Visst....

Visst......är det skoj att betala sina räkningar?? NEJ för i helvete!! Men Men det är ju nått som måste göras varje månad, pengarna ska rulla, easy come easy go!

Måndag idag och jag sitter hemma hos mina päron nu o lånar deras dator efersom min fortfaradne befinner sig på okänd ort?? Fan kan den inte bli fixad snart!! Och trött som fan är jag?? Fan varför kan man aldrig känna sig riktigt pigg för?? Hmmm kanske skulle pröva det där knepet med att lägga sig i tid!!!

Nej nu så vankas det lite bastubad!!!

/Slut på kontot

Lånad tid....

Då har man fått lite tid över och kommit över en dator en stund inga fel alls att få kontakt med omvärlden igen! Det är ju sjukt att man kan bli så jävla beroende av en dator!!

Snabb sammanfattniing av helgen....

Fredag, seriepremiär innebandy, torsk mot Real Hovsta.....ja ja bara gnugga på så kommer det trilla in någr apinnar till oss oxå under detta år.......................hoppas jag!!!

Lördag, seriepremiär för Div5 gänget....blytung förlust mot Bunkerboys men där visades det prov på bra innebandy! Fick även besök från norr i lördags.....god damn så trevlig vi har haft! Var inne i öret och fick oss en matbit på ett nyöppnat hak, gamla Mitt Andra Hem, kan rekomendera det stället, jisses vilka fina köttbitar!!

Söndag, en tripp till Hfors fram o tbax, daminnebandy.....och snart bär det va mot öret för att kolla på Linde när som forhoppningsvis får dyngtorsk mot Ekängen......

Nej nu ska jag inmundiga en finare kopp java sen åka hemåt o vänta på Taxi Waldet!

/Bara Sport

Beroende???

Hmmm fan har vart utan dator nu i mindre än 24 timmar....och det känns ju skitskumt ju! Hur fan ska jag överleva 2 veckor utan min lilla maskin?? Nåväldet får väl gå....som tur är kan man ju alltid låna andras datorer! Sen finns ju mobilen men att surfa med den är lika upphetsande som att se målarfärg torka!!

Jag o datorer verkar inte vara någon bra kombination??? Varför??? Hmmm detta är den tredje dator som kukar ur för mig på mndre än en att halv år?? Ska tydligen inte ha någon verkar det som?? Jag tror nog att alla dator tillverkare i världen har nått emot mig......känns iafl så!

Nu ska jag vara bitter för att jag inte sitter hemma och slösurfar!!!

/Anti Pentuim

Drabbar tydligen bara mig...

JA JA.....på grund av diverse datorstrul så kommer det blisporadiskt med inlägg här! Kan säga så här, det blev bara svart!!!

/Måndagsexemplar

Måndagstråk

Jaha då är man hemkommen från jobbet......och känner mig helt bortkommen i hela skallen, god damn att jag är trött!!! Så idag blir det inte många knop gjorde här hemma. Plan nr 1 är att hoppa in i duschen, plan nr 2 har jag inte kommit till, står lite i valet o kvalet om vad man ska göra?? Hockey på TV:n eller lägga sig raklång på soffan o lyssna på webradion......ja hocley där oxå, örebro vs AIK. Ja Ja vi få la seeee va söm hääänder!!

Hmmm nej fan nu orkar jag inte skriva nå mer......duschen nästa!!!

/Koala

Länktips....

Hmmmmmm min vän BB14 la ut en länk på FB idag.....och sinne för humor som man har så är detta nog bland det sjukaste och roligaste jag sett på länge!!

En KLOCKREN sida!!!!


Söndag i fabriken!!

Myspys och lite där till.....god damn vilken härlig söndag detta varit hittills!! Underbar frulle, underbart väder, underbar sport på tv.....hmmm ja vad ska man säga tycker mitt liv nu är jävligt underbart!!

Gårdagen höll på att sluta med en katastrof?? Somna kl 21:30 på soffan en lördag??? Vad fan är det för fel på mig, börjar åldern komma ifatt?? Blir livrädd, så igår vid kl 22 så blev det en liten promenix för att få i sig lite gott syra.....sen så orkade man iafl vara vaken till klockan var nästa 24!!

Var på IKEA igår.....hmmm ibland så måste man ju dit, men någon shopping blev det inte. Hittade en lapp på ett skåp......blev lite fundersam när jag såg den!!!



