Man lever.....men

Fu bubbalan att man inte vart kaxig den senaste tiden.....gårdagen vill man ju helt glömma, ja mådde relativt bra när jag vakna men det kan nog bero på att man promille i blodet fortfarande.......men men framåt eftermiddagen då gick man i däck!! Modell kraftig koma!! Så det blev soffläge hela kvällen men läsk o snarr!!!!

Dagen?? Hmmm ja man har ju inte vart skitpigg direkt men ja det har gått hyftsat bra iafl!! Men efter lunch idag så har det gått mycket lättre!

Hade ju tänkt att lägga ut lite bilder från helgens äventyr....men ja ni som är nyfikna på kolla in FB istället!!

Nej nu så ska jag növla vidare med saker o ting!!!

Bläckpenna, Elefant & Tavelram!

/Aldrig Mer

P-VAKT

Jaha då är man hemkommen efter att har vart trafikdirigerare.......ha ha har fan aldrig ahft så jävla skoj!! 3.5 timme med dans och sång.......och en o annan utskällning har man ju fått oxå! Men det är det värt för alla jävla idioter som promt inte vill pröjsa 30 spänn för att parkera!!

TT......ingen marken utan p-vakt, ingen marken utan dans o sång!! PARAPAPAPAPAPAPAPAPAPAP

/Gammeldöd

Veckans Finska Ord



Heilutaan

=

Vifta



Skakad och störd.....eller ja!

Kommer inte skriva så jävla mycket idag.....utan det blir med klistara in principen som gäller!! Peter och övriga vänner i Knockout......tusen tack!!! Vilka fina ord!! 

Detta är hämtat från Knockout´s hemsida........

"Tack

2009-08-28


Skulle vilja ägna detta lilla dagboks inlägg till vad som kommit att bli en lika står del av Knockout som vi fem som står på scen!!!!

Mannen myten och det enligt rykten mest hatade/älskade manen i H-Fors.....Mr T .Sjövall!!


En mogen kille i 30 års åldern som med ett sanslöst energi har vart med oss på nästan samtliga spelningar och från och med i går ingår i familjen Knockout då han rodda våra gejor när 3 av oss hade förhinder.


Rodda igår gjorde även "Ludde" en nära vän till Sjövall samt en av de som målade mitt hus i sommras...Ludde kanske inte är världens bästa målare men han är heller inte så snygg!!


Nåväl,dessa två pojkar vill vi i Knockout att ni i helgen tar extra han om.

Vi på scenen är alla upptagna på det sättet att vi har en vacker dam hemma som sköter markservicen medan vi lirar.

Vi dricker heller inte medan vi spelar.

Så damer och herrar.

Om ni känner för att bjuda bandet på en varsin öl för vi är så jävla bra,ja då är det Ludde och Sjövall ni ska ge dom ölen till!!

Tjejer, känner ni för att ligga med någon i bandet bara för att vi är så jävla bra,japp då är det Sjövall och Ludde ni ska ge era kroppar till!!!

Skulle det finnas någon tvekan vilka dessa herrar är så leta efter två pruttfulla killar som står och häller vatten på snoppen;)

OBS. Då vi nu har fördelat allt ligga på dessa killar så är det nu fritt fram för killar att vilja ligga med oss.OBS

Puss på er/Peter "

Så gott folk gör som mig.....drick en o annan läsk och besök Nora Statt på lördag för då kommer det bli en musikupplevelse utöver det vanliga!! KEÈP ON ROCKING!!!!

Alkotest, Svininfluensa & Bragdguld!

/Roddare



 


Papapapapapapapapapa

Åh herregud.......redan torsdag och lunch, fint som snus!! Dagar bara springer iväg!! OCH imorgon är det fredag, då vankas det lite läsk har allvarliga funderingra på att sluta tidigare så man kan få sig en kall bira i hyfsad tid! Inag fel!! Tror Ludo skulle vara ledig imöra så det kanske där det händer efter jobbet?????

Kvällen då?? Nja inte projekt inplanerade.....en tur ut till päronen för att vittja brevlåda, kanske ta en koll i farsans barskåp o se m han har nå gott att erbjuda??? Sen blir det en tur till Farbror Voitto som ska lite grejor som jag fixa på jobbet!

