Helg.....

Då var det söndag igen......och en hel helg har dragit förbi! Skön som tusan med lite ledighet.

Vad har då hänt då?? Hmmm fredagen så blev det städning här hemma i lyan.....behövdes onekligen då det såg ut som ett slagfält. Märklig att man kan stöka ner så jävligt!!! Efter avklarad städning så var det bara att hänga in städrocken i garderoben en snabb dusch sen hem till Virus där Blobb o Bobo oxå anslöt för att prova hans nya ölmaskin, och ja den funka ju utmärkt! Kanske lite väl mycket skum men ja det gick ner det oxå! Efter suttit o tjata nån timme så beslutade vi oss för att att ta en tripp ner till Hundgår´n.......ÅH HERREGUD!!! Att det finns så mycket märkliga människor?? Helt otroligt. Vidare där så var det ett band som lirarde?? Eller ja lirade?? Dom lät iafl, Rusty Car var tydligen deras namn och det är formodligen det absolut sämsta skit jag någonsin har hört!!! Trodde Blobb skulle bryta ihop när han fick höra "bandet" spela!! Efter detta så blev det en snabb tur hem till Virus igen.....för att lyssna på lite musik och ja framåt nattkröken var det bara att släpa sig hemåt.

Lördagen då?? Tillbringades i Örebro hemma hos bror, med lite TV kollande, käk och framförallt en massa godis, hade inhandlat för att vara exakt 1398 gram! Senare framåt kvällen dök det upp några fler personer eftersom det var melodifestivaldags. JA det mufflades godis sågades låt efter låt......och ja kan verkligen säga att det sågasdes för i mina öron så var det inte en enda låt som var bra!! Kvällen där avrundades med lite DVD. Sen så skulle man styra sin kosa hemåt i snöovädret efter en litet rundtur i Örebro..............och ja måste bara ge stort plus till Vägverket som sköter plogningen av vägarna på ett ypperligt sätt......och det sätt är fanimej inte bra alls!

Vaknade upp imorse med ett stort leende på mina läppar och insåg att det toksnöat under hela natten så nu får det fan vara nog med vinter!!!  Nej nu så måste detta väder ta o försvinna så det kan bli lite vår!! Så man kan sitta i solen o njuta av en kall öl!


Ser det inte trevligt ut från mitt fönster???


 
Nja jag är tveksam....

Kommentarer
Postat av: KnockOut

Vi tänkte försöka att få Systrarna Svensson på Nora Statt att ge oss chansen att lira på övervåning den 28 feb och att dom har puben stängd och baren däruppe öppen!!!

Hjälp oss med detta genom att skriva ett par rader om det på våran gästbok!!!!

2009-02-09 @ 15:01:57
URL: http://www.knockout.dinstudio.se
Postat av: Frida

Det var inte roligt alls att försöka köra bilen till Örebro och hem igen i lördagsnatt..

2009-02-10 @ 11:34:55
URL: http://sivans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0