Ibland blir det inte som man tänkt sig....

Jo då helgen den vart hur bra som helst.......men ja ibland blir det ju inte som man tänkt sig!?!?!?!

Var ju på party i lördag......skoj som tusan faktikst, mina absoluta favorit grupp uppträder och rockar ju precis som vanligt!!! Men.......jag fick iafl andra tankar under kvällen, så när dom lirar som bäst får jag ett erbjudande om gratis skjuts norrut......och kär som jag är i kvinna där uppe........så innan jag visste nå annat sitter jag i en bil på väg norrut!!! SÅ ja ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig......jag får ju hoppas att Knochout iafl klara av att spela skojortan av resten av publiken!!! Tyvärr så missade jag tydligen en väldigt speciell låt......men förhoppningsvis så går det fler tåg!!!???  

Nej nu ska jag föröska få i mig lite mer mat innan det är dags att pysa till jobbet igen!!

/Kär o Lycklig


Veckans Finska Ord



Puolukanvarpu

=

Lingonris



Ja till griskött!!!

Fan det har vart ett jävla tuggande om detta med dom stackars grisarna......ha ha tuggande det var
 ju lite roligt sagt ju eftersom grisarna äter upp varandra!! Men ja jag tänker då fan inte bojkotta svinkött inte!! Kött är gott och jag kommer fortsätta äta det.....och fan snart är det ju jul oxå! Inte fan kan man vara utan en julskina inte!!

Tordag idag...ochg det innebär ju ärtsoppa, och visst har jag mimsat i mig det till lunch, får tacka världens bästa mamma för hon lagar så gog ärtsoppa!!

Imorgon är det äntligen fredag.....skönt!! Ska bli så skönt att åka hem till kärleken o mysa lite, fan att jag längtar efter henne, galet mycket skulle jag kunna säga!!

Postat av: Peter/ knockout

Klockan 16 är det samling i replokalen på lördag. Ska jag hämta dig?


2009-11-26 @ 17:28:52

Peter.....vad fan tror du om img?? Att jag inte är kapabel att kunna transportera mig själv?? Hmmm ja då har du ju alldeles rätt ju!! Klart som fan du ska hämta mig.....så jag kan rodda som fan.....och ta en öl samtidigt, om det är tillåtet???

Nej nu ska jag ta en tur till ICA köpa saker som kan vara bra att ha, typ toapapper, yes intresseklubben antecknar!!!

/Kär & Galen

Smörslungad Gäddfilé

Oh la la jag vill ha dig sjunger den gode mannen Ulf Lundell.....,.....så kan man ju oxå inleda ett blogginlägg?!?!
Varför?? JA har faktiskrt inte en jävla aning om jag ska vara helt ärlig!!

Då var man nyss hemkommen efter att ha varit bortkommen ett tag. Har tillbringat denna onsdag på Baldersgatan och fått mig lite kaffe och en lussekatt (med saffran helt gratis!!) och det ghare vart grymt trevligt! vet ni vad att den 15 februari är inte vilken dag som helst......

Onsdag och jag säger som jag brukar........nu vänder veckan och man kan börja blicka mot helgen igen!!
Vilken helg detta kan bli? Ja om man då bortser från söndagen som kommer att bestå av återhämtning skulle jag tro! Fredag.....så åker jag norrut till den där speciella personen, den där underbara människa som jag tycker så enormt mycket med massor om!! Ska bli så skönt att få träffa henne igen. Lördag.....måste jag ju tyvärr lämna henne för den här helgen för då vankas det tydligen ett hejdudrans party!!! Mycket folk, mycket bra musik ja eftersom mina älskade pojkar i Knockout ska lira lite.....ska bli intressant o se om dom lirar någon ny tung slagdänga???!!! Hoppas hoppas!! Söndagen som jag tidigare nämnt.....lämnar jag åt ovissheten!!

Nej nu så ska jag inta soffan o njuta lite innan jag kastar in hatten för denna dag.

/Güther


Kuka helvetissä heittää mustikoita?

