2009 Here I Come...



Mr Seawall Önskar alla ett
GOTT NYTT ÅR!!!


Älgar....

Tydligen i Gällivare så är älgarna helt galna och går till attack mot folk!! Hmmmm ja och?? Det är väl väl bara att hänga upp bössan på ryggen o blåsa av ett skott när dom anfaller..........ja ja då kommer väl nån gräsätardjurvän och säger att det är synd om dom.......men va fan älgar ska inte ränna inne i samhällen, dom har ju hur jävla mycket skog som helst att vara i!! Hmmmmm nu så flyttar alla människor ut i skogen o lever på mossa o bark så kan älgarna at över i stan och dricka öl och gå på Mc Donalds tycker jag! Rätt ska vara rätt!!



/Helge

Söndag....

Fan vad skönt det är att vakna upp en söndag o inte ha huvudvärk, ångest o känna sig bakis den känslan har man inte upplevt på länge!!! Alltså e en helg nykter........jag är stolt!!

Gårdagen då?? Började med en lunchbesök hos Greken, jag, Blobb o Virus sen så slöt TT upp o vi åkte ner till hallen o kolla på lite innefotboll......och jävlar vad folk det var där.........och jävlar vad det var dåligt med syre i hallen!!! Kolla på några matcher och ja det finns ju en o annan som  kan joxa med trasan!
Dagen fortsatte hemma hos Virus där vi beta av några låtar Guitar Hero!! Fan snart kommer jag ju kunna lira på medium inte illa pinkat av en tondöv kille utan koordination!!! Sen ner till hallen igen för o kolla på en riktigt batalj, Nora - Ervalla, en riktigt trevlig match som Ervalla vann bväldigt enkelt till slut!!
Höjdpunkten nere hallen var när något klappmongo från Hällefors sköt upp bollen på läktare.....träffa en kaffekopp, jo då det skvätte kaffe överallt.......på TT o Virus som blev totalt nersölade med kaffe.....ha ha skadeglädje den sanna glädjen!

Kvällen avrundades med en Pizza och film.......var fanimej skoj att kunna umgås med lite kompisar utan att dricka läsk, den största o enda frågan är om vi nu har gjort det tidigare!???!?!?

Nej nu så ska jag snart häva mig iväg till päronen för en finare söndagsmiddag!

/Via Direkt  

Jul......

Jaha då har julen sprungit förbi med an rasande fart!! Men ja det har vart en riktigt trevlig jul! Julafton firades med familjen, där man åt, åt sen åt man lite till och därimellan slank det ner lite gott att dricka oxå! Tomten var snäll iår oxå jag fick iafl några paket, lite bra o ha saker som man önskat sig!!!

Juldagen?? Det är ju den stora partydagen i juletider........så festen starta hemmahos Virus vid 16-tiden med några kalla bira och lite Guitar Hero......och det är ett spel som jag verkligen inte är bra på! Men jag gör så gott jag kan och klara iafl av någon låt på easy!! Efter några öl o svordomar hemma hos Virus knallla vi förbi hotellet och köpte biljtter till kvällen utgång! Nästa anhalt blev Blobb där den stora festen skulle äga rum! och vilket party det blev!! Mycket folk som man inte parta med år o dar, mycket läsk, bra musik.......och en o annan brallis dök förbi oxå. Efter några timmar hamnade vi på hotellet.....och ja hoteller är alltid hotellet så räcker att skriva så! Efter dettta stunda det en eftersläckare.....och helvete vad  onykter man blev! Rumlade hem sen som satan iafl........vid 06:30 så kröp man ner i sängen!! Så dagen efter tillbringades i sängen o på soffan med litervis med vatten!!!

Kvällen då?? Hmmmm blir lugnt som en filbunke, lutar år lite tv-spel hemma hos Virus!!!

/Död Fisk

GOD JUL!!

Ville bara önska alla Er som är här inne och läser en riktigt, riktigt GOD JUL!!!



Snart dags.....

Nu jävlar närmar sig det med stora steg......imorgon smälle det! Då kommer han, den stora feta röda gubben i röd outfit och skägg...........men ja jag tror inte att han kommer till mig har nog inte vart tillräckligt snäll iår!! Känns som om jag har vart ute o slarvat alldelses för mycket.......som igår tex!

Jag o Bror var hemma hos Tony en brandomskamrat till bror, en gammal arbetskollega till mig, var en mycket trevlig kväll, med Mumma, Snakebite, Öl och nån whiskey!!! Kom hemrumlandes till mor o far vid vid en 2-2:30 tiden!!

Hmmmm idag så är det dags att köpa julklappar......märkligt att man alltid ska vara ute i sista minuten!!!

