Söndag i fabriken!!

Myspys och lite där till.....god damn vilken härlig söndag detta varit hittills!! Underbar frulle, underbart väder, underbar sport på tv.....hmmm ja vad ska man säga tycker mitt liv nu är jävligt underbart!!

Gårdagen höll på att sluta med en katastrof?? Somna kl 21:30 på soffan en lördag??? Vad fan är det för fel på mig, börjar åldern komma ifatt?? Blir livrädd, så igår vid kl 22 så blev det en liten promenix för att få i sig lite gott syra.....sen så orkade man iafl vara vaken till klockan var nästa 24!!

Var på IKEA igår.....hmmm ibland så måste man ju dit, men någon shopping blev det inte. Hittade en lapp på ett skåp......blev lite fundersam när jag såg den!!!



Utgår i det här träslaget?? Ja visst.....men va fan gör det för någon skillnad vad det är för träslag i ett skåp när skåpet är toklackat i en pornografisk röd färg?? Inte fan bryr jag mig om om det är, björk, furu, ek eller äppelträd i det skåpet om det är rött.....ja för att vara lite nogrann fanns det även i blått!!

Nu så ska jag ha lite söndagsmys på soffan med lite karra och sport, kanske kan hända att man tittar på en gammal DVD till kvällen!!

Kanadagäss är inga renliga djur!!

/Tallroth

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0