS imponerande sa Räven.

OS ja.....det är ju riktigt synd att man börjat jobba då kan man ju inte följa OS på TV som man önskat men tur att det finns radiosändningar att lyssna på, appråpå radio, har inte P4 världens bästa OS-progam just för tillfället........
4 små rätter med Pontus Enhörning, är ju ett väldigt annorlunda program men fan så roligt är det.

Lunchdags, på menyn idag: Stekt Potatis m köttfärsbiff, gött i hela magen.

Nää nu ska jag slå i mig lite mer käk.

Auf Wienersnitzel!

/Sjöboll

Snabeldrake

ÄNTLIGEN hemma från jobbet, men nu så väntar mer jobb tänkte ta mig en sväng med snabeldraken, sen hoppa in i duschen sen åka iväg o kolla till pöjkera när dom tränar innebandy.....inomhuspremiär idag.


Snabeldraken

Lunch!

Jaha då är man hemma på lunch igen......känns som om det kommer bli många lunchuppdateringar.....
Nu så är man inne på andra arbetsdagen och ja redan nu börjar allt känns som vanligt igen.

På menyn idag? Falukorv och makaroner inte dumt sa Räven!

Och så fortsätter OS oxå......vet inte viket lag som vunnit i simning, men glada ser dom ut att vara iafl.

Vilket land representerar dom???

GRATTIS!!!

/Snowball

1:a dagen.....

Då var första arbetsdagen efter semestern gjord......så nu är man ju lagom pigg o rask!! Så nu kommder det bli soffläge hela kvällen.

OS?? Har lyssnat på radio hela dagen man måste ju följa det på nått sätt iafl......förundras över en sak, simning??
Hur är det möjligt att slå världsrekord på världsrekord?? Hur snabbt kan man egentligen simma?? Ja det finns ju dessa dräkter....men nångång måste väl det utveckling ta slut? Öhh nej jag fattar fan inte älls hur fan folk bara kan simma fortare och fortare.....eller ska man säga att man blir jäkligt imponerad istället???

Hörde dessutom att Finland hade skrapat ihop två medaljer idag, ett guld o ett brons?? Hur är detta möjligt, fan Finland bruklar ju inte ta medaljer när det är sommar-os....ja om det itne handlar spjutkasning men men skoj är det som räven sa!

Nej nu ska jag ta och inte göra nått alls ett tag.

/André Pops

Jobb......

Jaha då är semsestern slut då, har jobbat halva dagen nu och ja det känns faktiskt riktigt bra. Sitter här hemma nu och inmundigar lite lunch och kollar på OS.........på menyn idag är det en exklusiv Billys pizza och ett gott glas kallt vatten!!
FInt som tusan he he igår var det en sån där dag som man inte orkade laga mat på är nog sviterna efter ett hårt bröllopsfirande.

Nej nu ska jag käka up den kulinariska läckerheten sen vila lite sen vidare till jobbet och slita på.

Krims Kram

/T 

Grymt Skoj sa Räven

Då är man äntligen hemma igen, efter ett hur trevligt bröllopsfirande som helst och en hur skön natt som helst på hotell och en hur god frukost som helst.....

Gårdagen? Jo var ju på bröllop, och det var ju hur trevligt som helst, vackert brudpar, trevliga människor, extremt god mat och massor med gott att dricka. Sen var bandet (Polisong) som spelade där var riktigt bra.....så det blev mycket allsång, och mycket dans, dock spelade dom ej Cara Mia men ja det gick iafl.......ha ha
Ja maten ja, en mycket god tre rätters, Förrätt: Toast med nån typ laxröra och löjrom, Varmrätt: Oxfilé, Råstekt potatis, och ett gymt jävla gott vitlökssmör, Efterrätt: Supergod vaniljglass med varm hjortronsylt ja det var ju hur gott som helst, sen så smakade vinet till maten hur bra som helst.......
Sen så blev det ju oxå lite bröllopstårta smakade smaskens med lite kaffe o konjak! Efter maten så bjöds det upp till dans och det stuffades hejvilt både bland gamla och unga men riktigt trevligt var det iafl. Linnea, om Du läser detta så tusen TACK för sista dansen!

