Fredagslåten


Att det var så....

Ja att det var så jävla skoj att måla hus hade jag inte en aning om......brukar ju inte vara det roligaste man kan sysselsätta sig med men fan så trevlig gårdagen var! Får säga stort TACK till familj Gräs för sin gästfrihet, god dryck, perfekt grillade korvar och utmärkt sällskap!!! Så nu är det bara att ladda batterierna för morgondagen eller söndag då ska vi måla omgång nr 2! Kommer säkerligen bli minst lika skoj......och då får vi hoppas på lite bättre väder!!

Byggställning modell Uganda Low Budget,

Med livet som insats!!!

Walle dök upp och strök några brädor


En glad arbetsledare!!


Sen har jag lite sorg oxå.....min lånade penta verkar ha kasta in hatten! Var inte ett liv i det lilla maskineriet när jag skulle slå eld på imorse, så nu måste jag verkligen köpa mig en ny dator!!! Ja Ja blir till att leta på nätet nu!!!

/Thinner



Leksak....

Jag fick min nya leksak igår, en ny mobil!!! Fan vad trevligt! en liten Ericson W995 den är ju hur trevlig och bra som helst ju. Enda nackdelan med det hela nu är ju att man måste fylla upp den med musik......men men ja det går nog bra!

Nu så sitter man här vid datorn tankar mobilen, käkar frulle och laddar upp mentalt för dagen hårda prövningar, måla hemma hos Mr Gräsberg och hans gemål......kommer nog bli tokskoj! Vi får väl se vilka fler som dyker upp, Blobb, Jenny och Ludo är iafl klara!!

Nej nu ska jag lajja vidare!!!

/Flügger

Onsdag igen...

Jaha då var det onsdag igen, mitt i veckan, och bara 1,5 vecka kvar på årets semester! Så nu är det bara att passa på att njuta ännu mer! Sen är man tbax i vardagen igen, kanske t.om kommer bli lite skönt att få lite normala rutiner? Låter skrämmande att skriva så tycker jag!!!!

Vad återstår då av min ledighet? En kryssning....igen! JIPPI!! Nästa vecka någongång så drar vi (vilka vet jag inte helt hundra men skit samma) iväg och gör Cinderalla osäkert igen!!

OCH imorgon så har jag lovat Knockoutsångaren Mr Näs att jag ska hjälpa honom med att måla huset?? Vad har jag egentligen gett mig in på?? JA JA vad gör man inte för sina stora idoler, groupie som man är HA HA HA!!
Näää tror nog att det där med korv och öl lockade ganska bra oxå....sen så tror jag nog att vi kommer att få förbannat skoj!

Nej nu ska jag ta och hänga tvätt....ocå en liten hobby som jag har!

/Via Direkt

Flickan i Havanna.....

Hmmm när jag vakna imorse så började jag fundera på nå riktigt sjukt.......eller konstigt eller vad fan ska jag säga?
Det där med prostution....eller horeri som man kan utrycka det? Hur mycket kostar det egentligen för att riktigt gediget samlag? Vad kostar det att få ett riktigt blow job? Jag har fan inte en aning? Vet inte varför just denna tanke dök upp när jag vakna men lär iafl har drömt nått riktigt skumt iafl......

Så finns det någon själ i detta avlånga land som vet vad marknadsvärdet på en fin gatflicka är??

Nej nu ska jag luncha med Ludo och TT....

/Sucki

Pang sa det!!!

HA HA HA HA skadeglädjen måste fan var denna sanna glädjen!!!! Var ju som jag tidigare med Ludo som moraliskt stöd när några nissar skulle kolla på hans bil.......efter att gubben gått igenom varje del av bilen och efter en kort provtur, så skulle de tillresta bege sig iväg!!!!

Jo då.......gubben hoppar in i bil, slår i backen.......backar!!! Och jag ser då att det är en lyktstolpe bakom bil, men inte gubben, så ja PANG!!! sa det och gubbfan braka rakt in i lyktstolpen! Gissa om att jag o Ludo pös iväg snabbt och bara tokgarva i bilen. Hur gick det för gubben?? JA du inte en aning! Blev Ludos bil såld? Lutar iafl åt det!

