Jag är fan sämst!!!

Gårdagen......var ju en hellyckad dag, ja bortsett från en några tråkiga grejor!

Var över på Balders.....trevligt som alltid, inmundiga diverse godsaker, kall öl, Tacos, Kaffe & Konjak, glögg i stora lass!! Hur nöjd som helst var man när man knallade hemmåt i minus 20 grader på nattkröken!

Vi spelade lite wii.......bowling......hmmm jag är nog den person i världen som är absolut sämt på allt vad tv-spel heter!!!!! Fick torsk av en 6-7?? åring i bowling!! Jo det är sant.......och fan det äringet jagskäms över, skulle jag det skulle jag ju aldrig skriva ut det här!!!

Nej nu ska jag dricka en nutrilett tilllunch.....sen åka iväg på nya äventyr!!!

Gott Nytt År på er förresten.......för jag kommer nog inte hinna skriva nå mer detta år!! Imorgon bär det av på kryss JÄVLAR ATT DET SKA BLI SKOJ!!!

/89p

Lurade....

Så jävla gött......så har man återigen lyckats lura bilprovningen!! Man tackar......sportbilen lämnade stället med blankt papper!

Hmmm jaha ja då har man lite ledigt nu då.....är ju faktsikt inte alls så tokigt kan jag medge, trivs rätt bra med att ha lite sovmorgon, strosa runt lite och bara njuta! Men ja undrar bara hur länge man kommmer tycka det innan man får krupp och måste hitta på nått?? Ja ja den som lver får se......men nu ska jag njuta fullt ut av min ledighet!

Nyår snart! Kryssning! FAN VAD GÖTT! jag längtar som fan! Ska bli trevligt att kliva ombord på MS Klamydia igen och svinga sina lurviga, äta en massa god mat.......och dricka en masssa hala drinkar!!

Kryssning ja! 27 mars är det tänkt att bli en tripp! Några som är sugna??? Hör av er till mig! Priset landar väl på en 2hundring ca skulle jag tro, med buss från Nora och B2-hytt.....är aifö några som redan är klara!

Nej nu så ska jag bli fattiagre......dags att pynta räkningar!!!

/1 år till

Mannen, Myten, Legenden!!!

Han har vunnit fler guld än någon annan, han har vart full under OS, Vm ja fanimej konstant. Ytterliagre en gång så har han manat i blåsvänder.......vem fan är förvånad inte jag ialf!!

"Den forne finländske backhopparstjärnan Matti Nykänen har hamnat bakom galler igen. Han greps efter ett våldsamt gräl med sin fru på juldagen. Bland annat ska han ha angripit henne med kniv. Hustrun fick skärsår i pannan och handen och flydde till grannen, där hon kunde larma polisen.

Nykänen greps omgående, misstänkt för dråpförsök alternativt grov misshandel. Han dömts för våldsbrott flera gånger tidigare, och även suttit en tid i fängelse.

Den flerfaldige OS-guldmedaljören har efter sin idrottskarriär i första hand figurerat i tidningsspalterna på grund av sitt våldsamma beteende kombinerat med alkohol- och tablettmissbruk." Från TT

/Pjäxa


Jag lever...

Gräsberg: Jag gick ut i Hällefors, jag överlevde kan t.om säga att jag hade riktigt skoj oxå! Så nu vet du läget och behöver inte oroa dig!!!!

Som sagt.....juldagsfirande i Hällförs,vem hade anat det?? Hmmm inte jag om du hhade frågat mig för ett år sen! Men ja det var riktgt trevligt.....kul att se nya ansikten och visst fanns det en o annan som man sett förut!!!

Dagens stora händelse var nog alla snöskottning....jävlar vad snö det har kommit då?? Men jag o kärlekn hade det ritkght tevligt med varsin spade......och extar trevligt är det när man får mysa efteråt! Nu så sja jag ta och klunka i mig lite julmust och bara njuta av livet!

/Robinson

God Jul!



Seawall önskar Er alla

GOD JUL

&

GOTT NYTT ÅR




Gött sa Räven!

Nu så är livet ganska så bra.......man är hemma hos den stora kärleken, man är långledig och imöra frå man trycka i sig en massa smaskens! Skinka, glögg, godis......ja fan allt möjligt!! Ska njuta fårn tidig morgonstund till sena kvällen!!

Nu så orkar jag inte skriva mer utan ska utnyttja den här tiden med att ha lite julvuxenmys!!!

Ha det gott mina vänner!!

/Inte bara glögg!

Premiär!!

