Lördagen i lite bilder....


Bobo visar hur man knyter en slipsknut....



Alla fick plats i bilen, Mark ligger i bagaget.....



Virus In action.....



Min bowling gick så där....



TT visar sin bästa sida.....



Bandet som lira på Hundgår´n igår!!!


Kasta Klot!!

Fan vad skoj det ska bli idag då!! Idag är det klotkastning på G......bowling i Öret med Real DIF och sedan lite finare käk på det!! Men Men det hela kommer att inledas med lite uppvärming hemma hos Virus, Pizza, Öl och fotboll! Vilka? Ja det blir väl jag, TT, Virus, Bobo och Blobb skulle jag tro........

HA HA fan vad rättvist livet känns......gick förbi Hornet för en timme sen ca, då stog det en förrymd säskola där och bar på en massa högtalare och  lådor och annat skrot.....men vid en närmare koll så var det ju Blobb o Näs-Bengts dansbandsorkester som skulle till att rigga upp prylarna för kvällen upträdande!! Fan vad jag tycker om att se andra människor jobb..........Men Grabbar: LYCKA TILL!!

/Kryss i hallen

Veckans Finska Ord



Keilailu

=

Bowling



Vilken Fin Hästsadel...

Så här skulle hästhoppning ALLTID vara!! Kolla bilden till vänster,
ser ni inte vilken fin hästsadel den ryttarinnan har!


Hon får gärna komma hem tll mig och visa hur ridning går till!!



Och idag så vill jag bara säga TACK till Postkodlotteriet igen som skickat ut mer reklam till mig, hmmm undrar om jag skulle samla all reklam från dom på hög och sen skicka tillbaka allt o säga att jag inte är intresserad.

/Milton

Värdelöst Vetande


Varje år dör cirka 7 personer
genom att bli spetsade på vassa
föremål i diskmaskinen




Ni är underbara!!!

"Som väntat klubbade kommunfullmäktige igenom en skattehöjning av kommunalskatten med 20 öre i går. Ett beslut som togs av majoriteten med 19 röster för förslaget mot 15 röster från alliansen mot en skattehöjning." Citat na.se

TACK.....TACK SOM FAN!!! Precis detta jag hade önskat mig!, fan ser det nästan som en tidig julklapp!!! Hoppas Ni nu är nöjda med erat beslut.....det räcker inte bara med att lägga ner skolor jo fan ni ska höja skatten oxå? Nästa påhitt?? Bli parkeringsautomater i stan så kan ni ju ta in lite mer pengar, eller fixa vägtullar så fort vi kommer in i stan så får vi betala pengar!!! Eller ja varför inte?? Om de nu blir ännu mera back i stora skattekistan....kan ni inte ta alla våra pengar......fan höj skatten mer, gärna med en 10-20 spänn!!! Faaaaaaaaaaaan Nu blev jag ännu mer bitter..........





Tråååååååååååk

Fan idag har det var riktigt tråkigt känner jag!! 

Så detta inlägg kommer jag att tillängna dig Näs-Bengt!! Ser framemot lördagen!!!


Och så lite reklam för för pojkarna som ska lira på lördag.........nyfikna?? Kolla LÄNKEN

/Skid Röj

Rimfrost - Rattmuff på!!


En klassiker......




Mordern Prostution?

Röda Korset hittade sex folkkära personer som gärna ger en kram till den som satsar mest pengar för ett viktigt ändamål........

Hmmm jag får en känsla av at det luktar prostutuion! Betala för nån tyå av "kärlek", kramar är kärlek enligt mig! MEN.........om jag nu skulle satsa pengar på kärlek, typ Olga 29  från Ryssland, om jag skulle satsa pengar på henne för att få "kärlek".....tror ni då att polisen skulle bli nöjda?? Svar nej, jag skulle åka in bakom lås o bom för jag försökte köpa kärlek!!

Men får Röda Korset auktionera ut "kärlek/kramar" på blocket där vi får betala pengar för att kramas.....ja pengarna går till välgörande ändamål.......men Olga då?? Är det oxå välgärning?? Hon ska väl oxå tjäna pengar och rad med mat o hyra. Men inte får hon auktionera ut sina tjänster på blocket.....då kallas det prsotution. 