Nej nu så ska jag äta lite frukost.......

/Ho Ho

Gästinlägg...

Dagens bild. Var finns denna? I Gyttorp så klart... Vart annars.



Till nå helt annat.
Dagens bravader började i hallen och kommer förmodligen att sluta i en soffa någonstans i byn.
Vad kommer hända???

Vad gör Seawall: Som vanligt, dansar och blir piss full.
Vad gör Virus:.... svårt att säga, blir förmodligen skit full och kyper ner för en trapp baklänges, allt detta för att göra de till en sport.
Vad gör TT: Bralissar....
Vad gör Blobb: Dominerar på Poker och är nykter???
Vad gör Tobbe: cell??? 
Vad gör Nödd: bygger på chips tuttarna och blir förbannad på Gry för att han inte kommer.
Vad gör Mats: Letar efter sin jacka...
Vad gör Ola: Förlorar i poker och i travet. Poker mästare 2008 : Blobb???
Vad gör Mark: tjatar....
Vad gör Baron: Matar mamutar... Dagen säkraste.
Vad gör jag: Som vanligt. Är nykter och städad? eller inte. Öl och Öl = fylla.


Hur slutar allt detta? Imorn så vet vi. Med lite tur så får jag äran att skriva i denna blogg igen. 
Allt kan hända i byn som dom flesta inte vet finns. 


Till sist.

GLÖM INTE BORT ATT DU ÄR VÄRDELÖS

/
Kebaben. 

Veckans Finska Ord



Grogiainekset

=

Groggvirke



Det närmar sig...

Fan så fort det går, julhelvete närmar sig ju med stormsteg.....inte bra!! Jag som VM o juklappsproblem, hmmm som tur är har ju Ststil öppet på julafton så man kan ju alltid fynda nått där, en rattmuff, spolavätska eller en doftgran! Åh så skoj o få jukklappar från mig!!!!

Julklappar ja.....då ska det ju rimmas oxå! Jag har ett rim som garanterat kan stå på alla julklappar:
Detta är ett dataspel, Rätta mig om jag har fel.
Hur bra som helst ju......

När jag ändå är inne på avdelningen julklappsrim kan jag ju förmedla några till som jag funderat på, inte illa att komma på rim innan man ens köpt en julklapp!!

2 st rim till er som ska ge bort en DVD till någon....
1. Den är blank och platt, och kommer ge dig många skratt!
2. Placera denna i hållaren och tjofadderitt så kanske du får se Brad Pitt!

Och detta är ett rim för er som ska ge bort nå helt annat till någon ni tycker om!!
Den surrar och du kanske blir svett denna sak är hård som ett spett!


Nej nu så ska nog jag ta och städa lite......alltid skoj en fredag men man måsta ju få lite julefint här hemma!

/Rimstuga
Hmmmm inte illa va!!!

Boxer....

Känns som detta har blivit en föjetång här på bloggen......men ja dom har ju inte riktigt vart så lätta att ha att göra med den sista tiden......

Men nu så!! FY FAN!!! Jag blir så imponerad av domså det inte finns!! Dom har nu skickat mig ett brev (ÄNTLIGEN) och bett om ursäkt för allt strul som varit! Tack säger jag! Även med i brevet fanns det nu nå typ av papper att auogirot nu ska fungera och det kommer att drs från mitt konto varje månad framöver.....inte illa tog nog bara ett drygt halvår för dom. Men som lite plåster på såren så fick jag lite mer kompensation......några månder gratis till!! Fan så näjd jag är nu, Boxer is the shit!! Känns som en tidig julklapp på nå sätt!!

Ja och om en vecka så är det dags......julafton, som jag längtar! Ser verkligen framemot all god mat, god dryck och förhoppningsvis gott sällskap!!! Vem vet jag kanske t.om får nån julklapp?? Om inte annat får man själv se till att bli klapp!!!!!

Nej nu så ska jag ta och fixa o dona lite!!

/Robert

TT - innerst inne.....

Så vet jag att du tycker om mig............jag tycker om dig oxå min älskade vän!!

Tack för dom värmade orden...........

Postat av: TT

Om du höll på dom där blekfeta jävlarna i finalen så är du äcklig.
När ska du fatta att man inte kan tycka att det är bra att Finland vinner över Sverige i Idrott?
Jävla klappis!

2008-12-15 @ 07:56:53
URL: http://tonysegen.blogg.se/

Postat av: TT

Nej, jag håller inte på Polen. Och fan i mig inte när dom möter Sverige. Då är dom tandlösa felknullade jävla kolgruveinavel hela bunten.