Jappamen.....idag var det premiär för mig på det nya snabbköpet, det nya Bertíl´s kommer nog bli riktigt bra när det är färdigt där! Alltid mysigt att gå omkring o botanisera bland en massa godsaker. Vad blev dagens inköp då?? Tyvärr så kan jag inte avslöja det här......men någon kommer nog bli nöjd!

Imorgon så får man gå på lite julledigt ska bli skönt! börjar jobba den 11 januari igen! Som jag kommer njuta av den tiden.......umgås med familj o vänner! Men framför allt umgås med den där underbara personen som jag är så jävla kär i!!

Julklappar.......fan att jag hatar att slå in dessa jävlar! Ser fan förjävligt ut!! Tror  fanimej att en blind neurosedynskadad människa skulle klara av det bättre än mig. Men men det är väl tanken som räknas??? och ja barn kanske inte bryr sig så mycket om hur paketen ser ut?????? Ja ja det återstår att se......tror nog att dom iafl kommer bli glad över sina julklappar!

Nej nu så är det dags för lite tisdagsmys......dvs TV, Soffa och färskpressad apelsinjuce!!

/Mums x 2

Alive....

Hmmm kanske något annat än man var igår??? Jävla julfester att ta musten ur en! Fattar inte detta, dagen efter jag festat.......är så trött så det inte går att beskriva med ord?? JAg tror nog att jag sov minst 90 % av dagen, helt sjukt. Men visst är man bara bakistrött så får man vara nöjd......ingen skoj när man är tokhängig och får ratta gustavsberg hela dagen!!

Ja jävlar vilken tillställning i lördag.....hade hur skoj som helst ju! Träffade på en skara riktigt sköna människor, fan så skoj det är att lära känna nya människor! SÅ ja nu är det väl bara att ladda om inför juldagen, då kommer jag göra nå som jag aldrig gjort föut.....utgång i Hellhole!! OJOJOJ jag är nog lite rädd, men men tur att man iafl har lärt känna några där uppe nu iafl!

Idag så har man träffa en TV-kändis oxå.....ha ha skoj! Mr Spökjägare Terry Evens känd från programmet Okända. Han dök upp på jobbet idag......och vi hjälpte honom med ett litet jobb!!

Måndagkväll.......hmmm ja vad göra? Nja inte mycket ska nog bara softa, kolla på TV och slösurfa!!!

1,5 dag kvar till långledigt fan så fiiiiint!!

/2 old 2 party

Veckans Finska Ord



Häpyhuulet

=

Blygdläppar



Ide....idé....eller vad??

Hmmm fan känner att jag inte har så jävla mycket skoj att skriva längre.....blir bara en massa strunt om ditt o datt om vad jag gör och inte gör eller borde göra eller si eller så eller vad fan, jag vet inte ut eller in längre känner jag. Känns fan som om ett jävla tvång att skriva här var o varannan dag!! Så om man kanske skulle lägga sig i ide med detta?? Eftersom det inte känns som någon idé att skriva en massa mumbojumbo om inget alls.

Imorgon är det iafl fredag....fy bubblan i min lilla baskerlåda vad skönt, kommer bli en grym fredag det känner jag på mig.....utan att säga för mycket!!

Fan julafton om en vecka!!! Börjar bli smått panikslagen över att jag inte köpt en enda julklapp ännu, vad ska man köpa?? Fan det är inte lätt inte, en sak har jag bestämt, vad lilla Smurf ska få, men sen blir det värre`?? Så julklappstips tas emot mer än gärna!!

Nu borde jag egentligen städa hemma istället för att sitta här men jag har ingen lust! Får nog ta en panikstädning imorgon....lär ju göra fint i stugan när det vankas finbesök!!

/Boring

Julkalender......

Hmmm det finns ju lika många olika åsiker om julkalendern som deet finns människor, årets upplaga har jag inte sett en enda sekund av, ja har nog fan inte sett en julkalender sen Staffan & Bengt skulle jag tro. Jo fan Sunes Jul kika man nog oxå på!! Men årets julkalender är den något att ha?? Jag vet inte, så är det någon som sett den kan ni vara snälla att berätta vad den handlar om.

Finns en julkalenmder till kom jag ju på som är bra....Julens Hjältar, Jonas Karlsson gör ju en underbar roll som Julhunden där!! Och ja är man på dåligt humör så piggar det ju alltid upp med en fin melodi!!



Förövrigt så ska jag inte göra ett enda dugg ikväll....ska ligga på soffan och bara ha det jävligt skönt, det där med städning, disk och sånt skjuter jag fan upp!! Är toktrött!!

/Grön-Vit Jul

Det goa vita.....