Jag känner en vissa skillad på folk o folk i vårat samhälle......så låt alla få aukionera ut "kramar/kärlek" på blocket så kommer många bli lyckliga!  Luktar dubbelmoral...gillar inte orättvisor!!

/Bert M

 

S J U K

Då ligger man nedbäddad på soffan med 39,5 graders feber....skitskoj!! NOT! Är inte direkt tokpigg!!!

Nu ska jag sova vidare!

Puss


Helg...

Då var det lördag igen.................och denna lördag är inte som dom andra, ingen Da Capofrulle idag inte, NEJ NEJ
för idag då vankas det kryssning!!!! Fy fan vad nice det ska bli att entra Birka och sen glida ut på östersjön o tokparta och ha skoj!!!!
 
Så ja.......imorgon blir det säkerligen inga inlägg här inte......men misströsta inte jag kommer tbax


Hoppas denna Kapten styr skutan ikväll.....


/Viggo

Tears in heaven

En epok är över..........och den blev inte långvarig min kära vän!!!



Would you know my name
If I saw you in heaven?
Would you feel the same
If I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'cause I know I don't belong here in heaven...

Would you hold my hand
If I saw you in heaven?
Would you help me stand
If I saw you in heaven?
I'll find my way through night and day
'cause I know I just can't stay here in heaven...

Time can bring you down, time can bend your knees
Time can break your heart, have you begging please...begging please

Beyond the door there's peace I'm sure
And I know there'll be no more tears in heaven...

Would you know my name
If I saw you in heaven?
Would you feel the same
If I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'cause I know I don't belong here in heaven......


Veckans Finska Ord



Risteily

=

Kryssning


 

Skattehöjning???

Det vankas skattehöjning i kommunen.....har tydligen kommunstyrelsen kommit fram till, idioter!!!

"2009 års budgetförslag klubbades igenom på onsdagens kommunstyrelse. Men beslutet var inte enhälligt utan togs enbart av majoriteten." Citat na.se

"Den föreslagna höjningen av kommunalskatten ligger på 20 öre, från 21,92 kronor till 22,12 kronor.
- För den som tjänar 20 000 kronor i månaden innebär skattehöjningen 40 kronor i månaden, säger Håkan Blomberg." Citat na.se

40x12 = 480 spänn, det är ju för fan en riktigt bra kväll på krogen!!!


För fan........ja ja skyll inte på mig, jag röstade in på Er iafl, jävla sopor......jag fan inte betala mer i skatt, jag vill ha skoj för mina dollars!!!

Så ni som är anhängare av Facebook.......se till att bli medlemmar i gruppen - 

EN SOSSE BLIR ALDRIG MÄTT I GRANNENS KÖK


En liten beskriving av denna grupp:
SNÅL OCH GIRIG, KLEPTOMAN OCH BEGÅVNINGSHANDIKAPPAD? DÅ ÄR DU SOSSE OCH INTE VÄLKOMMEN I MIN GRUPP. DU SPELAR HELT ENKELT I B-LAGET OCH PLATSAR VÄL INTE ENS PÅ BÄNKEN. OM GRANNEN BJUDER PÅ FEST SÅ ÄR DU DÄR OCH DU ÄR DEN SOM LÄMNAR PARTAJET FÖRST MED EN LITEN LÅDA MED ÖVERBLIVNA MATRESTER. MÄTT OCH BELÅTEN ÄR DU. JÄVLA SOSSE!

/BB - Bitter Blogg


Värdelöst Vetande


******************************************************************

Bladlusen har största penisen av alla levande djur
till förhållande till sin storlek.

*****************************************************************




TT: Denna fakta är framtagen endast för din skull!!!! 


Kan man verkligen få det??

Kan man få svar på livets stora frågor??

1. Finns det en Gud som bryr sig om oss?
2. Kommer krig o lidande försvinna?
3. Vad händer när man dör?
4. Kan man träffa döda?
5. Lyssnar Gud verkligen till böner?
6. Vad är meningen med livet?