Utgår i det här träslaget?? Ja visst.....men va fan gör det för någon skillnad vad det är för träslag i ett skåp när skåpet är toklackat i en pornografisk röd färg?? Inte fan bryr jag mig om om det är, björk, furu, ek eller äppelträd i det skåpet om det är rött.....ja för att vara lite nogrann fanns det även i blått!!

Nu så ska jag ha lite söndagsmys på soffan med lite karra och sport, kanske kan hända att man tittar på en gammal DVD till kvällen!!

Kanadagäss är inga renliga djur!!

/Tallroth

Gött mos!!!

Herregud att man just nu mår bra......fullkomligt bara älskar att sova länge!! Så jävla gött!! Så nu är man pigg och utvilad för dagens hårda prövningar!! Vad står på den berömda agendan idag??

Egentligen så är det väl inget som är tokplanerat, men om ca en timme så dyker det upp besök från norr, och det har talats lite om en tur till Marieberg.....så då kommer det väl bli så!! Kan även hända att det slinkr in ett biobesök till kvällen? Ja det får visa sig hur det blir????


Igår kväll/natt visades det en riktigt klassiker på TV....Ghostbusters, men herrejävlar fick man verkligen göra så där dåliga filmer förr?? Det är ju helt sjukt......och det värsta är nog att man en gång i tiden har tyckt att detta var roligt och bra......skönt att  man iafl kan utveckla vissa sinnen när man blir äldre.

Nu ska jag hoppa in i våtrummet och tvaga mig lite.....

10 4
Roger Roger

Veckans Finska Ord



Makkaranviipale

=

Korvskiva



Dåtid vs Nutid....






Måste ju aifl kommentera "mannen" i det första klippet.....kan ju säga att dansen och frisyren inte går av för hackor, man blir ju lite nostalgisk i hela kroppen!!

Jaha och så har det äntligen blivit fredag oxå fy bubblan så skönt!! Dagens prövningar kommer att bestå av städning här hemma sen kommer det formodligen blir ett kraftigt sofflägen skulle jag tro! Lika bra att ladda batterierna inför lördagens härliga äventyr!!

Dags att klunka i sig lite nyponsoppe sen tbax till jobbet och göra ett sista ryck innan helgen!

/Covers

Fundering....

Hmmm var på muggen för ett tag sen.....intressant eller hur?!?!?! Men men fick ju lite tid över till en fundering då..

Hur länge måsta man sitta på på muggen innan benen somnar??? 1 timme? 3 timmar??
Somnar fötterna fortare än benen???

Någon vänlig själ som vill pröva detta så slipper jag.......

/IFÖ

Hyper....

Ja det är fan inte sant detta.....vart tar veckorna vägen?? Fan tyckte ju nyss det var måndag och vips så är det snart helg igen! Inga fel alls jag gillar helger!!

Gårdagens hockey blev ju inte riktigt den klang och jubel tillställning man hade hoppats på.......kan ju säga att det blev en totalkross! 6-2 till Hofors.....men men på måndag är det dags igen då tattarna från Solna ska besöka Toyotahallen.....ja den heter så, har alltid heta så och kommer alltid att heta så! Nu så lär man ju ta sig en funderare på om man kanske skulle åka till Örebro o kolla på matchen??? Den som lever får se!

Jiiiiha hittade en gammal skiva i min bil idag, vilka gamla rariteter man bränt i där, ho ho var helt lyrsik när jag åkte iväg till jobbt efter lunchen.....gamla goa hårdsrocksklassiker blandat med nostalgidiscodunk!!

Denna låt var ju fan inte igår man hörde denna!!!



Nej nu så ska jag nog försöka göra lite nytta.....om jag örk!!

/Z-TV

Då var det.....

dags för hockeyallsvenskan idag då!!! Där är det rock n roll hockey som gäller......sånt gillar jag, tycker nog fan att det smälles på lite mer i allsvenskan än i elitserien. Dagens stora drabbning!! Bofors vs Örebro, vilken jävla match, derby, hatstämning!! Sånt gillar jag! Tror nog att det kommer bli en kanonmatch i Bofors ;op

Hmmm just d...var ju plastbandy igår.....vinst med 12-4 blev och ja stundtals spelade pöjkera ritkgt bra innebandy! Själv så kände jag efter lite hur mitt knä kändes......kändes absolut inte bra, fick nog fan ondare än innan. JA JA bara bita ihop.....hoppas på ett mirkakel för på tisdag är det genrep.....mot Linde!!