Ja just för i helvete........får inte glömma det viktigaste??? Lär ju för fan gå till Bertil´s och shoppa upp mig på lite bira, ja och säkerligen en flaska Solbacka oxå!!

Kliniken nästa!!

Fotboll, Dumstrut & Chippen!

/Törstig

Ajsing Bajsing...

Jåro så att......ljumskprobelme heter dages kurs!! Trror fan jagaldrig mer ska träna plastbandy igen!! JAG ÄR FÖR GAMMAL!!!! Så är det någon kär läsare som vet vart man ska köpa sig ett par nya ljumskar till ett bra bra pris hör av er omgående!! Vore skönt att slippa känna sig som man var 76 år!!! JA eller lite massage skulle inte sitta helt fel heller, men ja önskar då helst kvinnliga massörer. Ja TT du får ju givetevis göra det oxå!!

Nej nu ska jag ner och härja med grannfan sen till hotellet o köpa biljetter till helgens äventyr!!! Knockout lirar på hemmaplan igen.......jävlar i min lilla låda att det kommer bli drag!!!

Saftflaska, Bergrum & Gummisnodd!

/Pelvis

Fläskbalett

Hmmmm jaha då har man då kanske fått ett åtefall då??? Har precis meckat ihop en plastbandyklubba, plocka fram skorna och alla andra tillbehör.......så snart bär det av för att träna lite!?!? Kommer nog mer se ut som fläskbalett nere i hallen idag......för man har ju inte direkt legat i hårdträning under sommaren. Så ja imorgon kommer man nog känna att man lever!!! Ja Ja är nog bra att få röra på det här jävla dököttet!!!!

Så nu ska jag tanka i mig lite vatten och byta om!!


Skenben, Rullstol & Disciplinboll!

/To old for this


Valium!!!

Gudars att jag är trött!!! Helt jävla sjukt, brukar fan inte vara så här trött!!! Känns som om jag fått i mig karta med valium, tror att en uppstoppad blåmes är piggare än vad jag är!!!

Hörde på nyheterna idag att det har förskingrats x antal miljoner från nå biståndsorganisation!!!  Hmmmm varför är jag inte ett dugg förvånad?? Folk skänker ju tydligen sjukt mycket pengar på vad som helst, Rädda Joppe, Björnen brinner i Uzbekistan eller var det Afghanistan?? Skitsamma.......det är ju klart som korvspad att det är någon som tjänar på detta, och inte fan är det dom som behöver pengarna som får dom??? Det är DÄRFÖR jag ALDRIG skänker pengar till några sånna organisationer....

Kvällen då?? Lutar åt att det kommer bli fotboll vid kl 21 då Liverpool möter Villa, förhoppningsvis en promenadseger, sen lär även text-tv:n gå varm idag.....ruggigt, ruggigt viktiga matcher i Allsvenskan oxå!!

Nu blir det ett soffläge som inte är av denna värld!!

Stolpskott, Nätbrynja och Flaggvakt!

/Koala 


En skum känsla....

Ja det får man nog lov att säga en skum känsla......vakna upp tidigt en söndag och må bra! När hände det senast? Jag minns inte men en sak vet jag iafl........nästa söndag då kommer jag inte vara pigg!!

Dagen har jag tillbringat mestadels med Ludo och TT plus på st flickor som Ludo tydligen var o hämta i örebro inatt. En av dom......ja jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men maken till att snacka det har jag då fan aldrig vart med om, mun gick fan konstant på det lilla livet......och ja och en mer negativ människa har jag nog heller aldrig stött på!?!? Hmmm i mina ögon så var hon lite märklig!!!

Har även idag hunnit med att kolla på lite friidrott......och tanken med detta var ju att få se Finland plocka hem en medalj i deras stora paradgren, nej inte dricka kosken utan spjutkastninig.......hur gick det då??? Åt helvete men ja skitsamma det kommer fler mästarskap!!

Nu då?? Nja blir nog till att invänta någon typ av sport på tv som jag kan somna till!!

Hörselskydd, Brandvägg och Tennisboll!

/Plums


Nöjd....

En sån lördag.......nykter till o börja med det var nog ett tag sen en lördag iafl, kanske inte nå att skryta med men fan jag är nöjd som fan nu iafl!!!