 Toastmaster Henrik, meddelar att det är dags för tårta.  Här har dom cuttat upp tårtan Här dansas det vals
Här är kusin Stella Smaskens sa Tommy Per, granne till Brudparet, tar igen sig med en kall öl efter dansen

Nu då? Söndag JIPPI, imorgon så börjar man jobba igen.......hur skoj som helst eller inte, så nu är det bara ca 48 veckor kvar till nästa gång.

/Seawall 

Svarar han ja??

Jaha blir ett litet kort inlägg idag, ska alldeles snart hoppa in i bastun och svettas lite, sen ska jag sminka mig lite för idag ska jag på bröllop. Kommer nog bli helskoj hoppas jag, men den stora frågan är, Svarar han ja????

Tror nog så.....nej nu har jag fan inte tid med er längre, bastun väntar och vem vet man kanske efår en kall öl efteråt??

Är det fest ska det ju vara musik oxå!!!



/Mums Z

Veckans Finska Ord

Potkulauta
=
Sparcykel


Vad hände?

TT vil bara säga GRATTIS!! Fan jag hade ju räknat med att hela Nora och mellan sverige skulle flyta bort. Så GRATTIS att du fick sova en hel natt.

Men vad hände? Vart tog vädret vägen? Fattar inte nått, var uppe inatt en sväng vid 3 snåret och var det minnsann inget regn, JÄVLA SMHI!!! Men ja skönt trotsallt att vädret inteblev skit.

Idag börjar det, OS dom olympiska spelen, äntligen får se lite roliga sporter igen som man sällan kollar på, typ vattenpolo, landhockey, fäktning, segling. En undran bara? Varför är ridsport med på OS för? Jag förstår inte, men ja om nått år så kommer väl säkerligen det vara med kameler oxå! Läste i tidningen att en ny sportska göra debut på oss, Bicycle Motocross eller BMX som vi normala säger.......det är ju en sport för riktiga atleter, BMX? Baggy jeans, kepsen bakofram, en joint och ett par kalla bira, fan låter ju som en sport för mig.

Under eftermiddagen kommer det dyka upp en ny liten avdelning här på bloggen, Veckans Finska Ord, och varje fredag eftermiddag kommer ni kära läsare få lära er ett nytt spännande ord. Fan vad skoj eller hur!

/Dr Phil

Klass1 Varning

" Vid midnatt väntas regnet börja falla.
- Det kan bli 30-50 milimeter regn över länet under natten. Det kan också bli inslag av åska. Under fredagen drar ovädret sedan bort österut med förminskad styrka, säger Metereolog Arne Hagmarker vid SMHI till na.se
SMHI har utfärdat en klass 1-varning för länet. Det innebär att SMHI spår en "väderutveckling som innebär vissa risker för allmänheten och störningar för en del samhällsfunktioner".
Normalt faller det 60-70 milimeter i Örebro - under hela augusti. " 
Från na.se

Jo man tackar!!!! Kan ju bli en intressant natt detta om SMHI gissat rätt denna gång....
Bengt o TT jag är inte ett dugg avundsjuk på att ni är brandmän om vädret blir skit,
se till att hålla vägarna fria från träd och att pumparna suger ordenligt med vatten från alla källare.

Sov gott och njut av de fina sommarvädret....



/John Polman

Datorjävel!!!

Hmmm jag och min dator var inte kompisar imorse.....den fan ville inte alls vara med! Men efter lite pul och meckande så fick jag fart på skiten.....fråga mig inte vad jag gjorde men nu runkar den på iafl!!

Nu då?? Kollar på lite OS-fotboll, Brasilien-Belgien, har ju sett roligare matcher men blir nog säkter bättre i andra halvlek.
Mer då??? Ja håller på och tvättar lite oxå, en hobby som jag verkligen gillar, men lär ju ha nån finskjorta tills på lördag.

Kan någon svara mig hos vilken frisör går Staffan Lindeborg på SVT-sporten? Han har ju så fin frisyr!!

Näää nu ska jag klippa en kopp java kolla på andra halvlek sen ner o tömma en maskin!

Just d höll på o att glömma och säga att min sjukdom är på bättreingsvägen, fan så skönt, piller is the shit!!!

/Tre

Virus, vad har du gjort??

Läste en artikel på Sportbladet nyss........Rooney drabbad av Virus - Kan missa säsongsstarten.

Fan Virus vad har du gjort i England???