Ja en del tycker ju den här snönsom just nu vräker ner är underbar på alla sätt!??! Men ja jag vet inte riktigt om jag kan hålla med. Är väl ingen snöfanatiker direkt men hatar den ju inte heller. MEN nå som är sjukt med detta när det faller lite snö ute är ju en del bilister........måste man börja krypköra bara för att det blir lite vitt på backen??? Fan bilen välter eller voltar eller sladdar satan i gatan inte om man håller sig inom hastigheten, fan man behöver inte krypa i 50 på 90 väg.....det är ju hur fint som helst där ju! Bara köra hålla avstånden, tuta och se glad ut!!!

JA JA poistivt med snö då?? Hmmm ja det blir ju ljusare ute........och visst så smyger sig en viss julkänsla på oxå när det blir lite vitt ute, så man får hålla tummarna att skiten ligger kvar till nästa vecka, men ja man har ju firat gröna jular förr så det skulle funka lika bra nu oxå.

Nu ska jag ta och mecka lite här hemma.......

/Snowroller

Tack så jävla mycket!!

Peter......jag ska aldrig mer "håna" dig för Ricky was a young boy!!

Knockout.....jag bugar och bockar ödmjukast för sista låten i lördags! Kan inte säga mer än....SUCCÈ!!!!

Ni har gjort det förr........ni gjorde det igen.....ni kommer göra det om o om o om igen!!
 Rocka arslet av er publik!!


Knockout I salute you!!


090717

Vilka minnen......drar ihop sig mot en ny tur med skutan!!!

 


/Medhavd sprit


Lördag i rockens tecken....

Japp idag är det partylördag!! Inga fel alls!! Var ju evigheter sen jag var ute på lokal.....hmmm slutet av augusti skulle jag tro det var!! Vad hände då?? Jo Knockout lirarde......vad händer ikväll?? Jo Knockout lirar!! KAn bli en ruggigt trevlig tillställning ikväll skulle jag tro.....ja med tanke på sällskapet som ska med ikväll kan det ju inte annat än bli succé!!!

Så nu ska jag sörpla i mig det sista av kaffet sen lär jag väl göra mig lite snygg och ta mig en tur ner till byn, måste ju till Bertil´s och inhadla lite rusningsdryck.....hmmm undrar vad mans ka satsa på för nå?? Inte en aning, några go bira lär det ju iafl bli......kan skulle ta en flaska JD för att späda på rockmyten lite extra!?!?!

Nej gått folk......om det inte blir nå inlägg imorgon kommer det säkerligen bero på att man är en aninges bakis skulle jag tro!!

Keep on rocking!!

/Mums

Veckans Finska Ord


Pesuriepu

=

Skurtrasa


Oväntat....

Skönt med torsdag......för imorgon är det ju fredag och jga får träffa hon den där tjejen som jag är så kär i!!!

Tordag idag......dagen har rullat på precis som vanligt, vakna, åka till jobbet, jobba, lunch, jobba......efter jobbet så tog jag mi en tur ut til mina päron, där stötta jag på oväntat besök, bror var där och så klart min underbara brosdotter!! Var så jävla trevligt att få se den där lilla smurfen var ju ett tag sen sist, så idag har man lekt lite med henne, eller ja lekt o lekt, hon är drygt ett halv år bara men det är mysigt ändå......och se när hon ligger på golvet o sprattlar som en fisk!!!

Nej nu har jag inte tid med detta...håller på med opertion röjning här hemma måste ju få det lite snyggt o prydligt ju när det blir besök på lördag ;op

/Farbror

Bladspenat!

Jaha som vanligt så är man lika nöjd o glad att det är onsdag igen och veckan vänder och man kan blicka mot helgen. För denna helg kommer bli grym tror jag......fredag blir det ju massor med trevligehter med min älskade flickvän.....men på lördag smäller det! Läsk, Knockout och en massa jävla röj! God Damn att man längtar!!

Dagen då?? Nja finns nog inte mycket att orda om känner jag, den har väl rullat på i sin vanliga takt, ja visst har den vart lite märklig men men inget jag behöver fundera på egentligen eller svamla om här!!

Nej detta  med att skriva känns jävligt tungt idag så nu lägger jag ner verksamheten för idag!!

/Konstigt

Ska det vara musik....

Så ska det vara KNOCKOUT!!!

Gott folk, Nära & Kära, Vänner & Ovänner, Smart som Dum, Polack eller Finne, Alkis eller inte.....spelar fan ingen roll för på lördag smäller det!! Då ska den där jävla lucian firas in ordentligt!!! OCH då menar jag ordentlig, Ni minns förra gången grabbarna från Knockout spelade på festvåningen på Nora Statt.....kristallkronorna svajjade, Brandmännen rocka i bar över, blodet rann..................så ni får fan inte missa detta tillfälle att se Knockout spela för utsålda hus igen!!