Mina svar!
1. Skulle inte tro så om det nu fanns en gud......så skulle jag vara miljonär och ha hundratals lättklädda, storbystade trevliga damer kring mig hela tiden.
2. Så länge det finns mörka män i lustiga kläder, självmordsbombare, terrorister o annat löst pack så kommer det ej att förvsinna.
3: Tack o God natt.....träfrack, ner i jorden!
4. Hmmm jobba på Fonus så lär du träffa rätt så många! Ja bårhus funkar oxå!
5. Hmmm om det nu fanns en gud så tror jag han skulle ge blanka fan i vad vi sa o tyckte!
6. Sex, Drugs and Rock n Roll......en del säger oxå Knulla, åka hiss och spy!

Men Men kära läsare.......DET FINNS EN BOK som innehåller svar på dessa frågor......fy fan inte illa!! Men i den boken finns tydligen sanningen, Jesus sade i en bön till Gud, ska vi ta en grogg.....nej så var det inte! Så här sa han: Ditt ord är sanningen, och tydligen kallar man detta "ord" för bibeln!?!?!

Svar på fråga nr 2 enligt bibeln:  Gud har lovat att han ska införa fred på hela jorden. När guds rike styr över jorden kommer man inte mer att "lära" sig att föra krig.
Hmmmm GRATTIS!! DU har verkligen lyckats!! Du måste vara stolt över ditt arbete!!

Men men fick ett fint reklamblad från ett coolt innegäng som heter Jehovas.......och om nu skulle vilja ha hjälp att hitta svaren har dom två hjälpmedel. För det första finns ytterligare en bok (många böcker blir det) Vad lär Bineln? en enkel o kortfattad histora, kanske fina bilder som i Fibban oxå?? För det andra kan man få en kostnadsfri bibelkurs, inte illa, då man träffar ett Jehovas Vittne och samtalar. Men om man kanske klämmer ett par bira och fixar några villiga brallisar, då skulle jag lätt ställa upp på en kurs.
Men ärligt....hur seriöst tar man en person som säger att dom kommer från jehovas???? Jehovas vittnen tar inte del i några religiösa sedvänjor som inte har direkt stöd i Bibeln. De tar inte heller del i nationella helgfiranden. De tar också avstånd från sådana kristna högtider som de anser har blandats upp med obibliska sedvänjor, man firar inte nationaldagar, födelsedagar, jul, påsk, pingst, midsommar, nyår......
Fatta hur många festtillfällen dom missar......klart man aldrig skulleta en sån person på allvar! Du det är midsommar, ska vi käka lite sill o färskpotatis?? Och klämma ett par nubbar? Nej jag är ju Jehova!! KUL KUL!!! Fan vad ni är tråkiga!!

Ja men detta är vad jag tycker........och jag tycker allt verkar mumbojumbo!!!
Mer sprit på högtiderna!!

Tack o Hej!!!

SMS....

Först vill jag bara göra lite reklam.....för min kära vän TT, hans senaste inlägg på bloggen är ju hur bra som helst! Kan ine annat än att hålla med dig!!!

Gårdagen?? Hmmmm hamna ute hos päronen efter jobbet, fika lite och sen en skön bastu.......var väl hemma tunt kl 20, och gissa om jag var trött FY FAN!! Tanken var att man hade knallat över till Virus för att kolla på fotboll men tror fan Elvis var piggare än mig igår!! Men när man väl ligger på soffan och halvsover så får man in lite fina SMS......
Blobb: Vart är du..... Kom hit NU
Svar: Jag är bortom d blå bergens dimma färdandes i en gyllenbrun amazon på väg mot den himmelska kristallskogen
Blobb: Idiot!
Svar:Tack! Jag Vet!
 Sen kom ett finare från TT oxå: CP-Människa..........fy fan sånt värmer!!

nEj Nu sKA jaG ÅKa TiLl JoBbET sES iKVälL!

/Luftslott

Snödags...

Då kom den på riktigt eller?? Snön?? Eller har det snöa tidigare?? Jag kommer fan inte ihåg,,,,men ja förhoppningsvis så ligger den väl kvar några timmar iafl och sen blir det sånt där mysigt slask, fan vad skoj!!