Fan Fan Fan.....detta är ju inte sant!!! Hur ska det bli?? Priset på saffran har ökat?? Hur ska jag ha råd att baka min julkakor o lussebullar?? Ett halvt gram saffran går nu lös på 32 spänn!!! Det är ju helt sjukt!! Jag kommer nu ligga sömnlös flera nätter och grubbla på om jag verkligen måste köpa saffran och baka lite julgott?? Hoppas att det är fler som reagerar på detta!! är ju sjukt ju.....vem fan bryr sig om Svininfluensa och Lägkonjunktur nu?? SAFFRAN ÄR JU SKITDYRT!!!!!!

Säger som Per Ledin........snart råttet mågat!!!

Saffran ja...får mig att tänka på att det lackar mot jul! Är ju fan första advent till helgen?? Är det inte så man ska dekorera hemmet med färgglada kulor, Tomtar och fan o hans moster?? Staken ska tändas fan blir ju en häcktisk helg detta?? Får nog ansöka om ledigt för att hinna klart i tid!!!

/Ischoklad


Kära återseenden....

Då har man lagom landat efter helgen som varit alldelses underbar precis som det ska vara när man umgås med kärleken.

Kära återseenden.....lördag, Hällefors Herrgård så träffar jag en gammal vän som jag plugga ihop med för 10, 11-12 år sen skulle jag tro, var rikigt trevligt att få se henne igen!! Risken är numera något större att vi kommer spring på varandra igen.
Kärt Återseende.....söndag, var på Marieberg och kolla på skor och i den butiken där jobbade en tjej som jag inte sett på 3-4 år skulle jag tro. Vi jobbade tillsamman på Coop och sen så har vi vart på lite patyn ihop förr oxå, så det var rikitgt skoj att träffa henne oxå.....och nu vet jag juvar hon jobbar så då kan man ju hälsa på fler gånger!

Bandy??? Är det inte en sport som känns väldigt på nedgång va??? Men alltså, Elitserien, Sandviken mot Katrineholm resultat 22-2?? SKa det verkligen få vara sån skillnad på den nivån?? Och det är ju inte den första som slutar i en sjuk målkavalkad!!! Nja för min del så känns denna sport väldigt ointressant!!

Tacka vet jag BK Vingen!!!

Nej nu så ska jag ta och njuta på soffan och ladda batterierna inför morgonsdagens jobb!!

Jag trivs....



Behöver inte säga mer....


Klimathot eller jordens undergång??

Vad är det som står på??? Ska jorden gå under? Är detta det sk klimathotet???

Kollar ut genom fönstret.......inte en moln på himlen, något uppe i skyn lyser skarpt som fan, är det den där saken som folk kallar för solen???? Fan man blir ju livrädd när det är sånt här väder nått som inte stämmer tror jag, fan för den sista tiden har det ju bara vart en massa regn, grått och tråkigt ute!! Nej man får nog ta det säkra före det osäkra idag o stanna inne......fan går man ut nu kommer man väl få hudcancer eller nå???

Nej bästa att gömma sig ordentligt nu.....för solen börjar tränga genom köksfönstret här!!

/Solskyddsfaktor

Veckans Finska Ord



Pikkuhousut

=

Trosa



Fläsk skönt!!

Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag, Fredag!

Är det inte hur underbart som helt?? Svar på denna fråga utan att ens använda en enda livliva är JA!!!!

Så nu har man kommit hem från Kliniken....sitter och häckar lite på soffan och bara slösurfar inga fel alls kan jag meddela er!! Är så gött att bara toksofta en sväng när man kommer hem. Men Men blir inte allt för mycket vila inte, lär ju ska fixa lite innan jag pyser norrut till den där flickan som jag tycker väldans jävla mycket om. Måste ju lukta lite gott.....packa med sig lite kläder, datorn lär ju följa med oxå. Sen så lär det ju även bli en tur till någon som säljer bensin.....för hur skoj vore det att få soppatorsk i Kärvingeborn!! Hmmmm på en skala, kanske skulle ligga på en svag tvåa tror jag.

