Snart så....

Snart så.....närmar sig helgen med stormsteg!!! Onsdag imorgon och veckan vänder! Helgen som kommer kan nog bli hur jävla bra som helst om detta väder ska hålla i sig! Noradagarna, sol, läsk......hmmm ja det är väl bara lättklädda damer som skulle göra denna helg bättre! Får hoppas på att det dyker upp några! Så gott folk....se till att befinna er på Nora Torg under lördag kväll får då kommer ni få en musikupplevelse utav det vanlig då herrarna i Knockout står på scen och kommer då förvandla nora torg till ett stor jävla inferno i allsång och dans!! Keep on rocking!!!

Dagen som gått då?? Är mitt upp i en städning.....mycket pussel o don för att göra lyan fin fin till helgen!! Har t.om idag lyxat till med att köpa nya dammsugarpåsar!! Inte illa det är en sak som man inte köper allt för ofta!?!? Typ vart tredje, fjärde år kanske?? Ja städning har väl inte flytit på helt bra kan ju bero på värmen skulle jag tro! Så det hat ju blivit en o annan paus, ja en lite längre på balkongen med en kall välförtjänt öl! så nu jävlra väntar en skön dusch sen kanske man skafå i sig nå ätbart skulle jag tro!!!!

Lev väl.....och ladda inför helgen!!!!

/Måns Z

Knövrull

Måndag.....varmt.....jobbigt?? Hmmm nja lite skulle man ju kunna säga att det är men beror nog mest på att man får stå inomhus och jobba hela dagarna!! Men men snart semester!!

Dagen då?? Jo äntligen så hat jag vart och valt tapeter till mitt sovrum, ska riktigt skönt att få tapetsera om där och slippa tapterna ala 1981 som hänger på väggarna nu! Dagens stora händelse var att jag stog och dela bord med Elisabeth Höglund när jag valde tapeter......ujujuj kädisfaktor! HA HA HA

Hmmm lova ju lite bilder från helgen.....så här kommer det några, tyvärr inga på själva forsränningen då kameran inte är av modell vattentät!! Men men håll till godo!!

Början av forsen


Välbehövlig svalka efter forsränningen


Årets Mr Caprice


Mumma Mumma


Det finska blodet svallar


En brandman är ALLTID redo!!


Brun? Nja röd!

Åh herrgud!! Vilken jävla lördag...var ju hur skoj som helst! Hade aldrig tidigare forsrännt, men satan i gatan vad skoj det var och jävlar vad jobbigt det var! Fan ibland paddla man så man såg hur mjölksyran spruta ut ur kroppen! Men men det var det värt för den känslan och adrenalinkicken man fick i forsen går inte av för hackor!!!  En lärdom oxå-.....drick inte bäckolja, smakar inte bra.....kanske beror på att det innehåller terpentin!

Vädret?? Någon som har nått att klaga på?? Nej tycker inte det......men ja har iafl lärt mig en sak änvänd solksyddskräm! För satan vad jag har röda armar!! Kräfta? Ja nått åt det hållet skulle jag kunna säga!

Hade ju tänkt att kasta upp lite bilder oxå....men smart som jag är så har jag nog slarvat bort kabeln till kameran! Ja Ja får fixa ordning en skallgångskedja hemma i lyan så då borde den nog dyka upp! Så hmmmm blir väl några bilder här framöver.....om inte så kommer dom iafl att ligga på FB!

Nu så ska jag inte göra nått.......ja förutom att undvika solen lite!

/Våtdräkt

Geb Geb

Lördag, Lördag, Lördag, Lördag, Lördag......mumma mumma!! Äntligen!!! Nu jävlar ska det iväg o forsrännas, gissa om jag är laddad!! Fy fan natten var tuff, var som ett litet barn dagen före julafton kunde knappt sova!! Och ja saken blir ju inte bättre att det ringer på dörren kl 02:14 och utanför står en rätt så överförfriskad kusin och frågar o sovplats!! Jag erbjöd soffplats men sa att även att jag ska upp tidigt imorgon så..........han tacka för sig!!!

Nej nu har jag inte tid med detta längre era slan......lär pula ner grejorna i vöskan sen få i mig någon typ av fruktost sen iväg o handla snus!!