Tvätta dig på överkroppen och kom in i matchen för fan!

/ Mirozlav Kubistal

2008-12-15 @ 16:10:01
URL: http://tonysegen.blogg.se/

.......................................................................................................................................

Men Men nu så är detta VM över så nu får vi hitta nå annat som du kan reta upp dig på, ja det är ju inte så svårt att hitta på nå, finns ju massor av ämnen, folk, åsikter som vi kan ta upp eller vad tycker du???

Måndag idag......ytterligare ett steg närmre nästa helg fan så skoj det kommer att bli på lördag! Julcup med plastbandyn som kommer att avsluta med ett hejdundrande party hoppas jag!!!

/M

Bonusfinska......



Suomi salibandy maailmanmestari

 


Ytterligare en helg....

är snart slut!! OCh som vanligt har man haft en helt sjukt skojig helg!! Fredagen så spalades det plastbandy och resten av kvällen tillbringades i soffan.....sovandes!!

Lördag: Som vanligt en frulle på Da Capo men denna gång utan Blobb som befann sig på okänd ort. Senare så bar det av upp till den norra delan evn lännet för att spela plastbandy med U-laget, tyvärr stryk och ytterligare en gång har man fått bevisat för sig hur jävla låg domarstandarden är i Örebro län......efter matchen så hamna man som vanlig hemma hos Virus med en kassa öl.......där vi kolla på Barca-Real, en riktigt bra match! Efter matchen så hamnade jag, Virus och Blobb hemma hos honom där det tjatedes om allt och inget.....Virus var naken, som vanligt! Kvällen avslutades runt 05:00 efter att vi käkat en dunderfrukost bestående av Pytt i Panna, Hamburgare, Steka ägg och köttbullar!

Denna dags har gått i soffans tecken......med läsk och godis!! MUMMA!!!

Men nu så väntar sängen!

Tjipp!

Manligt!!

Vilken syn man möttes av imorse när man kom ut och slog en kik över torget......där stod det många många kilo manlighet parkerad.........ha ha en helt sjuk syn tycker jag!!! Men ja det är ju ett bevis på att snöröjningen iafl funkar!!





/Valmet

Lusse Lelle....

Alternativt luciafirande

Lucia är en trevlig högtid som firas stort och brett av så gott som alla i detta rike, men visst börjar det bli lite tröttsamt att alkoholisera sig och somna naken i en snöhög med pepparkakssmulor i armhålorna..? För er som vill bryta era Luciavanor men saknar idéer på alternativ presenterar vi här ett antal mysiga förslag som passar såväl gammal som ung.

Alternativt luciafirande
 
Klä ut dig till Gammelsmurfen och smyg omkring och gör rallytutte på intet ont anande luciafirare.
 
Spring naken omkring på olika privatfester med ett stearinljus mellan benen och gorma: "Klockan är tolv och allt är luuugnt!"
 
Sup ner dig och bege dig till närmast belägna centrum iförd en jacka med texten: Berusad på stan.
 
Anordna en världsomspännande tävling i att lyckas släcka flest luciakronor.
 
Gå omkring med en pinne och ett paket HotDogs och okynnesgrilla över alla öppna eldar och ljuskällor du hittar på. Vegetarianer kan med fördel grilla morot.
 
Fira midsommar istället för lucia.
 
Klä ut dig till en gigantisk brandsläckare och påpeka våldsamt för alla som har levande ljus att det är livsfarligt!
 
Baka egna lussebullar med grön karamellfärg i. Ta med dem till skolan/jobbet och bjud laget runt. Glöm icke att tala om att de är "specialkryddade". Med största sannolikhet får du äta upp alla själv, så ta med en eller två liter mjölk att skölja ner dem med.
 
Besök så många ålderdomshem du hinner, utklädd till stjärngosse, och blotta dig för alla pensionärer.
 
Dra en vit kondom över staken och be alla tärnor att tända veken.
 
Sjung O´Helga Natt i skolans aula - naken så när som på en slaktmask, och insmord i blod.
 
Klä ut dig till en pepparkaksgubbe och gå fram till alla överförfriskade ungdomar och be dem 'äta' dig.
 
Ställ dig på huvudet på stadens torg, med ett tänt ljus i häcken och skrik att det brinner.
 
Ring polisen och säg att du har sett Ku Klux Klan tåga runt med facklor i trakten.
 
Leta reda på alla rödklädda småttingar med skägg och stick dem med nålar under fotsulorna - känner de smärta och skriker så är det smådjävlar som skyndsamt bör skickas tillbaka dit de hör hemma.
 
