Skakad och störd.....eller ja!

Kommer inte skriva så jävla mycket idag.....utan det blir med klistara in principen som gäller!! Peter och övriga vänner i Knockout......tusen tack!!! Vilka fina ord!! 

Detta är hämtat från Knockout´s hemsida........

"Tack

2009-08-28


Skulle vilja ägna detta lilla dagboks inlägg till vad som kommit att bli en lika står del av Knockout som vi fem som står på scen!!!!

Mannen myten och det enligt rykten mest hatade/älskade manen i H-Fors.....Mr T .Sjövall!!


En mogen kille i 30 års åldern som med ett sanslöst energi har vart med oss på nästan samtliga spelningar och från och med i går ingår i familjen Knockout då han rodda våra gejor när 3 av oss hade förhinder.


Rodda igår gjorde även "Ludde" en nära vän till Sjövall samt en av de som målade mitt hus i sommras...Ludde kanske inte är världens bästa målare men han är heller inte så snygg!!


Nåväl,dessa två pojkar vill vi i Knockout att ni i helgen tar extra han om.

Vi på scenen är alla upptagna på det sättet att vi har en vacker dam hemma som sköter markservicen medan vi lirar.

Vi dricker heller inte medan vi spelar.

Så damer och herrar.

Om ni känner för att bjuda bandet på en varsin öl för vi är så jävla bra,ja då är det Ludde och Sjövall ni ska ge dom ölen till!!

Tjejer, känner ni för att ligga med någon i bandet bara för att vi är så jävla bra,japp då är det Sjövall och Ludde ni ska ge era kroppar till!!!

Skulle det finnas någon tvekan vilka dessa herrar är så leta efter två pruttfulla killar som står och häller vatten på snoppen;)

OBS. Då vi nu har fördelat allt ligga på dessa killar så är det nu fritt fram för killar att vilja ligga med oss.OBS

Puss på er/Peter "

Så gott folk gör som mig.....drick en o annan läsk och besök Nora Statt på lördag för då kommer det bli en musikupplevelse utöver det vanliga!! KEÈP ON ROCKING!!!!

Alkotest, Svininfluensa & Bragdguld!

/Roddare



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0