/Kajak

Veckans Finska Ord



Hedelmäpuu

=

Fruktträd



Stolt!!!

Fredag......och äntligen helg igen!! Arbetsdagen gick ju fort som fan......skönt!! Efter jobbet så var det bara bumsa in i duschen sen åkte jag o TT till Örebro för lite shopping inför morgondagens äventyr!!! Shopping?? Hmmm nja köpte iafl ett nytt liggunderlag......öl och sen lite mat! Detta med liggunderlag??? Vart fan tar dom vägen någonstans???

Efter shopping så blev det ett besök hos päronen....där bror med familj oxå var idag!! Var hur trevligt som helst att få träffa Lilla Krypet som brorsdotter numera kallas!! Jag kallr nog henne för Farbrors lilla Prinsessa!!! Men idag så skötte jag min plikt som farbror.....lilla tjejen fick sova på min arm.......och fick även hjälpa till med att mata henne!! Gissa om det kändes bra!! Är fanimej stolt! Jag har tidigare inte gillat små barn.....men nu!?!? Kan ju säga att jag har ändrat mig!!

Nu så ska jag ta o plocka fram grejor för morgondagen.....undrar vart fan sovsäcken är???

/Semper

2.8

Hörde nå riktigt skumt på radio idag!?!? Myror orsakar strömavbrott???? Väldigt fashinerande tycker jag! Tydligen så kryper som små asen in i elmätaren.....och vips pang poff så blir man strömlös!! Hmmm vad har hänt med dagens myror?? Blir så jävla sne på dom! Förr i tiden bodde ju dom stackarna i skogen.....men men dom vill tydligen inte vara där längre utan flyttar in i en elmätare!!? HAHA ja man blir fan inte klok på dessa djur!! Eller insekter kanske det heter???

Idag har jag handlat nått som jag inte handla på evigheter......ett sixpack!! 2.8:or!! Nödraketer!!! HA HA jag är ju skitnöjd, har kommit på att det är jävligt gott att alltid ha sånna hemma på kylning!! MUMMA!!

Undra om man skulle sätta sig i solen och inmudiga en kall punkis!! SJÄLVKLART!!!


/Lyrisk

Det är så man trivs!!

Satan i gatan......det är så man trivs!! Nu är livet riktigt bra.....den enda som kunde vara bättre vore om man hade lite semester.....men men 2 veckor till sen blir det LEEEEEEEEEEEDIGT!! Götte!!

Det är så man trivs......har nyss sutti på uteplatsen, käka sil o potäter och avnjutit en kall bira till det! Fan vad livet är underbart!! Saken blev ju inte sämre att grannfrun stanna till en stund och språkade lite! Nej gott folk nu trivs man som fisken i vattnet......

Dessutom??? Jo det är ju onsdag....då vänder veckan!! Snart helg! Som jag längtar!!

Nej nu ska vi röja undan lite i köket sen tokslappa på sofflocket!!

/Abba


Orka!!!

Hmmm jag har en kär granne här.....som vill att jag ska med o träna?? NEJ tack säger jag.....har inte någon som helst motivation för träning just nu!! Men TT tack för att du tänker på mig iafl......jag lovar någon dag ska jag bli med o träna, men när det kan jag inte svara just nu!!

Väljer tydligen hellre att sitta vid datorn?? Hmmm fan kanske är nördvarning på mig?? Inte bra!! Men ja tro mig gott folk nån nörd är jag inte och kommer inte att bli heller.......för nu ska jag slita mig från denna helvetsmakin och skrubba lite potatis!! Sånna roliga saker har jag för mig istället för att träna.......

/King Edward

Livets rättvisa...

Jag tror nog fan inte livet kan bli mer rättvist än nu!?!? Kollar på termometern.......21,8 grader! Fan vad nice......och det bästa är att jag nyss suttit på balkongen och inmudigat en kall öl och njutit av den sköna kvälls/em solen! Mer sånt vill jag ha!! Fan kan det inte bli semester snart så man kan göra detta till en vana!!!

Måndag idag.....gött! Ja det är ju det! Massor att göra på jobbet.....tiden bara ramlar iväg och snart så är det helg igen! Vilken helg det kan bli!!?!? Forsränning, militärtält, vuxendricka står på schemat!! AAAA Jag längtar som fan!!

