Modeblogg!!!!!

Har hört att det finns folk som avskyr så kallade modebloggar.....hmmm kanske ska börja inrikta mig på det spåret sitället??? Nej skäm o sido!! Men ang mode så har jag precis kommit hem efter en dagsutflykt med shopping, först till Outlet i Vingåker sen en liten tripp till Mariebergs Köpcentra.

Blev det nå shoppat då?? Det kan du hoppa upp på en lite sparkcykel att det blev, 2 par skor, några fina tishor och en kostym, JA en kostym!!!!! Ska faktiskt på bröllop nästa helg!

Nu så ska jag bara slappa resten av denna kväll slå på en gammal DVD och ha det skönt, kanske ska beta ev en riktigt gammal klassiker Black Jack!!

/Filippa K

Baccus - Vilka tider det var!

Tack så jävla mycket mina kära vänner för hjälpen att komma ifrån Baccus.......krävdes mycket men efter ett par fina helger så lyckades vi!

Alltså fattar ni?? Det har gått 10 år sen vi hade det gemytligt på Baccus, Vilka??? JA hmm kan väl säga att det var dom flesta, men dom som var där oftast var, Holms, Cederblobb, Volta, Jimpa ja ni var säkret fler.
Vilka minnen som finns, varje fredag efter lunch - Upp till bolaget handla 2 stadiga backar med Norrlands, på med stereon där Theraphy gick varmt, mer öl o mer folk strömmande till och festandet började! Minns även Dig Kristin som ville komma in i min lya och ville påkalla uppmärksamhet genom att kasta en sten på fönstret, en normal människa kastar en liten sten...........men icke hon en stor jävel så det skallra till ordentligt tur bara att hon träffa fönsterkarmen oh inte glasrutan. JA den som får mest cred för den tiden är nog iafl Holms som t.om bodde ett tag hos mig, han och jag som satt på stekhuset innan vi hade samling till fotbollsmatchen och drack ett par finare kupor........

Tack mina kära vänner för att Ni såg till att dessa jag fick dessa brev

Minnen Minnen......tur att man blivit vuxen nu och inte håller på med sånna dumheter



Theraphy - Screamager

Nästa klar......

ÄNTLIGEN!!!!!

Så har man fått klat på kaoset som vart här hemma........eller nja iafl så vardagsrummet klart!
Så nu är det bara att röja upp i dom andra rummen så kanske man kan bo här igen men ja det tar jag nog imorgon eftermiddag måste ju ha nått att göra då oxå. Men nu väntar en kall och välförtjänt dusch sen ska jag bara lägga mig och självdö på soffan tror jag. Lär väl se till att fixa nå att käka men farbröderna på torget dom är duktiga på att baka mat så risken är ju grymt stor att jag hamnar där.

Tjo o Tjim!

/Kebebpizza

Buller ett minne blott

Dagen då vi hade tänkt styra vår kosa mot metropolen Lindesberg men ICKE Augustibuller gick i konkurs så jäkla surt.
Vi hade vart ett sött litet gäng på 12-13 st som verkligen hade viljat satt upp ett stort militättält, på med umpabumpaspelaren sänkt ett kall bira i solen och träffat andra galna människor som är där.
Fan jag hade ju sett framemot detta kollat/lyssnat på en massa sköna band, som DLK, Dia salma och staden Örebros stora musikexport Millencolin, men det jag hade set framemot allra mest för att se var Propagandhi och Path of No Return. Men Men nu får man hålla sig ugn och städad istället och försöka fördriva tiden med nått annat vettig. Funderar faktiskt på om man skulle börja med knyppling? Är det någon vänlig själ som läser denna blogg så får ni väldigt gärna berätta vart jag ska vända mig.



Path Of No Return - Cold Grief Empty Eyes

Ha en bra dag!!

/Festivallurad

Ernst Kirchsteiger

Jaha då har man slaktat en soffa här hemma......och då menar jag slaktat den ligger du sönderslagen, söndersågad och sönderriven i kartonger och sopsäckar! Så nu är det bara vänta på att återvinningscentralen har öppet så man kan kasta bort skiten.

Varför slå sönder en soffa? Ja ni som vart här vet ju att den har sett sina bättre dagar, soffan fick lite golvkänning när vi satt här ett gäng o kollade på fotboll o drack öl. Så nu är det dags att leta på en ny soffa......har en liten 2sits på vinden som jag får använda så länge....

Ernst Kirchsteiger den långa drasuten......kommer nog att känna mig som honom imorgon då står det ommöblering på schemat och installation av hemmabiosystem, och ja vem vet? jag kanske tom kommer springa runt här hemma barfota och bara läsa in rummet och komma i sinnesstämmning.....

Eftersom min kamera befinner sig på annan ort och mobilen är paj så kan jag ju inte dokumentera mitt pysslande här hemma men det kanske kan dyka upp en bild eller två när jag är klar med mina installationer.
Undrar om jag ska åka ut till nån gammal fårabonde o hämte lite ull och tillverka mig en finare ullkrona??


/Ernst


Dagen efter........

.......jag vart o kollat på fotboll är det idag!

Dagen började på absolut bästa sätt, ligger i sängen o har min skönhetssömn kl 09:00, när grannens lilla hund (Rotwailer) fick ett kraftigt pskybryt nere på gården och skäller så jag tror vartenda fönster ska spricka!
GOD MORGON SEWALL!!!! Älskar att vakna mjukt, lugnt o skönt!!!!