JA sen fick jah ju en lite kommentar igår oxå!!
Fia om Framtiden....:
Jag gillar de där privata funderingarna....hi hi....

Jo du Fia........nyfiken kan jag nog tyro att du är!!! Men du jag ska nog ta till och berätta lite vad jag funderar på, så en kopp kaffe framåt onsdag eller nå sånt kanske inte skulle vara fel?? Eller???

Dags att börja pyssla lite......nej inte julpyssel!!!!

Så ja vi får se om det blir nån mer skrivet här under helgen.........ni vet inte? Jag vet inte! Det märks!!!!

/712 31

Framtiden....

Hmmmm har vissta hamnat i en visst framtidstänkande nu känner jag.......mycket saker som just nu surrar runt i min lilla skalle! Ja min skalle är lite.....får ju nästan leta mössor på barnavdelningen och bara för att den är liten behöver det inte automatiskt innebära att jag är dum i huvudet men det finns det massor med folk som tycker och jag säger bara Vasse Gooooo!!

Nåväl framtiden?? Vad ska man börja?? Ska väl kanske inte skriva allt som finns i skallen!! Vissa grejor är ju lite för privata känner jag!! Men det som finns på agendan eller som ska planeras in, min vän Mogge kom ju med en briljant idé att vi ska en årsträff på Hundgår´n snart.....för att återuppliva gamla minnen?? Om nu någon egentligen minns så mycket....men en ny omtapetsering där ner skulle nog vara på sin plast och kanske beta av några läckara dansmoves oxå?? Vilka är på?? Vilka var med förra gången? Ludo, TT, Blobb, AJ AJ, Yala???
Vi får kolla upp om vi hittar nå passande datum i framtiden.....

Plan nummer 2: Kryssning, 27-28 februari?? Några som är sugna?? Jag o kärleken spånar på att dra ihop ett riktigt rövargäng och göra dom sju haven osäkra......Mogge du är given!!!! Men som sagt detta ligger just nu bara i planeringsstadiet......men om någon är sugen?? Ni vet hur ni får tag på mig, vart min brevlåda bor osv....

Nu så ska jag nog ta och göra en insats för världsfreden skulle jag tro......

/Futurama

Som vanligt...

Så njuter man av att det äntligen är onsdag, veckan vänder och man kan blicka framåt mot helgen igen!!!

Även onsdagar betyder ju en finare tv-kväll med Aro & GW.....alltid lika skoj och jag sitter fortfarande och väntar på att jag ska få ringa in till studion och kunna hjälpa till med nå.....men fan inte det händer ju alldeles för lite här ju, men man kanske ska vara glad över det så klart!!!

Kom på en rolig sak igår som jag nästan gjömt bort......inte långt kvar till det är dags för att gadda sig, GOD DAMN att jag längtar till att få smycka  min kropp igen!!

Hade lite planer på att skriva en hel jävla massa saker här idag men fan mitt minne är inte bra och jag har glömt bort vad jag skulle skriva?? Hmmmm om sex? Krig? Emu? Dvärgar? Rapphöns?? Nej det ringer fan ingen klocka inte.....ja ja skönt ändå för nu ska jag till o kolla på lite dumburk och säkerligen somna på soffan!!

Krims Krams


Skott i stolpen

Ungefär så känner jag mig....som ett jävla stolpskott just nu! Fan känner mig inte kry alls!! Men Men är är det svininfluensatider så är det ju! Appråpå det ja! Hade faktiskt tänkt ta den där sprutan.....men det får vänta för man ska inte ta nå vaccin när man känner sig hängig har jag lärt mig av 2 personer! Så tack till er!! Får snällt vänta tills förkylning o skit gått över.....typ i april!!

Ang den där svininfuensan.....det är ju en massa prat om den nu ju inte så konstigt kanske.....men den där farligt fågelinfluensan som härjade förut??? Vad hände med den?? den försvann eller är den helt ofarlig i detta sammahang?? Ja man blir fan inte klok alls.......hmmmm undrar vem i välden som får den första svin-fågel-vinter-kräk-sjuka-influensan??? Eftersom jag sa det så blir det väl jag!?!?!?!