Nu ska jag inte soffläge tror jag.....är trött som fan!

/Kneten

Tisdagsjox

Då är man man hemma igen efter en arbetsdag......ganska gött känns det!!! Så nu blir det till att få i sig lite näring sen bär det va mot idrottshsuet där det ska spelas plastbandy.....eller ja jag ska inte spela men de andra ungdomarna har träningsmatch idag. själv så ska jag vara med o lika lite på uppvärmingen och se om mitt ömmande knä vill funka.......hoppas verkligen då det är match på torsdag mot nå karlskogagäng...

Hörde en riktigt intressant sak i dag på Rockklassiker om AC/DC, deras första spelning i Sverigen var 1976, och då spelade dom pausmusik när det eminenta bandet Jiggs var huvudnumret.....ha ha helt sjukt!!!

/Folke TS Park


En stark karl...

När jag kom hem på lunchen idag blev jag haffad av Fru Café Da Capo ägare......hon hader någon maskin som en skruv satt fast i och behövade hjälp av en stark karl.......sagt o gjort så följde jag med henne in i köket greppa skruvmejseln och skulle till och lossa skruven!! JO JO.....den skruven satt rubba sig inte en enda millimeter tror nog fan att inte en dynamit skulle få loss den skruven. Så ja en stark karl??? Nej inte jag iafl.......men men gjorde så gott jag kunde!!!!

Dags att steppa iväg till Kliniken igen!!

/Magnus Samulesson

Hemma....

Då har man landat hemma igen efter ha haft bortamatch hela helgen.....vilket har var så JÄVLA trevligt!!

Tanken igår var ju en tur till Karlstad....men lite ändrade planer så hamnde man på Lek & Bus Landet.....gissa om man har ont i kroppen idag!! Fy fan!! Detta är nog ett ställe man skulle hyra för en lagfest eller nå dylikt, jävlar i min lilla låda vad skoj man skulle ha.....vilka femkaper det skulle kunnas ordnas upp! Frågan är ju bara om nu som vuxen kan abonera stället......och ja få svinga några bägare samtidigt??? Ja vore värt att undersökas.

Nu så ska jag tokslappa ett tag sen en tur till den lokala matvaruhandlaren.....

/Barn på nytt....

On the road.....

Jaha då ligger man i sängen på okänd ort.....eller ja så okänd är det väl inte längre!! Mén men igår fredag så var det en toppenkväll......mycket trevligt, god mat, dåliga tv-program men framförallt grymt trevligt sällskap!!

Snart så blir det en tur in i duschen.......sen väntar en tripp till Karlstad!!

Nej dags att återgå till den sociala verksamheten....trevlig helg på er!!

/T

__________________

Jaha undrar om man nu gjort dagens goda gärning här hemma?? Plockat undan minst 3 ton kläder, kört en omgång disk....hmmm ja sånt man ska göra en fredag??? Man öär ju jävligt vass på att plocka fram grejor under en vecka kan jag erkänna!!!

Så nu blir det nog att ta sig an duschen.....sen åker jag norrut och har det trevligt!!!

Får väl se om det blir nå skrivet under helgen.....ja ja den som lever får se!!!

/249


Veckans Finska Ord



Henkilökortti

=

ID-Kort



Glömde visst....

Hmmmm fan igår glömde jag visst bort detta med blogging.....ja ja det är väl skitsamma, för ni är välnågra tappra själar som i afl är här och läser mitt svammel!?!?!?

Vad hände igår då?? Nja inte allt för mycket.....jobb som vanligt sen vart jag iväg o träna mig lite, ja lite för mitt jävla knä är dett nå knas med! Går bra att cykla men springa, AJ!!! Ja ja får hoppas på att det blir bättre över helgen för på tisdag och torsdag vakans det träningsmatcher.....

Nej nu så ska jag intaga lite föda sen tillbaka till jobbet och göra det sista dödsrycket innan helgen.

Lårviken......ett paradis!

/M

Tipp Tapp

Hemkommen från Ludo nyss.....har nog beskådat mitt livs sämsta landskamp!! Nej fy fan vilken dålig match det var......det enda positiva var väl vinsten! Och pizzan som man käkade!!

