Derbyskandal....igen

Shit, fan, helvete.....straffen var ingen straff enligt mitt tycke iafl.......var ju en ärlig närkamp, båda spelarna rev ju och slet i varandra men men dömt är dömt och matchen spelade bara i 87 minuter vilket är nått nytt!?!?!

SKANDAL!!! Blir fan riktigt irreterad!! Ytterligare en gång så blir skandaler på läktaren vid ett derby......hmmm ja det är så man skäms över att vara supporter till Hammarby just nu, interna slagsmål på södra läktaren?? Va fan!?! Håller ni inte på Bajen eller?? För fan stå upp för erat lag istället och sjung och supporta dom istället för att kasta in en massa jävla skit på plan och förstöra en stor fotbollsfest som dom flesta derbyn brukar vara.......

JA hmm just nu saknar jag ord.....det är förjävligt att förstöra fotbollen på detta sätt, kommer detta fortsätta så är väl risken jävligt stor att alla stcokholmsderbyn framöver kommer att spelas inför tomma läktare. Jävligt kul för alla dom som vill kolla på fotboll.....rktiga supportrar, barnfamiljer ja alla som tycker om att se en bra och tuff fotbollsmatch.....

MEN hur är det möjligt att Sulan gör en balja då?? Dom oddsen finns inte ens.....den som lira en hundring på det kan ju kvittera ut en och annan slant skulle jag tro. Det är Sulans första mål i tävlingssammanhang i Hammabytröjan. 

Som Sulan sa efter match till Canal+, stäng av dessa supportrar som förstör denna fotbollsfest på livstid, kan inte mer än hålla med dig i detta!!

Fotbollsmördare!?!

Bilden från aftonbladet.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0