Näääääääääääähä!!! Nu öööörk jag inte skriv nå mer!

/Tamiflu

TP+SS+Whiskey=dåligt

Jo då.....igår var en sån där dag som man helst inte vill vara med om. Dvs bakfylla som inte var av denna värld!!!
Hade kanske inte riktgt räkna med att bli pruttfull  men tydligen så belv man det.....får nog skylla den manliga delen av värdparet.....HA HA HA. Ne skämt o sido, det var ju för fan jag som drack!

Men rackarns vilken trevlig lördag det blev......god mat, mycket trevligt sällskap.....ja sen lite TP mitt det oxå?? Fan att man inte är allt för smart märkte man eller så var alla frågor för experter?? Vidare blev den en lite Singstar duell.....jag tror nog att jag sopa banan med allt motstånd, hmmm om jag hade nå motstånd??

Men ja ser fan framemot nästa gång!!!!

Och idag ar det vart måndag.....en grå, trist, lång dag.....kan bero på att man kanske inte direkt känner sig på topp just nu. Lider nog av en svinifluensa light....matt i kroppen, ont i halsen, hosta....ja fan inte swkoj inte men får hoppas på att det känns bättre imöra när jag vaknar!!

Nu så blir det en kraftigt soffläge......

/To old

Fy F***a så skönt

Detta har kanske inte vart den bäsat starten på eb plastbandysäsong......men fan så gött igår kom den, säsongens första vint och hur jävla skönt var det inte att tvåla upp dom hormonstinna tonåringarna från örebro.....helt jävla underbart kan jag säga!!! Nu så är det bara att suga på detta och ta med denna goa känsla till nästa match!!

Lördag....snö o slask, hmmm ja det kunde ju vart tevligare när man kolla ut genom förnstret imorse, typ 25 grader vart och ett 18 åring damvollybolllag som låg där o sola.......men ICKE!!!

Nej nu så blir det en tripp till Öret för att hämta min mobil som vart där på service!! 

/3 pinnar  

Veckans Finska Ord



Lyijykynä

=

Blyertspenna



gleH negiltnÄ

Så så himla skönt att det äntligen har blivit helg.......arbetsveckan har faktiskt sprungit på ganska bra!!

Denna fredag då?? Jo då plastbandy match mot ÖSK Söder ett gäng hormonstinna tonåringar som fan inte gö´r nå annat än springer runt som tokiga gaseller......fan bete er ungjävlar! Ja ni kommer nog ocxå upp i en bra ålder där man inser att det är dumt att springa i onödan. Mer då?? Jo då den goa kärlekn gör väl entré här om någon timme oxå......ska bli trevligt att få se hennes vackra ansikte igen!!! 

Nej nu ska jag ta och gå o fxa lite saker......har lovat damen att fixa en sallad men nej det hoppar jag över, får bli grillad kyckling med lite tillbehör istället!!!

Fredagsmys......börjar inte det ordet känns väldigt ut-tjatat nu?? Tacka vet jag fredagsGrogg!!

/#23

Störd eller bara allmänt dum i huvudet???

Hmmmm var ute en sväng med sportbilen förut......och ute på vägen mötte jag en man! Fick en viss känsla av att han var störd eller ja bara allmänt dum i huvudet!!!

Fråga: Är man ute och går längs en riksväg, iklädd svarta jeanes, svart skinnjacka och inga reflexer??

Svar: Ja om man har en viss dödslängtan tydligen.....

För en sådan tevlig herre mötte jag......gissa om han var lätt att se?? Nej du Glenn....såg han ungefär samtidgt som jag passra fanskapet! Undrar om det är någon annan som lyckas klippa knäskålarna på han?? Ja det lär man ju få höra på nyhterna iså fall!

Dags att ta sig en finare ipren sen blir det soffläge!!