Kommentarer Postat av:

29 nov ....Nora Statt!!!

2008-11-19 @ 15:23:35

Förmodar att denna anonyma källa är mannen/legenden från Striberg, Mr Skid Row, Mr 18 & Life.......Mr Ricky was a young boy!!! Tydligen så har hans sväng-gäng lyckats få sig en spelning på statt i Nora.....hmmmm har väl en känsla av att man då kommer hamna där......och JAG hoppas verkligen få höra låten!!! 

 Var det inte rock n roll på hundgår´n då oxå???

Eftersom det är onsdag....och det är lill-lördag så måste man ju ha lite skoj oxå.......så Bobo, TT och alla andra en favvo i repris......förmodligen kommer detta klipp att numera gå varmt på samtliga av våra fester!!




/Jag vill ha glass

Tisdagstråk

Idag har jag fan inget vettigt alls att komma med, eller ja det har jag nog inte dom andra dagarna heller men ibland finns de ju alltidf nå jävla skit att skriva om men inte idag inte........

Dagens höjdpunkt?? Var nog iafl när TT ringde vid lunchtid och vi hade ett litet snacka om dittan o dattan, ett par roliga skratt belv det trots allt.....och fick reda på ny fakta från lördagen!! HA HA Sipon Jr vi vet var du sov!!!

Nej nu så ska jag åka o tanka bilen sen ner til plastbandyn o kolla läget, blir ingen träning för mig idag för jag har så JÄVLA ont i halsen, förkylning på G är jag rädd för!! Vill inte, Vill inte, hmmmm trodde jag dödade alla ev bakterier i lördags, ha ha är nog ett Virus som vart framme!!!

/Glykol


Återhämtad???

Ja det är ju den stora frågan......om man verkligen har återhämtat sig från lördagens enormt trevliga festligheter?? Har var jäkligt tungt idag..........men absolut inte lika tungt som igår!!

Igår då?? Ja visst!! Mört o pigg som en kry, eller vad det nu heter så begav man sig till V-ås för at kolla på lite innebandy, svenska superligan match var helt okej men hade nog önskat mig mer! det roligaste var nog trots allt bussresan, men en o annan häckling av folk som gjort saker under lördagen.....eller ska man säga saker som man kanske inte borde ha gjort under lördagen!?!?!

Nej nu ska jag kolla på fotbollsgalan o dricka apelsinjuice!

/Tandställning

25 årsfest...

Jo då så att......idag mår man inte allt för jävla bra bakis som en hal krabba!!! Men vilken tillställning igår TACK Marre o Kebaben hoppas gästboken inte blev fullteckanad??

Hmmm innan jag pyser till V-ås för o kolla på plastbandy måste jag lägga upp några bilder från gårdagen...

Kvällens värdinna.....en fin/eller den bästa sidan av henne haha


Ludde inte helt nöjd efter en 80% shot


Sipon jr mår taskigt efter Absinten.....


Trädgårdsdesign av Virus the Sucker????


Mårten.....vad gör du? Med vem?? Fyyyyyy


Bobo?? Vad gör du? Med vem? Fyyyyyyyyyyyy 

Grattis Kebaben!!

Ja må han leva......GRATTIS Kebaben på 25 års-dagen, fan snart så är du oxå vuxen!!!





Lördag igen......började precis som alla andra lördagar, Da Capofrulle med Blobb och TT, alltid trevligt med en god frukost och en massa skitsnack det som var dåligt var att Virus inte kom, han skyllde på bakfylla men´som ni alla vet så "kolla" han ju som vanligt på film. Så nu har man iafl vart och shoppat litet presenter till fodelsedagsBARNET och nu så ska jag åka ut till päronen en sväng, sen hem sminka sig lite och vidare till Virus för att kolla på lite fotboll.

OCH framåt kvällen så vankas det party-party..............ho ho fan vad fint att få driva i sig lite bira igen!

Tjo o Tjim......dansa i ring!