Men nu så blir det nog en dusch......sen soffläge...sen somna till U21 fotboll skulle jag tro!!

/Snoddas


Så det kan bli!!

Då han man återhämtat sig efter en midsommarfest av rang!!! Tack Virus för en jävla trevlig tillställning......men nästa gång kanske vi inte ska vara vakna till kl 05???? Ska väl försöka kasta upp någon bild famöver.......

Nu är man nyss hemkommen från Örebro......var inne och hälsa på bror och han nya familj! Fy fan säger jag bara, deras nyfödda dotter! Hon är ju hur söt som helst!!! Jag kan säga att jag är en STOLT farbror!!!

Kryssningen......ser ut att gå mot SUCCÈ!! När är alla platser tillsatta......siste man att anmäla sig var Knut! Det vilket jävla startfält det är!!!

Nu så är det dags för lite söndagsröjning här hemma sen blir det nog soffläge!!

/Chappel Hill

Veckans Finska Ord



Vaivaiskoivu

=

Dvärgbjörk



Kackevatten!!

Fan är detta möjligt?? Vakna upp en midsommarafton och det är sol??? Hmmmm nått är det ju inte som stämmer?? Men men det vänder säkret......efter sol kommer det regn!!

Dagen då?? OJOJOJ full av äventyr, ska bli en massa mat, en massa aktiviteter, och massa öl och massa skoj! Jag ser mest framemot TT:s ihopkokade tipspromenad! Den kan vara hur skoj och sjuk som helst!!!

Nej nu ska jag ta dricka mig ett smaskigt glas samarin....den börja fixa ihop dagen packning!!

/O.P Andersson

LYCKA!!!

Kunde nog inte få ett bättre samtal imorse!!! Jag har blivit farbror! Är jag inte en av d lyckligaste just nu så vet jag inte!
Så nu ska vi axla farbrorrollen på allvar......ska se till att skämma bort denna lilla dam riktigt ordentligt!

Alivia välkommen till världen......
Det tog sin lilla tid innan du ville titta ut, men det var det värt!!

JA sen ska jag väl passa på att gratulera Jenny Underbars mamma som fyller år idag oxå! GRATTIS!!!

Nej dags att jobba några timmar till sen ska vi njuta av lite ledigt!!

/Farbror Seawall

Analklåda!?!?!

Analklåda??? Hmmmm är det något sorts straff om man blir drabbad av det?? Bara undrar......för tanken slog mig när jag såg reklamen på TV för nån jävla salva eller vad det nu var! Men visst den dagen jag blir drabbad av nått dylikt så ska meddela er var så säker.....

Tisdag idag.....vilken tisdag! Gudomligt bra fotboll på TV......familjemöte med gossarn för att planera midsommar! Fan jag tror nog det kommer bli rredigt skoj då!!!! Frågan är bara.......vad ska man dricka? CAPRICE???

Nej nu så hägrar soffan.......myspys på hög nivå med mig själv!!!

/Gandhi

1 plast kvar!!!

Måndag Måndag härliga måndag......fy fan så gött.....eller inte?? Men Men man får iafl njuta av att det är kortvecka och att det hägrar midsommarfest på fredag! Sill, nubbe och allt där till!!

Jaha gott folk......vår lilla kryssning verkar gå mot succé innan vi ens kommit iväg!!! Nu finns det endast en plats kvar så är det någon som är sugen på att bli med ett gäng skötsamma, trevliga och vuxna män hör av er till mig fort som fan!!!

Truppen för träningslägret på MS Cinderella ser ut så här:
Seawall, TT, Blobb, Mogge BD, Lytta, Kebaben, Tito, Caddie, Rade, Röbbin, Holms, BB14, Abbhammar, Tisha, Huokko.

Ett sött gäng skulle jag kunna säga utan att ljuga!!

/Uno Kronkvist 

Repris...

Hmmm sånna här söndagar har man ju vart med om förr!! Fan att man aldrig lär sig!?!?!? Kan man inte ta och bli vuxen snart....och inse att det räcker att dricka några öl, och sen försöka komma i säng i skaplig tid?? Men nej nej inte Seawall inte.......här kör vi all in!! Men visst hade ju hyr skoj som helst igår och sviterna av gården sitter fortfarande i!!

