Händer saker......

Ojsan svejsan var fanimej snudd på en vecka sen jag skrev nå här, får väl skylla på att jag haft så jävla mycket att göra.........eller så har jag nog bara vart jävligt lat!!

Hmmmm ute på promenix med Vildstina idag, knallade runt i Gyttorps vackra nejder med min mor som var med som sällskap. Nu till saken....och jag kommer väl nu få alla hästälskare efter mig är jag rädd för!?!?

Men tanken idag slog mig, när jag är ute med hunden och promenerar......hon blir nödig, the big one, NO 2, dvs hon ska kakka, då är ju jag som hundägare duktigt och plockar upp den lilla högen efter henne.........visst finns det folk som låter bli vilket jag tycker är vansinnigt! När hästarna är ute på "promenad" och dom blir nödiga,  ska göra the big one, NO 2, dvs den ska kakka och då tar ju inte hästföraren upp efter hästen?? Varför är det så? Jag tycker inte det är så mysigt när det ligger hästkluttar efter vägen när jag är ute och går.......och det är inte så mysigt att min 4benta vän gillar hästkluttar heller. 

Detta är ju min personliga åsikt i det hela, plockar jag upp efter mitt djur så borde alla andra plocka upp efter sina djur......

Appråpå nå skit........så messa min vän Herr Gräsberg till mig idag och frågade om det fanns intresse för att börjar vittja nät igen, och fan det lockar ju lite att göra det, så nu funderar man stark på att knyta på sig fotbollskorna, damma av målvakthandskarna igen och göra en comeback i Real Järnboås efter 123 års upphåll.

Slampen, Sortar´n & Wolfgang!
  

Veckans Finska Ord



Björkdunge

=

Koivumetsikkö



Vart tog dom vägen???

Dagens cyklar, dirt, mtb, bmx och allt vad dom nu heter har ju en vanlig traditionell sadel, hårt och smal och när man cyklat runt på en sån så har man pungvärk och mör i skinkorna så det står härliga till..........ja förutom om man inte har en gammal damracer för dom är det komfort i!

Tanken slog mig när mellanpojken här hemma satt och leta cyklar på blocket.........vart har alla cyklar med limpa tagit vägen?? Man ser nog aldrig såna cyklar längre, när jag var ung så var det fanimej limpa på cyklarna och ja det är ju riktigt kult med limpa......skulle fan själv vilja hitta en hoj med limpa på. Kommer inte alls ihåg om det var bekvämt att sitta på en limphoj men jävlar att det iafl ser grymt mycket coolare ut.



 


Mer limpa åt folket!!!!


Tillslut så....

Egentligen så finns det inte så jävla mycket att skriva just nu känner jag.....lite brist på idéer!

Har iafl idag äntligten lyckats få träffa en arbetsförmedlare.....tog si så där i runda slängar bara strax över 2 månader, tycker den handläggningstiden inte alls är så farlig! Undrar vad dom skulle säga om man sket i att höra av sig på två månader??? Tror nog iafl att dominte skulle vara lika postiva som jag är!

Så nu funderar jag på att gå några kurser när man ändå är mellan två jobb, finns en del intressanta saker som jag skulle kunna tänka mig, ska iväg nästa torsdag o kolla på en utbildning sen få man se vad som händer?!?!?

Har ju tidiagre vart inne på detta område med att när man skickar iväg jobb ansökningar så borde man iafl få nå typ av respons......nu har jag iafl fått 3 svar på ca 122487 st ansökningar man gjort, enkelt sammanfattat så lyder svaren så här, Nej tack vi har valt att gå vidare med en annan sökande. Ja ja jag ger inte upp snart så är det min tur att hitta ett jobb........undrar bara i vilke bransch man hamnar nu??

Nope nu ska jag ut på det vida intrenet o kolla på tattoos.......behöver inspiration för om två veckor ska jag färglägga min nya på ryggen!!

Just d.......någon som vill köpa 2 st biljetter till Thåström den 24/3 på Conventum????

Kaffemått, Pennstump & Vinyltapet

Skoj....skoj

Vad jag älskar att läsa vissa rubriker.......Pippa i mål - slog kungen ha ha ha vilka bilder man kan få upp i sitt lilla sjuka huvud då!?!? Tänk er att se målfållan i vasaloppert förvandlat till en ormgrop där det ligger folk till höger och vänster, skidor och stavar i drivor och ja.....har det gött med varandra och samtidigt mosa på kungen ett par rejäla knogmackor!!!


Kan bara säga att jag blir jäääävligt impad av folk som klara av att gneta sig från Sälen till Mora på ett par skidor, jag själv skulle nog aldrig klara av det men vore skoj att kunna skryta med att man åkt Vasaloppet vilket jag aldrig kommer få göra. Är glad om jag skulle orka åka långa spåret upp vid Digerberget!!!

Veckans Finska Ord



Flickjägare

=

Naistenmetsästäjä



Lika som bär....






När man vill.......

.........Då får man inte!

Är ju just nu mellan två jobb tyvärr. Man söker jobb överallt men det är fan inte lätt! Tycker att när ett företag annonsera efter folk och man väl skickar in sina anökningar så borde man åtminstånne iafl få ett bekräftelse på att ansökningarna kommit fram......och framförallt få ett svar på att man inte ens fått jobbet! Är det verkligen för mycket begärt??

När man vill......få får man inte!!! Har försökt att komma i kontakt med arbetsförmedlingen, vilket har visas sig inte vara det lättaste! När man väl ringer till dom och vill träffa dom för att få rådgiving, hjälp att kanske få gå någon utbildningen eller nå sånt....då är det NEJ som gäller, hur sjult är inte det??? Vänder man på frågan istället, när arbetsförmedlingen hör av sig till en annan eller när sam anvisar att man ska söka en viss tjänst då jävlar är det bråttom.......dä gäller det att höra av sig i tid och skicka papper hit o dit för gör man inte som dom säger då bestraffas man med att bli avstängd från a-kassa och får bli deporterad till Pajala för att leta renlav.

Väntar än idag på att få träffa en arbetsförmedlare.......var bara 2 månader sen jag önskade det.


RSS 2.0