Stoppa luciatåget på väg ut ur kyrkan och slicka Lucian i ansiktet och på halsen, stoppa därefter upp ett finger i hennes mus och säg att du är deltidsbrandman och därför vill förvissa dig om att hon är våt nog för att inte fatta eld.
 
Klä ut dig till Hans Scheike, lägg en tärna över vardera lår och piska dem sedan duktigt med en stjärngossestrut.
 
Låtsas att ditt könsorgan är en brandpost och släck så många ljus du kan i luciatåget.
 
Förät dig på lussebullar med vallmofrön och dansa sedan fram till alla män med skägg och sjung Hej tomtegubbar, medan du rycker dem i läppskägget och stampar takten på deras tår.

Veckans Finska Ord



Kaivinkone

=

Grävamaskin



Är det sant?!?!?!

Sitter o kollar text-tv på 5:an......och ser en häpnandsväckande rubrik!!!

Blondinbella googlas oftast.

Hur fan är det möjligt, det finns för fan 15545685687 saker som måste vara mer intressant att googla på alla fall i min värld!! Saken blir ju inte ett dugg bättre när man får reda på vem som kommer på andra plats!?!?!? Linda Rosing!!???!?!
Linda Jävla Platsansikte Rosing.......fan jag skulle hellre googla på katt- eller hundskit än det! Och ja det är fan roligare och mer intressant att läsa om just djurens avföring än något om dessa två ovan nämnda person.

Nej folket.....skärpning nu! Googla seriöst och på vettiga saker i framtiden!

Sen en sak till som e lite skojigt med att söka på Google.........söker man just på ordet sökmotor så förväntar man sig nog att Google borde hamna längst upp........men NEJ så är det inte! Längts upp hamnar Sökmotoroptimering, tvåa Altavista, trea Sesam.

Är inte detta märkligt!!!

/hitta.se

Fiskpinne eller vakumpump?

Anonym om Lite bilder från helgen!!:
Bilderna visas för allmänheten i förhoppning om de inte används i olika sammanhang utan fotografens medgivande. Om du förekommer på en bild som du inte vill ska vara kvar, eller finner en bild som du anser stötande

.............................................................................................................................................................................

Vad då? Förstår inte, eller så är jag väl så jävla dum så att jag inte fattar nått? Förklara mer TACK!
Om det nu finns någon bild på någon som DU inte tycker skall vara på min blogg så får DU gärna höra av dig så ska jag omedelbums plocka bort ev bild/er.

Om jag förekommer på någon bild som jag inte vill ska vara kvar? Hmmm ja det här säkerligen redan inträffat........men jag har inte hundra koll på allt som händer! Men om jag nu skulle uppleva att en publicerd bild på mig vara "otrevlig" så skulle jag då be den som publicerat denna bild att ta bort den...

SÅ om jag nu ev lånat någon bild från sida och ej angivit källan så ber jag så hemskt mycket om ursäkt och ska jag nu ta bort någon bild så skicka mig ett mail så kommer alla vara nöjda o glada i framtiden och ska endast publicera bilder som jag tagit själv, fått av någon vän, och fått tillåtselse att publicare personerna på bilden i fråga.

Just d......min mailadress! [email protected]

/Kodak

  


Lite bilder från helgen!!


Timell & Byggare Blobb


En liten bit av Joel + Bobo & Evy


Röbbin unt Fyllo


Myspys


Rade, Röbbin, Jag & Tulo

Vlken jävla helg....

Fan tror nog att denna helg är en av dom roligaste ja upplevt på flera år!! Mycket härj, öl och annat sjukt!

Fredag: TV-spelskväll, fifa09 var hur skoj som helst, deltagare, Blobb, Bobo, Virus, TT, Kebaben och så jag.....kan ju säga så här det var skoj o spela men jag fatta inget, lyckades under kvällen att INTE göra ett enda spelmål men ja hade iafl mest gula o röda kort.....nå ska man vara bra på!

Lördag: Frukost på läktaren nere i idrottshsuet och kolla på damnnebandy, ja det var kanske inte den bästa matchen men många mål blev det...........sen vidare till Virus och där vankades det öl och film......en gammal klassiker gick varm, Torsk på Tallin den är ju hur bra som helst! Sen efter detta drog vidare till TT där det vankades lite lagfest och jävlar vilken tillställning! Mycket folk och väääääääldigt mycket läsk!! Var en riktigt bra tillställning! Tack TT!!!

Söndag: Bakfylla, kräkas, innebandy......eller inte? Hmmm spela inget var bänkvärmare!

Nu så ska jag sova.....trött, tröttar, Jag!