/Åke Ortmark

Veckans Finska Ord



Satulaseppä
 
=

Sadelmakare



Boxer.....igen

Jaha då var det dags igen......Boxer har lyckats skicka mig en påminnelse på en icke betald faktura!?! Förbannde jävla klappidioter, mysplågare och fansjävlar!! Hmmm kollade precis upp detta på banken, och visst är denna faktura betald, betald via autogiro, så nu jävlar i helvet ska det skällas så det står härliga till!

Synd att det ska vara straffbart med att hota folk och bombhota ställen.....hade det inte vart så hade jag redan nu sätt till att på nått sätt riktat ett kraftig hot mot Boxers lokaler!!! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!

Ja detta var en skön start på helgen nu när man kom hem från jobbet, så nu ska jag vara bitter ett tag samla kraft och hitta alla fula ord jag kan sen ringa till Boxer och fråga hur dom egentligen mår!

Fredag igen.....så gött!! Ikväll så vankas det innebandyderby jävlar så skoj det ska bli att möta Linde, hoppas verkligen på en storpublik nere i hallen ikväll!! 

/Una-Bomber

Ingen Rubrik!!

Hmmm är så jävla grymt trött idag, fattar inte varför?? Sov hur gött som helst inatt och kände mig utvilad när jag vakna, hmmm tror jag har åkte på en släng av höstdepresion......och det botar man med läsk i helgen!!

Fan känner att jagite har nå intressant eller nå skoj att skriva om just nu....så det får väl som i sin vanliga ordning bli ordbajseri!! Eller så skriver jag inget alls! För nu ska jag försöka få i mig nå att käka sen slappa lite......för om nån timme så vankas det spelarmöte sen träning!!

Tjo fadderittan................Ledsyn!

/Z z z

Svenska Postkod Lotteriet

Hmmm fan nu ska jag vara lite bitter, känner mig som en tjatig torr pensionär!! Men Svenska Postkod Lotteriet??? Ni som är med och stöttar allt, Rädda Barnen, BRIS, Röda Korset, Rädda Joppe och Världsnaturfonden.......Hur vore det om Ni kanske skulle tänka lite miljövänligt?? Bara dennna vecka har jag fått två-tre fina brev från er....och veckorna före har det ju dykt upp x antal reklamutskick från er, och säkerligen är jag ju inte den enda i detta avlånga land som får detta, hmmm hur mycket papper, energi mm mm går det åt för att skicka ut detta skit?? JAJA man kan vinna 4566866895668934 kr men inte fan vill jag betala x antal hundra för att vara med i er lottdraging!!! Fan sluta upp med detta jävla reklambombande NU. 

Vi TÄNKER Miljövänligt!!


Okej då....inte för att jag kanske är världens mest miljömedvetan person....men fan så trött jag blir när det dyler upp en massa jävla skitreklam och samma sak dag efter dag!!! Nej skärpning Börje!!

Hällefors igår!! Jiiiiha det var en upplevelse......kom iafl hem med livet i behåll!! Men vilket märkligt folk det satt på läktaren, hmmm dom tjoa o tjimma som tusen och sa massa konstiga saker. Men ja det positiva dom hade lagt ett nytt fint kanongolv i hallen!! Ja sen så satt det ju några trevliga damer i sekket oxå...det är en bonus!

Nu så är det kvällen och jag ska bara softa o njuta av att det itne är någon platsbandy ikväll!!!

/Sverker 

Hällefors....

Ja fy fan.....ikväll ska man dit!! Inte så man längtar direkt, funderar allvarligt på att skaffa mig en skyddsväst och åka pansarbil dit upp för det är ju laglöst där uppe sägs det!!

Varför ska man dit för?? Jo då plastbandymatch med u-laget! Fan en tisdagskväll i hällefors fan jag får ju för i helvete ångest bara jag tänker på det!!!

Plastbandy ja.....hmmm dvs mitt liv, tror nog detta blir den sjätte eller sjunde matchen nu på 9-10 dagar, så innan jul kan ni ju kolla på blocket efter någon som säljer innebandyprylar för jag kommer säkerligen ha tröttnat på innebandy både tre o fyra gånger innan dess.....men bara jag tänker på Hällefors blir jag ju glad i HELVETE HELLER!!!!