Kroppen just nu känns som om den är ca 78når gammal!! Fy fan idag har jag vart med farsgubben och hjälpt en nära vän med att plocka trädgårdsplattror!! OCH jävlar vad plattor det har plockats.......så med all rätt har jag att gnälla lite nu att kroppen är mör!! 

Är just nu jävligt trött så snart ska jag kasta in hatten och sova ett tag.........

Gipskatt, Gunga och Cobratelefon!

/PRO 


Veckans Finska Ord



Riikinkukko

=

Påfågel



MinnesMongo

Fy fan vad jag kan hata mig själv ibland.....ofta på söndagar när jag vaknar brukar jag ha den känslan, men fan inte en fredag vid lunch inte. Varför?? Har ju för fan blivit senil, klappmongo, dum i hela huvudet, hade tänkt skriva värsta inläggt här nu som jag fundrara på under arbetsdagen men NEJ NEJ.......det är ju bättre att gjömma bort det istället!!

FY FAN!!! Hatar det så då får jag väl skriva nå helt annat då!!! Fredag idag inga fel alls, och ja denna fredag kommer bli hur jävla bra som helst skulle jag tro!! Eller nja jag vet att den kommer bli kanon......synd bara att man själv inte blir det!

Hmmmm nu så ska jag dra mig till kliniken igen och slita den sista timmen!!

Fjärrkontroll, Mysfilt och Smalag!

/Påskägg

Pungsvett!!!

Det var nog ett tag sen jag blogga på lunchen tror jag, så ja då plitar jag väl ner några rader visserligen så har jag inte nå intressant att skriva men nått kan jag väl iafl komma på!!

En sak som jag kommit på idag......lacknafta?? Det smakar inte gott, och inte fan luktar det bra heller. Fick en lite skvätt i munnen idag när jag dona lite på jobbet.......det ligger nog i samma klass som bäckolja! Smakar skit i hela munnen och fan lite till!!

Sak nummer två.......det är varmt på jobbet, lite för varmt faktiskt, då blir man svettig......jag jättesvettig! Inge skoj alla, fan vad intressant eller hur??

Hmmmm nej nu så ska jag äta upp maten sen tbax till kliniken och jobba lite!!

Gräsand, Mongolid och Blykeps!

/00


Kul verkligen....

Hmmmm jaha ja.....då har man vart på årsmöte för plastbandyn, kul verkligen kul! Nej vet du vad jag är absolut ingen mötesmänniska........men jag fick ju iafl kaffe och bulle alltid något!!!

Onsdag idag....skönt som fan, och ja känner mig faktiskt riktigt pigg trots att klockan börjar pinna iväg lite men ja så fort jag lägger mig på soffan o kollar på TV så vet jag hur det blir! Schack matt platt!!!

Har ingen större lust att skriva nått idag......så då skiter jag i det!!

Rävsax, Spikpistol och Tofflor!

/Hästbett

Pepsodent!!

EVA!!!!!!!!!!!!! Vad tror du om mig???? Nej Nej inte jag inte......

Hmmm har haft ytterligare en spännade arbetsdag idag.......lagom mycket att göra men har ändå haft lite tid över till lite funderingar. Vad är skillnaden på ett Pepsodent-smile och Colgate-smile??? Känns som om detta är en väldigt viktigt fråga att ta tag i!?!?! Eller är det så att kanske Denvit- eller Stomatol-smilet är vinnare i detta läge?? Jag vet fan inte vad jag ska tro?? Men det viktiga är ju att man iafl har ett smile.....ett happy face!! Ja JA någon som kan svara på detta?? Grymt tacksam för detta.......

Jaha ja.....nej detta får nog fan räcka för idag skulle jag tro......har ju fan fullt upp med att fundera på livets viktiga frågor känner jag. Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe sen ska jag ta och åka och kolla när pöjkera lirar plastbandy!!!

Arsenik, Heroin och Solglasögon!

/Var god skölj

Lokalkändis!!

Hmmmm först så vill jag be om ursökt till familj Gräsberg......hade tydligen ringt er, men tyvärr så tryter mitt minne från den natten, hoppas bara jag inte var otrevlig!!!