/Bosse Bildoktorn

Dom kom....dom försvann....

Jaha måndag....semestervecka nr 3!! Vädret kunde faktiskt vara lite bättre men va fan det är ingen idé att gnälla, man är ju förtusan ledig!

Hmmmm nu så har man gjort det där roliga....som man för i slutet av varje månad, pynta räkningar!!! FAN hur jävla mycket räkningar har man egentligen!?!? Man är skitlycklig när lönen rullar in på kontot.....men man är fan lika jävla förbannad efter man har betala!

Nu då?? Dagen?? Inga planer alls.....ska hem till Ludo om en stund för att hålla honom i handen och vara moraliskt stöd när några nissar ska komma och kolla på hans bil.........till kvällen så kommer det nog betas av någon kultrulle igen tror nog Yrrol och Repmånad står på menyn ikväll!

Ni som är som jag.....eller ja det finns det väl ingen som är hoppas jag, men det jag menar är ju att Ni som gillar kultbandet Knockout, kasta er in på deras hemsida och önska lite låtar som dom kan repa in.......så kommer det bli ett sjujävla drag när dom ska lira på hemmaplan den 29/8!!! Här hittar ni ett gäng "fina" musiker......

/Bengt Dennis

Ont i benen....

Söndag.....ont i benen, dom jävlarna i Knockout måste fan skärpa till sig nu! Fan varje gång jag sett dom får jag så ont i benen......är ju fan helt omöjligt att stå still när dom lirar! Kan säga att det blev ett riktigt bra drag till slut igår!

Övriga händelser under dagen?? Hade söndagsmysfrukost med Janne Ludo och TT.....smakade förträffligt bra med färskt bröd, kaffe och Juice till frulle........sen så avrunda vi vår lilla seans med en kultrulle, Hot Shots!!!

Nu så ska jag ha söndagsmys med mig själv tror jag.....film och lite godis!!

/2:a sorteringen

Lördag...

Jå då....lördag idag....ytterligare en discodag! Idag så bär det va mot Linde för att kolla in vännerna i kultbandet Knockout! Kan bli en ruggigt bra tillställning då vi kommer att vara ett sött litet gäng som kommer att stötta dom!!!

Gårdagen?? Som sagt var i Örebro och hade en utomordentligt trevligt dag, väl när man kom hem så blev det ett dugg sämre, där satt Grannfrun med sin vänner och inmundigade läsk.....så ja snäll som man är så sätter man sig där och bara myser med en kall öl! Var riktigt trevligt!!!

Dags att till reda en godare grogg, skrika och lyssna på hårdrock!!!

/Tondöv

Los Zlothys!!

Fredag idag....skoj skoj!! Men det är ju ingen vanlig fredag, discofredag, löningsfredag!! Så idag kan man leva som en kung, sen får man leva på nudlar resten av månaden......nja så illa är det väl ändå inte!!!

Dagen åtaganden?? Nja inget på schemat faktiskt......ja jo ska alldeles snart pysa in till öret en sväng, men så ska jag nog njuta vidare av semestern!!

/PapayaMüsli

Onsdag i fabriken....

Jaha detta är väl en helt vanlig onsdag i fabriken......fabriken Seawall! Monigolf, Sol, Bad, Silikontjejer, öl, öl , öl ja det finns nog inte så mycket mer att tilläga om denna dag! Ja förutom att det vart utomordentligt trevlig! Hmmm ett minus då! Grannfan hade jouren och var tvungen att avstå ölen några timmar!

Men nu så.........har vi haft skoj och jag ska kasta mig i sägen o bara sova och ha det GÖTT!!

/Fläskkäft

Intensivt....

