Då var det lördag igen....

Jaha lördag......det innebär väl som vanligt att man ska lira plastbandy, japp så är det inte en helg utan att jaga efter den jävla plastbollen. Hmmm är nog fan för gammal egentligen men det är ju fruktansvärt kul att spela, skjuta några slagskott så det smäller i väggen......gapa lite på någon domherre ja visst fan är det skoj!
Idag så gästar Pålsboda oss.....ett gäång som har haft samma lag i 45 år tror jag, och år på år så lyckas dom alltid hålla sig i mitten av serien, fan blir dom inte äldre och sega där borta??? Verka fan inte bätre. Men idag så hoppas jag inneligen på att den första pinnen ska kammas hem...

Igår var jag och hon på bio...kolla på Inglourious Bastards, vilken jävla rulle, helt sjuk ju! Den där Tarantino vet hur man sk agör afilm iafl.....mycket döda och blod!!! ME LIKE!!!

Jaha så har Tommy i partybandet Knockout sett till att jag får grått hår oxå!! Sa att jag inte får missa deras spelning den12 december.......hmmm varför fråga jag mig!! Vad får jag för svar av den fan: Say no more!!!
Hmmmmm ja ja kanske äntligen är dags för min Cara Mia.....undara om det är tillåtet att strippa på statt????

Nej nu ska jag lyssna på hårdrock och smygladda inför dagens batalj.....

/Nelly the Elephant


Tack för den här tiden....

Jaha då var mitt avtal med Boxer ÄNTLIGEN avslutat.....ett finare samtal och nu är man fri från krånglande fakturor och allt annat som man fått genomlidit, så nu hälsar jag TELIA Digital-TV välkommen  hem till Seawall, ojojoj nu blir det svårt att bestämma vad man ska satsa på??? Canal+, Viasat....säsongskortet ja du valen är många och väldigt svåra!! Hur ska jag klara av att bestämam mig?? Undra om detta kan klassas som ett i-landsproblem?? Ja jag tror nog fan det!!!

Fredag idag....månne det bli nå fredagsmys nån tro?? HEHE japp det kommer det bli, sitter just nu och väntar på att hons ska komma hit sen bär det av mot Örebro för att kolla på lite bio, mysa lite, hålla handen, kanske t.om pussas om man man vågar......

Nej nu så ska jag hoppa in i duschen, tvaga av mig lite och sen kanske ta på mig mitt bästa lukta gott!!

/Robert

Veckans Finska Ord


Puutikku

=

Träpinne



Upphetsande!!

Idrottsparken, Stadsparksvallen, Starke Arvid Arena, Landskrona IP, Ängelholms IP, Falkenbergs IP, Norrporten Arena, Södertälje Fotbollsarena, Stora Valla.......och förhoppningsvis kan vi lägga till Domnarsvallen i Borlänge till denna skara av stora, trevliga, publikvänliga arenor i Sverige!!!

Nja jag är inte bitter inte......spelar man inte bättre förtjänar man inte heller en plast i allsvenskan. Bara att ta nya starka tag så är Bajen förhoppningsvis tillbaka i finrummet säsongen 2011!!!!!

Nåväl vad är en bal på slottet??? Alldeles underbar??? Ja skitsamma kommer fan inte på så mycket vettigt att plita ner här just nu! Är väl bara att ladda batterierna till kvällens plastbandyövningar!!! Lär iafl föröska få i mig lite föda så jag iafl orkar springa mer än 10 meter!! 

Gött mos....imorgon är det fredag!!

 

Lek & Bus

Hmmmm hinner fan egentligen inte skriva nå idag.....är precis på väg till mitt egena lilla Lek & Busland!!! Ska bli så trevligt att få leka och busa lite så här mitt i veckan......

Så ja.....bara för er som nu är här och läser denna rappakalja jag skriver om så har jag nu helt hundra bestämt mig för att fortsätta blogga.......och förhoppningvis så blir det väl lika ointressant som tidigare!!

Dags att starta upp sportbilen......och åka!!!

/6

Positivt...

Kan ju säga att jag blev positivt överraskad av Telias Digital tv.....känns som om det är nått att satsa på faktiskt, så kan det där jävla Boxer dra åt helvete för dom har jag haft nog med bekymmer med!!! Och så blir det ju fan billigare oxå.....det ni boxer!! Så kanske autogiro grjen funkar hos Telia oxå!! Njaaaa jag är inte långsint jag inte bara jääääävligt less på Boxer. Så imorgon blir det ett finare samtal till Boxer där jag säger upp min bekantskap med dom!! FAN VAD HÄRLIGT!!!!