Japp så är det......man har nu gått och blivit lokalkändis!! Nej inte med i tidningen eller sånt, men jag verkar vara ett kärt samtalsämne lite här och var! Är jävligt nöjd med det och att jag kan förgylla andra människors liv........skönt att höra från vänner och andra bekanta vad man gör, vad man gjort..........så skönt att vara lokalkändis på riktigt!!!!

Fan så har denna måndag oxå snart passsera fan så skönt det är när man har mycket saker omkring sig......dagarna verkligen bara springen iväg, fan inte lång tid kvar till nästa semester!!!

Fönsterspanare, Pick Up och Ångest

/Glad

Söndag och jag lever...

Dra på trissor vilken jävla helg!!!! Trodde jag skulle möta döden igår eftermiddag!!!
Vet egentligen inte om jag ska skriva nå om gårdagens händelse........jag bara inte fattar hur någon person kan vara så jävla obota störd????? JA JA nåväl det slutade iafl bra......men kära nån tänk för fan inte bara på dig själv det finns fler eperoner inblande i detta!!! Och som lite xtre bonus under lördags så var det även vissa på personer som vart på statoil och frågat saker om mig!! FAN VAD JAG ÄLSKAR ATT VARA KÄND!!!!!

Men ja nu så är denna komplicerade sitution något enklare.............

Söndag idag......och idag kliver världens bästa klubblag in i handlingarna rejält, FC Liverpool börjar idag klättringen mot bucklan!!! You´ll never walk alone!!!!

Pangbulle, Svartsjuka & IKEAtripp

/Svennis

Veckans Finska Ord



Monimutkainen

=

Komplicerad



Kycklingdag....

Äntligen Fredag......rätt så jävla skönt!! Och den första arbetsveckan överlevde man oxå!! Så nu är man väl så gott som tillbaka i gamla rutiner igen!!

Dagens äventyr?? Finns absolut inte ett endaste dugg inplanerat och det känns faktikst jäääävligt skönt, har ju en allvarlig fundering på om jag ska tvätta lite ikväll men har fan inte bestämt mig ja ja den somlever får se!!!

Nope nu är det dags att åka tillbaka till jobbet och göra det sista rycket innan man tar lite helgledigt!!!

Tjipp!!

/Knegare´n

Torsdag....

God damn vad denna vecka sprungit på.....redan torsdag fan så gött!! JA denna vecka har fan vart helt skruvad!?!? Man har ju  fått hört både det ena och det andra och ja jag gillar det!! Fan jag nog världens bästa och sjukaste vänner som finns.

Jag hade ett mycket trevlig samtal igår kväll och fick reda på en kanon rolig grej!!!!
Mogge.........Mogge.......vad ska man säga??? Att du oxå var intresserade av frisörer.......

Dagens stora fråga är om man ska spela plastbandy idag igen?? Hmmmm kroppen säger iafl nej, för jag har grynt ont i benen sen i tisdags!!

Dags att bege sig till jobbet igen......

/Hamstring

Kuktjuv!!!!

Fan jävla helvete satan kuk gringo aktersnurra!!!! Jag har blivit bestulen!!!! Nått jävla klappmongo har snott sadeln till min cykel!!! Hoppas sadelstången kommer gå och att du cyklar omkull slår huvudet i en gatsten och får åka permobil!!!
Jag kanske oxå hade tänkt att cykla någon dag.....men icke tack vare dig ditt jäval as!!!!!

Klagomål nummer 2: Träningsvärk!! Gissa om att mina ben.....ja fan hela kroppen är lika stel som härdad betong!! Det är tacken för att man släpa sig ner och lekte plastbandy igår!! Nej fy fan........min sommarträning var nog inte den bästa uppladdningen, men fan så skoj har jag iafl haft!?!?!

TT??? Nästa roadtrip?? Ja du jag vet inte, när lirar IDOLEN nästa gång, och var?? Colih McBöna kommer hädan efter bli våran ständiga chaffis.......den mannen vet hur man rattar en sportvolvo och hans parkeringsteknink den är ju utsökt!!!
Donera körkort?? Ja fan det var nog ingen dunm idé, ring Transportstyrelsen och kolla om dom har några fina dokumten för donation av körtkort.

Idag tackar jag Familjen Findus för den goda maten!!!!

/Postgirot 

Jo då så att....

Det var då rackarns vad det blev en massa kommentarer på det förra inlägget härligt!!! Skönt när folk bryr sig om mitt liv, och vad jag gör och med vem jag gör det!!!