Jo detta har vart en lång intensiv dag! Hmmm har ju som sagt semester och denna dagen har jag ängnat mig åt s.k familjemys! Klippte iväg vi en kl 10 imorse där första anhalten var Vingåker......ja ja detta factory outlet har fanimj inte mycket att erbjuda?? Vad köpte jag??? Jo ett par nya solbrillor och ett par rosa foppatofflor! JAPP ROSA!!! Mina nya arbetspjuck, dessa kommer göra succé är jag rädd för! Vidare då?? Ja shoppin, shopping sen lite mer shopping eller gott folk jag ska vaar ärlig, jag har då inte shoppa nå! Okej då det är fult att ljuga har min mamma sagt, det blev en nya toalettborste på IKEA!

Så efter denna långa dag med familjen och moster från Finland avslutar jag nu framför dumdatorn med en kall Falcon Export, dom smakar abslolut inte illa!

Nej dags att kanske snart söta sova lite!

Slidkrans på er!!

/Trötter

Njuta.....

Som jag älskar detta då?!?! SEMESTER!! Fy bubblan så jävla skönt det är! Har en enda målsättning med denna dag och det är att inte göra ett endaste dugg! Slöa maximalt!!!

Ja visserligen har jag ju rdan gjort en del saker denna dag......var iväg på en liten roadtripp med farsgubben som var och hämta sig en en nya semesterbostad på hjul.......men ja det var nog det mest avancerade jag kommer att göra idag!

Nej nu så ska jag slösurfa vidare och invänta på gratis mat!!!

/Kronblom

The Champion!!

Idag har jag, Ludo och TT lira mingolf........detta måste fan vart ett spel som djävueln kom på när han mådde som mest dåligt och hade så jävla tråkigt!!! Jag kan själv inte påstå att jag är ba på denna sport men lyckades afl vinna!!!

Jag vann på 41 slag.......Ludo och TT hade 42, plättlätt seger kallar jag det!

Får se när det vankas returmöte......

Nu ska jag ta mig en kall Lapin och njuta av att det är semester!

/Spik

Man överlevde....

Jaha gott folk......kan bara säga en enda sak om denna kryssning!! SUCCÈ!!!! Har aldrig i hela mitt liv haft så jävla skoj eller rest med så många sjuka människor förr! Går inte att plocka ut någon driekt godbit som hände under resan för det hände så sjukt mycket skoj!!!!!!

Årets sing and songwriter


Pisspaus


Caddie, Lytta och Röbbin


Kändistätt på båten


Så torsdag vecka 29 år 2010 då kliver vi ombord på MS Cinderella igen.....var så säkra!

/Ludo

Xnings dags...

Så har den dagen äntligen kommit....dagen för troligtvis sjukaste kryssning någonsin, ärligt så är jag faktikst klite smått rädd över hur detta kommer att sluta! Men Men jävligt skoj kommer vi att ha!

Har blivit lite byten i startfältet........Tito var tvungen att utgå men istället så värvade vi in Kleva, detta kan sluta hur som helst!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen o vaska pelvis......sen ner till grannen på frulle!

Återkommer kanske med bilder......när jag kommer hemåt och är kapabel att skriva igen, söndag kanske???

Kryzzzzza lugnt!

/Ginburk

Snart dags....

Fy fan nu börjar man räkna ner ordentligt! Inte länge kvar nu innan 16 sjuka män ska ut och göra Östersjön oroligt! Fy fan vad jag är laddad!!! Har en känsla av att dom kommer få sanera Östersjön efter våran resa!
En problem har dykt upp......ett avhopp! Så nu behöver vi hitta en sjuk människa som orkar stå ut med oss under sisådär en 36 timmar! Så är det någon som är sugen hör av dig fort som fan!!!!

Dagen då?? Jo då den började med en promenix imorse med Grabbarna Grus som vi sedan avslutande med frulle på Da Capo. Sen så var det bara hem och ta tag i detta med städning......så nu är det så jävla rent här hemma så jag tror fan kungen skulle kunna käka en tre rätters direkt från mitt golv!!

