Hmmmm

Då har denna dag oxå passert! Skönt onsdag imorgon och veckan vänder....och man kan blicka framåt mot en skön och lugn helg!! Helgen ja?? Händer det nå skoj?? Om jag inte minns helt galet så är det plastbandy inne i Örebro, Nerike kvalar ju till Div 2 och tar emot nå svänggäng från Gotland.......blev väl storvinst i första matchen om jag inte fått allt om bakfoten???

Bakfoten?? Vad fan är det för jävla uttryck?? Vart fan är framfoten? Är det där tårna sitter eller?? Då måste alltså bakfoten vara hälen?? Stora frågor......inga svar?? Hmmm ett av dagens i-landsprobelm kanske??

Ett annat problem? LO.....Anja vad fan du nu heter i efternamn och det skiter jag ju egentligen fullständing fan i.....har lyckats se till att nått klappmongo fått sig en finare pension!?! Hmmm kanske skulle vara bra om ni kanske såg till att sänka avgifter till fack och a-kassa istället.........nå väl LO ja ja vad säger man Sossepack kanske??

Nej nu ska jag ta och kasta in hatten och krypa ner i sängen!

/Toblerone

Kommentarer
Postat av: TT & GJ

"Tack på förhand" brukar man ju säga. Vilket alltså innebär att det även finns en bakhand. Tack på förhud kanske man ska börja säga istället? Och sen så har vi ju det här med framstjärt och bakstjärt...! Hmmm, mycket att fundera på nu.

/Jenny



Man kan ju också undra över saker som hamnat på högkant, när dom faller tillbaka. Hamnar dom då på lågkant?

När man ibland vill att något ska gå fort kan man ju säga ögonaböj. Hur FAN går det till, och vad har det med hastighet att göra. Ögonarakt är det att slå av på tempot?

Mycket som barn så stod man på händer. Då var man såkallat Upp och Ned. Betyder det då att man i vardagen går runt Ner och Upp?

/TT

2009-03-25 @ 13:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0