Men efter sn snabb koll så har jag kommit på en sak......Mogge Aj Aj du måste skaffa dig ett liv, du kan ju inte bara följa min blogg ju.....du vet ju vart jag bor så kan du inte komma hit så kan vi byta erfarneheter! För jag vet ju att du vart med om och upplevt en hel spännade saker!!! Kanske skulle ta och starta en egeg lite hörna här?? Mogge Aj Aj:s bästa sextips eller nå????

TT......min älskade vänoch granne, du behöver inte oroa dig för att jag ska flytta!!! Finns inte en chans att jag lämnar min livscoach och mentor i sticket!!!!

Som sista sak innan jag kryper till sängs........Anna tack detsamma!!!!

/Komplicerat

Man tackar....

JA först och främst för att man är tillbaka på jobbet igen....som jag har längtat!!! Idag känns det iafl okej att jobba, igår hade man självmordstankar när man vaknade...

Sen tackar jag för alla trevliga kommentarer.......

Postat av: Grythyttan

Har hört att Statoil Hällefors har övergett "mosbrickan" å serverar nu istället bara McPläp!

2009-08-10 @ 19:47:51

Postat av: TT

Ho ho ha ha!!!!
Tror även att McRöv kommer sälja hejdundrande jävla bra där på torsdagskvällar.
Ska Mums flytta norr över?

2009-08-10 @ 19:56:44
 
Postat av:
2009-08-10 @ 20:05:22

Postat av: Hällevi

Det verkar ju som så.....dessutom ryktas det ju om att pläpiniho har skrivit på för HAIF???
Han beskrivs som en riktig "grovjobbare"...!!

2009-08-10 @ 20:13:03

Kan bara säga tack och återigen tack för att ni kära vänner bryr sig om mitt liv!!! JA ialf TT som vågar stå fär vad han skriver, har ju redan en svag aning om vem dom andra är, eller hur Mogge XL AJ AJ Big Dick. Men ska bara förneka den sista kommenatren, Grovjobbare jo jag tackar! Men HAIF nej någonstans drar jag en gräns, men vet ringer dom så får man väl överväga, tror hellre jag sriver på för Grythyttan......där moppeåkare är en vass vänsterback med ett grymt tillslag!Kanske t.om kan bli plastbandy i Gruvan!?!?!?!?!?

Nu ska jag slå i mig lite mat.......

Sjukt...

Gårdagen kommer nog gå till historien som en av dom sjukaste någonsin!!! Vet inte riktigt om jag orksr skriva allt som hände men mycket var det........nu snackar vi om en rosdtrip till Kungsör som ja vad ska man säga?? Spåra ur!!!
Kan väl skriva så här, McPläp, Sola naken på biltak, moona åt allt......och en massa läsk!! Ska se om jafg hår några bilder på mobil som kanske kan läggas upp.

Nu sk jag inta soffläge och ladda upp inför morgondagen.....då vankas det jobb igen efter lite ledighet.

/Rynninge

Det lättar.....

Gud så skönt det börjar kännas nu.......all feber borta nu är det bara halsen som vill vara lite jobbig men får ju hoppas på att det kommer att ge sig snart!!!! Är iafl jääääävligt skönt att kunna vara uppe och kunna sitta utomhus och njuta av det sköna vädret...

OCH så jävla skönt att man kan sitta ute och surfa nu oxå!!! Jag är överlycklig att äntligen lyckats fått fingrarna ur och köpt mig en liten dator, så jävla gött!!!!!

Dagen då?? Har inga planer än så länge, Ludo skulle väl kika förbi så då blir det väl en skvätt kaffe skulle jag tro, annars så är det bara att invänta folket som vart på de sju haven o svirat och se vad dom har för planer, kan väl hända att det blir läsk!!! Ja ja den som lever får se!!!

Just d.......har ju inte vart så duktigt på att presentera veckans finska ord på länge men gott folk, håll utkik för under eftermiddagen så kommer ett nytt ord!!!!

/Ginburk

Lycka!!!!!

ÄNTLIGEN.........................beslutsångesten är över!!! Lyckades till slut bestämma mig......så nu sitter jag här vid kökbordet och leker med min nya lilla leksak! Japp det belv en mini.......hur skönt som helst, tar absolut ingen plast, fungerar klockrent!! Lite ovant med ett mindre tangentbord men det lär jag bli van med snart!!