Nej nu så jag ta mig en funderar på vilken dryck som inmundigas i bussen imorgon!

Skepp o hoj!!!


Platt!!

Ja herregud.....villken jävla tisdag man har kanske inte mått tipptopp direkt! Gårdagen sluta med några öl och några groggar sen var man med i matchen så att säga!!

Har kanske inte uppdatare så mycket den sista tiden....men har haft fullt upp! Skönt med semester och att  man då skaffar sig mer jobb! Men nu så är äntligen sovrummet hemma färdigtapetserat! OCH jävlar vad bra det blev, så ikväll kan man släpa in alla grejor dit igen!

Öhhhh snart torsdag satan i min lilla makaronburk vad jag längtar dit! Detta kommer att bli århundradets brutalste kryssning skulle jag tro!

Dags att intaga föda!

Tjillevippen!!


Otroligt.....men sant!

Visst är det så!! Lördagkväll kl är 23:00 och man sitter nykter vid datorn o bloggar.....hmm var ju ett tag sen det hände tror jag!! Men Men är faktiskt jävligt skönt och nu är man trött som en uppstoppad tjädertupp! Är nyss hemkommen från Virus där jag o TT var o kolla på film.......och vilken jävla rulle, förmodligen en av det sjukaste och roligasta filmer jag sett, garva mig harmynt mellan varven, filmen då?? Step Brother kan bara säga SE DEN!!

Dagen idag har jag äntligen börjat med operation sovrum......har spacklat så jag kräks och imorgon så ska det slipas lite sen dunadra på med lite färg på ena väggen!! Ja på måndag så är dte nog läga för att kasta upp dom nya tapeterna!!

Nej nu så ska jag inte ett kraftig soffläge och somna framför TV:n.

/Timell

Helkväl....

Jo då.....helkväll på hög nivå!!! Startade eftermiddagen med en kopp java hemma hos Virus och efter en stund så slöt Herr Blobb upp! Satt och tjata lite och kolla på touren.....kom på att vi var lite småsugan på krubb!

Vips så hamna vi nere på nya terassen......en god köttbit med pommes gjorde inte bort sig där inte, och framför allt inte dom kalla ölen!! Så efter några öl gick vi hem till Virus där vi beta av två tunga svenska filmklassiker, Sällskapsresan 1 och Black Jack.......tillsamman med en finare årgång av det röda tjutet!! Detta mina vänner är vad jag kallar för en helkväll!!

Jag måste åka till Gävle under min semester och besöka Grottan har jag iafl bestämt!!

Nej nu blir det sängen.....för imorgon är det Timellvarning här hemma!! Spackla....slipa JIPPI!!!

/Pepes Bodega

Veckans Finska Ord



Linnarakennus

=

Slottsbyggnad



ÄNTLIGEN!!!!



/4 Veckor

En dag kvar!!

AAAAAA En dag kvar sen semester!!! Ska bli så jävla skönt med lite ledigt!!
AAAAAA En vecka kvar till kryssning!!! Ska bli så jävla skoj att få kliva ombord på Cinderella med 15 st andra sjuka män! Frågan är väl kommer alla att komma ombord??

Regn?? Nja så farligt har det väl ändå inte regnat idag?? Jag tycker att det är skönt, iafl nu när man jobbar men sen ska det bli götteväder hoppas jag!!! Blir det skitväder så blir det.....då får man väl göra nå som man inte bli blöt av!?!?!?

Nej har en sån jävla idébrist på vad jag ska skriva om här på denna jävla blogg.....så då ger jag fan i det. En sak kom jag på iafl, tror jag har bloggat i ett år snart! DET SKA VI FIRA.......med va då?? Svar tas gärna emot!!!

Nu soffa, godis och TV!

/Buffalo Bill

Regn.....skönt!!

