20:45 blev det....

Hmmm inte nog med att matchen igår skulle börja 20:30 visst visst.....den ena domaren som förmodligen var hemma och utövade sexuella och vulgära lekar med sin fru/man behagar att komma sent så matchen började ytterligare en kvart sent!! Lagom upphetsande att kolla på klockan när slutsignalen gick...då var klockan nästan 23:00, fan då brukar man ju nästan ligga o sova!! Så vid en 23:45 igår var man hemma....lätt som tusan att soman var det ju oxå.....NOT!!! Men men tillslut så däcka man och vakande upp pigg o rask imorse eller inte. Hur gick matchen då?? Vinst med 8-6!!

Appråpå innebandy ha ha tydligen har man börjat lira innebandy i kurdistan oxå!! Fan måste åka dit på studiebesök och se hur duktiga dom är........kanska i klass med Laxå???

En sak som jag blir redigt imponerad av är den 13 åriga killen Jesper Klaesson som lirar fotboll i Brommapojkarna han har lyckats med att göra helt otroliga 140 mål på elva matcher........alltså 140 JÄVLA MÅL PÅ ELVA MATCHER!! Det är ju för fan helt otroligt ju!!!!

Idag blir inte många barn gjorde....hem från jobbet sen blir det soffläge hela kvällen!!!!


/Nattmatch

Kommentarer
Postat av: Mätz

Pingla killen & fråga hur man gör ;)

2008-10-15 @ 22:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0