Förbannade jävla Norrman

Detta från svt text-tv......

" Kräver försäkringbolag på 11 miljoner 
                                        
Den tidigare hockeyspelaren Espen Knutsen stämmer sitt försäkringsbolag SEB Trygg Liv på närmare 11 miljonerkronor. Norrmannen tvingades sluta med hockeyn efter skador och anser sig ha rätt till försäkringspengar.   
                                        
Det var när 37-årige Knutsen spelade i Djurgården 2004 som han utsattes för flera hårda tacklingar som ledde till allavarliga skador på huvud och nacke.
                                        
2006 konstaterade läkare att han inte skulle kunna återgå till elitspel.
SEB Trygg Liv hänvisar till att det pågår en utredning om ärendet. "



FÖR FAN!!! Vad trodde du själv?? Nej men hockey. där åker vi omkring i mjuka skydd o rosa plyschdräkt , doftar babyolja o kramas! Ge dig nu!! Har man gett sig in i leken får man leken tåla oxå........ett par tacklingar hit o dit! Undra om Tomas Holmström kommer at driva en likande grej när han slutar?? Det är ju fan ett under att hans kropp pallar, det du Espen!Lite mer havregrynsgröt i barndomen så hade du inte behövt gnälla! Du blev tydligen inte så stark av sälkött och lax?

Jag tror nog att han har tjänat ganska så bra under sina år som hockeyspelare....så det går nog igen nöd på den mannen! Men ett skadestånd på 11 miljoner? Det kanske är lite i det saftigaste laget eller?? Om han nu hade vart en smart norrman (Hmmm finns det sånna??) Då hade du istället satsa på pingis eller biljard där får man inte så mycket tacklingar! Nej du Espen.......hoppas SEB kommer att ge dig en livsförbrukning med Wellaschampoo et är iafl nått du har nytta av!

Om SEB tänker till lite i denna affär så skicka ut en anställd med ett gevär och skjuta han....en kula är billig, kostar inga 11 miljoner inte! Men nu ska man inte vara så drastisk och elak.......men det är ju iafl en lösning på problemt!

/58 dagar kvar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0