Efter detta hoppade man i duschen för att tvätt bort hundchocken, efter en skön dusch så var det tänkt man skulle vara lite duktig och åka upp till jobbet för o plocka in posten nu när Herr Boss är på semester.......men lagom när man svänger ut ur porten kommer Mr Kebab som ett "jehu" farandes förbi hotellet omkörandes en husbil och hängade på tutan! Alltid kul o se folk som tar det lugnt i trafiken! Efter ha sagt Hej o tjo o tjim å sånt så hamnade vi på DaCapo och njöt av en finare frukost! Efter frukosten så fick jag iafl dagens ärende uträttat.......inplockning av post!

Och nu sitter man här och skriver en massa strunt som säkert någon tycker väldigt mycket ordbajseri men det får ni tycka...själv så tycker jag detta är ganska så roligt!!!

Hitta en mycket fin bild på datorn.............ett musikinstrument från den senaste sälenresan

Locket änvändes som musikinstrument när vi var i sälen senast

//Erik Lallerstedt

ÖSK - HAMMARBY 1-1

Jaha då var men nyss hemkommen från storstan efter att ha vart o kolla på lite boll.......på den anrika Eyravallen eller Behrn Arena som dom numera kallar detta kommiersiella bygge.

Så vid kl 16 åkte jag, Virus, Linda, TT och Alle mot Örebro och hamnade på Olearys där käka en lite smaskens och drack några kalla öl..........sen bar det av mot arenan där jag var lite orolig för att inte komma in då Bajenfans har startat en liten aktion på bortamatcherna mot SEF. Men men efter lite vänta så kom man till slut in......där jag och Herr Virus stog o hängde mot ett staket o glös på fotbollen.

Matchen då??? JA har ju sett roligare tillställningar men i mina grönvit ögon så får jag vara nöjd med slutresultatet....
Petter Andersson var ju som vanligt hur bra som helst, Sulan kanske har sett sin glansdagar.

Snipp Snapp Slut

/Åke Ortmark

Fredagsmys.......


Hmmm ja några fler bilder från fredagens tillställning, "iställetföraugustibullerfest"

Är detta Elvis???  Jag o Kim

Virus....o ytterligaer en Gösser Cederblobb, JoJo, Jenny o Marre Limmar Mark på Jenny????

Stukad Hjälte Tillbaka

OJ OJ OJ FY FAN!!!! Så som jag mådde igår så jävla dåligt har jag aldrig mått i hela mitt liv!!!

Men Men nu är det måndag och en helt ny vecka.......och snart så bär det av mot örebro för inmundiga nån kall bira och sen kolla när Bajen kör över ÖSK.........förhoppningsvis!

Ja just d, lördagen då?? Jo HH var riktigt lyckat, mycket folk, mycket sol, mycket läsk. Vilka som vann?? Ja vora tacksam om någon kunde svara på det, jag minns faktikst inte riktigt. Eftersom min kamera befinner sig på hemlig ort så kommer det bilder så fort jag fått tag på den.

Lev sunt - utan alkohol som jag gör!


/P

FY FAN BAKIS

OJ OJ OJ gissa om Herrn är bakis....sitter härvid fdatorn o skakar, kanskeärdet abstinens???

Men vilken helkväll igår, men men snart går 302:an mot örebro o då är det dags igen......LÄSK
Ceder kommer o ca 20 min hit o sk lasta över bål "attiriller" för dagen......


Gårdagen!!!!!

Vi fixa partytäly





Nen nu ska jg gå o dö ett tag.....

/Varan

Fredag - Möjligheternas Dag

Jaha fredagmorgon, sitter vid köksbordet med mitt morgon kaffe och uppdaterar denna blogg......
hmm fan känner mig redan som ett bloggproffs HA HA.

Denna dag då?? Jo först detta med blogg o sånt, sen in i duschen och försöka göra sig snygg, sen ska ut på lite shopping äventyr, eller äventyr??? Bolaget kan man ju utan o innan känns det som sen ska jag o Ceder o shoppa lite redbull till morgondags bål......morgondagen tänker ni då?? Årets fotbollsturnering går av stapeln då! HH, HAGA HILLS

HA HA nostalgi i denna bild, ser ni Baccus i bakgrunden, ni som var där för 10 år sen vet vad jag menar!!!

Aaaaa min första bloggbild!!!!!

Ser ni Baccus i bakgrunden, vilka minnen är ganska exakt 10 år sen det begav sig mina vänner!!

Ha en underbar dag min små duvhökar!

/Seawall


Nej....inte han oxå!!

Jo då det stämmer.......jag oxå!!!

Eftersom detta är mitt första inlägg så kommer jaginteodsla en massa tid o skriva en massa strunt som jag tidigare gjort.

Hmmm denna blogg då?? JA Ni kommer bestå av galna upptåg, fyllehistorier, en o annan nakenbild kanske? Kommer väl försöka dokumentera det mesta som händer kring mig, Efter sommaren kommer det väl bli en del skriverier om platsbandy oxå.

Men nu ska jag sänka min GT sen lägga mig på soffan och glo lite!!

10 4 Roger Roger

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0