/Reflexväst

Mitt i.......

Där växer fan ingenting!!!

Men nu så är det mitt i veckan......jajamensan fattas bara!! Gött dagarna springer iväg och ja snart så är det ju fan redan jul och nyår!! Hmmm nja kanske inte ska ta så mycket men fan det är ju inte länge kvar iafl!!

Nyår ja......som man längtar!! Kommer bli en grym tillställning på det berömda havet mellan Sverige och Finland! Vi ett gäng på 8 pers som ska iväg och ha det toksoj.....äta sig en massa mat.....dricka sig en massa sprit och ja sen vete fan vad som kommer hända!!

Dagens god gärning?? Nej den finns inte...har inte lyckats att göra nått vettigt alls efter jobbet, tog mig en tripp hem till päronen, inmundigade lite kaffe, sen så blev det ett gött bastubad!! Nu så sitter man här framför den hörä maskinen igen och fördriver tiden! Så nu ska jag slösurfa vidare!!

So long Suckers!!


Ingen nämnd, ingen glömd!

Hmmm jaha vart ska man till att börja detta lilla käcka inlägg då?? Vet faktiskt inte riktigt.....

Så här då......får vissa människor verkligen bete sig hur som helst?? Bara ta saker och ting förgivet eller med en klackspark, bara se till att det gynnar dom själva?? Hmmmm ja tydligen så finns det folk resonerar så, och ja det gör mig ganska så upprörd! Fan kan inte människor vara lite snälla.....trevliga....hjälpsamma?? Jag själv tycker ju det, får man hjälp av någon så ska man ju givetvis ta emot hjälpen. Men fan om vissa människor ställer upp och hjälper till så tycker jag ju att man självklart ska göa detsamma tillbaka!!! Tydligen så funkar det inte så överallt här i världen.....coh ja det blir jag VÄLDIGT irriterad på!! 

Nåväl.......förhoppningsvis så kommer allt lösa sig, men ja det känns väldigt långt bort idags läget!!

Tisdag idag....en skön tisdag, det sjukaste av allt var att jag vakna imorse före att den där mobilen väckte mig vet inte ens när det hände senaste, helt sjukt!! Hann ju t.om äta frukost hemma idag coh det händer inte många gånger på en månad.....

Nej...nu är det dags att ta sig en tur till den där butiken som säljer matvaror!!

/"Dödläge"  

Äntligen Måndag!!!

Att det kan vara så underbart att vakna upp en måndags morgon, pigg och alert och med stort leende på sina läppar, jag fattar inte att det kan vara så....och veta att man har en underbar arbetsvecka framför sig!!!

Hmmm finns det någon som verkligen känner så???

Inte jag ialf.....för fy fan att jag är seg, speciellet på en måndag!! Men det är väl mening att man ska vara utvilad efter en helg?? Jo jo kanske i dom bästa av världarna. Själv så kände jag mig ungefär lika pigg som en 75 årig tant på långvården med en bruten lårbenshals och en tandprostes som skaver!! Men ja visst det är bara att bita ihop för snart så är man inné i sitt veckokör igen.....och lagom när man fått upp farten som allra bäst då är det helg igen......sen börjar det om igen och igen och igen......Men visst man ska vara glad att man har ett jobb att gå till varje vardag....jag skulle nog få krupp efter ca 2,5 dag att gå hemma och inte göra nått.

Undra om TV-soffan är skön idag?? Hmmm risken finns för jag hör hur den ropar mitt namn nu!!

Seee Ya!!!

Grattis!!

Denna kommentar hade tydligen dykt upp efter mitt förra inlägg:

Kommentarer
Postat av:

NU tänker jag sluta läsa din blogg. Hejdåhej.

2009-11-07 @ 20:08:41


Trevligt att det iafl ar någon som reagera lite över vad man skriver.......men ja detta som jag skrivit är ju min åsikt och den står jag för!!!

/One to go... 

Kolera, Ebola, HIV....