Nej nu så ska jag bekanta mig lite mer med detta lilla liv.....och installera spotify så klart!!!

/10.1"

Tråkigt men sant

Ja detta är ju fan inte sant, missar en xning det är ju nästan så jag har gråten i halsen. Detta med feber är jävligt överreklamerat kan jag meddela. Men men bara bryta ihop och komma igen. Lär väl bli fler resor på det berömda havet skulle jag tro! Oktober vad säger ni om det? Har kommit på att blogga med mobilen är jävligt tråkigt, måste fan köpa mig en dator snart...... Nej vila lite tror jag. /Landkrabba

Sova!!!

Idag har det vart en dag som fan går till historien.......har nog lyckats sova så gott som hela dagen, med några avbrott för käk och toalettbesök! Jag fullkomligen älskar att ha feber! Man blir så pigg så det är inte sant!!!

Men nu så är man iafl något piggare men det beror väl på diverse piller man mosat i sig för att inte känna värk och feber, men men får hoppas på ett mirakel under natten nu så jag är frisk imorgon så jag kan åka på xning!!

Nej dags att inte soffläge igen med ett finare glas citronvatten!

/Iprenmannen

Svininfluensa?????

Man var inte så jävla pigg o kry när man vakna i morse......kroppen värkte mer än efter en Knockout spelning, och ja då jävlar har man ont! Men Men trots att man var matt och seg så tog TT och jag oss en tur till tattoo......och japp nu har man beställt tid! Men satan vilken kö dom har där........får vänta ända till december, men den som väntar på nå gott väntar fan så länge! Efter ett besök där så styrde vi våra apostlahäster längs strandpromenaden bort till blåsut sen hemåt igen! Efter detta så var man inte allt för pigg utan fick ta sig en stödvila på soffan.......och kollade febern! Japp, grattis Seawall 38,4!!!

Ja ja man får vara glad att man iafl bokat en tattootid!!

Och ja jag ska tjata lite till!! Datorer......fan jag hatat det! VAD FAN SKA JAG KÖPA!?!?!?!?

Nu blir det soffläge hos mor med lite alvedon och TV!!!

/Fever forever

Är det svårt eller svårt???

Satan i gatan......dra den berömda i gruset.....ja hur många uttryck kan man komma på??? Massor antagligen så jag orkar fan inte skriva alla!! Sitter just  nu i valet o kvalet om vilken dator jag ska köpa???? Det är fan inte lätt? Finns ju en uppsjö med märken?? Packard Bell? Acer? Compaq?? Om det nu är någon som läser denna jävla blogg och vet någon för eller nackdel med ovan nämde märken slå till med en kommentar.......TACK!!!!!

Nej nu ska jag kolla vidare och säkerligen fastna för några apparater till!!

/Beslutsimpotent

Då går.....

Jag in på min sista semstervecka då!!! Hmmm jag kan ju säga att känlorna är blandade, inga fel med ledigt inte alls, men tror nog att man behöver komma in i lite fasta rutiner och få lite fasta tider......

Måndag i dag......inga fel??  Vad gör en underbar mulen dag som denna?? Just nu på schemat finns bara en enda sak inbokad, gratis mat hos päronen!!! Fan vad jag älskar att vara bortskämd! Sticker inte under stolen med detta för ja jag är faktiskt det.....och jag trivs med det!!

Kan nog även  hända att det kommer bli en roadtrip till Öret i eftermiddag, lär ju köpa mig en ny dator efter som den andra just nu befinner sig på den andra sidan......han såg ljuset och gick mot det!!!

Så nu ska jag surfa vidare för att se om jag kan hitta en ny billig penta!!!

/Pentium 1

Mobilblogg

Detta med att blogga över mobilen känns faktiskt jävligt överskattat. Men men var gör man inte när min dator har krascha. Idag så ska jag ut vill striberg igen och hjälpa gräsberg med målning igen. Kommer förhoppningsvis bli lika skoj som i torsdags tvekar nog inte en sekund. Nej nu så jag slå i mig lite frukost innan Peter kommer och hämtar mig. /Alcro

RSS 2.0