Dom kom....dom försvann....

Jaha måndag....semestervecka nr 3!! Vädret kunde faktiskt vara lite bättre men va fan det är ingen idé att gnälla, man är ju förtusan ledig!

Hmmmm nu så har man gjort det där roliga....som man för i slutet av varje månad, pynta räkningar!!! FAN hur jävla mycket räkningar har man egentligen!?!? Man är skitlycklig när lönen rullar in på kontot.....men man är fan lika jävla förbannad efter man har betala!

Nu då?? Dagen?? Inga planer alls.....ska hem till Ludo om en stund för att hålla honom i handen och vara moraliskt stöd när några nissar ska komma och kolla på hans bil.........till kvällen så kommer det nog betas av någon kultrulle igen tror nog Yrrol och Repmånad står på menyn ikväll!

Ni som är som jag.....eller ja det finns det väl ingen som är hoppas jag, men det jag menar är ju att Ni som gillar kultbandet Knockout, kasta er in på deras hemsida och önska lite låtar som dom kan repa in.......så kommer det bli ett sjujävla drag när dom ska lira på hemmaplan den 29/8!!! Här hittar ni ett gäng "fina" musiker......

/Bengt Dennis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0