Virus....o ytterligaer en Gösser Mr Virus  Mr Rooney


Smygpremiär

Tydligen så smyger OS igång idag med lite damfotboll, men smyger? Hur smyger man igång ett OS det råkar ju bara vara världens största idrottsliga händelse!! Men ja själv så kommer ja ju kolla på fotbollen eftersom det inte finns så mycket annat att kolla på, först lirar ju tydligen Tyskland mot Brasilien.......som många säger är en drömmatch?? Hmm vet faktiskt inte alls vad jag ska säga då jag ej är insatt i damfotbollen.....men nu kommer jag nog fan bli i det HA HA.
Sen är det ju Sveriges tur att möta värdnationen Kina, kan bli tufft tror jag när det sitter en miljon kineser på läktaren och bara sjunger om Mao, ris och vårullar.....resultat i dagens batalj då? Har en känsla om att Sverigen vinner, säg med 2-1.

Gårdagskvällen så var ju uppe och tittade till grabbarna på innebandyträningen....var riktigt skoj att få ses igen och tjata lite om det ena och det andra, jäkligt skoj att se så många junisar som var med oxå. Synd bara att man går på penicillin och har fått träningsförbud av farbror doktorn......men snart e man frisk igen och då får man börja träna igen och då har vi fått tillgång till hallen igen, ska bli jävligt skoj och lira plastbandy iår!!! Kan ju länka till vår hemsida Nora IBK  

Nej nu ska jag slå i mig lite frukost sen ska jag hem till Mor och dricka lite kaffe tror jag.



//Seawall

Kåvepenin

Jaha då har man vart hos Farbror Doktorn......halsen mådde inte alls bra, Halsfluss!!

"Halsfluss är en infektion i halsmandlarna som beror på bakterier eller virus. Vid halsfluss gör det ont att svälja och du kan få feber"



Så nu ska jag jag käka penicillin/kåvepenin i 12 dagar, 3 tabletter om dagen.....ojojooj

"Kåvepenin är ett bakteriedödande läkemedel som tillhör antibiotikagruppen penicilliner.
Tabletterna smakar illa och är bäst att svälja hela. Alkohol påverkar inte effekten av medicinen."

Så då får man iafl ta sig ett glas vin till helgen nu när man ska bröllop.

Får tacka vardguiden.se för all värdefull inforamtion.

/Pillertrillaren




Peking!!!

Hmmm sjukdomen vill inte ge sig....fortfarande feber, halsen känns som om någon sparkat ner ett flisigt vedträ i men men lite finare mediciner så ska jag nog uthärda denna dag oxå, tänkte iafl sätt tänder i e ny DVD-box den gamla klassiska tvserien Krigets Vindar......kommer inte göra bort sig kan jag meddela.

Det sägs att det vart taskigt väder inatt?? Hmm hur kan man säga så känns om mitt lilla hus där jag bor har blåst bort och numera befinner sig på nordsidan och denna enorma metropol jag bor i.

Peking...snart dags för OS kan bli skoj undrar bara hur pigg o rask man kommer var på jobbet??? Har ju en känsla av dom liksom inte har samma tider som vi har.

Dagen då?? Blir DVD hela dagen.....iväntan på allsvenskfotboll, Djurgår´n-Norrköping skulle ju sitta fint med en Pekingvinst men tyvärr så vinner nog DIF.....

En liten sommarbild......för sommaren den försvann eller???




 

TV varför???

Vilken jävla dag hittills.....har inte gjort ett skvatt, legat på soffan käkat alvedon och druckit en massa.....vatten.
TV?? Hur mycket skit kan den egentligen finnas på TV? Antikdeckaran, Hem till gården, Gossip Girl, Dokton kan komma fan tror jag inte har sett mycket skit sen jag var på reningsverket senast?? Och det är länge sen....gick nog i första klass då.

Nej Hanna Ljungberg missar OS!!!!! Hur ska det svenska landsglaget klara sig?? Hon har verkligen vart en tongivande spelare det sista halvåret?? Öhhh eller inte?? Hmm ja vem ska nu göra alla mål och se till att det blir os-guld??
Tur att förbundskapten Dennerby kallat in förstärkning?? Johanna Almgren från Göteborg....är det någon som hört talas om denna spelare?? Hmmm verligen hon kommer göra succe och göra 700 mål minst!!