Men Men bara bita ihop åka upp dit o föröska vinna sen hem till sköna sängen o sussa för sen så är det onsdag och då väner veckan......och det närmar sig helg med stormsteg!!!

Kyss bordet!

/Kenneth and the Knutters

Äntligen MÅNDAG!!!

Fan vad skönt....äntligen måndag en hel veckas arbete framför sig!! Kan inte bli bättre!!! Så nu är det bara att jobba på och snart så är det helg igen.........och då vankas det fest! Guuuud så trevligt!

Gårdagskvällen bjöd på riktigt trevlig underhållning då jag var i Linde o kolla på plastbandy, en mycket målrik historia där Linde torska mot Nerike men 8-11........och på Fredag så är det derbydags mot Linde, fan så skoj!! Så har ni inget bättre för er på fredag kom o kolla på innebandy, kommer bli en riktigt tuff drabbing tror jag! 19:30 matchstart!

Nej nu ska jag åka och svartjobba lite.....eller vad det heter??? Skitsamma!

Äntligen Måndag......


/Ping Pong

Söndag i min värld...

Hmmm jaha söndag!! Vaknade exakt kl 08:00 imorse......och var inte bakis!?!?!? När hände det senast?? Inte fan vet jag! Så ja muffla i mig en finare frukost och sen slappa man på soffan en stund! Senare så begav man sig mot Kumla för att lira lite plastbandy....hur det gick är en annan historia i sig!

Efter detta så åkta man hem till päroen och fick sig en finare söndagsmiddag smakade alldels utsökt...så nu är man mätt och belåten och toktrött så dte kommer nog bli soffläge ett tag för snart så bär det va mot Linde för att kolla på plastbandy när dom möter Nerike......hoppas mitt rsultat går in!!! Skulle behöva vinna potten på drygt 2000 som vi tippat för nu!!

Ha ett bart underliv!

/Offside

7 Sanningar

Jag har blivit utmanad av Marre att erkänna 7 sanningar om mig själv.....hmmm fan jag som trodde alla visste allt om mig!!

1. Mitt drömresemål är Rocky Mountains Nationalpark
2. En av mina favvofilmer är Romeo & Julia (den från 1996)
3. Jag har haft sex i en buss mellan Stockholm och Örebro
4. Jag har sovit i fyllecell......
5. Jag har alldeles för lätt för att bli kär.......
6. Jag tycker att levergryta är tokgott! 
7. Jag har provat icke lagliga "preparat" mer än en gång....


Nu kan jag utmana lite personer:
TT
Noratös
Lizelus


EN sån Fredag....

Fan vilken kanon fredag man haft.....ja efter jobbet alltså!!! Hmm ja direkt efter jobbet så tvätta jag bilen kanske inte så jävla skoj men det behövdes!!

Men sen så!! Då blev det andara bullar!!! Kebaben ringde o var sugen på pizza och visst svara man jag på detta erbjudande passa även på att bjuda med Blobb o Virus på en finare pizzabjudning!! Efter maten så började det ju suga slite i den berömda öltarmen, ja för vissa andra personer ville nog suga annat men nämner inga namn!!

Så jag, Blobb o Virus halkar in på Hornet och sätter oss där o surrar en massa skit om allt mellan himmel o jord, och dricker några fina kalla öl!!! Jag några, inte många, tror nog att kvällen hela konsumtion stanna vid 4 öl, och jävlar det är nog blnad dom godaste öl jag druckit!!¨

Öl nr 1


Öl nr 2


Öl nr 3 & 4


Men när vi väl satt där o hade trevligt så messa Herr Ödlan till Virus och kom förbi och sänkte säkerligen 3-4 snabba bira och började genast tjata om Wärdan/Hundgår´n......ingen var så sugen på att gå dit utan alla gick hem till sitt.....ja förutom Blobb som tydligen fick skjuts!! Och vad jag tror så kommer nog Ödlan halka in på Wärdan framåt kvällen och komma hem sent och imorgon må som en Pasi-kopia....