Idag  har jag vart hos mannen med den vita rocken,......dvs farbror dokton! Vär iväg o tappade mig på lite blod för att undesöka om det ligger någon gammal svinifluensa och häckar eller om det finns nå annat bugg i systemet? Ja eller så är man juu frisk som en nötkärna??

Appråpå det?? Hur fríska är nötkärnonr egentligen????

Nej nu blir soffläge med datorn.....sen invänta samtal från norr!

Även en blind gädda behöver kärlek!

/T


I´m Back.....

Okej då........jag ger mig!!! Jag kommer spela plastbandy iår iafl!! Fick ju fan blodad tand efter söndagens fight! Så gott folk......nu blir det action i idrottshuset en säsong till!!! Visste ju att jag inte skulle kunna lägga klubbfan på hyllan.....men lär väl lägga en o annan i soptunnan under säsong om jag känner mig själv rätt!

Jaha.....denna underbara tisdag, vad fördriva tiden med?? Nja nu står det mat på schemat läste jag sen ska jag väl ta mig ner till träningen......fast idag blir att ägna sig åt motionscykleln.......ja ja blir ju iafl lite motion!

Imorgon onsdag....då vänder veckan och snart är det fredag!! FY FAN VAD GÖTT!! Gissa om jag längtar it då!!

Nej mat var det!!

Seeee you!

Runar, Knutby & Psykos!

/#23

Det är så det känns....

Ja herre gud jag.....måndag i min lilla värld! Bra eller Anus?? Hmmm får nog säga att det är jävligt bra!! Kände mig relativt pigg när mobilen vråla igång imorse......men sen så!! Benen?? Ojojoj har så att säga lite ont i dom!! Har tydligen ett muskelfäste som inte är att leka med.....precis vid knät! ont ont och lite svullet!! Fan för denna plastbandy!! Jag som skrivit 100 gånger minst att jag ska sluta spela men tydligen blir inte så fallet får väl bli en säsong till! Ja ja ärligt så var det riktigt roligt att lira match igår.......trots att vi förlora med udda målet mot ett gäng hormonstinna tonåringar från örebro!! Träning imorgon?? Nja känns inte som det idag iafl.....får köra på min gamla berömda taktik, Vila mig i form!!

Nu då?? Nu så är det dags att ta sig en tur till Café Balders tydligen.....lär ju kolla in Färja! HA HA undrar när som vsiar det avsnittet när vi 16 mogna pojkar åkte i somras??? Ja undrar om någon fasta på bild?? SHIT jag är fan livrädd!!

Nej dags att bege sig!!!

Vakumpump, Spillolja & Svettband!

/Återfall 

Det där....

Söndag ja.....ja och det där med att hålla sig helt nykter en helg.....ja det var ju tydligen svårare än vad jag föreställt mig! Det sprack!! Hmmmm hamnade ut hos päronen igår där hela familjen slutit upp, plus brors svärföräldrar. OCH ja.....började med en skön bastu och kall öl där efter.....sen så blev det en finare middag på kvällskvsiten med divers dryck, efterrätt med med kaffe o konjak gör ju fan inte bort sig heller....och som en fian avrunding på det hela en god läskande GT!

Så nu känns mitt huvud lite xtra tungt igen, ja onget ovanligt lman borde ju vara van?? 

Dagen då? MEN HERREGUD!?!??! Jag ska spela innebandy!! Nej gissa om att det lockar, svar nej! Åka till Örebro och möta ett gäng hormonstinna tonåringar som kommer springa åttor runt en! Vältränad?? Nja knappast, har iafl rört en boll 2 ggr den här säsongen.  Nej soffan hade vart att föredra idag kan jag meddela!! Så nu ska jag försöka leta reda på matchkläderna.......

Snubbel, Bubbel & Kalops!

/Avdankad

Livet!!

Lördag.....livet kan väl knappast kännas bättre idag! Varför?? Hmmm hade en hur grymt trevlig fredag som helst, god damn vad trevligt det har varit!!

Lördag......dagen då??? Nja finns risk för att det kan bli hemmamyspys ikväll med en finare OLW-påse och en kalla cola och kolla på lite fotboll. Sverige-Ungern?? Ja du detta kan bli en riktig rysare.....men ja trornog att sverige tar hemma fighten!!!

Nu så ska jag klippa imig en omgång med mat, sen vete fan vad som händer???

/Happy Gilmore

Veckans Finska Ord



Ampiaisenpisto

=

Getingstick



Fredagslunch....