Fan så gött med lite regn ute!!! Kan man hålla sig inomhus med gott samvete, så nu är det hemma pyssel på hög nivå, har precis diskat ett enormt berg sen helgen?? Känns som om jag måste ha bjudit halva stan på mat, fanns inte en enda ren tallrik kvar! Och nu kör jag vidare på operation klädröjning, vart kommer egentligen alla kläder ifrån? Inte fan har jag användt så mycket kläder dom senaste dagarna? Jo tydligen!?!?! Ja ja skitsamma!!

Nej dags att återgå till sportradion och inta soffläge en stund, för på TV kan man inte kolla idag tydligen, det är ju bara en massa Jackson jox.......och det intresserar mig en ett endaste dugg!!!

/YES

Jaha ja....

Igår var det söndag.....en sån där söndag som man helst inte vill uppleva, en sån där söndag som som knappt önskar sin värsta fiende.....man fan det var det värt! VILKEN JÄVLA LÖRDAG!!

Jag har aldrig någonsin haft så jävla skoj i Nora förut.....aldrig vart med om maken på röj!
KNOCKOUT.....tack som fan för en grym spelning, och tusen tack för träningsvärken jag just nu har i hela kroppen och tusen tack för att jag numera vet hut det känns när man vill köpa sig ett par nya stämband!!

Idag är det måndag, kan meddela er läsare att jag var piggare en måndagmorgon när klockan ringt!!!

Nu soffläge och kolla på fotboll!!!

/Mums

HA HA HA

Ja herre min skapare.....vilken fredag!! Ut och in mellan regenskurarna....men fan så trevligt var det!! Onykter? Nej nej inte Seawall inte!! Men ja fy fan vad skoj det var och Sators uppträdande igår var riktigt bra synd bara att Norafolket inte kunde sluta upp, får hoppas att kvällen kommer att bjuda på mer folk. Enligt rykten så har det sålts tusentals biljetter! OCH jah hoppas på att det kommer bli en sjuk tillställning när Knockout ställer sig på scen ikväll för då jävlar ska det röjas!!

Nej nu dags för en bira!!!!

/All in

Kockduellen!!

ÄNTLIGEN!!! HELG!!! Sitter här vid datorn o klämmer en kall Norrlands och väntar på att pastan ska bli klar! Har ju lovat att bjuda grannen på lite käk.....så nu blir det att slå ihop någon hal gammal pastagratäng! Smakar mumma skulle jag kunna tro!!

Fredag....Noradagarna!! Öl, kvinnor o sång står på schemat för kvällen.....ser framemot en helgalen nu! Nått som verkligen är roligt är att det dyker upp en riktgt skön galen snubbe från Sthlm.....Gripen fick tydligen blodad tand av Noradagarna förra året skulle jag tro, eller är det möjligtvis Knockout som lockar imorgon?!??!?!

Nej dags att mecka ordning krubbet!! In i dimman vänner!!!

/Gordon

Äckligt!!!!

Denna värme som är idag.....äckligt äckligt varmt!!! Så jag orkar inte skriva nå tror jag!!

Det som är positivt just nu är att man sitter på balkongen med en kall punkis! Jag gillar det som fan! Så nu är det bara att ladda batterierna för helgen.....för det kommer bli en grym helg, var så säker!!

/Svett

Är det inte???

Hur jävla underbart som helst detta???? Sol...värme oxh en massa mumma!! Me like.....a lot!

Dagen då? Hem från jobbet en tur till Bertil´s.....sen in i duchen efter en väl behövlig dusch dök herr Virus upp med några kalla!!! Sagt i gjort....två fina kalla på uteplatsen i skuggen med sällkska av Virus i TT gör inte bort sig!!! Efter detta dags att prova stans nya ute ställt, jodå en Ceasar sallad o en stor man belv människa på nytt!!

Efter detta slank vi tillbaka på gården igen med gänget där grannfrun o vänninna satt....kortspel o en öl till så var kvällen som gjorde! Fan så jävla trevligt jag har haft, ser framemot fler sånna tillställningar!!

Nu dags för bingen.......

Ha en bart underliv!!

/Beroende

RSS 2.0