Hnmmmm nja snart så är det dags att dra sig iväg för att jaga den där jävla plastbollen iegn, känner just nu i detta tillfälle noll sug efter att springo svetts......skulle heller sitta hemma på soffan o kolla på dåliga tv-program. Men Men lika bra att att vara duktigt.....är ju nå typ av möte innan oxå!! 

Härligt som fan är det att det är onsdag imorgon......veckan vänder och mankan börja blicka mot helgen igen, härligt att det är onsdag för då kommer hon på besök oxå!! Ska bli så jävla NICE!!!

Nej nu ska jag ta o byta om.....fara iväg o köpa snus sen iväg och skjuta några slagskott!!!

/Grov Snus 

Happy Birthday!!!

Först o främst vill jag säga ett stort GRATTIS till mig själv!! Fan vad härligt det känns att fylla år och kliva ytterligare ett år närmare pension!!! Inte långt kvar nu??? 

Hmmmmm ser väl ut som om seawall.blogg.se får leva vidare ett tag till.....ja ja lite ordbajseri skulle jag nog klara av att skriva ner här.....och tydligen så finns det ju iafl ett par som tycker om att läsa det jag skriver!! Tack kanske jag ska passa på att skriva då!!!

HmmmTelia Digital-TV kan det vara nå??? När jag hem på lunchen idag så låg det ett gäng kartonger på golvet och vid TV:n så låg det några mackapärer och blinka?? Hmmm känns som om det kanske är läge att flytat på dom?? Men ja är det nå att ha då?? Vad kostar det?? Jag fattar fan inget......men men vi se! Kan väl inte bli sämre än boxer iafl.....för dom har man ju haft sina duster med ha ha ha!

Nej nu ska jag fira vidare.......eller aifl koppla in dom där blinkade sakerna på golvet!!

/30 +

R.I.P seawall.blogg.se???

Hmmm efter sju jävla fan och nio helvete och x antal könsord så har jag ÄNTLIGEN fått mig en dator, den förra som var iväg på service gick tydligen inte att fixa så nu har jag en ny fin liten maskin här hemma på köksbordet, ja och den är röd oxå!! Fin fint.....

Som sagt nu när man vart datorlös x antal veckor coh man inte haft ngon kontakt med internetvärlden så har ju fan inte inläggen på denna jävla blogg stått som spön i backen direkt.......så nu sitter man här lite i valet o kvalet om man kanske ska ta och lägga ner denna blogg????

Ja om det nu finns några läsare.......vad tycker ni??? Skulle vara trevlig medlite respons på vad ni säger? Lägga ner eller inte???

Men hur som helst....jag har nu iafl en jävligt snygg fungerande dator här hemma......
Så nu är det bara att vänta några veckor till så kanske man får sin mobil oxå??

Nu är det dags för lite sport-tv.....

/Bonus på Fonus

Kuckelimuck...

Ingen dator än......känns som om detta kan bli en lång process! Fick ett samtal från Netonnet och dom sa då att min dator nu befinner sig i Tyskland??? Va fan finns det inte svenska datanissar som kan fixa detta? Det enda som är fel är ju att skärmen itne funkar???? JA JA!!! Dom får denna vecka på sig.....sen blir det en ny penta! Så då kanske man kan blogga lite igen......eller så skiter jag i det och stänger ner denna sida?????

Appråpå tekniska prylar.....någon där uppe eller där nere verkar inte gilla mig, först kuka datorfan ur, 1,5 månad gammal........nu så har min mobil och kuka ur......3 månader gammal?!?!? Vad fan är detta? Något som skämtar med mig? Lösning på detta problem blir väl att flytta till någon jävla grotta i Afghanistan, isolera mig från omvärden, käka en massa jävla sand, dricka mitt eget urin ocg umgån med alla jävla bergsgetter!!

Nej nu vill jag fan ha lite medgång snart!!!!!

/Offline

Kuckelimuck...

Ingen dator än......känns som om detta kan bli en lång process! Fick ett samtal från Netonnet och dom sa då att min dator nu befinner sig i Tyskland??? Va fan finns det inte svenska datanissar som kan fixa detta? Det enda som är fel är ju att skärmen itne funkar???? JA JA!!! Dom får denna vecka på sig.....sen blir det en ny penta! Så då kanske man kan blogga lite igen......eller så skiter jag i det och stänger ner denna sida?????