Livet på en pinne brukar ju en del säga??? Idag är då fan inte livet det bästa??? Vad an detta undra sig då ni gott folk?? JO idag ska man till Kopparberg och spela innebandy med en rygg som värken, en hals som är rossligo som fan......helvete en eftermiddag i Kopparberg Bergslagens Rövhål!!!!

Men ja med lite tur så kanske det kommer bli en kall öl ikväll och en masssa god mat!

Nope nu vankas det smörgåstårta till frukost........SATAN VAD GÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTT!!!

/Fönt ja en Körv 

Fredag....

Härligt härligt, mumma, mumma, gött, gött.....jag fan allt på engång!!! Nu njuter man som fan igen när man har lite ledigt! Helgen blir som vanligt alldeles underbar.....får ju besök av den där tjejen som jag tycker så myclet om! Alltid skönt när hon kommer hit!!!

Vad har vi för planer då???
Har inga större planer alls och det är ganska så skönt, bara ta dagen som den kommer, jo visserliga ska till Köppäbä och spela innebandy imöraa om jag kan för mig rygg är totalpaj!! Lördagkväll har vi väl bestämt lite, ska tillaga en Tahigryta och mysa lite med en kall öl eller två! Fan det är ju så man önskar att det redan är lördag!

Nej nu så ska jag ta och fixa frillan......

10 4 & God Jul!!!

Veckans Finska Ord


Palohälytin

=

Brandvarnare



Knockout!!!!

Jo då.....jag har skrivit om detta trendiga, tuffa, hårda och snygga coverband förut.....och risken är ju jävligt stor att jag kommer att nämna dom om och om och om igen.....för dessa killar är något av idoler för mig några av dom skulle jag kanske kalla förbilder, ja ni grabbar ni är ju fan mitt allt!!!!

Men nu nu jävlar känner jag mig lite kluven.....har snackat lite löst med den otäcka basisten lite ang deras spelning på statt den 12 december. Men......som trummis skulle säga, idag läste jag dagboken på deras hemsida:

"Den 12 dec står vi för rocken på NoraStatt och ni står som vanligt för ett sjujiävla röj,taget? Vi har bestämmt oss för att ägna lite extra tid åt ett låt förslag som kommit från en av våra absolut största och bästa anhängare.Vad et är för truddelutt tänker jag inte avslöja men...Sjövall jag säger bara ujujuj!!"

Som sagt jag blir ju livrädd......har ju en viss magkänsla av vad det kan vara men om jag ändå känner dessa killar rätt så tror jag inte min magkänsla stämmer, detta kan nog kanske bli nå i hästväg. SÅ ja det är ju bara att ladda batterierna....ta på sig dom bästa danskläder som är lättats att få av, och förberade sig med an massa lukta gott för kvinnorna kommer väl i sin vanliga ordning hänga som klasar på mig ;op efter spelningen!!!

Grabbar/pojkar/män eller kärringar i Knockout!!! Var så säkra.....när ni lirar så står jag som vanligt längst fram!!



/Mums


Svinsjukan....

Hmmmm jag har fan inte riktigt fatta detta ordentligt detta med svinifluensan......ja dom snackar ju fan konstant om det på radio och i TV, folk verkar dö litet hit och dit!!! Men nu så börjar jag reflektera lite över detta.....

Det där med ta sig en spruta?? Ska man göra det?? Varför ska man göra det?? Kommer jag bli sjuk?? Vilka tillhör dom där särskilda grupperna som tydligen ska ha förtur för detta vaccin?? Jag fattar fan inget i denna fråga???

Information......vart fan finns det?? JA JA får väl fan se hur det blir??? Kommer det kosta pengar att ta en där sprutan?? Mycket?? Vete fan om man vill pröjsa en massa dollars för att ta en spruta???

Snälla......någon doktor, professor, smittskyddsklinik (ja ni har ju mitt nummer) ring mig och förklara detta för mig som om jag vore 3 år gammal!!!!

