Veckans Finska Ord


Luola

=

Grotta



Farliga grejor!!

Tur att en annan aldrig provat detta......men fan vad skoj det ändå skulle vara!!



/Brännvin

Faddergala, Haitiinsamlingar och fan o hans moster....

Måste ju iafl först nämna denna kommentar jag fick från min gode vän, numera familjefader, Jum Jum, Jumanji ja kärt barn har många namn!

Kommentarer
Postat av: jum jum

Hehe! Vad jag kan komma ihåg va du en hejjare på överstegsåkning,baklänges i högervarv=)

2010-01-26 @ 16:57:06

HA HA HA Kom fan inte inte ens ihåg att jag kunde överstegsåkning så bra....men du har nog bättre minne än mig tror jag!!! Enda jag kommer ihåg från den tur är att jag lyckades slå en puck i rundeln så den gled iväg och träffa en unge som börja stortjuta!!

Har reflektera lite över dessa insamlingar som sker i vårt kära landmed jämna mellanrum, det är faddergalor, rädda bergsjätter, Haitiinsamlingar, Bröstcancer och sånt, visst är det jättebra att det samlas inte pngar till behövande. MEN......när ska det arrangeras en gala för att samla in pengar till foket i det här landet som lever i misär, missbruk, utan bostad och sånt?? Inte fan görs det nå sånt inte....vilket jag tycker är mycket märkligt då detta fan är ett stort problem. Det finns väl bostadslösa i var o varannan svensk stad numare?? Så ni dom bestämmer, Röda Kors, Halvmånar och Frälsningasarméer och allt.......fixa en gala, en insamling till dom har det svårt här hemma tycker jag!!

Onsdag imorgon.....då trivs man, man kan börja blicka framåt helgen igen!! Som vanligt så kommer jag få en toppenhelg........det vet jag!!

Nu så ska jag ta mig en fundera på om jag ska släpa mig ner till innebandyn?? Är lagmöte, men funderingen jag har är om jags kanske skulle vara med  skjuta några lakar kanske?? Dras ju fortfarande med förkylning så träning kanske inte är att rekomenadera men jag är sjukt sugen på att leka lite plastbandy ju är ju fan över 1,5 månad sen jag träna!! Länge leve sega förkylningar och barnbaciller!!

10 4......Over and out  

Det var inte igår...

Så sant som det är sagt det var fan inte igår!!! Vad då?? Jo då man var ute o slipade lite läder, åkte grillor, ja jävlar i helvete vad skoj det var!! Måste nog fan vart 5-6 år sen jag stod på ett par grickor sen sist?? Måste vart när jag o Jum-Jum var upp i hockeyhallen skulle jag tro!! Men hur fan är det möjligt att man kan få så jävla ont i fötterna???? Har väl en känsla av att man är duktigt ovan!!

Helgen i övrigt då?? Jo för fan den har vart hur bra o trevlig som helst, en massa mys, god mat och allt annat som tillhör en bra helg!! Vissa saker har ju vart lite bättre........men ska väl inte gå in på några detaljer!! Lördagen slutade iafl på topp......hasselsbackspotatis, entrecot, rödvinssås......det var riktigt riktigt riktigt jävla gott!!!

Nej nu ska jag ta och återgå till mina åtaganden.....agerar ju lite barnpassare, rätt skönt, ligga i sängen och blipa på datorn med grabbarna underhåller sig själva och kollar på fyrhjulingar på Blocket. Nej snart dags att plocka fram lite mutor till dom!!! HA HA HA HA

/Kindergarten Cop

Veckans Finska Ord



Metsästyskoira

=

Jakthund



Samlag kanske???

Hmmm äntligen fredag....som man längtat efter det! Ska bli skönt med helg och en massa trevligheter?? Ja visserligen inget som är bestämt ännu men det finns ju en rad förslag. Åka och bada, Åka skridskor typ två iafl! Men det är ju lördagens äventyr.......ikväll ska det bara slappas, ätas en massa gott och kramas!! Me like!!

Snöplogning?? Måste man ploga snön kl 23:30 utan för mitt hus??? Jo tydligen tycker folket det i min kommun, helt jävla sjukt om jag får säga min mening! Visst är det bra att dom forslar undan all snö som ligger på gatorna men kan man inte göra det under dagtid?? Ja ja kul att skattepengarna går till att betala övertid för kommunalnissarna!!! Är iafl jävligt tacksam att jag inte skulle gå upp kl 04:00 imorse....då hade jag nog vart ännu mer förbannad på alla som plogar snö!!!

Nej fan har egetligen inte tid med detta.....måste ringa Bildoktorn för att få eb kod till min bilstero som är tvärdöd! Man ska tydligen inte bryta strömen dit.....för då får man inte igång den igen, ja om man inte har någon kod och det har inte jag.......ringde förra ägaren på bilen, tror ni han hade någon koll på koden?? Svar Nej!!
Så nu får jag njuta av mullret från motorn......Lilla Blå vilken sportkärra!!