Appråpå tekniska prylar.....någon där uppe eller där nere verkar inte gilla mig, först kuka datorfan ur, 1,5 månad gammal........nu så har min mobil och kuka ur......3 månader gammal?!?!? Vad fan är detta? Något som skämtar med mig? Lösning på detta problem blir väl att flytta till någon jävla grotta i Afghanistan, isolera mig från omvärden, käka en massa jävla sand, dricka mitt eget urin ocg umgån med alla jävla bergsgetter!!

Nej nu vill jag fan ha lite medgång snart!!!!!

/Offline

Negativ!

Hmmmm satan i gatan hade räkna med att jag skulle få min dator i fredags....men ICKE!!! Idag får jag ett medalande på mobilen:
Din service är ännu ej klar, men bi har ärendet under uppföljning och återkommer inom kort med mer information via mail, telefon eller SMS.
Tack för den........snack om att dom ger en falska förhoppningar för förra veckan fick jag reda på detta:
Inom några dagar kommer din avklarade service befinna sig i Lagershopen. Vi återkommerdå till dig med ett besked att varan finns för uthämtning.

JA JA den som lever få väl se......

Nått postitivt istället......nyår närmar sig med stormsteg! Trevlig som fan och jag har redan planerat in vad som händer inte illa för en person som inte ens kan planera nästkommande dag. Men nu så blir det kryssning med tevlig sällskap, satan i gatan vad trevlig det kommer bli!!!

Snipp snapp slut........

/3

Positiv.....

Fy fan nu börjar det hända saker.....fick idag ett glatt besked att datorfan nu är servad!! Så nu väntar jag bara på att den ska dyka upp!! Då jävlar ska jag tiksurfa och rocka musik på hög nivå!!!

Nu så sitter jag som valigt hemma hos päronen och lånra deras dator.....måsta ju vittja mailbox och kolla runt lite ibland så man inte helt tappar kontakten med omvärlden!!!

Hänt nå skoj sen mitt sista inlägg?? Hmmm nja inte vad jag kan påminna mig om, lira lite plastbandy men ja det är absolut imget att skriva om för det har gått så jävla käpprätt åt helvete!

Nej nu ska kaffetåren drickas sen ska jag iväg o springa lite......fy fan så jobbigt!

/Snart med i matchen!

Fortfarande.....

Japp fortfarande inge kontkat med omvärlden....eller jo lite men ingen dator ännu! Hmmm börjar fan bli jobbigt utan den nu!!!

Så nu sitter man hemma hos päronen och lånar deras maskin.....så då får man väl passa på att skriva några ointressant rader..............Helgen???

Tillbringades uppe i norr, möcke trevligt!! God mat, underbart sällskap ja finns väl inte mer att säga?? Söndagen så kollade jag på olastbandy uppe i norr.....En riktigt dålig innebandymatch som var inte var välspelad för fem öre, det enda som var skoj att det hällpå att utarta på slutet......

Nej nu så ska jag kolla runt på lite bloggar som man inte hunnit besöka doms sista dagarna!

/Mobilsurf

Veckans Finska Ord


Tasapainokävely

=

Balansgång



Sudden Death

Jaha då var det redan torsdag.....inga fel alls! Skönt att det äntligen närmar sig helg igen! Fortfarande så är jag datorlös fy bubbland vad det suger! Man blir ju handikappad.....ja iafl mer än vad jag är vanliga fall! Men hmmm tur att man iafö får låna sig en datror och rensa lite i mailkorgen och hinna skriva ett par ointressanta rader här.

Vad har hänt sen förra inlägget?? Nja inte tokmycket skulle jag väl påstå, plastbandymatch i tisdag där vi torskade mot ett riktigt jävla skitgäng, ja tydligen är ju inte vi bättre men va fan......ska bli intressant att se dom ställas mot topplagen i serien dom kommer ju få så jävla mycket stryk!!!

Mats Sundin mannen som hitta sin kärlek från denna lilla håla där jag sitter.......han ska tydligen lägga grillorna på hyllan! Nåväl jag har ju inte så mycket tillövers för svenska hockeylirare men ja Sudden har fanimej vart rikitgt jävla bra! Skönt att Finland inte behöver möta den fan nå mer. Men vad ska Mats gör nu då?? Blir det ett vanligt 7 till 4 kneg eller?? Jovisst Sudden packar korvbröd, städar urinoarer.....nja skulle ite tror så! Sätt sprätt på miljonerna och lev livet! Ja sen om du nu slinker förbi Nora nån helg kan du ju alltid bjuda på en riktig fylla!!

Dags att återgå till att inte göra nått!

Over and Out!

/PRO

RSS 2.0