Men nu så......ska jag inte göra nått alls! Film och popcorn låter som en idé!!

/Fläskkäft


Umpa Bumpa

Jiiiha LÖRDAG!!! Götte..........

NU så har jag hämta hem gamla stereoanläggningen, fan vad skoj att kunna lira hög musik igen! Tur man har en polack till granne som inte störs!! HA HA

Dagen då?? Jo då för tusan har vart riktigt riktigt duktig idag!!! Har vart och panta mitt berg med PET-plaskor, var inte mer än en full sopsäck plus 3 fulla icapåsar, undrar hur länge sen det var närman panta en flarra sist?? Mer då?? Jo då, var även på glasåtervinningen och kasta X antal ölflaskor......och en o annan spritflarra oxå! Så jävlar vad duktig jag känner mig.......så detta ska jag fira med disco i köping, ja iafl hemma i lägeheten med en kall öl!

Nej dags att öpnna första kalla för kvällen!!

/Dj Tiesto


Veckans Finska Ord



Hammasharja

=

Tandborste



Blöt.....

Jo då nu är fredag inte så jävla tokigt men lite solsken skulle inte göra bort sig!! Vore ju hur fint som helst att kunna sätta sig ute efter jobbet och slå i sig en kall......men men nu får man väl hålla sig inomhus istället!!! Kan vore läge att ta tag i det där med städning?? Lockar ju inte direkt men måsta fan göras!!! Hmmm kanske skulle hyra in en polack som gör det istället???

Anonym om Hatobjekt!:
Netonnet har billiga datorer eller Dustin

Får tack för tipset......var kanske inte direkt en högoddsare på att man kunde hitta billiga grejor där!! 

/Blötberget gruvteknik

Hatobjekt!

Gissa om jag saknar min gamla dator......fan fan fan varför skulle den paja för!!

Nu så har jag lånat en bärbar modell gammal.......låter som en skördetröska, snabb som Elsa 95 år med bruten lårenshals, fan vad jag hatar denna maskin!!!

Finns det någon som kan fixa en billig, bra bärbar penta till mig???

/Windows 98


Va i Nora??

JA fy fan.....i Nora finns det kändisar!! Ja då menar jag ju inte orginalen som bor här ala Carl-uno......utan nu har det fina folket från Sthlm kommit hit! Inté illa!

Jo då var på hornet o kolla på fotboll......där dök det upp en snickarjävel, tydligen känd från tv, nå program på femma! Sen mitt í allt dök Musse upp oxå......mannen som har vart med i den bästa filmen ever, SÖKARNA!! Musse Hasselvall med sina fina blomkålsöron i Nora.....jo det är här det händer!!!!

JA ja skitsamma.....kul att se lite ny ansikten i denna "stad"

Nej nu är det sängdags......och min dator är fortfarnade paj.....nu har jag en på lån!!

/Gjutform

Andra Femman....

Jo då gott folk så det finns några platser kvar att fylla.......intresserade?? Hör av er!! Nu så är andra femma klar oxå, en riktigt checkingline skulle jag tro!!

Backpar: Caddie & BB14
Center: Rade
Forwards: Holms & Cheewi

Ni som inte minns hur första femman såg ut så ska påminna er.....
Backpar: Blobb & Tito
Center: TT
Forwards: Lytta & Mogge BD

Ständig målis: Kebaben

/Kryssningsvärd

Balle!

Fans helvete.....datorhaveri igen!! Grafikkort åt helvete skulle jag tro. Inge bra alls....så nu kanske det kommer bli lite glest med inlägg! Så funderar man på om man ska lämna in den eller kanske köpa sig en ny penta??? Var ju inte allt för länge sen jag hade inne den på lite reparation!!

6 Juni?? Ingen bra svenskdag det inte! DANSKJÄVLAR!! Men som tur var hade vi det trevligt på Pitcher´s med massor med god bira och många härliga vrål!!

Största funderingen bara?? Vart  tog Lilla Knäböj vägen??

/Krasch

Veckans Finska Ord



Pysäytyspallo

=

Stoppboll



Inköp....

Det blev iafl några bira inhandlade...