Söta Grabbar, Virus, Blobb & Ödlan


/Plums

Veckans Finska Ord



Venepakolainen

=

Båtflykting



Tungan rätt i mun....


HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ!!!


Kärlek!!


Fick denna bild idag av TT:s kära arbetskompis Jenny, hon är ju för underbar det lilla livet, detta tar jag som en rak kärleksförklaring.......detta måste vara bland det snällaste/kärleksfullaste en trevlig tjej kallat mig för den sista tiden!
Jenny.......DU är underbar!! ;op



När jag ändå är inte på avdelning stor kärlek så läste jag nått riktigt skoj/intressant i tidningen idag, djur är oxå homosexuella.....intressant/märkligt att det finns fler arter som gillar samma kön.....
Tex hansvanar dom lever ihop i par och ruvar på äggen?? Vart fan är honorna? Leter nytt kött eller nån gammal ankunge som dom kan utnyttja sexuellt??? Sjökor?? Hur fan ser en sån ut egentligen, men deras stora passion är tydligen oralsex?? Fan jag skulle gärna vilja vet hur fan det ser ut och går till när Sjökor hummar pung!!
Och redan dom gamla grekerna såg även hur djur var homosexuella....tydligen finns det nån gammal anteckning av Herr Grek tydligen har sett 2 st hyernor av samma kön lekt gömma pinnen!!

Nog om detta!!!

/Rapphöns

Värdelöst Vetande



I USA är det enligt lag
förbjudet att sova på ett kylskåp
i Pittsburgh.



Blow The Horn

Kära lilla DU......det var inte jag som skvallra att det skulle vara fest ju!!! Hmmm blev helt ställd när jag kom till ICA idag och blev kallad glappkäft!!! Tror det var någon annan som råkade försäga sig där hemma att det vaknas fest sen!!! Så snälla häng inte ut mig så där ha ha ha!!! Men det gör inget tycker om dig ändå!!

Jaha onsdagkväll!!! Mini-lördag, kanske ska dricka en kall öl här hemma o bara ha ddet gött?? Nja vi får se hur det blir!

Har en liten fundering kring detta klipp som ligger här??? Fan kan inte det vara en av dom roligaste filmer som någonsin gjorts?? Varför vann denna film inga stora priser?? Varför belönades inte skådisarna för? Fan dom har ju en enorm känsla vid konversationer iafl!! Att dessa två damer inte sökte in på scenskolan är ju ett under tror nog att dom hade kunnat kommit långt..........ja långt kom dom nog ändå?? Långt ner i halsen!!

En Svensk Klassiker!!


Nej nu ska jag jag inte göra nått!!

/Falukorv

Hmmmm

Sitter här vid kösbordet och funderar lite på om jag ske sluta lunchblogga??? Fan luncherna bara springer iväg och man får ingen tid över till att slappa! Ja detta måste vara ett kraftigt i-landsproblem?? Men tydligen så hinner jag iafl skriva nått helt oviktigt denna lunch.....

Händer en dag som denna då?? Har inte allt för stora planer, lutar åt en TV-kväll med lite fotboll skulle jag tro, kan nog hända att det blir en godispåse oxå, fan var allt för länge sen man käka lite karra!

Nej bums tbax till jobbet nu!

På återseende!

/Uggla

Redogörelse

Jaha då har man träffat sina kamrater igen...dvs dom man spelar plastbandy med och på helgerna dricker läsk med....
Nu så har jag fått lite svar på mina funderingar om vad som egentligen hände i helgen!?!?!?!

Idol-Johan....sov där vi anade........
Kjell-Börje var för förmodligen den som var mest bakis i hela mellansverige i söndags!!
Virus är fortfarande en väldigt störd man!
Lytta kommer til slut få sina efterlängtade chipstuttar!
Hur fan lyckades en ni?? Få en döv tjej att ragga PÅ ER? Måste vart Bobos Vincet Vega look-a-like som fick henne att tappa fattningen!  
Blev lite missförstånd tidgare men nu har man fått alla korten på bordet och sanning kom fram!! Förövrigt så kan jag inte veta vad som hände på Klaras i Lördags då jag förmodligen var den som lämnade stället först av alla.....

