Johannesburg???

Då sitter man ute på balkongen och njuter av det sköna vädret med härlig kopp kaffe.....fan ibland känns det så rättvist att  vara Seawall!! Slickar väl lite av såren från igår.......är ju grymt jävla trött!!

Gårdagen?? Hmmmm hade lite samkväm hemma hos Valdet och det var ju hur skoj som helt! Börja med med lite fotboll och bira........övergick sen till en vansinnigt svår fotbollfrågesport med mer öl! Tillslut så blev vi vuxna nog och tog fram TP och spela det?? Vem vann?? Ja det vete fan men ingen fick full pott iafl! En sak är jävligt säker och det är att Virus inte vann!!!! Han var så att säga SKITDÅLIG! Karln kunde inte ens nämna en enda stad i Sydafrika!! Vad har dagens ungdom egentligen lärt sig i skolan!?!?!?

Framåt nattkröken hamna vi hos tidigare nämnde Virus......där stereon gick tokvarm!!! Mycket sång, dans allmänt härj! Jävlar vad skoj vi hade........grannarna på andra sidan gatan uppskatta det inte lika mycket har jag hört!! Var en o annan som vakna där när vi lira musik,,,,,,HA HA HA rätt åt dom!!

Dags att återgå till det goda kaffet...... 

Tegelpanna, Fönsterbläck och Kedjeskydd!!!

/Clark Kent


Kommentarer
Postat av: marre

Ääääsch, han var jättegullig som kom hem, tycker jag!

Och jag får ta o tacka för den fina sången ni sjöng!



Och VEM kan något om städer i sydafrika?

2009-05-24 @ 23:02:17
URL: http://maaarre.blogg.se/
Postat av: pelda

scary picture you have

2009-05-25 @ 11:32:21
URL: http://pelda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0