Skitsamma.......ska man dö så ska man väl, och då får väl den där jävla svininfluensan vara anledningen, men helst då inte före nyår, fär jag måste hinna med en kryssning till innan jag kastar in hatten!!!

/Röda Hund

Då var det dags då.....

FY fans jävla helvete......är det så illa att det är dags nu??? För den där jävla äckliga helvets snön att komma nu?? Orkar inte med det......tacka vet jag sommar, sol, värme och brallisar!!! Det är fan min meoldi!!!!

Onsdag idag....som jag skrivit många onsdagar förr, nu vädner veckan och man blicka framåt en underbar helg igen!! GÖTT som fäääään!!!

JA ville mest bara spy galla över att snön nu verkar vara på gång! Satan!!!

Nej dags att snart åka till Kliniken igen och trycka lite polska dekaler!!!

/Dubbfritt

601

Jaha då har man spräckt 600 gränsen......detta blir det 601 inlägget på denna blogg!! Säkerligen lika intressat som dom tidigare 600!! Ja det ärju fan inte min sak att avgöra det det ärju ni som läser som avgör detta!?!?!?!

Tisdag.....fy fan vilken dag!! Har vart trött som en gammal död kärring idag!! Fan jag tror nog att jag skulle behöva sova lite mer....men ja sova det kan man ju gör när man blir pensionär om si så där en 33 år!! Tanken var att jag skulle iväg och leka lite plastbandy till kvällen men icke! Ont i ryggen sen lördagens batlj så det får istället bli soffläge och TV-mys......

Mys ja......snart är det helg igen fan att man längat dit då!!!

Familjen på Baldersgatan: Ja jag ska försöka få min fingrar ut ur det berömda hålet och komma och hälsa på en sväng men den stora frågan är ju NÄR??? Ska ta till att planera lite.......
.......och detta med planering är ju inte min starka sida men har blivit bättre på det, Tack Anna!!!

Nej nu så ska jag återgå till att inte göra nått!!!
  

Är det dags snart???

Är det dags snart?? För pension??? Fick nyss en fint besök av en herre í sina bästa år som berättade om ditten o datten och pension hit och pension dit....och försäkring hit och försäkring dit!! Så anlitar du inte oss eller tecknar nått fint pensionsavtal så kommer du sluta som uteliggare, ja iafl om man läste mellan dom berömda raderna!!
Inte fan vet jag hur jag ska göra?? Fan jag ska ju inte gå i pension imorgon?? Fan man måste ju vara professor eller nå för att fatta allt mumbojumbo dom säger.......ja ja det är nu bara 33 år kvar till jag säger tack o god natt till arbetet. SOM jag längtar!!!

Nu då?? Måndagkväll?? Vad göra?? Ja du har inte en enda aning??? Soffläge?? Kan nog bli så...men jag lär iafl ta mig en tripp till päronen för att få inmundiga lite kaffe sen kanska man ska slinka in på butiken och se om man kanske kan köpa upp sig på nå gott!??!?! Ja den som lever får se hur det blir!!!

Dags att göra nytta.....välja avtalspension eller nå annat skoj!!!

/AMF


Brage - Qvidning 2-1

Inte dåligt alls........nu jävlar är Domnarsvallen inom räckhåll!!!! Fint med lite Superettan och en tripp till Borlänge kanske??? Får hoppas på en helg match....så kanske man kan besöka det eminenta haketLiljan samtidigt!!

Jaha då börjar denna helg lida mot sitt slut tyvärr....har som valigt haft en underbar helg tillsammans med hon som jag tycker så mycket om......Hade en super trevlig lördagskväll igår!!!

Nu då?? Ja söndag.....finns väl inte så mycket att göra lär väl bli sittandes framför TV:n resten av kvällen för att se om det kommer nå program som kan vara värt att se på! Hmmmm ja kanske blir en lite trip de den lokala matvaruhandlaren för att se om man kanske kan hitta nå smaskens till kvällen!!

Förresten......innebandy, vilken jävla skitsport!! Snart dags att lägga klubborna på hyllan tror jag!!!

/Julmust 

RSS 2.0