Nej nu ska jag fortsätta ligga på soffan och försöka bli frisk.....men inte lika sjuk som Mr Armbågen blev ju lite risgare efter helgen men hälsar från sjuksägen att han e på bättringvägen.

Förrsten någon som vet var man kan köpa ett nytt inumförsvar???

/Sjukvall

Sjuk....

Då är man inne på sin sista semestervecka då.....skitskoj NOT och tullråga på allt så har jag gått och blivit sjuk, huvudet värker, halsen gör ont, magen är knepig, svetten sprutar ochjag fryser som en galning......Fan och jag som trodde jag var tokbakis igår men nu vet jag ju att så var det ju inte......SKÖNT!

Denna dag då?? Blir sofflägen, mycket att dricka knapra alvedon och kolla på dåliga tvserier.

Krya på mig!!

/Sjukling

När???

Söndag, en vanlig söndag, mår precis om man gjort alla söndagar denna vecka det vill säga bakis undrar när man ska bli vuxen och kunna vara hemma en hlg utan att gå ut o parta??? Men har man det som jag underbara kompisar som det är kul att hänga med så finns det inte så mycket att  göra.

Blobb o TT tack för en jävlig trevlig kväll igår!!!

Gårdagen? Var ute och käka, hem till TT, dricka gott, Åka buss till örebro, hem till lillebror rocker, sen på Björnins, sen till Pitchers, sen nattbuss 302 hem.......så nu har man sammanfattat gårdagen oxå.

Nej nu ska till och inte göra nått.....sova, vila, självdö.

/S


inatt inatt.....

mitt första fyllebloggande.....jag och cederblobb sitter här och glör inte nått, har haft  en fin färd med nattbuss 302



dessa människor är väl jobbiga......

Karaktär

Så fan heller..........
..........hade räknat med en lugn o trevlig hemmakväll men lite film men tydliegn har vänner o ölen starkt inflytande på mig. Hade igår kväll precis städat klar neä Cederblobb ringde o frågade om jag skulle ha några öl och ja visst ett sånt erbjudande tackar men inte nej till.......så vips efter en skön dusch så hamnade man upp hos Molla och Crille där Blobb redan var.....ja sen var ju Grann-Niklas där oxå. SÅ vi satt där tjatade lite om ditt i o datt drack god öl och god Minttu......efter detta hamnade vi på Hundgården, och vem är den första person man ser där då?? Jo Mr Träskmonster, Alle himself. Men men var helt ok där kul o se en massa gamla legender  som man inte sett på ett tag.
Nu då?? Ja sitter här o slickar såren sen gårdagen och funderar på att käka nå, jag o Blobb ska upp på Maria Lang o käka en romantisk middag och sänka ett par kupor. Sen bär det väl av hem TT och klippa en öl eller två.

Kommer denna kväll sluta som förra helgen eller???? Hoppas inte!!!

OJ OJ OJ

Varför blir man så konstig med alkohol i kroppen?????

/Snevall

Tove Jansson.....

HA HA HA Fan vilket nostalgiskt klipp..........visste att Mumintrollen förstört någon stackars liv



/Snusmumriken

Fredag igen...

Då var det fredag igen, fredag möjligheternas dag, undrar vad en stackare som mig ska hitta på en dag som denna då?? Agendan är ju inte direkt fulltecknad. Först o främst ska jag iafl njuta ev en stadig frukost, en kopp svart kaffe sen ska jag packa ihop mina mattor här hemma och dra ut till päronen för att tvätta dom.........sen när det börjar nalkas kväll vad händer då?? Nån som har några förslag????

Läste en artikel igår på expressen, om att Finland ska tillåta mannlig omskärelse.....ja d e klart Finland tilllåter det, Äntligen kommer den finska mannen få användning för sin älskade kniv. Sårtvätt? Kosken så klart! 

Men ett litet utdrag ur artikel:
" Omskärelse av pojkar ska tillåtas i Finland, rapporterar Yles finska nyheter.
Social- och hälsovårdsministeriet bereder ett lagförslag som tillåter omskärelse då en läkare gör det på föräldrarnas begäran och då barnet har gett sitt samtycke, rapporterar den finska radion på sin webbsida. "

då barnet har gett sitt samtycke - tycker jag låter lite intressant om barnet är nyfött?? Hur fan kan ett barn avgöra det??

Taklagsfest ska ni ha och välkammad utter!

/Bar Mitzva


RSS 2.0