Myggan!!


vilken tillställning

Joooooooooooooo då!! Vilket jävla party!! TT Tusen tack! Mer sånt!!

Fråga???
VAD GJORDE VIRUS? MED VEM? Vi  vet.....
Vart tog skoran vägen?
Vem är egentligen raggen???
Vem fick Henkes syrra??
TT: dusch?

Bilder  kommer,,,,,,,


/Bågskytt

Veckans Finska Ord



Naissukupuoli

=

Kvinnokön



Det drar ihop sig......

.........som flickan sa! Mot vad då?? Ja ytterligare en trevlig helg i goda vänners sällskap!! Har en känsla av att detta kommer att bli en rikrigt bra helg!!!

Nu då?? Nja nyss hemkommen från ett plstbandypass......där man avsluta med lite fys!?!?! Cykel o skivstång! Fy inte illa av en gammal stofil som mig!! Så nu e jag jäääääääääävligt trött i kroppen, vet att den inte kommer att må bättre imorgon!!

Nej nu så blir d soffläge och nå nyttigt att äta.......


Ses imöra!

Kyss!!

Sjukt Roligt!

Hur roligt är det inte med egentillverkade skyltar........

HA HA detta skulle jag vilja se......


Vilken underbar meny!



 


Hoppas det var bra?

Ja kryssningen!!!



Fick denna bild av TT igår, hoppas verkligen han hitta den stora kärleken ombord!

Men ja snacka en sväng med han idag men han avslöja inget om den stora kärleken men det kanske han berättar när han väl kommer hem få jag hoppas. Tror nog att han haft en bra resa trots att snittålder låg 68 år.....han hade en kraftig basröst idag den lilla fan!!

Nej nu så har jag inte tid o sitta o skriva mer.....snart kommer Virus sen bär det va mot Linde för en shoppingtur, har köpkväll med innebandyn!


Liza! Varför Liza??

"Och när jag inte ville ha paketet så frågade hon om jag visste någon som kanske ville ha ett. Jag funderade ett tag på att lämna Seawall som referens eftersom jag vet hur glad han/du blir av unga tjejer som ringer och fnittrar i luren. Men sorry, jag valde att svara: "Nä mina bekanta är lika tråkiga som mig." " Hämtat från Lizelus lilla blogg

Hmmmm fan DU skulle ju ha lämnat mig som referens, älskar ju när det ringer kvinnliga säljare o sifoundersökare, man kan ju alltid fantisera att dom ser bra ut.....ha ha ha ha.....

Men vad gällde då saken? Nå som kallas Scrapbooking?? Vad är det egentligen?? Pyssel och plock? Klipp o klistra?? Nja kanske inte min grej trots allt är inte direkt så kreativ när det gäller sånt......har en känsla av att det skulle nog bli CRAPbooking om jag satte igång!

Men Liza.....nästa gång, hälsa från mig!!

Dagens händelser????? Hmmm har inte hänt så jävla mycket.....mest en massa jobb, oc nu ska man försöka få i sig nå att käka sen iväg och jaga plastboll någon timme!

Just d......höll på att glömma en sak! Min kära vän TT är ute på kryss.....han var riktgt taggad på att åka, men idag så kom det ett SMS: Pro Resa. Jag och Mogge plus 40 st 70 åringar. Var fan är alla blåljus resenärer?
HA HA HA.....fan vad skoj med en pensionärsresa!! Ett par timmar senare får jag ett MMS från TT, där sitter hans medresenärer och sjunger en finare pensionärssång.......ha ha ha!! PROkryss var det här!!

/Kattmat

Nu är det jul......

här i min lägehet!! NU så har jag ställt staken i föntret!! Guuuuuuuuuuud så hemtrevligt det blev!!

Måndag......snart slut på denna dag oxå, känns som denna dag har vart jäkligt seg, ja vädret har ju inte vart det bästa känns som om man lever i ett enda mörker nu!

En snabb resume av helgen kanske kan var på sin plast:
Lördag: Vakna, frukost, Hem till Virus, Kaffe o Öl, Bil till Örebro, Bowling, Mat, Mer öl. sen skulle ja till hotellet, kom inte in....var fullt???? När fan inträffa det senast?? 1782?? Nåväl.....nästa gång Dansbandet Knockout lirar får man se till att komma i tid, Men hamna på hundgår´n istället och lyssna på Avocation......fan så bra dom!
Söndag: Vakna, Frukos - Pizza, innebandy, Fotboll hos Virus, jag somna på soffan, sen hem somna på soffan.

Kul helg eller??

Nu ska jag ställe upp nån gammal tomte i lägeheten oxå!

/Kul Hjul

RSS 2.0