Nya Bertil´s

Så äntligen fick man fingrarna ur den berömda kakburken!! Snart så bär det av mot Systembolaget.....det nya stora fina vid Mariebergs Köpcentrum!! Ho ho......detta kan bli ett dyrt kalas, men tusan vad mycket gott jag ska handla!!

/5,2

Nej du Glenn!!

Nej nu får det vara nog med detta jävla apväder......skulle ju sitta redigt fint med en massa sol nu när det börjar närma sig helg!! Ja framför allt på lördag.......då man ska invänta fotbollsbatjen mot danskjävlarna!!!  Så nu är det bara hålla alla jävlar krumfingrar på att det blir tokvarmt så man kanske kan sitta ute och inmundiga en kallare öl!!!

Men men tråktorsdag som det är vill jag liva upp stämmningen med gammal god tysk hårdrock!



Nope nu ska jag inte göra nått.....eller jo hoppa in i bastun och njuta!!

/Udo Dirkschneider

EU-val....

Ja jävlar i min lilla låda på söndag är det ju dags att rösta igen......och jag har inte den blekaste aning om vart fan jag ska lägga min röst! Har ju inte en aning om vad alla partier står för ens.......
Så jag tog och gjorde nå jävla test på aftonblandet........hmmmm ja resultatet???

Enligt testet så ska jag rösta på Sverigedemokraterna.......närmast efter dom så kom Moderaterna och på tredje plats Folkpartiet!!

Bottenplatserna enligt detta test är: Vänsterpartiet, Feministiskt inisiativ, Miljöpartiet och Centern.

Satan vad allt klarnade nu......................eller inte!! JA JA man får väl ta en valsedel från samtliga partier, stoppa dom i en hatt och se vilken man tar!!!????

/Valfläsk

Första femman!!

Jaha då har anmälningarna till kanske århundradets sjukaste kryssning börjat strömma in.........vad sägs om denna första lina:
Målvakt: Kebaben
Backpar: Blobb och Tito
Center: TT
Forwards: Lytta och Mogge BD

Jo då gott folk så det finns en del platser kvar att fylla.......intresserade?? Hör av er!!

Onsdag idag.....fint som snus, nu kan man börjar suckta mot helg igen!! Kvällens bestyr?? Lutar åt att man kanske ska at och gå en match mot tvättmaskinen och ev skurhinken oxå......vi får se vad som händer!!

Idag på menyn, en klassiker: Köttbullar och makaroner!!

/Titanic

Vart då??

Postat av: marre

Diskriminering! Bara karlar som får åka?
Elakt!!!
Nu ska jag rata ner dej på min top5-lista ;)

2009-06-02 @ 12:15:08
URL: http://maaarre.blogg.se/

Marre, Marre.......vart hade jag skrivit att det bara vara gubbar som får åka?? Hmmm ingenstans skulle jag tro. Men du är duktig som kan läsa mellan raderna......för det är ju bara gubbar som ska åka! Visst........allt är ju kostandsfråga, så hur mycket betalar du för plats???

Äntligen regn ute! Fan vad skönt!! Nu kan man vara inomhus med gott samvete.....det gillar jag!

/Könskvotering


Då kom den dagen...

Dagen som jag fortfarande har kvar min fina musche.....men det är ju nt det som jag är extra stolt över!! Nu så har man gjort comeback i fotbollsmålet igen!! OCH vilken debut!! Ett insläppt får jag se som godkänt, och vinst i matchen med 7-1! Fan det var ju hur skoj som helst att lira lite boll igen!! Så nu är det bara att ladda inför nästa fight! Laget då? Hmmm är inte alls säker på vad vi heter....men tror det var Radiatorvägen 13!! Och ja vad säga? Korp är korp och alla spelar efter sin bästa förmåga!

Förövrigt så kan jag meddela att nu kryssningen är bokad. 16 Juli! Finns 16 platser så det blir väl lite först till kvar som gäller. Och dom var tydligen väldigt griniga vad gäller ålder.....så det underlättar ju om man är minst 23 år skulle jag tro!! Pris?? Ca 300 pistoler!!! Så är nu sugna hör av er till mig! Är redan några som anmält sig!!!

/Peter Shilton 

RSS 2.0