Nej nu skiter jag i detta....med rapportering frrn förra helgen, nu tar vi sikte mot en ny helg!! Och den kommer garanterat att bli helnykter då det är plastbandy både lördag o söndag!!  

/Allers

Okej då...

Blev tydligen lite fel i mitt förra inlägg blev jag upplyst om för en stund sedan!!!  Tydligen blev några uppraggade av en DÖV tjej och inte som jag skrev att de raggade på en döv tjej!!! Men nu har jag ändrat det i det förra inlägget så nu är väl alla förhoppningsvis glada och lyckliga!

Så ni som kommentera mitt förra inlägg...... 

Postat av: TT

Döv tjej på Klaras? Vad missade jag?

2008-11-03 @ 13:19:47
URL:
http://tonysegen.blogg.se/
 
Postat av: marre

vem raggar på döva brudar?

2008-11-03 @ 16:37:15

SVAR: Som sagt.....jag säger ingenting!!!!

/Pippi Fågel

Funderingar....

Hmm då var det äntlgen måndag igen och man har en skön o givande arbetvecka framför sig!! Guuuud så skönt!!!
JA och som vanligt så blir det ju plastbandy var o varannan dag oxå.....match imorgon hemma mot Real Hovsta, kommer bli en riktigt bra fight tror jag!!

Nu så här nån dag efter helgen har man ju landat och hämtat sig från sin utsvävningar....och jag har fått några saker att fundera på???

Vart sov egentligen Tobbe i lördags?
Är det bara Kjell-Börje som gillar Fernet?
Är verkligen Virus så störd?
Kommer Lytta få störst Chipstuttar i länet?
Hur lyckas man bli uppraggad av en bli döv tjej på Klaras??

Ja du frågorna är väldigt många.....men svaren är få! Kan ju meddela att jagf verkligen längtar tills imorgon då man får träffa alla innebandynissar igen och få en redogörelse från lördagen......

Jaha som sagt måndag idag?? Vad händer? Inga större utsvävningar skulle jag tro, blir nog en tripp hem till päronen efter jobbet och njuta en stund i bastun......sen blir det nog soffläge skulle jag tro, ja om det inte dyler upp några andra fina erbjudanden!

Nej nu ska jag försöka få i mig lite käk!!

/Brun Sju

Lördag...

Fan igår blev det inget inlägg....var rallyfart från morgon till kväll! Blev en tidig uppstigning igår då jaf skulle lämna iväg bilen för att få mina vinterdäck ditmonterade, sen efter detta blev det en vanlig lördagsfrukost, dock ej Da capo som tydliegn nte ville ha öppet så vi fick ta Café cetrum istället funka ju det oxå! Efter detta så bar det va mot Åsbro för att lira plastbandy......och den matchen lyckades vi vinna med 9-7 tillslut, inget skönspel men vist iafl!!

Efter detta så kom lördagen höjdpunkt....lagfest hos Kjell-Börje!! Fan vilken rolig tillställning, massor med gott att dricka och äckligt oxå!! Fy fan för Fernet!! Sång, skitsanck, mobbning (ha ha Virus) och självklart så förgyllde man kvällen med en obligatorisk Cara Mia.......succe som vanligt!!

Men bland det roligaste var iafl när vi skulle handla käk......på nån pizzeria på väster i örebro, ÄNTLIGEN hittade jag min pizza.....ja MIN PIZZA!! Fan vad god den var oxå!!! Mums hette den, skinka, räkor och krabba, satt som en fläskläpp!!

Å så lite bilder från gårdagen........

Pizzamenyn......nr 23 MIN PIZZA

 

Kvällens mästare Kjell-Börje



Tulo, Virus, Kebaben, Gabbe och Jag-sov-inte-hemma-mannen


Och så här gott var det med Fernet!!



Och ja detta var detta......själv så kom jag hem kl 13:00 idag, "råkade" sova kvar inne Örebro! Nu så väntar soffan ocgh dåliga tvprogram!!

/Fyllecell

RSS 2.0