Batman vs Glenn

Hmmmm stod på jobbet idag och packade upp lite grejor som kommit.......och kollade till på en av kartongerna!?!?!?! Vad fan står det egentligen på kartongen?????



GOTHEM BURG??? Hmmm var fan ligger den staden?? Eller så har kinserna eller indierna eller vad det nu är för land som dessa tröjor är ihop knypplade haft lite otur med märkningen.......men hade det stått Gotham då hade jag ju fattat!! Hade ju vart prylar till Batman!! En tajt dräkt eller nå i den stilen.....men det hade inte vart nå för mig är inte riktigt den där lack & läder killen!!

Men ja det var nog typ det roligaste som hände idag......ja fick visserligen oväntat besök på eftermiddagen av Kebeben och Marre.....alltid skoj när man får oväntat besök.........otur bara att det inte var kaffedags för då hade Gevaliapaketet åkt fram med en farlig fart!!!!!

Övrigt då?? Ska väl gnälla lite på magen kanske??? Jo visst serru....den gör ju fortfarande ont men känner att det nu börjar gå åt rätt håll iafl!! Skönt sa Räven!! Så då kanske man kan fira till helgen med pizza eller nå annat onyttigt! Läsk?

Snart helg igen....onsdag betyder ju att veckan vänder!!!

/Hockstolm

Kommentarer
Postat av: TT

På fredag smäller det. Då ska vi på knattedisco....

2009-03-19 @ 09:39:35
URL: http://tonysegen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0