Gud så gött......fredag och lunch, när det inte många timmar kvar tills man tar lite helg! Gud så SKÖNT!!!

Helgen då??? Inga planer alls egentligen ska iafl vara toknykter!!! Dagens äventyr kommer jag att styra min kosa norrut......en finare roadtrip!!! Lördag blir det innebandyjox!!

Nu orkar jag inte skriva mer och har inte tid mer heller för jag ska tbax till kliniken!!!

Skoborste, Filt & Vattenkran!

/Krokborn

Reklam/Propaganda

Hade tydligen fått en finare folder från Sossarna idag! Fan vad trevligt......
Tydligen så drar det ihop sig mot kyrkoval?? Ja inte för mig för jag tycker att mina pengar inte ska hamna hos kyrkan.....bränner dom hellre på ett lokalt hak!! Så jag är inte medlem längre....

Nåväl till denna folder........längst upp står det: ÄRLIGT TALAT! Hmmmm jag känner att det är nå som inte stämmer med det?? Ärligt talat.......ja känns ju alltid som om politiker ALLTID talar ärligt?? Eller?? Hmmm rätta mig om jag har fel?? Sen spelar det ju absolut ingen roll om det hade vart Moderater, Kristdemokrater eller nå annat parti som använt sig av denna fina slogan......
JA JA alltid skoj med när det kommer nå som direkt hamnar i pappersåtervinningen!!

Det om detta.....nog talat om Sossar och politik!

Nej nu så ska jag softa en stund sen ner o lämna lite grejor till plastbandyn....

/Johannes Paulus


Varför?!?!?

Satt låg här i soffan igår kväll och hade SM i zappning eftersom utbudet av TV-program är så enormt bra, det blir ju så svårt att välja vad man ska se på......så då får man ju alltså zappa mellan alla dom roliga programmen.

MEN........

TV400??? Varför finns den kanalen? Vad visar dom där egentligen?? Höll på att få en smärre chock igår, vem fan dyker upp i rutan om inte Tutt-Fia her self, Linda Rosing!?!?!? Ja och vad är det för program?? Big Brother!?!? En repris från 2003.........detta är ju helt jävla sjukt!?!? Vad kommer här näst?? Eller nej jag vill fan inte veta!!!
Och detta tycker staten är bra!! Ja visst man ägr en TV då ska man betala TV-licens.....för att dom visar repriser från 2003 på en reklamfinasierad kanal?? Nej du Glenn......jag betalar inte någon jävla TV-licens, vissta skicka över sniglar på ögat och Gestapo......för jag kommer aldrig betala för den enorma massa skit som sänds på TV.

Televinken, Mumin & Aktuell Rapport!

/Baren 

Reflektion....

Fan onsdag idag, och ja nu känner man sig stark igen!! Hmmmm kanske dags att bearbeta vad fan som egentligen hände i helgen??? Näääää det skiter jag faktiskt i!! Eller jo en sak kan kan jag skriva, Knockoutnissarna gjorde det igen, gick upp scen, levererade, rockade helt enkelt skiten ur Nora Statt! Nästa gång det vankas lir i Nora då vill jag fan se att rutorna ska blåsas ut!!

Jo en sak till..............fan måste nog ha vart jäääääävligt törstig i lördag, hittade 2 st kvitton idag i mina jeanes, om man kolla tidpunkten på dessa inköp så måste jag fan vart rejält törstig!!!

Fick men skön syn idag iafl när jag kom hem från Kliniken.......delar av tidigare nämnda band plockade ihop den topphemliga utrustningen som dom använde sig av i lördags.......blev inte ett dugg avundsjuk, för det var kanske inte tokroligt när vi körde ner grejorna! Men ja Tommy, Snygg-Per och Gräsberg gjorde ett toppen jobb!!!


Nej nu så ska jag nog inte ett finare sofflägen...äta lite saltlakrits och bara njuta!

Ångest, Höstomgång & Klorin!

/Snart Fredag

Ja....

Tisdag.....ja en sån dag! Finns inte så mycket att tillägga känner jag! Hmmmm ligger på soffan med datorfan på bröstet och slösurfar runt och kolla på sporten.......

Känner just nu att energi och idéer är som bortblåsta......nej fan nu får det snart bli fredag.....då väntar det en roadtrip norröver!!!

Dags att slå igen butiken för idag!!

Trött, Tröttar & Lik!


RSS 2.0