Faddergala, Haitiinsamlingar och fan o hans moster....

Måste ju iafl först nämna denna kommentar jag fick från min gode vän, numera familjefader, Jum Jum, Jumanji ja kärt barn har många namn!

Kommentarer
Postat av: jum jum

Hehe! Vad jag kan komma ihåg va du en hejjare på överstegsåkning,baklänges i högervarv=)

2010-01-26 @ 16:57:06

HA HA HA Kom fan inte inte ens ihåg att jag kunde överstegsåkning så bra....men du har nog bättre minne än mig tror jag!!! Enda jag kommer ihåg från den tur är att jag lyckades slå en puck i rundeln så den gled iväg och träffa en unge som börja stortjuta!!

Har reflektera lite över dessa insamlingar som sker i vårt kära landmed jämna mellanrum, det är faddergalor, rädda bergsjätter, Haitiinsamlingar, Bröstcancer och sånt, visst är det jättebra att det samlas inte pngar till behövande. MEN......när ska det arrangeras en gala för att samla in pengar till foket i det här landet som lever i misär, missbruk, utan bostad och sånt?? Inte fan görs det nå sånt inte....vilket jag tycker är mycket märkligt då detta fan är ett stort problem. Det finns väl bostadslösa i var o varannan svensk stad numare?? Så ni dom bestämmer, Röda Kors, Halvmånar och Frälsningasarméer och allt.......fixa en gala, en insamling till dom har det svårt här hemma tycker jag!!

Onsdag imorgon.....då trivs man, man kan börja blicka framåt helgen igen!! Som vanligt så kommer jag få en toppenhelg........det vet jag!!

Nu så ska jag ta mig en fundera på om jag ska släpa mig ner till innebandyn?? Är lagmöte, men funderingen jag har är om jags kanske skulle vara med  skjuta några lakar kanske?? Dras ju fortfarande med förkylning så träning kanske inte är att rekomenadera men jag är sjukt sugen på att leka lite plastbandy ju är ju fan över 1,5 månad sen jag träna!! Länge leve sega förkylningar och barnbaciller!!

10 4......Over and out  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0