När?? 12/12 kl 22:oo
Var:?? Nora Statt, Festvåningen

Kom för i helvete......kommer bli en kväll att minnas!!!!

Är det drag så är det.........


Nydekorerad!

Som man väntat......men nu är det ialf äntligen gjort!!


Före



Efter

 


Hyvää Itsenäisyyspäivää!




Daska den på stjärten!!

Hur trevlig är det egentligen med detta jävla gråväder?? När jag var liten och det börja närma sig jul o sånt nog fan var det snö och kallt ute??? Även fast jag inte är no 1 fan av snö så skulle jag fan hellre ha lite vitt skit på backen kanske någon minusgrad........skulle ju bli mycket ljusare och trevligare då. Ja och tänk på barnnen vad skoj dom skulle ha.....hade säkerligen Astrid 87 år sagt!!

Lördag idag?? Discodag?? Svar nej....idag blir det nog bara en dag i kärlekens tecken......en massa mys och bara ha det gött skulle jag tro. Sen alla ni med snuskig fantsi.......NEJ inget sånt det måste man vänta med tills man gift sig ju!!!

Nu ska jag ta och göra mig lite snygg tror jag sen dundra ner och överraska HON på jobbet tror jag!

/Minus Celcius???

Veckans Finska Ord



Juustohöylä

=

Osthyvel



Rävsax eller Fårfiol??

Jiiiiiha så var det bara en dag kvar! Mumma, Mumma, Härligt, Härligt, Gött, Gött ja fasiekn vad skönt det ska bli med lite helg igen!!! Förstår inte varför jag längtar så mycket efter helg för?? Fan mina helger dom sista månaderna har ju varrt hur underbara som helst ju.....och ja det lär dom även blii framtiden!!! ME LIKE!!!

Tordag......biverkningar??? Nja det har väl kanske lugnat ner sig något? Absolut inte lika ont i halsen som igår, absolut inte lika snorigf som igår, Absolut mycket mer hosta än igår.....men men bara mosa i sig lite fin hostmedicin så blir detta bra!

Händer nu då?? Hmmmm har inte så mycket planerat känner jag, rikitgt skönt, ska nog bara ta mig en tur till Herr Icahandlare, sen en tripp till päronen och framåt kvällen ska jag parkera mitt arsle på en hård träbänk och avnjuta lite plastbandy! Toppmöte i Div 5..........visst låter det lockande!?!?!?!?!

Så........so long!!!!

/Lycklig som FAN 

Otrivin heter kursen!

Jaha ja........spruta igår!!! Förkylning idag! God Damn att man älskar detta med biverkningar!! Halsont -  yes, Snuva - yes, hosta - yes.......det kan ju inte bli bättre än så här!

Tordde själva syftet med sprutan var att man inte skulle bli dålig?? Men Men så fel man kan ha....men ja är iten bitter, trivs bra med mina snorpapper och nässpray!!!!

Undrar om det är läge för att kasta upp staken i fönsret??? Har fan inte orka gjort det ännu?? Men det spelar väl ingen roll....är ju långt kvar till jul ju!! Ja man kanske skulle ta sin un tur upp på vinden o kolla efter kartongen med juljoxgrejor.............om jag orkar!!!!!???

HA HA kom på en sak.....på måndag, då ska det bli riktigt riktigt riktigt spännade!! 

Nej nu ska jag ta en stud soffhäng med minn vän Otrivin!!

/T


Jag har oxå!!!

Japp jag har oxå tagit den där berömda sprutan nu.......så nu kan det jävlar i mig flyga hit svin och smitta mig!!! HA HA Gött......men men bara vänta på att baksmällan ska komma, ont i armen, feber, klamydia, gonnoré ja vilka nu biverkningarna var???

Tisdag.....ja en helt vanlig jävla tidag! Innabandyträning idag.....men nope inte för mig! Jag tror mer på den den grejen att vila sig iform, och nu är det nog 2-3 veckor sen jag rörde en innebandyklubba sist.....och ja som det känns nu så kommer nog klubban bli liggandes länge!!! Men Men lär iafl ner till hallen idag och skriva på nå kontrakt iafl, men lärr omförhandla det lite, tänker inte skriva på för 2 år nej nej fan man vet ju knappt om man kommer att överleva den här säsongen och vart fan man själv begfinner sig när nästa säsong drar igång det står nog skrivet i stjärnorna!!!!

Nej nu ska jag gå till ICA en sväng och köpa mig nå onyttigt tror jag som tröst för att jag tagit spruta idag!!

/S

RSS 2.0