Kan man verkligen få det??

Kan man få svar på livets stora frågor??

1. Finns det en Gud som bryr sig om oss?
2. Kommer krig o lidande försvinna?
3. Vad händer när man dör?
4. Kan man träffa döda?
5. Lyssnar Gud verkligen till böner?
6. Vad är meningen med livet?

Mina svar!
1. Skulle inte tro så om det nu fanns en gud......så skulle jag vara miljonär och ha hundratals lättklädda, storbystade trevliga damer kring mig hela tiden.
2. Så länge det finns mörka män i lustiga kläder, självmordsbombare, terrorister o annat löst pack så kommer det ej att förvsinna.
3: Tack o God natt.....träfrack, ner i jorden!
4. Hmmm jobba på Fonus så lär du träffa rätt så många! Ja bårhus funkar oxå!
5. Hmmm om det nu fanns en gud så tror jag han skulle ge blanka fan i vad vi sa o tyckte!
6. Sex, Drugs and Rock n Roll......en del säger oxå Knulla, åka hiss och spy!

Men Men kära läsare.......DET FINNS EN BOK som innehåller svar på dessa frågor......fy fan inte illa!! Men i den boken finns tydligen sanningen, Jesus sade i en bön till Gud, ska vi ta en grogg.....nej så var det inte! Så här sa han: Ditt ord är sanningen, och tydligen kallar man detta "ord" för bibeln!?!?!

Svar på fråga nr 2 enligt bibeln:  Gud har lovat att han ska införa fred på hela jorden. När guds rike styr över jorden kommer man inte mer att "lära" sig att föra krig.
Hmmmm GRATTIS!! DU har verkligen lyckats!! Du måste vara stolt över ditt arbete!!

Men men fick ett fint reklamblad från ett coolt innegäng som heter Jehovas.......och om nu skulle vilja ha hjälp att hitta svaren har dom två hjälpmedel. För det första finns ytterligare en bok (många böcker blir det) Vad lär Bineln? en enkel o kortfattad histora, kanske fina bilder som i Fibban oxå?? För det andra kan man få en kostnadsfri bibelkurs, inte illa, då man träffar ett Jehovas Vittne och samtalar. Men om man kanske klämmer ett par bira och fixar några villiga brallisar, då skulle jag lätt ställa upp på en kurs.
Men ärligt....hur seriöst tar man en person som säger att dom kommer från jehovas???? Jehovas vittnen tar inte del i några religiösa sedvänjor som inte har direkt stöd i Bibeln. De tar inte heller del i nationella helgfiranden. De tar också avstånd från sådana kristna högtider som de anser har blandats upp med obibliska sedvänjor, man firar inte nationaldagar, födelsedagar, jul, påsk, pingst, midsommar, nyår......
Fatta hur många festtillfällen dom missar......klart man aldrig skulleta en sån person på allvar! Du det är midsommar, ska vi käka lite sill o färskpotatis?? Och klämma ett par nubbar? Nej jag är ju Jehova!! KUL KUL!!! Fan vad ni är tråkiga!!

Ja men detta är vad jag tycker........och jag tycker allt verkar mumbojumbo!!!
Mer sprit på högtiderna!!

Tack o Hej!!!

Kommentarer
Postat av: TT

Nu har du allt överträffat dig själv. Ett av dom absolut bästa blogginlägg du gjort!

2008-11-20 @ 19:20:00
URL: http://tonysegen.blogg.se/
Postat av: Anonym

s" rel="nofollow">http://www.blocket.se/vi/19190490.htm?ca=8s

2008-11-21 @ 13:12:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0