En sak till.....tänkte överraska med att komma ihåg Veckans Finska Ord idag!!

/Bästa svängen Hökarängen

Snö, Snö, Snö

Nej nu får det vara nog va??? Räcker det inte för denna säsong va??? Nu kan det ta o bli lite vår snart tycker jag, skulle ju faktikst kännas en aningens bättre i kropp o själ......men men man får nog drass med den här skiten ett tag till!! JA JA kul för dom som gillar snö iafl!

Idag har Lilla Blå vart på service, Ny god olja, fina filter och som bonus nya stötdämpare fram oxå, så nu kommer den rulla många mil till. Hade ju räknat med att få hämta sportbilen idag men tydligen så hittades det nå knas med bränslefiltret ett nbå sånt?? Inte fan vat jag, kan inte bilar, jag tankar, fyller på spolarvätska och kör. Jag betalar folk för att dom ska underhålla min bil.........och fan att dom gör det bra oxå!!

Hmmm har försökt att lägga upp 2 st nya klipp på  Knockout på Youtube....men fan det vill sig inte, ja ja får spotta i nävarna och ta nya tag vid ett senare tillfälle!!

Nu ska jag ta och blippa vidare på intöööööööööööööööönätt!!

/Rimfrost

Liljan Borlänge 100116

Här kommer 2 st klipp från Knockout´s gig på Liljan!!




Liljan - Knockout - SUCCÈ

Ja jävlar......så hamna man där igen, Liljan, Borlänge.....vilket ställe!!! Saken blev ju inte sämre att populärbandet Knockout stod på scen!! Men jävlar vilket drag det blev......Dalmasarna var lite lama i början men när väl promillegraden stigit så belv det ett riktigt bra drag!! Så ja grabbar, när blir det Liljan igen???

Hmmm höll på att bli älgstek igår,.......eller kanske en tokkrockad bil!! Vad fan har älgjävlar på vägen att göra, in i skogen med er när jag kör bil!! Jo då.....snöoväder, Rv 244, dåligt sikt och älg på vägen, bara ställa sig på hejdaren och hoppas på att det inte var för halt......det var det inte som tur var!!! Hann stanna upp den lilla blå innan älgfan!! Har åkt den där vägen många många gånger nu och har aldrig sett ett enda jävla djur, annat folk som åker där ser, påfåglar, rådjur, uttrar, Bjärvar, Varaner och allt annnat men inte jag......jihooo payback time tänkte dom väl!!!

Nu så ska jag slappa på soffan resten av kvällen och ta igen mg efter kaononhelg!

Om så orken finns kan det nog dyka upp några filmklipp från Knokouts gig på Liljan!!!


Lampjävlar!!

Vad fan är detta???? Vart har dom hederliga trevliga glödlamporna tagit vägen??? Nu är dom tydligen blivit bortkollrade av nya morderna miljövänligare saker!! FY FAN FÖR MILJÖVÄNLIGT!!!!! Dessa lampor är ju för fan svindyra......sjukt sjukt sjukt!! Nej jag hoppas jag hittar ett parti med gamlafarliga omiljövänliga lampor!!

Nej bitter inte så farligt....men hur fan kan en liten lampjävel kosta 40 spänn?? Det är ju sjukt!

Ja snart byter väl systembolaget glasen i ölflaskorna till nå ännu mer miljövänligt och choickhöjer priset på öl oxå!

Vems påhitt är detta???? den vill jag ha ett snack med!! Stryk borde du ha din jääääävel!!

Nej nu ska jag ta och kolla om mina fina miljövänliga underbara lampor lyser!!!

/PCB

Fläskröv

Jo då så att.....nu så har man kommit in i fullt normala rutiner igen känner jag.....tog inte många dagar men ja det är ganska så skönt att få lite fasta rutiner igen!!

Hmmm fan jag håller på att bli förkyld igen......måste nog vara 567:e gången sen i somras?? Helt jävla sjukt är detta ju, vet fan snart inte hur det känns att inte vara förkyld?? Är ju surt som fan.....hade ju faktikst allvarliga tankar på att börja träna plastbandy igen....men men det får väl dröja! Bara jag hinner spela en match till denna säsong så blir jag glad!! För då kommer jag garanterat att göra min sista match för Nora IBk.....och då väntar jag mig storpublik, stående ovationer, avtackning och till sista ska tröja #23 hissas i taket och ingen annan i framtiden ska få ha detta nummer i föreningen. Så nu vet ni vad jag väntar mig!!!!!

Snart är et helg oxå.....undrar vad man ska hitta på för nå?? Vet att det är Bergslagsderby iafl, Linde vs Nora, kan nog bli en intressant tillställning!

Nej nu ska jag nog fan kolla på TV och dricka lite apelsinjuice!!

/Nu e d slut

Var tredje dag...

Hmmm fan blir lite glest med inlägg nuförtiden märker jag....typ varannan, var tredje dag!?!? Men ja det spelar väl igen roll hoppas jag??? För som vanligt så finns det fanimej inte nå skoj att skriva om iafl!!!

Helgen som var?? Jo den var trevlig precis som vanligt......men ja lördagen så gick man i däck tidigt, slog igen ögonen på TV-soffan, hmmmm detta med Lek & Buslandet tar musten ur en gammal man, men fan vad skoj det är att klättra o dona där!! Fan att man blir som ett barn på nytt! Har nog sagt det föut men jävlar vad skoj det skulle att hyra stället och ha en sjudundrans fest där!!!! Satan i gatan att man skulle bryta sig söner o samman efter att ha druckit några öl!!

Nu då?? Jo då.....nu är det helt vanlig vardag igen.....jobba, jobba, äta, sova ja typ så kommer vardagarna att se ut igen?? Hmmm när är nästa ledighet??? Påsk???? Ja det går nog fort! Så nu kan det fan ta o bli lite vår! Jul o nyår är över då kan snöhelvetet försvinna!!

Ja ja bara ta nya tag snart är det helg igen.........trevligt!!

/M

Vardag.....

Jaha ja............pang poff så blev det ett snabbt slut på långledigheten.......hade ju räkna med att vara ledig till den 11:e men nja tydligen så blev det inte så. Visst är det skönt med en mjukstart så här efter långledigheten, fan det är ju snart helg igen!! Gött!!!

Det där med den berömda svininfluensan.....vart tog de vägen egentligen?? Fan det har vart toktyst om det ju den sista tiden?? Jo jo det är tacken för man tog sprutan som innehåller kvicksilver och så fick ont i armen och blev förkyld..........hmmm

En sak till??? Det där med gynekolog? Hur kommer folk på att att man vill bli det??? Jag är bara nyfiken? Vaknar man upp en natt och fått en uppenbarelse o att JA JAG SKA BLI GYNEKOLOG!!!??? Hur skoj kan det vara att besikta underreden hela dagarna?? Som sagt.....är bara en liten fundering jag har!?!?!

Nej nu så ska jag ta och inte göra ett jävla skit.......

/Pelvis

Knockout Live!!!









Hemma igen....

Back on track igen då......jaha då har man landat på hemmaplan igen efter att ha spendera några dagar på "resande" fot tillsammans med den underbara Anna......

Så nu är det dags att ta tag i saker o ting här hemma, röja undan diverse klädhögar, dammsuga, dona med disk ja sånt skit......men det lockar ju inte direkt!! Ja vi får se hur det går??? Har ju lite ledigt till men bara lite. Är ju faktikst tvungen att börja jobba på torsdag igen....var tydligen en del saker som måste fixas och vad gör man inte för sina kunder. Men men skönt att kanske mjukstarta med 1,5 dag innan verkligeheten bara loss den 11:e igen.

Lördagens Knokout gig ska jag väl klämma några rader med kanse??? Hmmm Björnstugan?? Kanske inte det bästa stället att rocka på, är ju liksom väldigt trångt vid scen men va fan det gick det oxå. Tur att det fanns kravallstaket framför idolerna! Som vanligt så var det ett sjujävla drag när dom lira och ja förhoppningsvis så blir det mer livemusik på Björnis för dessa pöjkar!!!



Nej nu ska jag fan försöka slita mig från denna jävla dator och kanske få nå gjort.....innan kvällen! Som jag förövrigt har allvarliga tankar på att lira lite plastbandy. Det var fan inte igår!!!

/Liljan nästa?? 

Knarkhundar är fina djur!

Jo då......man överlevde även denna kryssning! Kan säga att jag har haft det hur bra som helst!!
Sammanfattning kortast möjligast........Mat, dryck, förlovning, skratt.....

Men men blev livrädd när va skulle kliva ombord.......när modell svart knarkhund fick syn på Seawall, jodå gled förbi jycken lite snabbt.....men men tullkonstapeln hejda mig igen och Doggy fick sniffa igen.....jävlar att man får panik även fast jag vet att det är helt omöjligt för att hitt nå efersom man inte pysslar med sånna saker. Men men det gick bra till slut!!

Visst fick man se en förlovning från första parkett oxå......Blobb o Jenny växla ringar och fan inte ett öga var torrt kring det brodet!! Grattis på ER ännu en gång!!

Nu så är det dags att börja ladda batterierna igen för ikväll är det Björnstugan som gäller!!! Pöjkera i Knockout ska visa Örebro hur man rocka skjortan av Örebrofolket.......kommer som vanligt bli succé!!

God fortsättning på 2010.........

/Rökheroin

RSS 2.0